Če želite izraziti zdravo in zelo cvetočo pahistasto, vstopite v domače pogoje za to, da rastlina mora ustrezati določenim pravilom. Vnaprej gramotno podprite pošto in posodo za pripravo, podprite potrebno temperaturo in vlažnost, redno polivajte in podkarmlirajte cvetje. Togda je on sam pokazal sebe na celotnem koncu.

Ustvarjanje blagodatnih ostankov

rezultat pravilnega prehoda Rodinska pahistahisa je le tropični pojav Centralne in Južne Amerike. Če želite uspešno razvijati v prostoru, morate ustvariti pogoje, čim bolj približne do estetske:

  1. Podhranjevanje temperature zraka. Vesna in letom ne smeta spustiti nižje od 18–20 ° C. Če stolpec termometra zniža višjo to oznako, je pomembno povečati in povečati vlažnost v prostorih, da ne bi dovolil usihanije listov. Z zimskejšo optimalno temperaturo za pahistahso se temperatura giblje med 15–19 ° C. Pri bolj ohlajenem zračenju te toplotne rastline se začnejo pojavljati in ves čas, z začetkom vegetacijskega obdobja, se mu omogoči dolgotrajno obnovitveno obdobje, da lahko kustik ponovno nabere obseg..rastenje ljubit vlažni zrak
  2. Prohladni skvoznjaki – velika nevarnost za pahistahisa. To je potrebno za učenje, izbrano mesto za rastline. V hladnem času leta bo najbolje, da pokliče s podkončnikom in postavi na nekaj udarcev od okna.
  3. Osveščanje za pahistahisa mora biti umereno. Eksotični cvetovi morajo prejeti dovolj sončnic, vendar njegove neposredne luči ostanejo na listih nekrasivnih ožegov. Idealni volitrom stane okno na vostočni ali zahodni strani doma. Če je pahistahis izražen na južnem oknu, mu morate ustvariti umetno zatenjevanje.
  4. To tropsko rast priviklo k velikim lastnostim – od 60%. Pri izražanju v zaprtih prostorih s suhim zrakom je treba sprejeti posebne ukrepe: postaviti poleg gorkega emkostja z vodo, povezovati na baterijah, ki so namočene, ali uporabiti poseben priborom – vlažen zrak. Bolje, da premaknete pahistahis naprej od toplotnih priborov.

Ustvarjanje ugodnih pogojev – osnova za aktivno razvoj in svetovanje pahistahisa. Njegove zahteve za okoljsko obstojnost se le malo razlikujejo od zahtev za večino skupnih rastlin, “prekočevanih” na podkončnikih iz tropskih lesov.

Posadka pahistahisa in udobenje

цветет пахистахис domaVelikost rastline za rastline mora biti odvisna od zbirk osnovnih sistemov: če želite, da jih povečate na 3–4 cm, ker je vaš ljubitelj svobodnega prostora. Priporočeno odložite predpogoj široke posode. Na dan gorška obvezno učinkovit sloj drevesa na najmanj 2 cm. To zagotavlja zadostno količino zraka v korenini in preprečuje zadrževanje vode na dan, kar povzroči pojav gnile.

Za starejše uporabnike lahko uporabite kamnite kamne, obvezno obezaražene ali kupljene v trgovinah s keramiko.

Podatki in izbira poštnih sporočil za shranjevanje tudi igrajo pomembno vlogo pri razvoju rastlin. To bi moralo biti predvideno za plodorodno zemljišče z nizko kislostjo in dobro zračno dejavnostjo, zato mora biti ta vrsta ribiča. Popolnoma kupite univerzalno mešanico za cvetoče sorodne rastline, dodano k njenemu velikemu pesku ali vermikulit v razmerju 4: 1.

Lahko pripravite grunt samostojno, zmešajte:

  • листовю землю;
  • derновую землю;
  • torf;
  • pesnik;
  • перегной.

Vse komponente, ki se nahajajo v ravnih delih.

Z aprelja in do začetka osebe pahistahis se aktivno razvija in sveti, zato mu je treba urediti redne podkorke. Delajo 1-2 krat na mesec. Da bi pridelali vse potrebne snovi, jih je mogoče prekiniti (na primer v tem času) in kompleksne mineralne komotre za rastline. Osrednje in zimoj v podkormkah ni potrebno.

Regularny uhod

расцвел молодой пахистахисV domačem okolju, ki je v domačem okolju, je ključna vloga, ki je bila objavljena v redni policiji. To raste ljubezen vlažnosti, zato ves čas in letom ne dopuščajo preusmeritve pošt. Prav tako ga je treba polivati, kot le, da se vrši zgornji sloj zemlje. Zmanjšajte polico do 2 razdelka v nedeljo, vendar je vedno treba orientirati na stanju pošte in same barve. Nedostatok vlagi močno obremenjuje pahistahiso in lahko prispeva k njegovim gibalom.

V slabih dneh in pri suhem zraku v nameščenih rastlinah se dobro odzove na redne izpustitve iz pularja. Najbolje, da izdelate utrom in večer, ko pa pahitahis ne zapade luči solnce.

Da bi lahko vzgojili visoko kakovostno kuliso z veliko primerljivimi sovjetskimi podatki, bi morali za pahistahsom v domačih razmerah obvezno vključevati sebe v redno pregledovanje in pripravo mladostnih zmag. Če tega ne počnete, se bo skoraj zdelo, ne bo imelo veze stebel z redkimi listi, in takšna podlaga ne bo videti dekorativno.

Najboljši čas za oblikovanje krone – to je ves čas, ko se začne intenzivna rast steblej. Mlade zmage prišipivajo v verhuški nad pazuhami listov, iz katerih se bodo v nadaljnjem pojavu pojavile nove odročke; а старые – обрезают с помощью острых садовых ножниц. Ta postopek je potreben, če želite doseči višino 20 cm.

сформированная крона пахистахисаV obdobju vegetacijskega obdobja lahko nastane oblikovanje kronov do treh razlik. Izmenjava steble v višini nadomešča, hkrati pa poveča število zmagov.

Vzrosli ékzemplâry dovolj podredijo edinoždy za leto, v marte.

Osrednji deli zmagovalne uporabe uporabljajo za razmnoževanje rastlin. Za to jih ukorenjujejo v vodi ali grunte, predhodno obdelane s stiskalnikom rosta. Korni se pojavi približno 10–14 dni, nato pa se lahko čerenki preusmerijo v majhen goršček ali plastični stakančič.čerenki pahistahisa za razmnoževanja

Če pravilno uhaživate za pahistahisom, se to svetenje dogaja z začetkom časa do seredine oseni. V ugodnih razmerah se to nadaljuje in krog leta. Če želite to narediti, ustvarite ugodne pogoje za namestitev in ne pozabite v rednem času.

Video o pahistahise