цветут тюльпаны в саду Če želite vsakoletno ljubiti čudovito svetovanje, morate vedeti, ko izvajate tjulpane. V vesenčnem obdobju bodo korolevali cvetlice, če ne bodo pozabili na preprosta pravila za pošiljanje agrotehnikov. Neuželi izvajanje lukovica je obvezna procedura, ali pa jo lahko uporabite brez nje?

Začem izvajajo tuljanke?

тюльпаны сорта Demeter Pričeki izvajanja tulcev so še posebej pomembni za nove cvetove. Na prvi pogled se zdi, da lahko pustite lukovice v zemlji na nekaj let. Cvetok se bo razvijal, povečeval čistilnost detoka, opravljal oddih. No, natančno izvajanje tuljanj omogoča ohranjanje določene vrste, izboljšanje kakovosti barv. Poleg tega, izhajajo iz takšnih razlogov, iz katerih se izvaja postopek:

  1. V takih primerih so na voljo najbolj ugodni pogoji, da se prepreči zakladka za začetek svetovanja. Ko lukovice ostanejo v zemlji, lahko poškodujejo zaradi preoblikovanja vlage, okužbe, nehvatki tepla. V rezultat posadnega materiala se lahko pokliče. Zato je vredno vedeti, ko jih izpeljejo lukovice tjulpanov, da jih ohranijo.
  2. Izkopiranje omogoča povezovanje slabij in pozabljiv delovni material.razvrščanje delovnega materiala
  3. Če pustite lukovice v skupini, se bodo spremenili, kar bo vplivalo na nadaljnje svetovanje. Ko jih človek izvrši, lahko prikaže velik in kakovosten delovni material. Priporočamo, da izberete majhne otročke, tako da bodo pisali cvetlico.
  4. Če ne izvajajo izvajanja, se bodo nove majhne lukovice začele pojavljati v gruntu. Ko jih bodo dobili, bo to v prihodnosti na voljo, zato se bo to zgodilo.

Vsak cvetlični prevod mora vedeti, ko izvedete prenos. To pomaga ohraniti dobro stanje zemlje, kakovostno svetovanje.

Tjulpany ne smejo normalno razviti v poštne pošiljke brez izvajanja na podaljšanju mnogih let. V rezultatih bodo majhne, ​​lahko pa jih poigbnut.

Ko izpolnjujejo lukovice?

preveč zgodaj izvlečeni tuljaveKako potem izvesti tjulpane po cvetenju? Za začetek takšnega postopka izvedite konec junija ali začnite julija. Glavno priznanje tega, kar mora izvajati izvajanje lukovic, je poželenje listov. pravočasno izvajane tuljaveKo želijo skoraj v celoti, potem veljajo postopki. V tem obdobju so se lukovice že obrnile, k njim pa so dobro okrepili otroke, ki se še ne odvalijo.prazno

Ne potrebujete ždatja, ko je v celoti proizveden odmiranje listov, potem pa najti v gruntnih lukovicah. Poleg tega dolgotrajno hranjenje po pošti poveča tveganje za infekcijsko škodo, ki povzroči ločitev, ki lahko povzroči izgubo na zemlji.

prazno

отцветают тюльпаныŠe bolje pa je, da poznate nekatere nenormalnosti glede tega, ko izvedete tjulpane. Če želite to narediti, je to potrebno, če želite, da je bil grunt razsipčatym. Postopek izvaja akkuratno, odstrani staro češujo, lukovice lahko v raztopinah margarcev, razgradijo po sortah. Plohoj delovni material je izbran.

Kako se hrani hrana luković?

izvajalne lukovice тюльпановCvetovodam je potrebno vedeti, ne samo, če izvajate tuljave, ampak in kako hranite lukovice. Pravilna hrana igra pomembno vlogo. Posadni material se suši v suhem in teplom mestu, ki se dobro obdeluje. Za to podobno:

  • навес;
  • чердак;
  • сарай;
  • kapronove setke, namenjene za luko.

lukovicy tulʹpanov na hraniPriporoča se, da se pravočasno uporabijo bolne lukovice, zaščitene pred prvimi sončnimi lučeji. Projdete nekaj dni, proizvedete podsyhanie češui, ki jih morate odstraniti. Lukoviči se očistijo od ostankov grunta in suhih kornej, ločijo se od otrok. Po tem se prebere delovni material. Za posadke podojdut velike, zdrave lukovice.

odličen delovni materialČetudi ljudje postavljajo vprašanja, jih morate vsako leto izvesti. To ni obvezno postopek, vendar izkušnje s cvetličnimi pravili svetujejo, da to počnejo vsako leto. Če človek ne izvede izvlečka lukovca, mu bo to nujno potrebno 2-3 leta.

Video o izvajanju lukovic tuljpanov