fungicidy za kombinirano rastno ime Praktično vse zelene napade na planetu trpijo zaradi parazitov in različnih bolezni. Učinkovita pomoč je učinkovita za skupne rastline, imena in sestave, ki povezujejo. Higienske snovi ščitijo pred infekcijskimi boleznimi, izzvannimi patogenimi mikroorganizmi. Aktivne komponente, ki paralizirajo njihovo življensko sposobnost, se vračajo v življenje, ne rastejo. fungicidy za kombinirano rastno ime Obstajajo oblike, ki ubijajo parazite na kletočno ravni. Znanstveniki s posebnostmi in imenovanji fugicidov za skupne rastline, ki so priljubljeni med priljubljenimi domačimi cvetovi.

Splošne značilnosti in klasifikacija

fungicidi za kombinirano rastno ime, klasifikacija

Funkcionalnosti vsebujejo različne skupine aktivnih stvari. Zato jih razdelijo na dve skupini:

 • biologičeskie;
 • kemične.

biološki preparatBiološki pripravki (kontaktni) za zaviranje uporabljajo za profilaktične bolezni. V nekaterih primerih pomagajo odpraviti težave pri rednih stadijih razvoja infekcije. Več vsebuje vsebine koristnih mikroorganizmov. Izkusno začnejo v kulturi ali substratu, kjer se aktivno razmnožujejo. V rezultatu patogene gribe preprosto umirijo.

Kontaktni denarji morajo obdelovati 3-5 let vsakih 15 dni.

obdelana rastni komnatnihFunkcionalnosti kemičnega značaja (sistemske) so sestavni del komponent, ki prodirajo v notranjost zmagovitih in listovih plošč. Poleg tega so ti izjemno dezinficirani sredstvom za pošiljanje in material. Kot pravilo, sistemske fungicidy za komnatnega rastlinja razvajajo čiste vode. A potem, običajno opryskivajo kulturo. Dejavne snovi ogrožajo delo biohimičnih sistemov znotraj zmagovitih in listov. Po kratkem času patogene grige pogorijo.

Mehanizem uničevanja je sestavljen iz vrstnih procesov:

 • zaviranje dihanja patogenih mikroorganizmov;
 • čudovito deljenje sporov gribkov;
 • ustvarjanje ingibitornih stvari;
 • uvajanje energije energetskega obmena;
 • выделение токсинов.

priprava delovnega raztopineVsi protigribkovni pripravki za cvetje se prodajajo v količini poroka, ali pa v tabletah. Pred uporabo je treba poznati s pomočjo navodila. Običajno fungicidy razvajajo vodovod, nato pa vlivajo v pulerverzator. Obrabotku vodimo v skladu s stopnjami bolezni.

Interval med postopki ne sme biti manjši od 10. Več informacij se uporablja tudi za krepitev imunosti oslabljenih domačih kultur.

Fungicidi za rastline, imenovani priljubljeni pripravki

Fungicidi za rastline, imenovani priljubljeni pripravkiČe želite zagotoviti varno zaščito cvetja na podobeh, zadostuje za nakupe sorodnih stvari. Pri izbiri denarja, pozorni na simptome bolezni in prisotnost patogenih grikov. Prav tako natančno proučite navodila za uporabo pripravkov. Razmislite o najbolj priljubljenih možnostih, ki se prodajajo v specializiranih trgovinah.

Бордосская смесь

Fungicidi za rastline, imenovani priljubljeni pripravki

Fungicidni pripravek iz kornevih gnilov, klora in parš je mogoče pripraviti v domačih pogojih. Potrebuje 3 komponente:

 • medni kuporos (50);
 • oksid kalcija (100 g);
 • čista voda (2 l).

Povezane so v stekleni emkosti. Horošenko premaknejo, da bi dobili sorazmerno maso svetle barve. Obdelajo skozi nekaj slojev marli. Nalivajo v pulerverizator in opritajo poražene zmage, listje, zgornji sloj pošt. Lečeba reakcija deluje na podaljšanje 30 sutok. Taki fugcidni preparat uporablja za boj s plesenjo na listih plastike v videzu mučnistoj rosi in črnih peten.

Preparacijo želite uporabiti v času priprave. V zaprti posodi ne bo več kot 24 ur.

Гамаир

препарат гамаирBakterične snovi so ustvarjene na osnovi koristnih gruntoznih bakterij Bacillus subtilis. Lahko ga izdajo v obliki tablet ali kapsule s poroškom. Gamair v embalažni hrani 1,5 leta pri temperaturi nad 30 ° C nadalje od otrok in domačih živali.

Uporablja se za zdravljenje nevarnih bolezni:

 • фитофтороз;
 • bakterijski ožog;
 • прикорневая гниль;
 • parša;
 • ponedeljek.

Aktivni sestavni deli gemaira ponujajo živahno prisotnost patogenih mikroorganizmov. Pripravljen lečebni raztopina strogo po navodilih, vnaprej pripravljenih proizvajalcih. V 2 -litrski vodi sobne temperature zadostuje 0,5 tablete, ki so predhodno spremenjene. Rastvor traja 10-15 minut. Horošenko se premikajo in uporabljajo za opriskanje in polivo bolnih rastlin. Za preventivne ukrepe, ki se zmanjšajo v 2 -krat.

Če želite povečati lečebni učinek, v raztopini dovajate tekočino za gospodinjstvo.

Перманганат калия

Перманганат калияOdlična proračunska možnost za zdravljenje rastlin v skupni rabi je margarnica. Ona je uspešno uničila patogene gribe na listih, butonah in vetvih. Prav tako obezaraživa substrat. Uporabljajo fugicid iz črnih nožic, fitofitorjev, kloroze, mozaikov. Prav tako pri pomanjkanju kalije in marganca v listopadnih plastikah.

V tem poročilu veljajo priznanja:

 • скручивание;
 • бледный цвет;
 • желтые кончики.

Rastvor pripravljen na tradicionalen način – raztopina v vodi. Za dezinfekcijo kulturnega “zdravilstva” delujejo vinske barve. Pri prehodu na drugo mesto, ki je podrejeno bledno-rozovym odtenoku. Zaraženi elementi rastejo v obratu koncentriranega raztopine nasičennega fijoletovega barvila.

Зеленое мыло

zeleno мылоVečje predstavlja samostojno tekočino zelene barve. Vsebuje naravna masla, živalska živila, kalijeve soli.

Fungicid se uspešno bori z bližnjimi okužbami:

 • mučnista rosa;
 • bakterioz;
 • фитофтороз.

Uporablja se za odpravo ščitnikov bodisi za. Za pripravo raztopine dobite 1 l vode in 25 g pripravka. Komponente, ki jih je mogoče premikati, se nahajajo v butilki s razpršilcem in običajno izprašujejo rastline.

Baktofit

baktofit

Biološki fungicid, ki ga proizvajajo v obliki želto-seroge poroške brez arome. Vsebuje:

 • aerobne bakterije;
 • elementi sena;
 • napolnilnik;
 • прилипающее средство;
 • stabilizator.

Baktofit uporablja za profilaktične bakterije, korenine, fuzariozo. V 2 l vode dovolj 10 mg poroške. V raztopini zamačujejo poraženo kornevno sistemsko rastlino. Zabolevšie listopadne plastike in zmagajo opryskivati ​​iz pulʹverizatora. Baktofit prav tako uporablja v količini protigriznega pripravka za pošto. Pripravljen po navodilih raztopine polivaj substrat.

Оксихом

оксихомKontaktno-sistemski fungicid, ki vsebuje oksadiksil in kloridni medij, se uporablja za zdravljenje kombiniranih rastlin. Aktivne snovi zlahka pronicajo v listnate plastike. Zatem prenaša sokom v preostalo kulturo.

Oksihom se uporablja v boju s takšnimi nedugami:

 • ponedeljek;
 • ceklosporoz;
 • parša;
 • курчавость.

Preparat izdajo v videu bele poroške. Njegovo razvrščanje v soglasju s sprejeto doziranje: na 1 l tekočine 6 g oksihoma. Pomanjkljive sobne kulture obratujejo 2-3 krat v intervalu 10 dni. Delovanje nastopi čez 3 ure po opryskivanju.

Medtem ko se med sproščanjem na dno emkosti, je treba raztopino periodično povečati.

Абига-Пик

fungicid abiga-pikFungicid je edinstven vostrebovannym preparat za rastlinsko protivirusno označevanje. Zahvaljujoč visoki koncentraciji kloridov, ki aktivno uporabljajo za zdravljenje širokega spektra bolezni, razvitih v rodi. Priprava se sprošča v koncentrirani tekočini ali v mešanici raztopljenih granul. Dozu označujejo stroga navodila, predhodno sestavljena specialista.

Za obdelavo kombiniranih rastlin, pripravljen raztopina po shemah: na 2 l čiste vode 1 ml kilogramov.

Trihofit

biološki preparat trihofitBiološki pripravki, ki se proizvajajo v plastičnih butilokah, napolnenih suspenzij. Aktivna stvar trihofita je gripa Trihoderma lignorum, ki povzroča patogene mikroorganizme. Uporablja ga za substrate poliv in opriskanje sorodnih rastlin, poražene korenine ali seno gnilju.

Za pripravo lečebne raztopine je potrebno 25 g trihofita in 1 l vode. Zdravilo ni strupeno, zato se aktivno uporablja v domačem zdravju.

Дискор

diskorPreparacija je primerna za fungicidam sistemskega delovanja. Aktivno snovi diskora – difenokonazol. Enostavno se prikaže razmnoževanje patogenih grkov, ki označujejo serumsko gnilobo ali ponedeljek kulture. Fungicid uporablja v vsakem času leta, tudi v obdobju oblikovanja butonov.

Diskur izpušča v različno obseg. Koncentriran razvod vode v skladu s formulo:

 • 1 ml na 5 l vode (večina infekcij);
 • 2 ml na 5 l vode (sera gnilʹ);
 • 2,5 ml na 5 l vode (bakterijska ponedeljka).

Če se težava ne odpravi, se opozorilo ponovi v 14 dneh. Vendar pa raztopina razgradi manj slabe koncentracije (na primer v 2 razah).

Витарос

витаросDanny kontaktno-sistemski preparat uporablja, v osnovi, za profilaktične ukrepe. Vsebuje karboksin in tiram, ki spodbujajo rast kulture in ščitijo pred okužbami. Vitaros v majhnih flakonah emkosti prodajajo od 10 do 100 ml. Rastvor pripravljen iz raztopine: v 5 l vode dodamo 10 ml pripravka. Obrabljajo skupne rastline iz rastlinjaka.

Pri odstranjevanju črne gnilobe v orhideji, poškodovani elementi potrebujejo natančno zmanjšanje raztopine Vitarosa.

Фитоспорин-М

фитоспорин-мEkološko -čistilni biološki fungicid sistemskega značaja vsebuje uporaben grmilec Bacillum subtilis. Zahvaljujoč temu parazitizujoči mikroorganizmi prestavljajo razmnoževanje. V tem prostoru sobno rast obretira in obnavlja.

Fitosporin-M izdajo v videu:

 • poroška;
 • vodnega raztopine;
 • pasty.

Poroški fungicid vsebuje največjo količino biomaterialov. Medtem ko ga uporabijo 2 uri. Za profilaktično obdelavo v 2-h l vodi razvede 0,5 čajne loške poroške. Pri lečenju, tu že dozu kladut v 1 l tekočine. Za polivo poraženne poštne raztopine pripravljen raztopina po shemah: na 1 l vode vsipavajo 2 g Fitosporina-M.

Rastvor iz testov in vodnih preskusov, pripravljen v soglasju z splošnoprijatno dozo: na 1 stakan vode 10 kapljic pripravka.

Razširjene lastnosti, področje uporabe in imena fugicidov za skupne rastline so “kapsule v morju”, ki so izdane danes. Ih obstaja gorazdo več. Vendar pridobljene znanje omogočajo izbiro najbolj primerne možnosti.

V vaši aplikacijski fungicidi za komnatne rastline, naslov – video