Krasiva izrazita senzolija Komnatne fialke – kompaktne lepe cvetove v krogu letnih rastlin. Osebni vhod senzorja v domačih pogojih ne zahteva. Kljub temu, da vsebujejo vsebine za najboljše svetovanje, je potrebno. Sredi velikega števila raznolikosti lahko najlažje najdete najbolj primerno. Obstajajo celo majhne rastline, ki so nameščene v velikih sobah na stenah z umetno osvetljeno. Uzambarski fialki ali senzolske izdaje uporabljajo v domačem cvetličnem svetu pod občinsko opredelitvijo sobnih fialk. K nim se nanašajo na ampeljne občutke.

Preberite tudi članek: labaznik – velikoletnejše rastje!

Uhod za domače fialkami

Pravila za pošiljanje občutkov so na volitvah. Postavite kašpo s stanovanjem, kjer je potrebno nadaljevanje osvetlitve. Solnečne neposredne luči ne bi smele pasti na rastline. Če želite namestiti rastline na okno, morate tako, da listnata plastika ne pride v stik s steklom.

Srednji senzibilni interesi menijo, da so primerni. Oni so nepovratniki v obliki in okraske. Razmnožavajo se mere netradicijsko. Rastenija se razlikujejo po okrasu, kot so malčiki in dekleta. Prve igre se pojavijo, kot delne mutante. Vsako rastlinje vsebuje normalne in izmerjene celice, ki so posamično.

Uvod in izražanje občutkov odvisna od pravilne sestave pošte. Cvetočna smeš je kupljena v trgovinah. Možno pripraviti substrat samostojno.

 • дёрн – 3 части;
 • listopadna zemlja – 2 dela;
 • hvojna in torfjana zemlja po 1 delih.

V zemlji dobavljajo kusoke starega pogleda in pisni pesmi. Za drevesa uporabljajo keramiko in penoplast, kot nevtralne materiale. Preverjanje in pomanjkljivost vlaganj, ki se nanašajo na fialkoj. Zato, fialka, kakršna koli druga rastlina potrebuje v ravnomernem, odmerjenem postopku vodne vode.

Fitilni poliv za senzorni razberëm pošagova

Za namene uporabe senzorskih sistemov uporabljajo fitne sposobnosti Na polimernem polivunu se prevaja samo z dobro kornevo sistemo, zdravo. Потребуется:

 • goršok diametrom nm 2 cm več kot ta, kjer se nahaja.
 • tekočina pod vodo z raztopino udobne nizke koncentracije;
 • fitil iz sintetikov, no z dobro groskopičnostjo;
 • goršok z odprtinami in drenažnim sloem;
 • zračnopropetostna lahka počva.

Naprava za filiranjeČe želite ustvariti sistem kapilarnega poliva, je treba uporabiti predlagano načelno shemo:

 1. Vzmetite odrezok 20 cm v premeru 1-5 mm, ga spustite skozi sloj drevesa in postavite obroč v površino velikega sloja nasipannega substrata.
 2. Izberite iz prejšnjega gorškega senzorja s komom zemlje in vzpostavite v novem kontejnerju, nasipav zmesi perlito s peskom okoli.
 3. Uplotnirajte grunt okoli rastlin akkuratnim smačivanjem iz pipe.

Fitilni poliv začne samo po tem, kot raste rastlina. Najprej morate začeti s filiranjem, v nadaljevanju pa bo voda delovala po kapilaciji šnura.

Nastavite količino vode, ki jo je mogoče zapreti za sutke. Če ste na zemlji preveč suhi, je potrebno vzeti bolj ton. Če želite ne presaživati ​​rastlin, jih lahko izberete iz skupnih površin. Na sliki je prikazano gnezdo pod presaživaemoe rastlinjem. Ono sformovano stakančikom od rastlin.

Пересадка сенполииFiltrirni odregulirani poliv zelo udoben. Iz ene same možnosti lahko polirate več izvodov. Listine v tem primeru se ne zmanjšujejo, zato je treba povečati število udobnih senzorjev pri zdravljenju pri domačih pogojih.

Podkormka raste in jih presaja

Senpoliu neljzja kormirati svežine organskih udobenjih. V 2 nedeli uporabljajo kompleksne mineralne sestave za podkorme cvetov. Na enem mestu raztopimo 3-4 grama in s tako raztopino polivamo zemljo. Izbytočnoe udobjevanje ustanavlja cvetenje fialkov. Ljubezen fialki, če nad njimi ustvarijo tuman melkim raspylom po listih in cvetovih. No velikih kapljic vrednih listov. Pušistične listine zbirajo pyl in v mesecu senpoliju potrebujejo kupitev pod tëplym dušem. Po prosihaniji listov rastlina vzpostavi na predhodno mesto.

Številni priljubljeni ljubitelji cvetja odprejo svoje mesto v velikih stanovanjih na posebnih stenah s podsvetko. Zbiranje rastlin po sortah, po cvetovih, po velikosti. Najboljši izvajalci, ki izhajajo na vsakoletno izbrano osebo.

Počva se vgrajuje in se vzpostavi za 2 leti in udobje ne pomeni nujnega učinka. Togda potrebna preusmeritev. Nosilec naj bo večji le na 2 cm. Rastenie ne cvetët, ne pokažite polní kornámi pustotu. Če je to mogoče, bo opisano zgoraj. Na rastlini je treba odstraniti cvetlične liste, da ne obremenjujete kornevne sistema.

V času preusmeritve bodo revidirale kornej, ločile pa bodo občutljive pasice za vegetativno razmnoževanje. Blagodejno vreme za operacije – vesna.

Razmnoževanje senpolije češke

Razmnoževanje senpolije listovnimi plastikamiZa razmnoževanje češenj, ki prihaja z zdravo zrelo listo, ki srezuje skalo s čerežem na nasiju. Srez podsušivajo na zraku. Čereš mora biti dolg 4 cm. Za ukoreninjenje se nahaja prokipjačna voda, vlažni moh sfagnum, vermikulit s peskom ali perlit. V vsakem primeru, če bo priložena lista, mora vladati atmosfera v zraku, svetloba in toplota. Lučše čas ukorenije – z majo v avgustu.

Davši korenine približno 2 cm čerenke, ki jih uporabljajo v lahki pošti in sooružajo tepličko z vsakodnevnim provetrivanjem. Čez vsak mesec v vsakem čerenu se pojavi nekaj rož. Podražijo do 3 cm in raziskujejo v ločenih stakančikih v stalnem gruntu. Uvod za mlade ljudi v domačih razmerah vodi pozorno. Už zelo majhen obseg zemlje, in presihanija dovoli neljzja.

Listovski čerenki so se ukorenili in začeli rastV tem primeru se zgodi, da namesto otrok začne rasti sam list, potem pa ga odprejo na tretjem in nadaljujejo postopek. Inogda v stakančike s češnjo vodo mutneet. Nujno prestavite češek in zmešajte vodo. Podginivši končič srezati, znova postaviti češ na proraščenje.

Uhod za senpolijami zimoj – video