raznolikosti vʹûnka v landšaftnem dizajnu Nepriveredlivy, no zelo simpatičen vʹûnok, znan v ljudeh pod naslovom marca. Njegovo nežno-rozovye ali beli cvetovi se razprostirajo roskošnim kovrom po zemlji. Številni hoteli uporabljajo dekorativne sorte rastlin, da lahko okrasijo vašo uporabno površino in balkon. Nasiŝennye odtenki sinega ali fioletovega cveta so utrujeni v ozadju serij številnih etažek. Znano je približno 250 različnih družin Vjunkovih. Vendar pa je vredno obravnavati opis nekaj priljubljenih zadovoljnih.

Odločite se, da je treba 25 centimetrov premakniti na drugo kulturo. Če se uporablja za zapolnitev ozemlja, je to odmaknjeno od drugih rastlin 50-60 cm.

Общие характеристики

пышное цветение вьюнка V naravi marca se lahko srečate pri sebi. Ona napominja lianu v miniatjure. Kstati, latinsko ime vjuna označuje “vrtoglavice” ali “obremenitve”, kar zelo natančno prenaša značilne rastline. Stebli in kornevišča opozarjajo na tonske trose, ki mastersko obtožujejo vse stroje: žive ali ne. Na vprašanje, kako izgleda vloga, je treba odgovoriti na opis vseh njegovih delov po ločenosti:

 1. Цветок. Dlinnyj cvetličar se nahaja v pazuhe listi. Prav tako je izbral celovito socvetijo. Cvetočki so zelo nežni, zato se lahko poškodujejo. Ime formule melikoga kolokoličja ali velike voronke. Na noč se zaklenejo in se razkrijejo.цветок вьюнка
 2. Листья. V preprostih primerih ste napisali, da so na srcu ali na koncu strelci. Dekorativne sorte proizvajajo krušne oblike ali z zobnimi kosi. Razpoloženi na steble so v šahmatnem vrstnem redu, po spirali.листья
 3. Корневища. Nitevidne polzučitve korni profesionalno pošiljajo poštno sporočilo in pronikajejo dovolj gluboko. Pri vsakem razkritju se oblikuje naslednji vrstni red, zato je treba obravnavati nadaljnjo sorto.корневища
 4. Стебли. V dolžini dosežejo 3-4 metre. V nekaterih vidov stebeljke neposredno stojijo (do 50 cm v višini), v drugih – stelûŝie. Oni namizno plotno izbirajo predmete, ki jih s trudom lahko otorvajo.прочные стебли
 5. Плод. Predlaga sam miniatjursko koroško, napolnjeno srednjo velikost semena (od 100 kosov v eni grami). Ohranijo plodorodne lastnosti v treh letih.строение вьюнка полевого

Cennost te kulture še v tem, kar ima veliko cvetličnih rešitev. Kot je prikazano na fotografiji, se prikaže sorazmerno, dvo- in trehcvetnim. Dominirajoči odtenki teh “evropskih evropskih jezikov” so:

 • beli;
 • rozovyj (blednyj li nasyŝennyj);
 • фіолетовый;
 • синий или голубой;
 • rdeč (raspylennyj).окрас цветов вьюнка

Načrtujte cvesti vʹûny s koncem vesny. V tem času celo leto in do osrednjih zamorovkov se lahko ljubijo velikolepiem teh nežnih cvetov.

Izrazite predstavitelje družin Vʹûnkovnih je treba na nekisloju in glede na vlažno pošto. Prav tako je treba zagotoviti dovolj osvežitve ali čeprav razsejan.

Вьюнок полевой

вьюнок полевойS tem travynistim rastejo celo v celoti na ogorodah ali klubih. Vendar, kot kaže prakso, z njim lahko in družim. V sestavi, v kateri bo letelo deset koristnih elementov, ki pomagajo v boju proti boleznim:

 • pečeni;
 • dihalnih poti (bronhit, asma);
 • krovenosne sisteme;
 • kožnih izsypanij;
 • začetek (snema otečnost).

Še več, ima antiseptične lastnosti. Kulturne razprave, ki rastejo s sosedstvom z njim, so manj podvržene vozilstvu plesenov ali gribkov. S njim je mogoče narediti prvovrstno mulču. Takoj substrat ne izključuje le poštne pošiljke, ampak tudi njeno rihloj, pa tudi vlažno.

Blagodejno gruntom za to vrsto služi suglikoku ali supesoku (z večjo vsebino pesmi).

dobro rastet na suglinkahPoleva marca prikazuje kot velikoletne, takšne in sorazmerne. Bele ali rozove melikne cvetlične (redke se srečujejo in fioletovske) navadno uporabljajo stelastjo stebelek. V večini primerov ima glavno površino, vendar se ne srečujejo s podzemnimi in s pokritostjo. Za popolno opisovanje vloge za vse potrebne priložite naslednje:

 • stebel v dolžini doseže vse 100-150 cm;
 • obdobje cvetenja: s seredinimi apreljami do prvih zarozovkov;
 • listya vytânutoj treugolni obliki (kot kopija), nameščeni na češnjih;
 • konosoverni cvetovi rastejo na dolgih cvetličnih odnokih ali pa socvetiji (1-3 počki);
 • tonski konji vjunka dosežejo 3 in celo 6 metrov v dolžino;
 • sposobna razmnoženja: semennoj ali kornevoj (odpriti).

стебли, цветы, листьяTaka marca služi čudovitemu ukrasu za sad. Z njihovo pomočjo gospodarstvo umelo preprečiti nekaj neposrednih možnosti v landskaftnem dizajnu. Izzivna živalska koverja na zadnjem dvoru iz zlatišča je ustvarila čarobno atmosfero.

Вьюнок садовый

пышный куст вьюнка садовогоTa vidna podloga razlikuje raznolikost živahnih in kontrastnih kosov. Tako lahko s cvetočim kovrom oblikujete nepričakovane sklone na dan. Očitno pogosto na ogorodu pustujejo neodvisne udeleženke zemlje. Če ga ne uporabite, ga uporabite. V tem primeru jih je mogoče dekorirati. Kučerja sinie ali beli bordûry iz vʹûna dodajo rajsko pogodbo nekoj pompeznosti. Dizajnerji priporočajo, da naredijo širino ali pregorodko iz teh rastlin. Ona je popolnoma ločena od druge strani, če ne služi za druge kulture.

Za izrazito zlato zlato sorto v kontejnerjih dovolj na eni vetri. Togda v večji prostor, da bi ga razvil in ustvaril gusto, roskošnjo kaskado.

вьюнок однолетникLiani-letniki so odvisni od sončnih lučejev. Tako se cvet vʹûnka zaklene in skručiva, če na ulici pasmurno ali idet dožd. To pa raste neprimerno, vseeno obstajajo nekatere posebnosti njegovega dela in izražanja:

 • meseca zaseda – april ali maj;
 • počva rihlaja z glinom ali peskom;
 • pred izsadko semena zamačiva 24 ur;
 • glubina borozd do 5-8 cm;
 • med gredkami mora biti od 50 do 60 cm;
 • za nakritijo uporabljajo poseben ukrvni material, ki nadgrajuje vodovod;
 • po pregledu 7 dni se pojavljajo rostočki;
 • ko shodijo, da so pod zemljo do 3 cm, jih je treba urediti (optimalno stanje 25 cm);
 • ubrati ukritie sledi po tem, kot je projdut zadnja narutozki.vʹûnok na gržke

Če zeleni predstavniki predstavljajo bele razvoje, to pomeni, da je poražena mučna roza. Neškodljivo obdelani fungicidni sredstvi uničijo vreditelja.

klumbaPravilno polirajte vʹûnok sadovyj, fotografija tega sorta za navpično ozelenjevanje je navedena spodaj. Ne sledi preveč pogosto zalivati ​​žrtev, če to povzroči k razraščanju zelenih, in ne socvetih. Vendar pa bodo zaradi pomanjkljivosti vlage butoni osipati. Brez podkormov cvetov izražajo melikine in beline. Zato pred zaposlitveno zemljo udobje torfoma. декорация стеныPočutijo drevesno zlato, ko tista, ki izvira buton. Kompleksni udobniji (azotni ali kalijmi) obrabirajo gredice v dveh delih. Substrat razstavljajo na pošto, nato pa smyvajo vodo, z uporabo lejku.vmesno udobenje

Če želite v grunt razpravljati, morate še na začetku marca obiskati seme v vsebniku. Hraniti emkosti sledi v toplom in sončnem mestu, redno policijsko.

Трехцветный

trehцветный вьюнокOn upošteva sam učinek za namestitev v gorčke (kontejnerje). Sočetacijo sinega (ultramarinastega odtenoka) in belog ottenka z ognjeno-želtojno (limonno) srebrno naredi njegovo nepovratno. Zahvaljujoč takšni razcvetki je on velikolepno krasuje na terasah in klubih megapolisov. Vʹûnok trehcvetnyh – sorazmernik, ki izraža do 50 cm višine. Stebli usypany gusto zelenje. Sizovato-zelena listja služijo izjemnemu fonomu za velike pestrije cvetov z volnistoj okantovko. V diametru dosežejo 5 cm. trehцветный вьюнокPoleg tega, obstaja še tri različne vidnosti treh barv:

 • «Modra» in «Mavrična» bliskavica. Maksimalno plosko rast kot cvetovi, takšna in listnata, tvorijo šarovidno obliko kust.
 • “Kraljevski zastavnik”. Cvetovi imajo temno razsvetko – barhatne fioletovne rože z značilnim črnim odlivom.
 • “Crimson Monarch”. Ârkij malinovyj ottenok socvetij.

To je najhitrejše oblikovanje dekorativnih elementov. Za 2-3 meseca kornevišča podaljšajo do 2-h metrov v glubinu. Če so rvutsi, to obrazujejo nove odročke.

Vʹûnok – raste sorazmerno, ki izraža iz semena. Zahvaljujoč temu, da je ta vrsta nizko visoka, ima veliko bokovih odročkov. Zato takšni primeri omenjajo obliko območja. Izumljivo smotrja na terasah, oknah ali ložijah.

Комнатный

комнатный вьюнокV domeni ali stanovanju je mogoče izraziti udobje v stanovanju, ki je bilo posebej namenjeno za take razmere. Ta vrsta je zelo kaprizen. Njega ne bi smeli držati na odprtem zraku – podkonnike ali balkone. Pojavljanje neposrednih lučev sonca je bilo objavljeno na želenem seznamu, prav tako pa je treba preusmeriti osnovno korenino. Poleg tega je zelo všeč ljubljena vlada. Zato je treba redno policirati in obrisati. Molodujo napetost lahko zmešate v kopalnici. Ti postopki se morajo izvajati v zimskem času, ko se v stanovanju preusmerijo zaradi ogrevanja. Postavite goršok z vazonom, ki je potreben v skromnem mestu, vedno skvoznjaki za nego nevarnosti.

Če v posodo vzamete lijano, jo morate postaviti na južno stran doma ali blizu vostočne.

Vhod za te trem videe v vjunki – polevo, sadovo in stanovanje – ne zahteva osebnih sil. To svetoljubivo rastje stanet dostojnega ukraševanja priusasebnega udeleženca ali terase.