Dracena v notranjih prostorih Rastenem vlažnih tropikov se šteje dracena. Nazivajema kustarnik, ki lahko odraža enak debel rastvor do 20 metrov višine. Sredstva množice vidov v kulturni razvitosti v neprimernih razmerah uporabljajo neskolično. Kot vidno na fotografiji, za pozabljen vhod v domačih razmerah dracena odblagovodarit gospodinjstvo pyšnoj kronoj.

Cvetak dracena, kako se umakne v domačih razmerah

Драцена Маргината V domačih razstavah se uporablja več vrst najbolj neprimernih tropskih rastlin, od katerih je bilo pridobljenih približno 40 sort:

 1. Dracena duša, cvetje raste v ugodnih razmerah, tudi v sobah.
 2. Dracena Gosdefa ima ovalne pëstrye liste.
 3. Marginata dracena, v kateri je list s krasnovato kamejo in dolgim ​​goli stebel.

V prostornih prostorih z visokimi potoki izraščajo rastline, opominjajo palme. Več kot vse, kar prihaja za te drame Marginat, ki lahko v zaprtih prostorih dosežejo trimehtrovno višino.

Декоративная драцена СандераOčen dekorativna dracena Сандера. Lahko ga vzamete v enem kontejnerju po nekaj izrazih in ustvarite umetniška prepletanja iz ustvarjalcev.

Vendar pa samo zdrave rastline rastejo v svoji lepoti. Če se začne usyhanie ali deformacija listov, rastlina zaseja nasekomye ali tisto, kar ne dobi dostatočnega uhoda, ali je tak ekzemplar porazuet glaz. Če želite zmagati, morate prebrati pogoje za njeno vsebino. Neprihotlivoj dracenu lahko poimenujete glede drugih tropskih rastlin. Z nekaterimi neudobnostmi, ki jih vsebuje, je to vznemirljivo, vendar obstajajo dejavniki, ki jih je treba uresničiti. Spodbujajte tudi čudovito rastlinje tradeskancija foto!

Kako pravilno uhaživat za dracenojo

Pri uvajanju dracenske neobvezne ureditve poliveV navadnih pogojih, ki vsebujejo kakršno koli kompaktno barvo, se nanašajo na zahteve:

 • temperaturni pogoji;
 • osveščanje;
 • režim poliva in podkormki;
 • skvoznâki;
 • posebnosti v ukuse za dracenono.

Najprej ustvarite ustrezne temperaturne pogoje za zelo rastlinske rastline. Najnižja temperatura 18-22 stopinj v pogojih zaklenjenega prostora je estetsko oblikovana. Številne pisarniške stavbe imajo klimatske naprave, ki preprosto ustvarjajo nizko temperaturo. Kstati letom dracena se lahko nahaja v odprtem konturnem prostoru ali na balkonu.

Znižana temperatura 150 S najbolj ugodno vsebino. Visoko zmogljiva dracenija se nahaja v temperaturnem območju 5-27 stopinj.

Rastenje dracene ne ljubi preveč visoke temperatureKakor bi želeli za dracenogo v gorški, če ona ne vpraša prvih sončnih lučev, ampak mi je všeč dobra osvetlitev. Pravilno okno – tabulator za namestitev rastlin. Posebna postavitev na razdalji polovičnih metrov od okna v žarek poldenja, ki zadržuje listo od ožegov. Sledijo vidni vidiki, kot so najboljše točke na površini listov, ki ostanejo v času, prikazani so podatki o stiski. Pomoč lahko dobite nujni svetovni potok s pomočjo izkustvenih podsvetk. Dracene s pyostroom za življenje potrebujejo večjo osvežitev.

Ustvarjanje mikroklimata vlažnih tropikov okoli barve staneta pomembnejših nalog ohranjanja dekorativnosti. Sposoby vlagozaрядki:

 • опрыскивание листов драцен;
 • размещение испарителей;
 • poliv.

Dracena ljubit redno popiškovanjeČe je temperatura višja, potem bo bolečina zahtevala rast. Vzpostaviti vlažnost v prostoru lahko s pomočjo različnih ispariteljev. To lahko pomenijo pelence na baterijah za ogrevanje, akvarij, nameščeno v neposredni bližini, poddon s galkojem in mhom sfagnumom, kadar se počasi spusti v zraku.

Kljub temu, da je najbolj učinkovit, lahko delujejo v rednih pogojih izpuščajočih rastlin. Periodično rast mora ostati zavezana za uporabo.

Kot samo, podhranjen zgornji sloj zemlje v gorščini v zadnjem času leta je potrebno polivanje rastejo običajno. Pošljite poštno sporočilo v času nedeli, tako kot v zadnjem času, ko je nevarnost ogrožena, v holodni vlažni zemlji.

Zolotno pravilo za vse domače rastline – najbolje podsuši, če zalij – za dracene dejansko.

Polivna voda mora biti na voljo med ugodnim filmom. V skrajnem primeru, v vodi lahko posredujete stare pogodbe o času odložitve. Udobniki za dramske igre lahko uporabite univerzalne, brez vsebine naslednjih fitov, ki jih ne dovolite. Leto raste podkarmlivajo každujo nedeljo, zimoj – v mesecu.

Izvozne naprave za rastline. Svežij zračni dracena ljubi. Zato je treba promoviranje redno izvajati redno, brez izplačil.

Obnovitev rastlin vodi skozi obrezke makuškeIzključeno, pri pomanjkljivo osvežitvi, rast rastlin, ki se izlijejo. Možno, stvoren je bil, v šramah od nevarnih ranej listov. V tem primeru je takšna, kot je spodaj našteta, estetska za drame. Če želite skočiti rastlino in jo ustaviti, morate odstraniti makuško s stiskalnikom dolžine 10 -15 cm. Po tem, ko pridelek raste, ga postavite na kraj in ne polirajte, potem pa se ne bodo pojavile nove liste. To bo obnovljena barva z različno oznako.

Otrezan stebel draceny uporablja za razmnoževanje rastlinOtrezan del se lahko uporablja za razmnoževanje dramen. Odkritye srezy vedno prisypaût debelo uglëm ali obrabatyvat sadovym varom.

Preusmeritev vzgojnega rastlinja v domovih za draceno v domačih pogojih, upošteva osnovne pogoje pravilne vsebine. V tem primeru veljajo ustrezni pogoji za pravilno uporabo. Za rastline v 40 cm je treba premer diagonale 15 cm.

Dracenu preiskuje eno različico v letuMlade rastline prenašajo vsakoletno vsakoletno. Grunt kupi kot palmo. Obvezni drevni sloj. Polivanje rastlin po presaditvah je potrebno, lahko pa uporabite stimulirajoče rastne korenine podkormov.

Uradna zveza draceny v domačih razmerah

V skladu z vsemi pogoji, ki vsebujejo dracenije cvetja. Osebno aromatična dracena duše. Cvety se razvijajo dolgo, več let v pazuhah seznamu, potem pa kist napolnjaet pomestitev blagodarnost. Tolko čez 12 let žoltimi barvami lahko odvržejo okajmlënno draceno, ki vstopa v sobe z mehko aromo.

V pravilnem primeru lahko dracena zacvestiCvetenje v domačih razmerah – javilo redkoe. Tudi prihodki sozercirajo preprosto lepo zdravo lištvo.

Bolezni in vreditelji draceny

V draceny so začeli ohraniti končike listovKako bi začeli dramsko delo v domačih razmerah, če ste začeli podsihati končike listov? Ta težava stane na prvem mestu. Listine prebivalstva so neprikladni, dekorativna barva se poškoduje:

 1. Suhost zraka pomeni celotno stanje vzrokov podsihanije končikov listov.
 2. Nedostatočen poliv sproži vse listne plastike.
 3. Izpostavljenost in dolgotrajno shranjevanje pri temperaturi zraka manj kot 15 stopinj, ki je bila v tem času že učinkovana.

V primeru, da zrak v ledenem vremenu sproži pojav pavtinnega kleščanja. Če se pojavijo, bodo naslednje sledi prokolova, pozdravljajo se v želatini. Na tej strani rastline se pojavljajo pavtinka, v kateri kopostirajo mikroskopska naselja. Spasti cvetovi se lahko vzamejo v promevanje pod dušem, pozže – obdelana Fitovermom dvakrat skozi polmesjaca.

Pojavljanje ščitnikov na dracenih lahko prinese k rastlinamDracena ljubljena ščitka, ki se hitro razširi po stebli in listi, dovaja rast do gibel. Če so edinstveni proizvajalci, jih je mogoče izbrati z dodatkom v rastlinski vodni raztopini. Če zaračunate siliko, boste morali uporabiti Aktellikom.

Mučnistyj črvec udari promyvanje rastlin v rastlinskem rastvoru. Ni nujno, da spomnite, da so vreditelji napadali na oslabljeno rastje. Zato izveste nasekih, malo, potrebno najti vzroke, zakaj so zavezali. Enotno živilo, ki raste na rastlinah, mora opraviti obdelavo podkončnikov in prilegajočo k barvni coni. Ugotovite pravila prehoda v domačih pogojih za draceno možno iz videoposnetka.

Vhod za dracenoj v domačih razmerah v videu