букет из белых калл Če ste izbrali takšen privlačen in privlačen cvet, kot ste, vstopite v domače pogoje, ki upoštevajo sledenje določenemu vrstnemu redu. Osnovni dejavniki, ki vplivajo na rast rastlin, so svet, toplota in pravilno podoben gorček. V postopku izražanja se lahko zaženejo še več neskladnosti, ki jih je mogoče pridobiti, če se bodo »ohranile« dokaj znane.

Kalla v gorške: vhod v domačih razmerah

выращивание каллы в горшке Ne glede na to, da je rodno izbrano rastlinje iz Afrike, njegovo začasno uporabo uporablja v količini ukrasov mnogih vmesnikov po vsem svetu. V evropskih državah ta cvetlični cvet vsebuje izključno zaprte prostore, kjer so ustvarjeni vsi potrebni pogoji. Če ste brez ustreznih izkušenj za to, če želite izraziti kalu, lahko v domačih razmerah ostanejo preprosti.

Domači ekzemplarji so zelo neprijetni, potrebujejo minimalni vhod. Če želite ustvariti prijeten zunanji pogled, zadostite njegovemu svetemu, ustreznem in ustreznem položaju na zgornjem delu. Poliv mora biti običajno le v obdobju vegetacije. V preostalem času kalla stanovanje raje umeren poliv. Vendar pa to še ne pomeni, da rastlina ne ljubi izpirov. Morali bi biti redno, da bi cvetovi lahko nasilili dostatno vlago.

Ko bo obdobje cvetenja že zaostalo, bo polica skrajšana na en delež v nedeljo. Nekontorni strokovnjaki priporočajo naslednji sprejem: dokončati policijo avgusta, nato pa ga bodo vozobno prenesli do 1,5 meseca.

Izraščanje kally v domačih razmerah

калла комнатнаяNačinjočim cvetličnim načrtom se želi pridružiti klasična shema poliva. Leto kallum priporoča, da se v nedeljo odpravi, in ob koncu postopka po postopku sledi boljšemu častu. V tem primeru se rast razlikuje od telesne težonosilnosti, zato jo je mogoče praktično postaviti v kateri koli del stanovanja. Edinstveno, kar sledi učenju, kar ne ljubi veliko sončnega sveta.

рассада каллыPri izražanju kalijev, pri vstopu v domače pogoje se sproži in pri tem, da to raste normalno, da prenese standardni (ne presega 20 ° C) temperaturni režim v prostorih. Če bo temperatura zraka v prostoru še zelo visoka, bo cvet izstopal iz rastlinjaka. V času od trenutka, ko ga je mogoče, lahko izpustite na svež zrak, da se izognete temu poležnemu soncu.

Če želite, da je bilo svetovanje običajno, je treba nujno odstraniti korenine, ki se pojavijo v procesu rosta.

Začetek ne cvetet kalla v domačih razmerah?

barvna kallaNe vredi ždati, kajti v komnatni sreči bo to dovolj pogosto. To se običajno zgodi dvakrat v letu, če je natančneje, v takih mesecih, kot je maj in oktober. Če pa v celoti ne obstaja ali protestira dovolj pasivno v določenih obdobjih, bi to lahko bilo resno.

K neprimerno neugodnih dejavnikov, ki vplivajo na svetovanje, se nanašajo:

  • pogosta smena razporeditev cvetka;
  • разрастание клубней;
  • pogostoе пересаживание;
  • pomanjkljivo osveščanje v pomeščeniji;
  • skudna podkormka rastline;
  • kršitev pravil pri uvajanju v obdobju vegetacije.

Podkorkuma najbolje raste v obdobju od januarja do marca. V tem primeru to ne bo povezano s pomočjo posebnih sredstev.

bolezni listyev kally komnatnojPoiščite domačo hišo, zelo pomembno, da jo odstranite od skvoznjakov. V vesenčnem obdobju se bo postopoma prilagajalo cvetje k estetskemu osveščanju. Listina, na kateri se je pojavila želena, podležat srezke. Če se zaradi tega nepravilno razvijajo, se lahko pojavijo nekatere bolezni, v tem številu starega gnila, pa tudi antraknoza in drugi.