imperata vozle sadovoj roadki Še vedno popolnoma nedavno na našem babuškam v glavi ne smete pristati na dekorativni travi, čeprav lepa in lepa, v barvi, upoštevajte, da ona samo pomeni rast koristnih rastlin. No časovna menjava in dekorativna zlata sta zasedala dostojno mesto v naših sadah. Pervenstvo sredi njih po lepoti, brez razmišljanj, zanima imperata. Neprihotlivy mnogoletni zlata, s svojimi jarkimi malinovimi listjami ukrasijo vsak sadovnjak.

Splošno opis

imperata cilindrična Imperata cilindrične – to je samo ena od virov celovite rode zlatovih, ki se v večini primerov uporablja v dekorativnem vodovodu. Vzrosloe raste zelo lepo, ima izrazit okras, pri tem pa netrebovatelno v uhodu. Zlato imperatu je še dodatno razglasilo “krasno molnijo” za neposredno stanje visoke stopnje ličnosti in nenavadno jarko – rdeča barva. Široke listine z zaostrënnymi končikami na osnovi bolečih vzklikov. Cvetët imperata dobilno efektno: ona proizvaja perystye gustye metëlki srebrne barve, daleč napolnjene kolonije.

V dikom vidite rast proizvodov, ki so nastali v Jugo-Vostočni Aziji, na Kavkaze, ji je všeč peščena pošta in mesta blizu reka. V kulturi, v sadah in parkih, razširjena vrsta Imperata Krasny Baron. On je izrazil sorotovih santimetrov na višini, čeprav bi njegova mladost lahko obstajala – zeleni, vendar glede na razmere, ki jih prebivajo v krasnem odtenku, na koncu leta pridobijo vojno v krovi.

Posoda in uhod za imperatoj cilindrične Red Baron

mesto posadke imperatyČe na priljubljenem udeležencu že obstaja zbirka zlatih, ki ni samo tradicionalno, zelena barva, ampak in že dolgo odtenka, to je tudi rdeča listina, ki je v vašem landshaftnem dizajnu.

Za redkih zlatih delovnih materialov je verjetno, da jih bodo kupili v preverjenih trgovinah, tako kot v primeru, da je treba absolutno zagotoviti, da je pridobljeno sorto kakovostno rast.

Prav, imperatu Red Baron vpolne si lahko ogledate v nekaterih izkušnjah cvetličarjev. Zimuet je to zlato v pogojih holodnega klime izjemno, problem s njim pa skoraj ne gre.

Посадка

Za to, da vaša trava ohranja tradicionalno za to sorto dekorativnost, je zelo pomembno, da je popolnoma primerna za delo na dobrem mestu. Zlak vzdržuje lahek počitek, kljub temu pa – krasni prebivalci so samo na sončni in odprti klubi. Posredujte in vstopite v imperato cilindrične regije Baron ne predstavlja vidnih problemov, vendar je rahlo namerno medlen. V tretjem ali četrtletnem letu, ko bo prebivalstvo živelo v visokih razmerah in pridobilo značilno rdeče barve.

Počva mora biti drenirovana, zlato ne ljubi mest s stabilno vlago. Če bo drenaža pomanjkljivo, lahko rastline podredite korenine. Vendar pa se v preostalem delu izvaja preprosto na tradicionalen način:

  1. Več lunk, zato jih je treba narediti boljše, kot je korneva sistem v saženci.
  2. Na dan, ko je treba položiti sestav.
  3. Po sestavini je potrebno položiti mineralno kompleksno udobje.

Po podgotovljenih delavcih v mladosti, ki imajo težave z zdravjem, je treba Krasnega Barona postaviti v jamo, zasedat zemljo, policijo in utrambovati. Po mestu okoli posadk mulčirajo majhni sloem torfa (okoli trrh santimetrov).

Уход

imperata na cvetlični klubiRastenie ne preveč ljubi vlagu, vendar v žalostnih letih ga najboljše polivati ​​običajno. Prav tako intenziven poliv nužen vesnoj, ko se oblikujejo mlade zmage. Prenos cilindrične, čeprav ne prenaša zastojnih vod, vendar ima raje intenzivne polive.

Oseba raste mora slediti podrejanju, preostalim kuškim listom, kjer je to na desetin santimetrov od grunta. Pred vsem naslednjim holodov je treba dodatno zamulitirati vaš dekorativni zlati. Če jeseni ali v koncu leta na rastlinah nastopijo zelene zmage, jih sledi takoj, ko se pojavi, ne pa močno, da se razdražijo, v nasprotnem primeru, če bo zunanji videz hiše neznan.

Ko boste začeli prenašati cilj cilindrične, morate slediti tem, da bi bila zemlja stalno lastna, vendar ne močno mokro. To raste ploho, ki živi na novih mestih, če bo vlag malo, tisto pogibnet.

Razmnoževanje izvaja preproste nastavitve vzročne hiše. Sam postopek deljenja vodi, v tem času, ko so se običajno razrasli, in v določenih začetkih slegka lyset. Pri tem sledi učenje naslednjega:

  1. Lučše vse skupaj razmnožiti zlatno vesno.
  2. Rastenie sledi izkopati s kornem.
  3. Prav tako se ne sme popraviti koren
  4. Možno akkuratno razdeliti še del razkošnih rastlin.

Za leto in vesno rast potrebujete dva ali trikrat podkormit. Očitno mi je všeč cilindrična Red Baron mineralna udobja. Vendar pa, če se počiva v vašem predelu plodorodne, se lahko raste in ne bo udobno. Osebno prijetno, kaj črni zlak ne boits ni vreditelej, niti boleznej.

Ne potrebujete vseh sistemov, da bi ohranili to rast. Trava imperata ni v divji naravi, v kulturni sredini pa skoraj nikoli ne barva. Rastenie in ima veliko dekorativno vrednost – za živahno listo.

V landšaftnom dizajnu

imperata v sadovoj kompozicijiV zadnjem času, ko vse rastline rastejo, zlato nadaljuje s spreminjanjem stopnje varnosti, privlačnim zunanjim pogledom, zato v tem času igrajo glavno vlogo v igri. No imperata cilindrične Red Baron ni samo zato takšna, da bi se našel na svojem cvetličarju: geometrijska oblika in živalska značilnost, ki je ustvarila osebni akcent na dekorativni klubi.

Rastenie zelo dobro prihaja za majhno sado. Odlični fond za imperacije – zeleni hvojniki in kusti z bolšimi listi. Predvsem smotrimo rdeči zlato v bližini s steljuščim možževelnikom. Možno izraziti to rastlino v kontejnerjih, ki so v zimskem času v verandi ali v zimskem vrtu. V osrednji poru trava imperata v zgornjem videzu na ozadju zasipavajoče narave nenavadno.

imperata v bližini s hvojnikomTo zlato skoraj vedno obstaja v klasičnem japonskem jeziku. Rastenie bespodobno izgleda na izvirnem plinu v idealnih odinočnih posodah. Imperatu je mogoče privoščiti v določenih klubih, kar je naredilo njen center izvirne kompozicije.

imperata vozle vodoemaČe še niste pripravljeni, kot bi izvirno ukrasili majhen berićet v tem trenutku, je to idealna varianta – to je naloga zaposlitve Red Baron, tem bolj bo prišel do nje. Jasno – krasna listina tega rastlinja je preusmerila vaš prus v volšebno skazo.

Če to storite tako, da takoj poiščete svoje mesto za sprožitev učinka, to pomeni, da dosežete učinek. Rastenie nikoli ne boli, klopot z njim nikakršnimi, na videz tisto, kar je nesposobno, razdraženo jarko – krasnimi listi do najbolj hladnih.

Imperata v botaničnem sadu – video