розовые гиацинты в саду Giacinty, zaposlitev in dostop do odprtega spletnega mesta, ki je načrtovano, lahko pomenijo ta učinek učinkovitim ukrasom. Raznoobrazna živahna okraska socvetij omogoča ustvarjanje živopisnih kompozicij. Giacinty se pojavljajo takoj po zimi. V srednjem cvesti bodo začeli v aprilu. V odvisnosti od regionalnih rokov se lahko ranje ali pozdravi. Začelo se bo pojavljati zelena listina, potem pa so se izredne informacije zmanjšale za 20-30 butonov. Ponašajo se z običajnimi ali mahrovimi in istočasnimi nasičenimi aromami.

Preberite tudi članek: Hosta zaposlitev in dostop do odprtega spletnega mesta!

Izberite mesto za posel

бело-голубая клумба Giacint v odprtem gruntu zahteva posebne pogoje za zaposlitev. To so lukovična rastlina, ki zahtevajo uporabo in bogastvo pošte. Nujno tŝavno izbirite mesto. Vse, kar je namenjeno sončnim in odprtim udeležencem, ki so dobro zaščiteni pred možnimi vetrovi. Če želite spremeniti, je treba izbrati mesto v majhnih poltenih.

гиацинты в садуNe pozabite, da takšno cvetje ni v soboto, kadar so v bližini visoko zmogljive drevesnice in hišice. Lahko jih izberejo po pošti z veliko vlagami in vprašalnimi elementi. Ne glede na ljubezen do vode, giacintam ne stoji na visokih ravneh gruntov. Stastovi in ​​sirost lahko preprečijo lukovcem in povzročijo njihove bolezni. Grunt bi moral biti rihlim in slabosteločnim.

Izbor lukovica za posadke giacintov v grunt

луковицы гиацинтовZa posel giacintov v gruntu so izbrane ustrezne lukovice. V odvisnosti od sorte so lahko različne velikosti. Neobvezno dobro jih osmotreti:

  1. Lukovice bi morale biti podprte v trenutku zaposlitve. Podhodni premer ne sme biti manjši od 4 cm. Sverhu morajo biti na voljo češuji, ki govorijo o popolnoma oblikovani pošti.
  2. Sverhu lukovice ne smejo biti pleseni in pripravljeni.
  3. Obračajte pozornost na kakovost lukovic in odsotnost mehanskih poškodb.
  4. Horošimi štejejo lukovice z majhnimi začarkami na donce.

белые гиацинтыČe lukovice ustrezajo vsem tem zahtevam, so v dobrem stanju in uspešno uspele. Ne glede na to, kaj verjetno skoraj izsaživajo ta cvet jeseni, pa se včasih zgodi, da se gigant v odprtem gruntu vesnoj.

Bolje obdelane temeljne raztopine ali pustite na polhasu v raztopini permanganata. To preprečuje vozniknovenje bolezni.

Posred giacintov v odprtem gruntu

osennnaja posadka giacintovGramotno in ciljnooblikovano bo izvajalo posadko giacinta v odprtem gruntu jeseni. V tem primeru, ko bodo cvetovi za jesenski in zimski čas okrepljeni in bodo razdelani s svojim cvetenjem vesolja. Če želite začeti izvirati lukovice, sledite pripravi po pošti. Ee je treba preskočiti za vsak mesec, da bo zemlja bila rihla in v tem času, ko se je osela in namenila. Po pošti vnesite udobje v viden čas ali sestavine. Lahko dodate superfosfat in kalijevo sol. Količina udobja bo odvisna od poštnih pošiljk.

Giacints, zaposlitev in dostop do odprtih grunt, ki jih načrtujejo, jih je treba na razpolago 15-20 cm drug od drugega. Prav tako morajo vlagati ravno v takem radiju in ne bi smeli ustreči drugemu. Lukovice zamašijo 15 cm, da jih ne izmerite. Pri izsadkah na visokih gredkah, giacnty bodo hitreje pokazale, da bodo bolje napredovale solncem.

всходы гиацинтовPosebno pozornost je treba posredovati s hitrim poslom. Posredujte in vnesite za giacintom v odprtem gruntu na Urale ali v srednji položi izvajajo v septembru. To dejanje je mogoče samo v oktobru, ko temperatura zraka presega 6-10 stopinj. Če ne pridejo v poštev srokov in izstopijo lukovice, bodo uspeli napredovati do naslednjih morozov in izmeriti zimoj. Pozže lahko tudi ne stanejo, drugače pa se ne zrušijo. Najbolje, da odkrijete morozov. Za to se uporablja mulj iz torfa, list ali opis. Ранней весной укрытие нужно снять.

Uhod za giacintami

синий гиацинт Принц АртурVhod za giacintom v odprtem gruntu se je pred začetkom celotne politike, ustreznega podkorma in pošiljanja poslal:

  1. Po tem, ko se pojavijo prve roste, je potrebna prva podkorka. Za vse, kar potrebujete, je 30 gramov ammijske selitre v 1 kvadratu. m.
  2. Drugič za udobje je mogoče v času vnesti, ko se načini izvajanja obvestijo. Za to podlaga kloristični kalij in superfosfat.
  3. Po zaključku cvetenja klubov z giacintami, ki bi želeli olajšati uporabo superfosfatov v 40 gramov na kvadratni meter. m.

гиацинты ранней веснойV podokrilu morate vnesti med rastline, po tem, ko so namerili udobje na 10 cm. Sverhu plantacijo polivajo. V času cvetenja polivanje cvetov ni obvezno. Им хватает воды из почвы. Vendar pa po končanem cvetenju in zasihanju cvetnih listov, jih je potrebno polivati. Posredujte in vnesite za giacintami v odprtem gruntu, ki izvajajo nerazmerno, če delate vse.

Uborka in shranjevanje lukovic giacintov

razvrstitev lukovic гиацинтаLukovice giacintov je potrebno izvesti po cvetovanju. Prav tako morate označiti mesta, na katera jih želite poiskati, če želite najti, ko poiščete listo. Če lukovice do zdaj ne bodo izvedene, bo to svetovanje v naslednji sezoni manjše. Kljub temu v južnih regijah, kot so: Kuban, Severni Kavkaz in Jug Černomoraj, jih lahko pustite v zemlji.

Lučšim časom za izločitev lukovica se šteje konec junija ali začetek julija.

Zbirka lukovic omogoča možnost osmotrenja in ločevanja otroških pošiljk za pošiljanje na doraščanje. Boljni ekzemplarji morajo biti uničeno, in zdravo obrabovati od bolezni in vreditelej. Lukovicy vysušit, očistiti od listov in korneja.

Prosušivajo se bolniki z zdravili na podaljšanju 5-7 dni. Ne pozabite ohraniti pogojev temperature 20 stopinj. To se je zgodilo v zapuščenem in dobro prevetrivanem prostoru. Zaposlitveni material založi na hrano. To je eden od najbolj odgovornih trenutkov, zato je v lukovicah idealen postopek oblikovanja socvetij.

shranjevanje lukovic giacintovHraniti lukovice giacintov sledi v jašikah. Oni se razlagajo v dveh slojih. Če je klub malo, potem je mogoče shraniti v papirnatih paketih z etiketkami, da se bodo lahko nadalje razvrstili s sortami.

Neredko v času hranjenja v lukovicah se prikažejo veliko primernih otrok. Če jih ne smete oblomati, morate na delovnem mestu biti akkuratne.

Glubinu delovnih mest takih lukovcev je treba zmanjšati. Po pravilnem obroku hrane se lahko izisažijo. Na žalostnih območjih je to delo in vesnoj.

Osenčna naloga giacintov v odprtem gruntu – video