Цветет традесканция Trgovine se nanašajo na ameriško ameriško državo, ki se nahaja v južni meji Kanade na samo Argentino. Številni primeri videa in primeri trgovanja na fotografiji poražajo raznolikost zunanjih oblik. Pričina ni samo v obširnem območju, preprosto se nahaja v okolici z umerennim klimatom do najboljših tropikov. Čistilnost gibridov in sort tradeskancia obvezno cvetličarstvo in selekcioneram, ki se preizkusi v barvi iskrenju ljubezen in znanstveni interes. predstavljeni v člankih o prodaji trgovin ukrajinskih klubov in alpijskih gorov na izbranih udeležencih in podkončnikih v domeni.

Традесканция зебровидная (Tradescantia zebrina)

Традесканция зебровидная и ее цветение Eden iz priljubljenih sobnih vidov se imenuje tradeskancija zebrina ali tradeskancija visyača. In enako, in drugo ime v polni meri razpršuje oblike dekorativnih rastlin s ponikavnimi vzlovatimi zmagami, 10-santimetrovnimi zaostrenimi listi in melikimi sirenevo-rozovimi 3-lepeskovimi barvami.

V obliki rastlin, ki vsebujejo listnate plošče. S takšno stranjo so okrašeni v nasyŝennyh purpurnih tonah. In njihova stranska stran je razkrita z belimi in srebrnimi poslikavami na zelenem ozadju. Točno ta posebnost in opredeljen naslov tega vida tradicij

Традесканция виргинская (Tradescantia virginiana)

Традесканция виргинская и ее цветениеNaslov tega trgovskega območja je obvezno mesto njegovega naravnega izvora. Poleg države Virginija se številni prodajalci srečujejo v mnogih regijah na ozemlju države. Zahvaljujoč običajnemu, za vse bolj lepo in namerno za rodo cvetenju virginska tradicija je bila okultura in upala v krog interesov selektorjev. Na podlagi tega je bilo pridobljeno veliko število sortnih in gibrnih rastlin, ki so v posebnem pogledu.

Polovne sadovne sorte tega tipa trgovin, kot na fotografiji, izjemno uživajo ne samo v državah ZDA in drugih državah Amerike, ampak že dolgo priznane in evropskim prebivalcem. Oni so izjemno smotrni kot ločene kompozicije in v kombinaciji s čudovitimi rozami, lilejniki in drugimi barvami.

Ugotovite, da raste zelo preprosto po neposrednem, letečem le v izključnih primerih stebljanja in dokončanih zaostalih linijskih listov. Visoka privlačna oblika zmage doseže 60 cm. Za letni sezon rastlina oblikuje plodno polje, ki v drugi polovici leta dodatno okrasi maso cvetov. Sostoječe iz treh širokopoteznih lepestkov venčiki virginskoj trgovski sestanki so se zbrali v zontičnih socvetijah na verhuškah steblej in se pojavijo iz dolgih 20-santimetričnih listov.

Diapazon okraskih barv zelo širok: od skoraj belega do fioletovega ali rožnato temno rdečega. V naravi se pojavljajo izkušnje, izobraževanje in razvoj.

Традесканция Андерсона (Tradescantia х andersoniana)

Традесканция АндерсонаGibridna rastlina, pridobljena pri zbiranju drugih videov s tradeskanciej virginskoj, je danes sprejela klic tradescanciee Andersona. To so lepe dekorativne lastnosti, priznane v vsem svetu in aktivno uporabljene za ozelenjave sadov in parkov, tudi v srednji polovici Rusije.

Sovremene sorte trgovanja Andersona poražajo velikolepiem krasoka. Rastlina lahko ne bo samo zelena, ampak tudi purpurna, pestra in celo skoraj želatinasta. A učvrščeni venčiki barvni okrašijo se v vseh odtenkih sinega, rozovoga, sirenevoga.

Polumahrovye cvety tradeskanciiNaredite sorte tega vida trgovine, kot na fotografiji, obstajajo rastline z nenavadnimi polmahrovnimi barvami.

Традесканция белоцветковая (Tradescantia albiflora)

Традесканция белоцветковаяV nekaterih trgovinah se lahko srečate ne glede na nekaj naslovov-sinonimov. Ne izključitev in tradeskancija belocvetkovna, katere cvetlične rastline vedo tudi, kako tradeskancijsko tricvetno. V samem zadnjem imenu lastnik ne pripada vsem, samo edinstvena raznolikost, v kateri je na položaju, belo-zelena livost, dobro zaokrožila rožnate razvoje in mačke.

Rastenje iz južno-ameriških tropikov je izstopilo glavno zaostreno-srčevidno življenje, polzumimi vzlovatimi zmagami in melikimi belimi barvami, davši jih videz.

Традесканция белоцветковая Albo vittataPoleg treh svetlih raznolikosti in rastlin z gladkookrašenimi listi, obstaja sorta, kot je na primer trgovska belocvetna Albo vittata, v kateri je lestvica raziskovana z veliko zelenih in belih lis.

Традесканция приречная (Tradescantia fluminensis)

Традесканция приречнаяStol je neprimerno in hitro naraščajoč, kot je tradicionalna belocvetka, je prišel v sosednje gorovje iz brazilskih vlažnih lesov, kjer so koreninasti mnogoletniki oblikovali obširne zarose, izstopajo vse ostale travniške rastline.

Prirečna tradicija v naraviTradeskancijo prirečno je mogoče odlikovati od prejšnjega predstavnika roda po koričnevatym ali krasno-purpurnym vzroslym zmagovalcu in tako že okraski tišni strani listov. V dikorastujočih ekzemalnih napravah imajo rovno ârko-zeleno okrasko.

Традесканция приречная сорт Maiden's BlushNo, kot je vidno na fotografiji, so vidne tradicije prirečne, izražene v kulturi, lahko ukrasijo dom polosatoj in celo petnajst osebnost. Primer lahko služi kot Maiden’s Blush z vsemi odtenki rožnatega, belega in zelenega. Haotično razvejane petke in mazke, ki prikazujejo rastline, so nepovratne.

Cvetenje prirečne tradicijeCvetovi tradeskancii prirečni v vseh raznovrstnih melikah, beli, razporejeni v pazuhah zgornjih listov. Malenkost cvetličnih tradicij, ki se posebej ne smejo gledati v kompozicijah poleg lesene limone ali strogim fikusom.

Традесканция Блоссфельда (Tradescantia blossfeldiana)

Традесканция БлоссфельдаV Argentini obitaet še en vid trgovin, danes naš najboljši kraj in na domačih podkonnikah. To je tradeskancija Blossfelda, prepoznavaema po plotnem, rdeče-zelenem steblamu in zaostrenem lancetovidnem listju dolžine do 8 cm. Nižnja stran lista purpurna, zgornja-temno-zelena s krasnovatim ali filoletovim odtenkom. Listne plastične plošče, na zahtevo in na podlagi listov dobro zamenjane.

Традесканция Блоссфельда с пестрой листвойPoleg tega so tudi pazušne socvetje, ki so sestavljene iz več fioletov ali sirenevo-rozovih venčikov. Ârkie сверху лепестки традесканции Блоссфельда, снизу почти не окрашені. Center venčića je prav tako zamegljen.

V raznolikosti s pestrojo živilske okraske je odvisno od pogojev osvetlitve. Pojavlja se v tenu, lahko se zgodi, da bo Blossfelda popolnoma izgubil ornament in članek, kot na fotografiji, zeleni.

Традесканция силламонтана (Tradescantia sillamontana)

Традесканция силламонтанаV izjemnih primerih večina želi, da se selijo na vlažni srebrni vid in sorte trgovcev, na fotografiji je predstavljeno rast, izjemno obživšeje v pogojih, ki so polpustymi. O nenavadnem mestu obitanija tradeskancij silamontana govori močan dolg zvok, pri katerem pokrivajo vzlovane stebre in majhne jajcevidne listne barve. Zahvaljujoč takšni naravni zaščiti trgovcev, ki ne delujejo na osnovi že nakompletne vlade in v sebi, ki jih starši čudovito razprostirajo na alpijskih gorah in bordah. No v Evropi in v Rusiji rastejo v času, ko bo preveč hladno, zato bo učinek vidnejšega učinka najboljši v prostorih, ki se pojavljajo na svežem zraku le v vročem času.

Силламонтана в горшкеVisoko veliko koreninskega rastlinja ne poveča 40 cm. Mladi stebli so ohranili vertikalno pozicijo, vendar z razraščanjem opustijo na tleh. V času cvetenja na verhuškah steblej se pojavljajo odinočne rozovano-sireneve nekropne barve.

Video o značilnostih različnih vidov trgovanja