Фиалки пестролистые Fialka zaposlena dostojno mesto ni samo na podobe. Obstajajo tudi klubi, ki ljubijo te rastline, ki raziskujejo skazočno lepoto v velikih količinah, odpravljajo postavitve in delujejo z izkušnjami za prehrano v domačih pogojih. Vizualni niz predstavlja tisoč tisoč vrst, registriranih in še več v razvitih, številnih znanih, vendar ne pojavljajo v ponovnem. Začastuû to gibride, ki so se zgodile slučajno odborom.

Po temi: fialki – kako uhaživati, da cvetje?

Raznovidnosti фіалок

V fialoku veliko vidov Fialki ali občutljivi znaki predstavljajo svojo platnico brez centralnega stebla, z večjim številom neokrnjenih barv z lepestmi preprostimi in pripravljenimi oblikami. Okras cvetličnih lepestkov, listov raznolik. Forma rozetk od prostoj do močno mahrovoj. Izrazite krušne rastline dekorativne ne samo na podkonstrukcijah. Ustvarjajo kompozicije na kuhonnem seznamu, stellažah. Pri pogojih zasebnosti vhoda, raste ukras samo samo skromno žilstvo.

Fialki in povezani z njimi niso povezani in ljudski primeri

Svetla fialka - indikator zdrave družinePri izražanju fialoka v domačih razmerah se šteje, da ta rastlina krepi materialno stanje obitateljev in njihovo zdravje.

Fialkami pripisujejo svoje lastništvo iz stanovanja murav. Oni ustvarjajo pole udarce v domeno in izkazujejo neuravnovešene ljudi. Če pogibla fialka, se šteje, kaj je vzela sama od sebe. Če bolnik koga-to iz domočacev, to in fialka čahnet, razdelaja mučenja človeka.

Taki primeri delajo vhod za poselivim v domeno, ki raste odgovorno, tako kot bo cvetoča fialka postala indikator zdrave družine.

Okras socvetij ima tudi pomen:

 • fioletovi cvetovi so indikatom za ljubezen in medsebojno vplivanje;
 • golobje cvetovi blagoslavljajo v ustvarjalni atmosferi;
 • krasni predostrožniki od izlišne merkantilnosti;
 • bela barva prenaša harmonijo, uporablja negativ in trpljenje;
 • rožnati cvetovi na oknu enega človeka, ki ustvari par.

Nežni cvetovi zahtevajo, da se z njimi spopadejo, ne samo, da se skrijejo v gruntnem palcu, ampak ne ostanejo, se pogovarjajo, vsakokrat se zadržijo do listov. Nelûbimyj cvetok začahnet in umrët odsotnosti prostogo vtrennego privetstvij. Izbrati cvetje zaradi negativne energije je mogoče, povoračivni čas od časa, ki je na drugi strani sveta.

Fialka zaposlitev in vhod v domačih pogojih

Pravila za zagotavljanje varnosti in razvoja za svetovanjeČe ste pomislili na naložbo, bo to pomenilo, da je njena predpostavka. Cvet mi je všeč, da osveži, vendar ne prenaša neposrednih sončnih lučej. Fialka ljubi vlažni grunt, vendar brez stalnih vod, ne ljubi izlivne vlažnosti zraka in ne prenaša opricivanj listnate plastike. To lahko storite samo pod dušem, vendar po rednih postopkih sledi suho rastje, brez kapljic vode na listih. Voda za polivo mora vedno biti tёploj in od stalne. Udobno in ugodno za kornevoj sistem se šteje za umeren poliv med poddonom.

Izvlečki iz fortočnih fialk niso všeč tudi kot izpušni zrak iz kaloriferov, ventilatorjev. Ne izpostavljajte ji odsotnosti ljubezni in mirnosti v domeni in nevenmativnem odnosu do sebe. Če želite, da naložite fialku, se samo obrnite, nato pa pripravite k temu nove člane članov.

Trebovanja k gruntu

Horoši grunt in pravilna podkorka sta uspela vašim pitomcem čudovitimUkrepi za komnatne fialkame začnejo s pripravo pravilnega substrata in za rastline. Za posadke, ki sestavljajo kislo sestavo, vključno s torfom, suhim moh-sfagnumom, obnovo zemlje in pesmi.

V skladu s pogodbami in pogodbami ne sme biti več kot 10% od splošnih sestavin osnovnih skladov:

 • torf – 3 obseëma;
 • listopadna zemlja – 5 prostor;
 • pesek velikega rečne – 1 del.

Strokovnjaki svetujejo, da dodajajo v torf perlit in vermikulirajo, ki omogočajo upravljanje držav v lahkem spletnem mestu. Komplet zahteva dodajanje hrane v procesu roste. Enkrat v letu dobavite raztopino gumijaste snovi, ki vsebuje sveže in manjše snovi, ki vsebujejo mineralne podlage, posebej prilagojene za udobje senzorja. Upoštevajte, ne dovolite prenosa, zato mora vedno ostati toško.

Ёмкости и сроки пересадки

Fialki odlično rastejo in cvetijo v majhnih gorškahIzbrani izdelki v domačih razmerah nimajo melodije. Če želite to narediti, ne bi smeli skrbeti za zemljo, ampak mora biti v celoti namenjen razvoju korena, brez izločitev. Tako, za vzgojno rastlino, ki je v celoti dovolj stakleniške višine in diametrom v 10 cm, pri tem spodnji del njegovega napovedi mora biti stanje iz starodavnih polnil.

Poka korneva sistem ne zapolni goršok s zemljo, raste ne zacvetët. Za razpravo prve posode je lahko premer 6 cm. Drenažno odpiranje vezde mora biti dovolj veliko. Posamezno gojenje rastlin v treh letih, pri tem neobvezno spremenite njeno rastlino, lahko zmešate samo zemljo, ostrožno očistite korenine, naključno verjetno.

Razmnoževanje in presatka fialki

Vzrosle rastline je mogoče razmnožitiPosredujte in vnesite za domače pogoje način pridobivanja mlečnih rastlin. Razmnoževanje je mogoče:

 • листиками;
 • čerenkami;
 • semenami;
 • укоренением цветоносов.

Natisnil se je urejen list in razvil nov cvetSamo z enostavnim načinom, ki uporablja pogosto čarobni način, je urejena lista. Pred ukorenjevanjem zrezanega zadnjega lista se bo treba posodobiti, če ga naredite po diagonali seznama dezinficiranega instrumenta in izpustite rez v vodi, vendar ne oblikujete kalupov in korenin.

Pri dolžini korešnikov 4-7 cm, list je mogoče ukoreniti, prikrititi zgornjo stran od izlišnega pošiljanja in začeti pojavljanja rezultatov. Pojavivši se majhne rastenice po merilih podrastanja se raziskujejo v ločenih jemkostih. Zacvetut takih rastlin ob dobrem uhode skozi leto.

Gibrične fialke, imenovane himere, je mogoče razmnoževati samo s pasinkami in cvetličnimi snovmi, ki prenašajo materialne kakovosti. Pasenok je mogoče ločiti od osnovnih rožic s pomočjo širine in ukoreniti takoj v torfjani tableti.

Preraščajo rastline z zdravo kornevo sistemoPri presaditvi rastlin se morate prepričati v zdravstveni sistem. Korni v rastlinah beli, živi in ​​zapolnjujejo popolnoma jemkost. Pri vinimaniji iz koničnega skladišča, ki ohranja njegovo formulo. Na tem mestu je bil ustvarjen eden od načinov uporabe poljskih rastlin, ki so ustvarjeni na zunanji strani, premišljeni skozi filtre, podstavke. Za to dobro pripravljeno rastlino odstranijo v večjem gozdu z vlažnim substratom v posebnem gnezdo.

Zdorovo rastje prehaja v večji prostorni goršokRevizijski sistem za upravljanje konektorjev je nameščen v primeru odstranitve vseh uporabniških korenin. Ostajajo samo svetle žive živine. Pri takšni obdelavi rastlin je mogoče preskusiti v vodi, koreninski razpršilec in posaditi v pripravljen gorček. Če so gnili posušili kornevu, začinili rast do žive tkanine, prisilili aktivirani ugljen in podsušili, potem pa zanovo ukoreniti v vodi ali v mhu, ki ima baktericidne lastnosti.

Rastenija se dobro počuti letom pri temperaturi do 25 0, z zmernostjo pri 18-20. Količina zraka mora biti približno 50%. Rastenie zahteva kroglogodično podaljšanje dni ne manj kot 10 ur, v obdobju cvetenja mestne podsvetke luminiscentnih lampe.

Posredujte se, če želite, da ne pade vodaČe je poliv med poddonom, to tekočo vodo sledi slikanju. Poliva v goršok, ne sledi zmanjšati listje. Leto ponemnogu polivajo vsak dan, z 2 -krat v nedeljo. Zacvetët molodoe rastenie čez leto, ne ranše.

Če izvaja pravilen vhod, bo fotografija v domačih razmerah nagrajena.

Period cvetenija fialock traja do 2 mesecaCvetut rastline običajno približno 2 meseca, pri tem odklopi in okrasnih dekorativnosti cvetličnih potreb potrebujejo.

Rastenje ne bo objavljeno, če so kršeni pogoji, ki jih vsebuje ali v kustico zavezujejo parazite ali bolezni. Vragov morate vedeti v liko in se z njimi boriti.

Kako izraziti fialke v domačih razmerah – video