Лимон Майера Agrotehnika izražanje citrusov v prostorih na površini. Način sledi z limono, izrazom in vstopom v domačih pogojih za njih, še bolj za druge neženke. Molodo kustik lahko kupite, lahko pa izrazite, načna od obiska semečka ali ukoreninjenja češenj. V vseh ugodnih razmerah od rastlin iz kostoških ur lahko dobite letnike čez 20, od češnje do 7-8. No limon iz kostočkov v domačih razmerah bo bolj primeren, zdrav in lep v svoji zelo svetlo bleščeči osebnosti. Če ga ne morete zmagati od plodonosnega limuna, kar pospeši cvetenje. Izbor za ljubimca.

V vsakem primeru morate v domačih razmerah zahtevati udoben limon

Лимон Юбилейный Лимон – to je drevo, v sorodnih razmerah pa tudi stremi. Obstaja nekaj sort, ki so izbrane pri izbiri sobne vsebine. No, če bodo napačni. Preden lahko posadite semečko, morate vedeti, da lahko samo skupna stanovanja izbrišejo življenje s človekom. К ним относятся:

 • Павловский;
 • Юбилейный;
 • Майера.

Te sorte se razlikujejo po hitrem vstopu v plodonošenost in visoko produktivnost pri uporabi za limonom v domačih pogojih. Pri nakupu že pripravljenega primernega cvetja je potrebno čez dva ali tri leta.

Kompletni limon pri dobrem stanovanju do 30 let. Limon po zavzevanju je na voljo 9 mesecev, po tem pa se bo še naprej povečeval v mejah, ne bo pa ostal neustrezen in debel.

Ne dovolite oslabljenja barv in obnavljanja butonov, na kustice pa ne bo 20 listov. Učënye štejejo, da vsaka ploskev v povprečju porabi 9-10 let v starosti. V odvisnosti od količine listov je treba ostaviti urož. V tem primeru morate prenehati pisati o ospaniji, ko raste protest, ko mu to ni uspelo. V tem času je obvezna obrezka makušek vetoka, da se lahko izobrazijo nove zmage, pomenijo, povečajo število listov. Zaradi tega pride do rasti znanja o mejah znanja in domišljije.Лимон Павловский

Optimalni pogoji v pogodbi za limonom

Točno, če v vas preprosto svetlo mesto pridete, lahko razčistite na ustvarjanju citrusovega sada. Daže, da se nahaja na stalnem mestu, da ga ne ljubi, da bi ga dvignil. In za enakomerno razvoj njegovega obratovanja na več stopinj v 10 dneh, da bi za leto prejel polni obračun:

 1. Od postavitve do potoka ne sme biti manj kot dva metra.
 2. Suhoj zrakh limon ne iznese. Optimalno 70% vlažnosti. To pomeni, da rastlina vzdržuje nadaljnje toplotne ogrevanja, da ima vlažilnik ali akvarij, da opremi območja vlažnosti, ki so na voljo na način in pogosto razpršijo liste mehkega razpršila.
 3. Leto limonu se poležno nahaja 2 uri pod sončnimi lučkami, vendar ne več. Zato je potrebno sončno vojno na okrožnem oknu za njega v najrazličnejšem. Zimoj pri izražanju limone in v domačih pogojih mora biti organizirana podsvetka 5-6 ur.
 4. Temperatura vsebine za limon mora biti od 14 do 27 stopinj. V obdobju cvetenja limon potrebuje v prohlade.
 5. Grafik poliva letom zelo napeta. Goršok polivajo dva dneva v dan, določen in večer, v celoti promačivajo kom zemljišča. Za začetek dobrega sliva vode se ne dogaja. Vzpostavljeno mora biti podnožje za zbiranje vode. Za polivo se uporablja mehka odporna voda.

Temperatura ne sme biti resno menjati. Če rastlina zanosi s holodno verando v topli sobi, tisto, kar se nahaja v bližini. Zemlja v bočke holodna, a listja toplo! Če želite najti najmočnejši holodni ugovor v žilišču. Brez polnocenovnega obdobja pokoje cvetenje v naslednjem bo skudno.

Prevod obrezki limoneVelik pomen v tem, da za limonom nastane njegovo, bivanje v sistemu s sistematično obrezovanjem in priščitno zeleno konoso. Sama gluboka obrezka se izvaja vesno. Na vetkah ostanejo na 5-6 živalskih listih, preostale zadenejo, iz njih pa dobijo material za razmnoževanje limona češenj.

Bolezni in vreditelji limone

V primeru, da v domačih razmerah uporabite limonom, morate izraziti potrebo po priznanju bolezni, da bi hitro popravili dodatne napake. Často rastenje potrebuje v upravljanju, kar je mogoče opredeliti:

 • nad zemljo sera, v rokah komok razsypaetsâ;
 • goršok pri pohlopyvaniji izdaët zvonki zvok;
 • листья свернулись трубочкой, а вершинки поникли.

Kot sledenje, čez nekaj časa opazimo opazovanje listov, barv in zaves.

Če rastlina ne dobi podkormov, bo prebivalstvo postalo svetlejše, cvetenje bo čudovito, zato se bodo načini odpadali. No take priznanja in pri izlišnem udobju. Zato je nujno, da se priporočijo priporočene doze in navodila, kako se v domačih razmerah uporablja za limonom

Če rastlina že davno ni prerasla in ni spremenila zemlje, to ne bo pripomoglo k udobnemu poliviranju. Zemlja se je vgradila, polivočna voda je naredila v debelejših hojah in sličila, ne zmanjšuje se celotna prostornina.

Šitkovka na limoneV posledicah napake v okolju, oslabljeno rastlinje zasedajo naseljene rastline ali pokažejo gribkove in baktericidne bolezni.

Različne bolezni specifičnih struktur, ki se imenujejo:

 • ксилопсорозис и тристера – вирусные неизлечимые;
 • gomoz – infekcijsko, ko se porazi stelo dreves;
 • malseko – infekcijsko, začne se z obarvanjem listov, drevo gibnet;
 • korenita gniloba – gribovita bolezen, ki jo je treba odstraniti zaradi poškodovanih delov in preusmeritev v novi grunt.

Limonu nujno pomočPričinska ljubezenska bolezen je napačen način za rast. In četudi drevo ne plodonosit, bo v takem stanju.

Kako izraziti limon v domačih razmerah

Velik pomen ima zbirno posodo za rastline in substrate. Ëmkost mora imeti dobre stare drevesne odprtine. Korneva sistem v limonini kompaktni napravi, ki vsakoletno presaditev mladega rastlinja dobro ustreza, zato vzpostavi pogoje za zakisanje pošte v bolnišnicah. Za rast starejšega leta starosti zemljo spreminjajo, vendar vsako leto obnovijo zgornji plodorodni sloj.

Sažency limona iz čerenkovSostav zemlje:

 • lastna pregnojna – 2 dela;
 • перегной от КРС – 1 часть;
 • pesek rečne promytyj – 1 del;
 • zola drevesna – 0,25 delov.

Na dan izložite sloj drevesnega ogljika s keramiko, v substratu pa dodajte za rihlosti vermikulit. Prenos rastlin, ki se izvajajo po tem, kot so povečane korenine limone, izbira kom na zemlji, metoda prednosti.

Появились первые завязиPri obrezovanju limoninega lesa je ostalo veliko delovnega materiala, vetoček. Če jih ne dobite, če odložite nekaj listov in postavite zeleno veto v vodo. Dalee, čerenček se uresničuje v substratu v majhnem obsegu. Kako uhaživati ​​za limonom, pridobljen iz čerenke? Po tem, ko je česen dal novo družino, ga je vsebovalo, kot vzgojno rast. Pri višini 25 cm v rastlinah prišipajo verhuško, omejevalno rast. Obrazovajoča se centralna in bokovita zmaga v količini 4 kosov, ki ostanejo, ostanejo odkrite na obročih.

Bokovne zmage odbijajo 25 cm in znova prišpipavajo, ponavljajo operacije, kot v prvem razlogu. Še dvakrat oblikujejo kustos, ki bo v krogu lesa dobil dovolj listov, in na veterkah bodo obdelovali cvetlične nasvete. Lemon je pripravljen na plodonoševanje, potem je nabral dovolj sil, da lahko preskoči razpoložljive plošče.

Razmnoževanje limone semena je dolgotrajen proces. Polčasni sejanec je potreben, če želite pridobiti plodonosno drevo. Dičko se bo dolgo razvijalo, malo bo govorilo in kakovost dobljenih limončikov bo plohim. Zato je treba rast podrejati, da bi kupili okulirovko ali v naravi, da bi dobili kulturna drevesa.

Sedež brez privikov stanet čudovitih dekorativnih lesenih s dobro vzdržljivostjo do bolezni. Oblikujte krono, da bi bil kustik akkuratnim in ne napetim vetrom, zanima veliko prostora.

Video o posadkah in uhode za limonom