vhod za kufej v domačih razmerah Izjemna dekorativna sobna barva omogoča ustvarjanje v domeni ali stanovanju neprekinjeno atmosfero. Vendar pa taka “lepota zahteva žrtvovanje”, ki je povezana z domačimi pogoji, pomeni kropotlivno nalogo. To je obuvalo tropsko izhodišče kulture. Obveščanje o vseh pravilnih agrotehnikah omogoča, da dobite čudovit in zdrav vazon s hranjenim cvetenjem.

Izvirnost v vsakem novembru

растение из семейств дебренниковых Rastenie se nanaša na družino Derbennikova. Tradicionalno starinsko lepo krasotno mesto je služilo Mehiki, pa tudi Južna Amerika. Kultura se razvija med letom in v naravi doseže v višini 1,5 m, v sobnih pogojih – 60 cm. Za domače izražanje prihajata samo dve različni vidljivosti: ognjeno-rdeča Gella in izpopolistna. Za te sorte značilnosti kompaktnih dimenzij.обильно цветущее растение

Pri pravilnem uhodu za kuhanje v domačih razmerah cvetlični dobiva nenavadno dekorativno cvetje:

 • množjem melih listov lancetovidne oblike;
 • obilnim in nadaljevalnim cvetenjem;
 • vetvistimi zmagami z bleščečim življenjem temno-zelenega odtenka.

S grškega naslova rastline kufeja se prevajajo, kot izogni, škodljive ali krivo. V celoti ustrezajo posebnostim vazone, če je njegova listina in plošče niso značilne simetrije.

rast s podaljšanim obdobjem cvetenjaObičajno zelo zanimiv klaster začne cvesti v začetni obliki. Vendar pa se pojavijo na nem vplot do seredine oseni. No, oni držijo na vetkah vsega nekaj dni, na začetku pa jim hitro pridejo nove. V obdobju cvetenja rastlina pridobi posebno lep videz. Forma in razcvetka lepestkov je odvisna od sorte. Vsega nasčiтыva se do 250 raznolikosti. Najbolj priljubljeni so naslednji.

Куфея огненно-красная Геля-яркая и эпатажная

Куфея огненно-красная ГеляRastet v vidnem polkustarniku in doseže v višini približno 40 cm. Imejte okroglo listo temno-zelene barve (dolžina 6 cm, širina 2 cm). Krupni odinarni butoni kupijo nasyŝen krasen odtenk. Prav zaradi tega je kufeja ognjenno-krasna dobila tako izvirno ime. Vse od vseh njihovih “sorodičev” se razlikuje od velikih cvetličnih cevi v obliki. Ti harmoškovidni venčiki na krajih živijo temno, kar jih popravlja s sigaretoj.

Izbirniki, ki so izbrali več podvidov sorte Gelja: Dinamični z jarko-krasnimi lepestkami in Koan (Coan) s kremami ali kirpično-krasnimi butonimi.

Куфея иссополистная – когда затаивается дыхание

иссополистная куфеяPredstavlja vaš pistični klaster, ki doseže 50 cm roste. V izognostnih vetrah so na voljo relativno lancetne oblike listov, ki so na voljo. Takoe izvajanje dodaja kufei istopolistično posebno grozljivost, tako kot ustvarja učinek ažura. Temno zeleni okrasni listi se zelo ujemajo z množico mehkih barv (ne več kot 1 cm v diametru). Butony podobni na zvezdice.

Lepestke ponujajo različne odtenke:

 • белыми;
 • розовыми;
 • сиреневыми.

cvetlični cvetOdločilna posebnost sorte je nenavadno vetrna vetrnica. Točno zaradi teh razlogov ga uporabljate v količini bonusa. Poleg tega že raste dovolj kompaktno za izrabo v stanovanju. Najbolj razširjene sorte so Med Hatter in Start Vajt.

Mikrolepestna kuhinja ali mikro trenutno v modelu

mikrolepestna kavaRastlina raste v višini 30-40 cm. Obvestila v obliki podobno na izpopolistno, samo v nekaj različnih mestih. V pasuhah listov po merilih se pojavljajo miniaturne cvetlične barve v zeleni barvi v zeleni barvi. Bliže k seredine butony so kupile aly okras. Na ta način v ozadju bespodobno smotrjamo jarkie тичинки красного оттенка.

Gramotno vgrajen vhod za kuhinjo v domačih pogojih

gramotni uhod za kufej v domačih razmerahPosebna sreča obitanijske barve je tropski in subtropični klimat. V povezavi s tem kulturom je zagotovljen višji temperaturni režim in sistem polivov. V tem primeru ne dovoljuje ponovnega valovanja, pogosto izzyvaemoe skvoznjakami. Zbiranje zemeljskih kosov obvezno prehaja v nov goršček. Metoda prednosti v tem primeru, če ne bo učinkovita. Tako poteka maksimalno čiščenje kornevišča od transportnega grunta.

Daljnja služba za kuhanje in vhod za sažencem izvajajo po preprostih shemah:

 1. Подготовка почвосмеси. Izbira se poštni substrat z nizko kislostjo (pH 5,0-6,5), dobro hrano in rihlostjo. V smesi je prisotna enaka količina sanitarne in zasebne zemlje, peska in tudi torfa. Za izboljšanje kakovostnih lastnosti, ki jih prinaša pogodba, izmenjava moh in vermikulit.komponente vprašanega substrata
 2. Izbor mest. Za ugodno rosto barvo kufe določa svetlo in toplo mesto. Optimalna možnost, ki stoji na severu in vodi, je zaščitena pred požarom. Pod enakim temperaturnim režimom bo +22… +25˚С.
 3. Полив. Igranje se izvaja tako, kot je mogoče, da preprečite zasihanje. Dopolnilno organizirajo postopke za odpiranje in uporabo duše. Pri tem obvezno preverimo stanje grunta, če ne pozabimo, da pridemo do genskega kornevojnega sistema.опрыскивание куфеи

Neodvisno od tega, kjer izrazijo kufe, načrtujejo podkorme. 1-2 tedna vsebujejo univerzalne sestavine na osnovi mineralnih udobnih, ki vsebujejo fosfor in kalij. Posebne takšne kompleksnosti niso potrebne v času aktivnega rojstva in svetovanja, kadar koli do osebe. Do začetka tega obdobja se izvaja korektivna ocena. Postopek omogoča najboljšo vetrno steklo in oblikovano dekorativno krono. Po merilih rosta se nenehno prikazujejo verhuški zmagi za ustvarjanje piramidalne ali šarovidne oblike.

V poletnem času se vazon prenese na ulico ali balkon, vendar se ne izbere mesto brez skvoznjakov. Svež zrak ne vpliva na stanje velikoletnikov.

Period pokoja in presedka

zimovka rastlinTropsko rastje zelo dolgo cveti, kar močno vpliva nanj. V zvezi s tem kulturo, ki je potrebna. Ta faza se bo začela v novembru in se nadaljuje do marca. Temperatura hranilnika se zniža za +12… +18˚С, v posebnih primerih – do +8˚S. Vendar holod in skvoznjaki negativno vplivajo na stanje kufe, medtem ko je zelo toplotna. Količina polivov se bistveno skrajša, uvedba pa se izvede vsakih 10 dni. Vse to v tem primeru ne dovoljuje silovite prerazporeditve zemlje. Pred začetkom vesoljske izvedbe je omogočena omarica obrezka kustarnika. Vsi vetvi se ukoračivajo na 1/3.

V času, ko je bilo udobno za spodbujanje delovanja, se ne pojavlja, tako da vse rastline rastejo, da razvijejo zelene, kar je isto kot ves ohranjen sil.

vhod za kufej v domačih razmerahV vhodu za kufej v domačih razmerah je tudi vsakoletno preverjanje, ki izvaja na podaljšanju prvih 5 let. Za boljše zrelo barvno dogajanje se izvaja z intervalom v 2-3 letih. Običajno tisto, kar pride v redne vesne, potem pa se organizira obrezka ali pričipiranje.

V času preusmeritve:

 • стряхивается лишняя земля с корневища;
 • тщательно осматриваются корешки и удаляются подгнившие або сломанные;
 • srezy obrabativaûtsâ fungicidom.

пересадка растенийZasnovana z drevesnim odprtinam. Velikost emkosti v diametru mora biti 2-3 cm več prejšnjega. Na dan se oblikuje debel sloj iz kirpične kroške ali keramike. Zatem emkost zasypaetsja poštnim substratom, ki je iz smesi osebne zemlje, torfa in peska. Zadnji dve komponenti zanimata vse ½ gorška.

Pri presaditvi točke rosta rastline se ne kupijo. Prvi dnevi kulture pritegnejo od poljskega sonca. Podkormiki so na voljo samo za 2 nedeli.

Тонкости размножения

novoe rastenie v bolšom gorškePo tradicijah se uporablja najhitrejša in učinkovita sposobnost razmnoževanja kufe – čerenkovanje. V tem primeru čerenki trajajo do 15 cm srečno z verhušekom zmage na začetku marca. Začasni delovni material se dobi po obrezkih. Vetvi se porabijo v hladnem in dobro vlečenem tovoru in se pošljejo v prostor z temperaturo zraka +18˚С. Na emkost nadeva se kolpak v plastični butilki z odprtim gorlyškom. Ukritje snema za polivo in provetrivanje. Kakor le na strani se pojavi nekaj listov, se bo preusmeril v vrh.укоренение черенков

Neredko ukorenjenje vodi v stakane z vodo. Če želite dobiti čim bolj dekorativno vazono v enem zgornjem delu, se takoj porabi 2-3 česen.

размножение черенкамиIzraščanje iz semena kufei Gela je bolj kropotlivym metodom razmnoževanja, ker je tisto, kar je nameščeno iz delovnega materiala. Tem ne manj v kontejnerju z zračno- in vlagopronicaemimi substratom, ki se izsevajo semena. Oni se malo vlečejo v vlažni grunt, ne pa se zavirajo. Емкость накрывается пленкой или стеклом. Proračivanje se izvaja pri temperaturi +22˚С. Ežennevno izpolnjuje opriciranje in provetriranje miniposakov. Ukritje snema, ko se pojavijo prvi vhodi. Kakor le sejanci podrastujejo in na njih obrazujejo 2-3 polnopravne liste, se prenašajo v ločene gorščke.выращивание куфеи

Pri gramotnem uhode za cvetlični cvet lahko razpadajo na zdravo in lepo cvetje. Ta predstavnik tropikov bo razpravljal o vseh svojih nadaljevanjih in roskošnem cvetovanju.

Vhod za kufej v domačih razmerah po čerenkovanju – video