živi v дикой природе Ravno tako ne predstavljajte polj, ki pokrivajo cvetlični kovrom. Življenjska enota je odličen predstavnik tega naravnega dizajna. Mogoče o njej peli tujerodne glasbene glasbe iz starega multfilma.

V naravni sredini srečanje raste v afriških tropih, Ameriki, evropskih lesah in daleč Avstraliji. Okulturna živa bitka je bila prvič predstavljena v Anglijah v vodni ustanovi leta 1653. Pokazal se je v Londonu, kjer so prisotnost cvetličastega sveta.

Opis in posebnosti žive

živeča polzuča na dačnem udeležencu Poimenovanje rastlin je uspelo zahvaljujoč individualnim sposobnostim izkoristiti v neugodnih razmerah. To je čudovito primerno za uporabo na neplodorodni ali kamenisti pošti. Izvedite tudi druge naslove, ki živijo – ajuga, gorjkuša in dubnica. V tem času vse skupaj uporabljajo dekorativne površine, ki pokrivajo zemljo. Lahko se dolgo razvijajo na enem mestu, ne pa za prvovrstno lepoto.

весеннее пробуждение живучкиInogda so začele vesne, iz-pod snega se pojavljajo pretekla obmoroženna listja in zmage. No to ni strašno, zaradi mladosti listov in stebelj vedno imajo svež videz. K tem že živijo hitro obnovljena. Aktivna rast v podatkih mnogoletnikov se začne v maju, ko je obdobje cvetenja pozneje.

Ajuga ima zdravilne lastnosti, zato se uporablja v medicini. V Soedinënnih Štatah je njeno posebno razvajanje vozle pčelinjih ulj, za medonosne socvetije.

Opytne kulinarike uporabljajo živijo kot pripravijo v salato ali ribnim jedilnikom. Zadovoljeni so, da ukrašajo svoje prijazne udeležence, oblikovalci pa ustvarjajo nepopravljive landšafte.

живучка ползучаяOpis živih polzučev pomaga predstaviti rast v polni lepoti. Ona ima mohno stebel, četrtehgrarne oblike. Izberete ga do 35 santimetrov, pri tem pa se lahko krepko ukorenite na površini grunta. V rezultatu raste polzët po zemlji, ki je ustvarila živalsko ozemlje.

Listina mnogoletnikov – ovalne, jajcevidne oblike z zobnimi črtami. Te, ki so v korneju – dolgotrajno z golobim odtenkom. Na steblah so na voljo velike izemčate listine.

цветение живучки ползучейCvetki živijo polzučejo medsebojno, opominjajoče miniaturne veere, razpoložljive navdihujoče zmage v vidnih kolonah. Bodite svetlo rdeči ali sivo barve. Inogda se srečujejo z belimi in rozovimi zemeljskimi materiali. Vozvyšajsʹ nad skromnim zelenim kovrom, oni krasijo njegove jarke barve. Postopek velikega sveta se začne v maju in konča v juniju.

живучка цветет розовымPlodovi predstavljajo lasten volos, ki se pojavlja v notranjosti čaše. Sozrevanje semen se zgodi julija ali avgusta. Obstajajo takšne vrste dekorativne živice polzučej.

Блэк Скэллоп

живучка Блэк СкеллопRast podatkov je izražena do 10 cm. Листья глянцевые, рельефные. V krajih imajo volnistjo okantovku. Barva – svečo ali fioletov.

Бургунди Глоу

живучка Бургунди ГлоуŽivalska polzuča takšna vrsta ima bleščečo zeleno-belo barvo. Najprej so jih razvrstili belo ali rožnato.

Živučka Burgundi Glou pri presedke sposobnosti spremenijo razcvetku. To sledi učiteljem pri oblikovanju oblikovalske ponudbe udeležencev.

Браун Хетс

живучка Браун ХетсOdlična značilnost – črna ali črna barva. Na svete se preliva bronzovym odtenkom. Cvetët sinimi butonami na mladosti zmage.

Вариегата

живучка ВариегатаRastenie ima zeleno listo s sevalno ali srebrno barvo. Po krajih so ukrašeni beli ali kremovoj figurni okantovki.

V primerjavi z drugimi sortami, se ne razlaga tako hitro. Horošo čuti sebe v gorškah in majhnih alpinariah.

Ali se nanaša na družino Jasnotkovih rastlin. V naravi se srečujejo zelo vidne in listopadne. V rodu se nas nasitijo do polsotnih sorazmernih in mnogoletnih sort. Sadovine uporabljajo, v glavnem polzusivno žive, za ustvarjanje lesene zasnove. Osebno vostrebovani mnogoletniki s bordovimi, srebrnimi ali bronzovimi lističi.

Najbolj znane znane sorte za okrasitev posebnih udeležencev so bronzo-črna, temno-purpurna, zeleno-črna barva listov. Nekotorye vidy so odstranjene z belim uzorom in zamislovatoy okantovkoj.

Predlagani spodnji fotografiji živijo priglašajo okuncijo v čudežno kraljestvo raste.

Priljubljene podobe žiznestojoče lepote

молодой куст живучкиMnogoletni poštni pokrovi rastlin živijo v izjemnih pogojih. Sem ne strašen letni znoj, holodna zima, vlažni ali suh klimat. Rastenie se odlično razteza na sklonih, sredi kamneja in vozle bordûrov. Okrašuje podnožene drevesce in kustarnike sanitarne cone. Prevoshodno vpisuje se v notranjost kot ampelično rastje. V sadovodstvenem nasčityva se več kot 50 vidov žiznestojne lepote.

Живучка женевская

живучка женевскаяVstreča se prvi vid v črnorazmerni Rusiji. Lahko pa si ogledate na krutih sklonah kavkazskih in krymskih gor. V evropskih lesah in Skandinavii. V Mali Aziji in v državah Srednjezemlje.

Živalska ženstvena helena je kisekornevym mnogoletnim rastjem. Ona ima vodoravne korenine, od katerih odhajajo mohnato-vlaknasta zmaga. V srednjem stebli izražajo do 40 cm. V osnovi rastot korotke češnjeve listine, in na zmagi – sidiacije, nadaljevanje oblik z zobčato okantovko.

Barve se nahajajo v mutovkah od 2 do 6 kosov. Njihove delne oblike tvorijo kolose. Čakalna naprava doseže 7 mm. Struktura – vlaknasta. Okras – golobovatyj, razredka belyj. Cvetenje se pojavi v maju ali juliju.

Plodovi rastlin se pojavljajo v oreškovih barvah črne barve z morsko površino. Razmnožuje se na vegetarijanski način ali semenami.

Живучка пирамидальная

живучка пирамидальнаяTa osebni vid se srečuje na alpskih lugah v Evropi. Javlja se z velikoletnim rastjem. Izraste od 15 cm v višino do 30.

Živopisna piramidna naprava ima ogromno zmag, ki označujejo:

  • četrёхгранной формой;
  • neposredno stanječim položajem;
  • mohnatym pokritjem.

Mnogo primerljivih listov na podlagi izraza do 11 cm. Formo napominût éllíps, zauženny v češék. Te, ki rastejo v socvetiji, jajcevidni obliki. Kraja slegka zobne. Цвет-тёмно-зелёный.

Butonske ali bele fioletovske, nameščene navdihujoče stebla. Napominjajo izvirni cvetlični koloni.

Rastenie zelo ljubi vlado, zato razložite njegovo željo v težkih mestih.

Живучка атропурпуреа

живучка атропурпуреаPodatki o številu uporabnikov, ki so na voljo s krasnim ali uporabnim odtenkom. Vyrastaet 15 cm v višino. Osobennost sorte živijo atropurpurea – nima polzučih steblej.

Kot rezultat, vedno kompakten videz na sadnih lužakih. Ljubite veliko sveta. Legko prenaša holoda. Napisano v sadah s kamenisto poštno pošto.

Glamurni sorta – mahagon

живучка махагонVyrastaet živička mahagon do 10 ali 15 cm. Poimenujte okrogle bleščeče liste rdeče barve.

Uporabljajte tudi ekvivalent s trim-bordovim odtenkom. Cvetët sinimi butonimi, nameščenimi navdihom naravnost zmaga. Ljubim skolzjašujočo teno, vendar ne bo ravno neposredno sončnega sveta.

Raznovrstne sorte se pogosto uporabljajo na različnih mestih. Neimoverno lepo leseno ohišje, okrašeno s cvetličnimi stolpci, zamenjano s travo.

živijo med drugimi rastlinamiV landshaftnom oblikovanem sklonu, ki živi harmonično skupaj z drugimi rastlinami. Na klubu ajuga – izvirno ozadje za blagoslovljene rože, ki poraja glaz celega tëpljega sezone.