raznovidno хойи Ta edinstven cvetlični cvet odlikujejo aromatični cvetovi, pomirjujoči izvirni farmacevtski dodatki, ki okrasijo domači interier. Poleg tega različno vidni učinki poražajo obratovanje, pri čemer ima kdo od njih svojo nepooblaščenost. Po nekaterih informacijah, učenci v naravi obstajajo več kot trije njeni naimenovani.

экзотическое растение Eksotično rastje je povezano z družino “Lastovne”. V naravni sreči se srečuje na ozemlju Indije, Kitajska, Mьянмы (бывшая Бирма). To pa očitno obtožuje velikana velikih dreves. Prostira mehko pokritost na skaliranih sklonih in opuščenih vlažnih lesovih. Поїстине восхитительное растение!

Svoje ime cvetov objavi znamenitost sadežnika, ki se ukvarja z raziskavami in izbiro eksotov – T. Хойю. V Evropi raste, v glavnem, se razvija kot sobno cvetje nenavadne lepote. Svojo leno po pravici imenujejo velika gostiteljica iz daleč tropikov, pokorivše srce cvetličnega. Razmislite o raznolikosti hoj, fotografij in naslovov rastlin, da si izberete primerno možnost.

Vrhunski o voskovom plitu je bil narejen v 1810 letu v britanskem biološkem R. Броуном. On in dal je naslov tega eksotičnega rastja, ki je dejansko na dan.

V blagoslovljenem okrožju cvetov

pestrolistna hojyaBrezplačno, vsako človeško osebje se nahaja v okrožju devstvene narave. V sožitju, mestnim stanovalcem, to ni vedno to. Zato se oni starajo ustvariti lepote lepote v svojem stanovanju. Odlična ideja – razpravljajte o raznolikosti hoj, da ocenite veliko paleto tega udobnega cvetja.

“Керри”

хойя керриZa ustvarjanje interierja v živih prostorih lahko uporabite različne sobne rastline. Idealna varianta – eksotični cvetlični cvet v Kerri. Vrhunsko rast je odkrilo leta 1911 na ozemlju severnih oblakov Tailanda ameriški profesor A. Керри. Njegovo ime in naslov je bil ta simpatični pogled na plažo.

Glavna značilnost barve – ogromna do 15 cm v dolžini in širini mehke listine v obliki srca. Za tako nenavaden šarm, ki ga kličejo “Valentinovo”. Poleg eksotičnih listov, ki rastejo, rastline izbirajo butone v zontičnem socvetiju, ki povzročajo naslednje odtenke:

 • лимонный;
 • želtovatyj;
 • розовый;
 • beli z edinstveno različnim odtenkom želtizny.

соцветие хойиV vsaki skupini se nasmeja približno 20 butonov, ki prinašajo prijeten vonj. Ko v barvah nastopi nektar, lepesti okrašivajo v temni toni. To lahko pomeni rdeče-črno ali nasičeno rožnato barvo. Ee izredne svesajoče zmage, ukrašeni farforovimi butonimi in sukkulentno listvoj, ki so naredili živaljo obitelj očaranega oazisom ujuta.

Nabledenji botanikov pokažejo, da na okrasu butonov ne bo zadnji vpliv nakazal osvetlitev. Če je to več, tem bolj nasičene barve leske.

Na današnji dan biologa, ki je znana po taki raznolikosti, ki jo zanima ta vrsta:

 1. Hoya kerrii lisasti listi. Osobennost rastlin – zelena listja v krapinku.Hoya kerrii lisasti listi
 2. Hoya kerrii Variegata. V samem središču listopadne plastike opazujemo položno železno barvo.Hoya kerrii Variegata
 3. Hoya kerrii Albomarginata. Kraj obramlen izredne belorusne kaemkoj.Hoya kerrii Albomarginata
 4. Hoya kerrii Spot center. Sestavljene so edinstvene oblike, ki so v središču raziskovane pestrimi uzorami.Hoya kerrii Spot center
 5. Hoya kerrii Obrobni rob. Zelena listopadna plastina je razumen učinki belovatih razvodnikov.Hoya kerrii Obrobni rob

Za vsakega podvida značilnosti ploske listine mehkega značaja. Raskraska butonov lahko:

 • bela;
 • розовая;
 • красная;
 • желтая.

Vzročni ekzemerenci izločajo kapeljke nektara, ki istočasno trdijo karamelni vonj.

“Prekrasna”

хойя прекраснаяCvet velja za rastline, značilne za naravo. Njegovo priznanje v Evropi iz Indije, čeprav se srečuje z njim in v drugih tropskih državah. Prikazano na fotografiji, ki je bila predpisana, uspešno izdelana v sorazmernih pogojih, kjer se pogosto spreminja stopnja vlažnosti. Ona predstavlja kompaktni klaster z zunanjimi zmagami, ki pokrivajo množico tolčennih listov v jajcevidni obliki.

ампельное растениеV zadnjem obdobju rasti se pojavljajo socvetiji v glamurni zoni, ki pokriva veliko množico belosnih butončikov. Center vsakega iz njih ukrašen voskovo korono, stanje iz peti purpurno-krasni dolek.

Ta videz je edinstven in ima edinstven vonj, zato je nameščen v vseh delih bivalnega prostora.

Večina zadovoljnih pod več izrazitimi podvidi te voskovoj lanice:

 1. Хойя Белла Варигатная. Rastenie ima izvirni okras listov. Kraj plastike temno-zelene, center-jabločnega odtenka.Хойя Белла Варигатная
 2. “Albomarginata”. Osobennost podvida-svetlo-zelena listina, obramljena belalosna kajmoja. Pыšno cvetenje se gleda dovolj dolgo. Bele butone ukrašeny sirenevoj seredinoj, kar je še posebej privlačno.Albomarginata
 3. «Hoya lanceolata ssp. Bella ». Sorta je izšla leta 1982, kot je izbrano ampeljno sobno okrasje. V naravni sreči se srečuje na ozemlju otokov Tihogo oceana. V Evropi so izbrali takšne hoje iz Tailande, kjer so pokorili srce ljubiteljev eksotikov.Hoya lanceolata ssp. Bella

Cvetok je izbral butone na končikih, ki bodo zmagali. Zato ga želi v posebno rastlino gojiti v posebnih rastlinah.

“Lakunoza”

хойя лакунозаIzčrpana raznolikost zunanje barve za okrasitev notranjosti – hoja Lakunoza. Temno-zelena lišća izražajo do 5 cm v dolžino, ne glede na to, kaj na koncu plastike sledi zakručeni. Molodie nispadajoči stebli okrašeni v rdeče-črni barvi. Izredno na njih in se pojavljajo cvetlični listi.

белые соцветияSocvetiâ v videu zontikov sostoj iz množice butonov (srednje število – 20 kosov). Razpoložljivi so na podlagi uporabe s fioletovim vkrapljenjem. hojya lakunoza prituplennayaOvalna korona je celo bela barva, čeprav se srečuje in s kremovim odtenkom.

Hoja Lakunoza je ena izmed dveh nepogrešljivih arom. Dnem ona pahnet gvozdikoj, nočʹû – prynym ladanom.

Biološke klasifikacije ponujajo nekaj podvidov takega dodatka:

 • “Tove”;Tove
 • «Эскимо сильвер»;Эскимо сильвер
 • «Роял флеш»;Роял флеш
 • «Сноу капс»;Сноу капс
 • “Лангкави”.Лангкави

Voskova liana takšne vrste cveta okoli nedelcev, napolnjena mešanica pioniščnega eksotičnega arome.

«Мясистая»

хойя мясистаяPoseben priljubljen videz pri ljubiteljih eksotičnih rastlin – hoja «Мясистая». V naravi se srečuje na ozemlju takih držav:

 • Индия;
 • Kitajska;
 • Japan;
 • Вьетнам;
 • Малайзия.

Ne glede na to, cvetovi uspešno živijo in v državah s holodnim klimom, samo kot sobno rastje. V takšnih razmerah doseže dolžino približno 6 m. Zato, ker ne počnejo opore v vidnem okrožju, da bodo zmagali obtožili okrog nje.

Biološke ugotovitve in druge raznovrstne hoje, fotografije, ki dokazujejo priljubljenost te barve. Nekaj ​​iz njih:

“Tricolor”

хойи триколорCvetok ima izvirne listnate plošče. Zgodili so se, da so okrašeni v rdeči barvi, in v času, ko so pridobili želen odtenek. Zelena okantovka ostaja neizvedljiva za raztezanje vseh rastlin.

“Variegata”

hojja «Карноза Вариегата»Na fotografiji “Karnoza Variegata” je prikazana v najbolj vidnem videu. Ee «stilične» rozovne butone z belosno okantovko privlačijo posebno pozornost pozornih suknilcev.

“Eksotika”

moja eksotikaV takih vrsticah je srednja del listnate plastike, kot pravilo, v barvi. Če ga pogledate, ga je mogoče zamenjati, kot bo plačno prešel v zeleno okantovko.

“Кримсон Квин”

хойя кримсон квинIzюминка сорта – бутоны. Oni okrašeni v nasyŝeny rozovyj cvet. A okantovka v njih bledno-rozovaja, kaj doda barvo nebyvaluju nežnost.

“Velikolepna”

Hoya ImperialisTa vrsta se še imenuje – “Hoya Imperialis” ali “Velika značilnost”. V naravi, ki jo je proizvedlo na ozemlju živopisnega otoka Malakka, si oglejte vʹûŝasya kustarnika. Ee izjemne zmage sledijo opuščene. Na strani, ki so na voljo, nadaljujejo s tem oblikovanjem z zaostrennimi končiki. V dolžini dosežejo – 20 cm. Povrhnost v njih gladika, kar jim je dalo izčrnujočo nepoverljivost.

V obdobju največjega sveta z vsemi zmagami, ki vplivajo na sferične zontike, ki so nastale iz 10 butonov. Za vsakega od njih značilnosti, kot so posebnosti:

 • длина – 20 см;
 • naružni okras-želto-zelen;
 • notranji-temno-rdeč;
 • opušena korona – v videu pettikonečne zvezde.

Kakovostno veliko okusno prijetno sadno aromo, zato izrazite željo v dobro osvetljenem prostoru.

V odvisnosti od razsvetljave butonov, ki se razlikujejo, nimajo podvidov takšnega voskovoga plušča:

 • «Alba» (butony belogo colours with greennovaty otliva);хойя альба
 • «Palavan» (železne lepetke s nasyŝennym krasnovatym ottenkom);хойя палаван
 • «Борнео Ред» (лиловые лепестки бутонов);hojя borneo red
 • «Raušii» (beli cvetovi z rozovim ali zeleno zelenim okrasom).хойя раушии

Rastenje se čudovito razvija pri visoki temperaturi zraka. Zato je pomembno, da se ne spusti pod 20 stopinj.

Izvirne raznolikosti, ki so namenjene domačim eksotikom

hojâ v domačem interiereKot kaže prakso, je vokalna lena postala ena najbolj privlačnih sukkulentov našega časa. To farforovo čudo je dragoceno zaradi nepričakovanega vhoda, izjemne lepote in tonskega vonja. Ogromno število raznovrstnosti hoi poraža voobraževanje, nekateri pa niso poiskali velike lepote. Razširjena sorta, ki je značilna edinstvenost in nepopolnost, za objavo njenih verznih sklopov.

“Калимантан”

хойя калимантанV tem simpatičnem voskovem plitu originalne listine:

 • velikost – srednji;
 • форма – овальная;
 • končiki – zaostrennye;
 • Površina – kontrastni vzor iz prožiloka sive barve.

Butony hoji «Kalimantan» okrašeny v rubinovyj barvi. Pri polnem razkritju so istočasno zapahnjeni, opominjajoči bergamot. Tako se raste čudežno razvija v temnem vsebniku in ljubi veliko sveta.

“Локки”

хойя локкиV naravni sredini sreče cvetov raste na višini približno 25 m nad zemljo. Hojja Loki, ki shranjuje zakonito Vetnama od uničevanja, v primeru, da takšne voskovih plûŝej nas vidijo približno 50 komadov. Ne glede na to, cvetovi izražajo v domačih pogojih. Njegova edinstvenost v tem, kar na podaljšanem celovitem letu, je uspavan s perlamutrovnimi belimi butonimi s čokoladnim aromom.

“Lazianta”

hojya laziantaTa simpatični cvetlični cvet ljubi zadržena mesta. Neudivitelno, kaj izraziti ga v pomeŝeniji glede na užitek. Hoja «Lazianta» ima zaokrožene listnate plastike, prekrite s serym vkraplenjem. Na opuščenem venčiku se oblikujejo jarko-želtni cvetovi, istočasni terpki sadni vonj eksotičnih plodov.

Če želite cvetove okrog leta, želite podpreti vlažnost v kontejnerjih in rihlosti.

“Globuloza”

хойя глобулозаV naravi tako vidna plaža se srečuje v deželnih lesenih Indijah in Kitajski. Ona je v glavnem nastala pri velikih in velikih drevesih. Zato je skupna holoja Globuloza potrebna v izkustveni nevarnosti, ki je bila narejena iz lesenih področij.

Rastenie ima največjo socvecijo, ki je iz množice butonov bledno-želte barve. Odlično značilna barva – opuščene stenske plošče. V tem času so napadalci padli, zmagali pa so.

Izraščanje cvetov sledi v ohlapnih prostorih z visoko stopnjo moči.

“Фитчи”

хойя фитчиEdinstvena lepota rastlin, ki rastejo, je bogata s številnimi rastlinami. Ono ima izumrudno barvo listov, pokritost z izrazito žilično stojalo. V odličnih od svojih sorodičev, v plastini, ki jih pokrivajo Fitchi niso pokritosti, zato ima pogled na površino.

Rascvetka butonov je odvisna od intenzivnosti svetovnega potoka. Ona lahko biti:

 • ярко-розовая;
 • kremovaya;
 • бледно-розовая.

Korona cvetka vedno rozovano-bela. V socvetiji se nasytyva približno 25 «farforovih» butončikov. Rastenje želi povečati vlažnost, ker potrebuje v pogosto polivih. Temperatura v prostoru ne sme biti manjša od 18 stopinj.

«Николсона»

хойя николсонаEpifitno rastje, ki raste s skalo, se razlikuje od golih zmag z jarko-zeleno liščino. Pri običajnem svetu oni obremenjujejo bagrovy ali krasnovatyj odtenok. Za hojo «Nikolsona» značilna mehka lišća v tej obliki. Končiki iz plastike zaostreni, kar dodaja originalni videz.

Zontična socvetija nasčivata do 40 butončikov takih razprav:

 • svetlo-želtye;
 • розовые;
 • kremoвые;
 • zelene;
 • красные.

Lepestki neopustenih butonov dosežejo dolžino le 7 mm. Ih kraj slegka dokonča v obratno stran. Korona okrašena v beli barvi. Поистине величавый фарфоровый цветок. Izrazite takšno lepoto, ki je popolnoma mogoča, zaradi katere hojja – neprimerno rast.

Kolekcija hoj v domačem sadu – video