gorečavka na dačni klubi Goreča, fotografija, ki se pogosto uporablja za ustvarjanje odprtokod, – to ni samo učinkovito, ampak in uporabno rast. Ona predstavlja sami nizkorazmerne travaristyee klasterje, ki so lahko sorazmerni ali mnogoletni. V naravi tega cvetja je proizvedeno povsod, odsotno samo v regijah s holodnim klimatom, kjer bo večja del leta skrita pod snegom. V domačih razmerah ga je mogoče izraziti za okrasitev sadja ali ustvarjanje živega kova, ne le privlačno majhne rože, ki jih bomo gledali v gorah. Gorečavka je tudi znana v ljudski medicini – spekter njene uporabe vključuje različne bolezni piškotkovnega trakta in dihalne sisteme.

Kaj je to za rast?

gorečavka v divji naravi Vse sorte gorečavkov se nanašajo na družino gorečavkovih. To je precej primerna skupina rastlin, ki povzroča več kot 400 različnih vrst. Oni ne izražajo visokih – ločeni koti lahko dosežejo do 150 cm, v srednjem – do 20—50 cm. Цветы растут групи. V naravnih razmerah se oblikujejo živahne kovine na ravninah in v gornjih sklonih, v domačih razmerah pa lahko ustvarite podobno kartico samostojno.

Gorečavka – travnato rastje za odprto grunto, ki se lahko praktično izrazi v vseh pogojih.

Osnovna njena posebnost – to je cvetje. Oni so majhni in imajo lahko različne okrase, od želega do jarko-goluboga. Na enem mestu je veliko število socvetij, ki se pojavljajo in napovedujejo v času trajanja leta.

V obdobju aktivnega svetovanja na fotografiji, ki se je povečala, je videti in učinkovati. Ee sorta se lahko razlikuje med seboj, vendar se vsi ne sestanejo v eni skupini za podobne botanične značilnosti:

 • korejn prâmo in pročno, od nego odhodu meliki odgovori;
 • glavni stebelni kabel in neposredni;
 • cvetovi odinočni, na enem zmage nastanejo socvetje;
 • po cvetenju oblikujejo plodove-koroboke, v katerih se nato nahaja semena za delovna mesta.

Vizualno in na fotografiji gorečavka se razlikuje. Nekatere sorte imajo modro, sivo ali fijoletno okrasno barvo, ostale lahko pridobijo železo in druge odtenke. Sroki svetovanja so prav tako odvisni od raznolikosti gorčavk. Izdvajajo se redne sorte, ki začnejo poročati še več, srednja in zadnja – samo v letnem obdobju ali jeseni.

Pred izbiro sorte je pomembno, da se ne osredotočite samo na njegov zunanji videz, ampak tudi na zahteve glede klime in obdobja cvetenja.

Izraščanje v domačih razmerah in vhod

neprijatno rastje gorečavkaV naravnih razmerah lahko višja stopnja raste v surovih pogojih in pride v poštev celo v hladnem okolju, zato je treba vstopiti v njen nenasilni položaj. Vendar pa bodo v naravnih rastlinah izbrali le udeležence, v katerih bodo najbolj udobni. Pri izražanju v domačih pogojih, ki sledijo temu, sledite izključno.

Razmnoževanje rastlin

seem gorečavkuGorečavka se razmnožuje z dvema načinoma – vegetativno in s pomočjo semen. Drugi način je primeren za vse sorte, pri tem semena pa lahko zbirate samostojno. Lahko se vložijo v teku od 6 do 12 mesecev. всходы горечавкиPostopek izražanja gorčavkov iz semena, ki gre v nekaj stadijih:

 • stratifikacija – zapornica semena v 1—3 mesecih pri temperaturi ne več kot 7 stopinj;stratifikacijo semen gorečevki
 • obisk je možno izvajati v ponedeljek, pri tem semeni ni treba namestiti gluboko v grunt, dovolj razpršiti po površini in malo vdati;
 • pri večnem posegu je pomembno podpirati stalno vlažnost;
 • perve rostke se pojavljajo čez 2—3 nedeli.

Vegetativni sposobnost razmnoževanja ne bo namenjena vsem sortam.razmnoževanje gorčavk odvodkami Nekotorye iz njih je mogoče razmnožiti s pomočjo čerenkovanja. Če želite zmagati z nepredstavljivimi lastnostmi, ki so nameščene in nameščene v vodi, se ne prikažejo korenine. Lahko ga vzamete v odprti grunt.

Priporočila po postopku

kompozicija iz gorečavk v saduVhod za višjo raven je odvisen od njene sorte, nekatere zahteve pa niso potrebne za vse njene raznolikosti:

 • rastline veljajo za udeležence, ki izstopajo iz neposrednih sončnih luči (sicer, enaka sorta, kot goreča lastovna, najraje polovično);
 • navadni poliv – nujno sledite, da bi bili zgornji poštni poštni podatki nenehno uglašeni, no zalog tekočine tudi ne dovoljuje;
 • k sestavu grunta cvetov neprimerno, najboljše pa celo rast na pohvah z nevtralno kislostjo;
 • na pomanjkljivo plodorodnem gruntu stane vsakomesečno dodajanje mineralnih kondenzatorjev za cvetoče sadne rastline (dovolj polovic nakazanih na embalaži).

gorečavka kot goršečna kulturaObstajajo kot sorazmerna, takšna in velikoletna sorta gorečakov. Dajte različne raznolikosti, ki rastejo v nekaj letih, dobro prenašajo temperaturne in vzdržljive lastnosti. Ne potrebujem predhodno pripravljenih zidov ali odklopov od snega.

Gorečavka v narodni medicini

gorečavka ima lečebne lastnostiLečebne lastnosti gorečavkov obslužujejo njihovo sestavo. Izkoriščena je proti različnim obolelim želudočno-kislim traktam, dihalnim in drugim sistemom. V skladu s svojimi dejavnostmi ta rastlina vsebuje glikozide – biološko aktivne komponente, ki sodelujejo v različnih življenjsko pomembnih procesih.

Začetek zdravljenja je bil uporabljen za:

 • vodni postopki notranjih organov;
 • кашля;
 • v količini protiparazitarnega sredstva;
 • pri boleznjah sustavov;
 • za alergije in številne druge simptome.

Zgornji ukrepi so dokazali svojo učinkovitost za izboljšano aplikacijo in v količini splošnih sredstev za krepitev. Prav tako jih sprejemajo pri umetniških delih različnega izvora, za zaviranje ran in za normalizacijo piškotkov.

Противопоказания к употреблению

Kljub širokemu spektru dejanj vročine, ki ne pride v poštev vsem bolnikom. Trava lahko izzove alergijske reakcije na vsakogar iz njenih dejavnih snovi. Pojavljajo se zvišanje temperature telesne mase, samozdravljenje s hujšanjem, oteklost sliziranih ovojnic in celo pojavljanje sira na koži. Poleg tega pri resnih kršitvah pri delovanju notranjih organov, ki niso odgovorni za uporabo, ne bodo učinkoviti, kot so primerni medikamenti.

Lečebe lastnosti in nasprotovanje zgoraj navedenih stroškov se obravnavajo z lečašči vračom. Kakršne koli druge ljudske in medikamentozne metode, se bodo uporabljale samo po prikazanih in po predhodnih raziskavah.

Sorta in raznolikosti

пышные кусты горечавки в горшкахSemejstvo gorečavkovnih nasčiva daje več kot 400 sort in raznolikosti. Tako raznolikost obutve je povečana, zato so cvetovi izdelani na različnih kontinentih in se ne prilagajajo različnim klimatskim pogojem. Za domače izražanje lahko izberete kateri koli izdelek iz sorte – zagotovite udobne pogoje, ki bodo nespremenjeni.

Горечавка обыкновенная (легочная)

gorečaвка легочнаяGoreča legočna – to je ne visoko rast, ki lahko doseže 50—60 cm v višini. Ona je nastala na odprtih lugah in ravninah, dobro prenašajo zaporke. Cvety odinočnye, ârko-sinie ali golube. Kustarnik potrebuje v običajnem polivu, v naravi pogosto rast v bolotičnih mestih.

Горечавка желтая

gorečaвка желтаяGorečavka želtaja – to je ena izmed najbolj velikih raznolikosti, ki lahko doseže 1,5 m. Odlikuje se nenavadno cvetje – ločene barve v složni družbi. Oni so okrašeni v jarko-zeleni barvi, pojavijo se v drugi polovici leta. Na fotografiji je bolj goreča, ki izgleda in učinkuje.

Горечавка крестовидная

gorečaвка крестовиднаяGorečavka prekrestnolistna (krestovidna) se nanaša na pozdnim sortam. Ima neposredno povezavo do 50 cm dolžine, ki pokriva zelene liste. Period cvetenija nastopi v drugi polovici ali v konce leta. Gorečavko krestovidno je mogoče prepoznati po značilni okrasu lepestkov – imajo biruzove, fioletovske ali lilovske odtenke.

Горечавка даурская

gorečaвка даурскаяGoreča daurska – to je tudi eden od srednjih sort, ki cveti v drugi polovici leta. V nasprotju z različnimi različnostmi, njen stebel manjka natančno, vendar ne more doseči 50 cm in več. Visoki kustniki lahko zmagajo, ki so na voljo na zemlji. Listna bledno-zelena barva. Cvetovi odinočni, veliki, imajo jarko-sivi okras.

Горечавка ластовневая

gorečaвка ластовневаяGorečavka lastovneva – to je pozdni sort. Ee stebli visoke, neposredne, lahko dosežejo 80 cm pri pravilnem uhodu in vsebini. V naravi ona začne cvesti v konce leta, v obdobju njenega cvetanja pa je začela začetka septembra. Različnost se razlikuje od neobičajne oblike lepestkov. Ti zaostrenni, lahko imajo sivi okras s fioletovim odtenkom ali pa so popolnoma beli.

Горечавка крупнолистная

goreчавка крупнолистнаяNajvečja velika rastlina – to ne raste, najbolj veliki predstavniki izražajo do 70 cm. Naslov oglasa je nenavadnih listov. Ti so na voljo in na voljo na osnovi rastlin in v mežduzliah, lahko imajo dolžino do 20 cm vsak dan. Odlično socvetijsko podobno in ima značilno formulo. Lepestke dosežejo 2 cm dolžine, zato se skoraj ne razkrijejo. Osnovna stebelna naprava, dodatne zmage bi lahko bile mehke in nerazpoložljive. Cvetenje nastopa letom.

Горечавка Коха

gorečaвка кохаGorečavka brezstebelna (Koha) v naravi proizvedena v gornjih regijah. Stebel skoraj ni dvignjen nad zemljo in lahko doseže največ 15 cm. Sorta se nanaša na rannim. Cvetenje običajno, se začne v začetku maja in se lahko nadaljuje do srede junija. Socvetje meliki, imajo nasičen sijoč odtenek. Ta raznolikost dobro prispeva k ustvarjanju živega kovara na prijavljenih udeležencih.

Горечавка семираздельная

gorečaвка семираздельнаяGoreča semirazdelična – to je eden izmed najbolj neprimernih sort. On se prilagaja v vseh klimatskih pogojih, zato lahko enostavno prenese navoz. Socvetija ima sivi okras z lahkoto lilovym odtenkom. Cvesti rastenie načinaet v konce junija.

Горечавка веснання

горечавка весенняяVečerna vročica se nanaša na prejšnje sorte. Ona ne doseže velikih dimenzij – srednji kotiček izraža vse skupaj na 10—15 cm. Cvetenje nastopi zgodaj, prva sovjetija se pojavi že v sedmih urah ali na koncu, ko temperatura zraka preneha delovati v nočnem času. Cvetice, okrašene v modri ali sivi barvi, imajo lahko purpuren odtenek.

Gorečavka – to je ogromno število sort in raznolikosti, razširjenih po vsem zemeljskem ozemlju. V narodni medicini se zbirajo in začenjajo zdraviti z ogromnimi količinami bolezni, prav tako pa se uporabljajo v količini splošnega krepitvenega in imunostimulirajočega sredstva. Vendar pa zunanji vid vročine med časom svetovanja omogoča njihovo uporabo za okrasitev klubov, predstavitvenih udeležencev in izražanje domov v gorah. Vzrosne sorazmerne ali mnogoletne klasterice cvetov običajno, obrazujejo živino koverte z barvami različnih odtenkov.