čudovita gerbera Gerberi – to je priljubljeno cvetje rastlin, in to je veliko potrditev. Oni dolgotrajno cvetijo fantastično čistimi in jarkimi kraskami. V pastilnih odtenkih ne obstajajo samo enaki toni (čeprav jih je v prodaji lahko najti in jih). Čudovite velike barve s srebrnimi kontrastnimi barvami se pojavljajo na krepkih dolgih jarko-zelenih steblah. Raspustivši se cvetovi se popolnoma ujemajo in lahko stojijo v vodi do treh tednov. Vse to naredi gerberu v eni izmed najboljših v sredozemski kulturi po rožicah, gvozdikih, tulji in hrizantem. Večina ljubiteljskih in umetniških fotografij nemščine potrjuje to dejstvo.букет гербер на столе

No v zadnjih letih je ta lepa krasota priljubljena in kot sobna rastlina.odličen podarok

Описание растения

izrazyvanie gerbery različnih сортовGerbera se nanaša na vrsto številnih poškodb iz družin Astrovy. Bolšinstvo vidov rodom iz Afrike in tropične Azije. Vse to je podobno veliki romanski knjigi in v angleški literaturi se imenuje “transvaalska romanska”. Izjemna lista se je zbrala v prikornevni rozeti. Cvetonosne višine, krepke, listine nimajo.гербера в оранжерее Cvetki predstavljajo sami socvetje korzinku. Razmerje v nekaterih sortah doseže 30 cm. Cvetut nardne gigantske 3-4 mesece. Semena, ki ohranjajo izjemno majhno dolžino – približno 6 mesecev, zato pri nakupu, ki jih je treba nenehno spremljati in za časovna obdobja, in za začasno njihovo skupnost.

Kako izraziti gerberu na klube

гербера в горшке в садуIzbiranje gerberjev v sadu in vhodu za njen nesložen in uvlekalen učinek, vendar zahteva izpolnjevanje pogojev, potrebnih za dolgotrajno in prašno cvetje.

цветет герберу на клумбеNa jugu Rusije gerbera cvetet s vesny do osse in brez problema zimuet brez ukrity. V srednjem poloseju bo svetenje bolj skromno, na zimskem gerberju pa se izvaja in hrani s komom zemlje v prohladnem suhom mestu.

V okrožju z mehko toploto, ki vsebuje gerbere, se skriva listna nevarnost in ukrivljen material, ki se nahaja brez izvajanja.

Посадка герберы

posev семян герберыPosredujte sadovoj gerber in poiščite način, kako se bodo začeli ukvarjati s koncem. Naraščajoče rastejo rasadnim načinom. Semena se nahajajo v rasadnih emkostih s januarjem po marcu v smešju ogorodne zemlje s peskom in kompostom. Semena zadelyvajo zelo negluboko, le slegka prisypaya zemlej. Vhodi, kot pravilo, neredni in se pojavljajo v 10–12 dneh.

Pri obisku semena na razpravo morate nujno uresničiti njihovo nizko stopnjo in povečati normo izseva.

молодые саженцыPo pojavu nekaj nastopajočih listov se raziskuje v jašikih ali takoj v ločenih gorščih. Če želite razbrati najbolj svetle podoknike. Vhod za sejance je vključen v redne zmožne polive. рассада герберыV primeru, da polive ne spadajo v prikornevno rozeto, tako da raste hitro zavira. Izrazen običajen poliv se pojavi na površini zemlje. V tem primeru, če norma poliva znižuje in raste, in površinska grunta obratuje «Fitovermom».

Pri razmnoževanju semenskih gerberjev ne moremo ohraniti barve matičnih rastlin.

Uvod za gerberoj v odprtem spletnem mestu

выращивание герберов в садуPo tem, ko odpade ogroženost zaporkov, se v odprtem gruntu izberejo razsadu gerberji. To se bo zgodilo v drugi polovici maja. Mesto za zaposlitev izberejo sončno. Lučša počva za njih – lahka, starejša, z vnesenimi neorganiziranimi udobenimi. gerbery na visokih klubihPri izmišljenih organizmih v zemlji cvetličarji močno izstopajo. Uvádaûŝie socvetia neobhodno pravočasno odstranite. To spodbuja pojav novih zavez. V času aktivnega rosa in svetega gerberja polivajo običajno, ne dopuščajo padajoče vode v rozeti. Po odprtju pošte pošljejo samo po podsihaniji zemljiškega koma.

Osbenju gerberu ukrivajo ali izvajajo s komom zemlje. Odkritje dela suhi in ventiliran, da se odstranijo cvetovi, ki se ne zagorijo.

Če obstaja verjetnost izmeritve, je bolje, da jo shranite in shranite v podvigih ali na stekleni verani pri temperaturi 7–8 ° C.

obilno cvetenie na klubbeVesna gerberja prenašajo v gorko, primerno po velikosti, prenašajo v bolj toplo in osvetljeno mesto in povečujejo poliv. Konec aprila – začetek maja vzroslo rastje, ki raste v odprtem gruntu.

Premerimo gerbery ne obvezno prerazporedimo v klubu. Ostavite jih v gorškah za okrasitev zonice za oddih, besedok, verandy, krylʹca. Brez prerazporeditve rastlin manj bolezni in načini cvetenja. Ne pozabite podkarmirati njihovih kompleksnih mineralnih udobnih naprav.

Kako izraziti gerber v komnatnih razmerah

выращивание герберов в горшкахZa izražanje v stanovanjskih razmerah izberete kartične vire gerbery Джемсона. Natančno se prodajajo v cvetličnih trgovinah v buketah. Polučiv vzrosloe raste gerberje iz semena v domačih razmerah med razdajo, njegov nosilec na vostočnih in zapadnih oknih. Na južni strani njene pritegnejo v poldne. Za najboljše svete temperature vzdržujejo temperaturo 22–24 ° C in si ne dovolijo svojih silnih prenosov dnevnih in nočnih znakov.

гербера в горшкахPo končanem cvetenju rastlina prehaja v bolj prohladno mesto. Kako pravilno uhaživati ​​za gerberoj zimoj? V obdobju rasti rastlin ni potrebna prohlad in zelo umeren poliv. V hladnem času bo cvet potreboval dopolnilno osvetlitev.posadka rastkov v gorški

Kako prodlati cvetenie v bukete

gerbera dolgo stane v vodiPolučiv v poddajo roskošnega raznobarvnega buketa, ko se zadržite, kot ohranite gerbere v vaze doljše. Na samem deležu, gerbera v seriji nekakšna in fenomenalno živi. Če želite, lahko odidete, tudi če pridete z buketom v cel dan. букет невесты из герберыZato je treba sestavine iz gerberja obdržati nevesta – cvetovi ne izgubijo življenja za celoten dan in oživijo na glazah, če namestijo končiče steble v vodo in jih podpirajo na težkih golovicah. Za takšne postopke je treba rešiti vse, kar je potrebno, da se izognejo stebli.

redno menjam vodoČe želite ohraniti buketo v vazi, uporabite naslednja priporočila:

  • vsak dan menjajte vodo;
  • izbirajte visoko in vzvijte vazu, da se barve ne upognejo pod lastnim vesom;
  • nalijte vode na več santimetrov, da ste stebl ne zaginili;
  • podredite razmejčene konce steblej pred naslednjo smejno vodo;
  • srezajte stebli naikos in delajte majhne prokole ali prodolične nadreze vnizu stebla. Tako voda bo bolje podprta.

свежие герберыV skladu z vsemi temi neskladnimi pogoji iz Nemčije vas bodo razveselili sveži in jaramni barvi do treh tednov.

Prenos gerbery po nakupih – video