фартук для кухни Pravilno izbrani partner za kuhinjsko igro igra pomembno vlogo, zlasti v oblikovalskem orodju. Če ne želite narediti napak in ne podpreti dolgoročnega garnitura, morate vedeti, kakšne slike se pojavljajo in če se razlikujejo. Tako lahko dobite želeni rezultat in dodate nenavadno nenavadno šarmo.

Prvenstvo za kuhinjo: posebnost in imenovanje

zaščita delovnih zon od nevarnega Ljubavna kuhinja se nahaja na dveh osnovnih zonah: gostinski in delovni. Če za stolom samo zajtrkujem in se pogovarjam z gosti, potem vozim plinsko ploščo in jih pripravim, posodo. Ne, ne glede na to, če gre za agregato, ki je blizu drugemu, kapi žira, delni piščanci vse napadajo na delovno površino. V tem portfelju je njena privlačna zunanja podoba.

Zato, da bi se izognili stalnemu remontu in dolgim ​​možnostim, je optimalna možnost vzpostavitev partnerstva na delovni steni. Predstavlja dekorativno ploščo, ki pokriva povsod notranjost delovnih con.

Osebnost kuhonskih fantov v tem, da se izgovarjajo iz takih materialov, ki ne zbirajo grja, dobro sestavljajo in ne trpijo svoje privlačnosti na dolgih letih.

Za proizvodno dejavnost se uporabljajo:

 • plastik;
 • keramično ploščico;
 • steklo.

Fantatik – to ni samo praktična, ampak tudi dekorativna del, ki je odvisna od vzgoje same kuhinje. Zato, da bi dodali okraševanje lepega videza, izbrali material, opisano v stilskih sobah, barvni fasadi in pola.

Pridelek za kuhinjo iz plošč

фартук из плитокKuhonski parki imajo nekaj vidov. Najbolj priljubljeno je pokritost keramične ploščice. To je klasična različica, ki ima veliko položnih storon.

Če ste izbrali ploščico za stanje, morate upoštevati njeno dejavnost. Riflena povernost bo narazen poddati uborke.

Prednosti kuhonskega parka pod ploščo:

 1. Легкость ухода. Če želite vedno uporabljati privlačen zunanji vid, ne uporabljajte dolgoročnih sredstev. Z njegovo površino je zelo enostavno odstraniti grill, kapljice vode in musor. Keramika ne vsebuje kemičnih čistilnih sredstev, zato jo lahko uporabite kot živalske, takšne in vidne.
 2. Долговечность. Plitka ne poddaja vozdelstvu vlagi in temperaturnim kolebanijam. Ona ne deformira in ne spreminja svojega barve.
 3. Огнеустойчивость. Pri popadanju iskr, keramika se ne plačuje. To je zelo pomembno, tako kot je zelo blizu odkritju ognja.
 4. Večja pomoč. V trgovinah iz ploščic se pojavljajo različne oblike, dimenzije in odtenki. To omogoča izbiro te variante, ki je še bolj primerna za izbrani interier.
 5. Доступность. Keramična plošča nima visoko cenovno kategorijo, zato si ta material pridobi vsak željo.

K pomanjkljivostim takega partnerja se nanaša zelo dolgotrajen delovni postopek namestitve procesa. Delovati lahko samostojno, vendar za to morate imeti posebne sposobnosti.

Če želite oddati ploščico, morate kupiti klevno mešanico, ki jo potrebujete posebej pripravljeno.

Фартук из МДФ плит

фартук из мдф плитDanni vidni prostor predstavlja ploščo, ki je izdelana iz presovane strukture. Pripravljene snovi niso kemične zmesi, naravni material pod imenom linga.

Prednosti, ki imajo takšen vir:

 1. Nevysokaâ cena materiala. Nakup in vzpostavitev takšne plošče bosta nas poceni, če bi kupili in namestili keramično ploščo.
 2. Легкость крепления. Vzpostavite takšen vir zelo preprosto. To je mogoče samostojno, ne privabiti strokovnjakov.
 3. Velik izbor. Konec koncev, v prodaji plošče iz MDF niso predstavljene v širokem asortimanu, kot je keramična ploščica, ali pa izberite želeno možnost, ki ne bo zelo složno.

K pomanjkljivostim takega partnerja je mogoče odpovedati njihovo stabilnost. Ne glede na to, da ploščice pokrivajo posebne stvari, pri pogosto in dolgotrajnejšem stiku z vlago, so sposobne uničiti.

V kolikor se nanašate na visoko raven, ki jo lahko porabite. Zato v procesu proizvodnje, naj bo maksimalno akkuratnem.

Virtualna mozaika: prednosti in pomanjkljivosti

мозаичный фартук для кухниTo je zelo lep in nenavaden videz, ki si vse bolj želi videti v kuhinji za domače. Po svojih značilnostih ona nič ne uvaja keramike. Prav tako čudovito čistiti, ne deformirati in ne plačati.

Če želite zaščititi vse elemente med skopljenjem musorja in grla, je potrebno, da jih pokrijete s posebnim lakom.

Mozaika je vladarska in zelo dolgočasna. Ona ne nakapljuje lišnjo grjazjo in se lahko premika. Čistiti takšno površino je mogoče z različnimi kemičnimi sredstvi.

Ukladka mozaiki poteka tako kot metoda, kot je keramična ploščica. Za namestitev uporabljajo posebne plošče, na katerih so elementi in elementi kladiva. Učitelna velikost ploščic, postopek ustavljanja bo nam dolgo daljši, vendar tisto, kar je vredno.

To delo, ki ga ustvari takšno stanje, je obsežno in dolgotrajno, vendar se vse nanašajo na njegove pluse. Zahvaljujoč mehkim elementom, dovolj preprosto odstranite površino okoli rožeta, pri čemer ne uporabljate bolgarske.

S pomočjo majhnih elementov je mogoče odpraviti neznane napake in jih postaviti na zanimiv vzorec, ki samo poudarja individualnost.

Фартук из стекла

фартук для кухни из стеклаKuhonski zasloni, ponazoritve iz stekla so čudovite alternativne keramične ploščice. To je najboljši gigenicni material, ki ne vpije v sebe kapile in grja. Virtualno iz stekla je zelo enostavno čistiti, z uporabo vseh vidnih sredstev.

Za njihovo proizvodnjo uporabljajo steklo debeline od 6 do 8 mm. Pri tem se zgodi posebna zaloga, ki je dodatna zaščita. Ta faktur ne lopnet v najbolj nepomembnem trenutku in ne izgubi svoje privlačnosti.

Osnovne prednosti:

 1. Привлекательность. Steklo za fakturo je mogoče dekorirati z različnimi ozorami. Prav tako z obratno stranjo obstaja možnost, da izberete posebno ploščo z risbo.
 2. Простой монтаж. Namestitev takih elementov je možna samostojno, brez privabljanja strokovnjakov.
 3. Ogromna izbira variant. Prodajajo se steklene polotne oblike različnih velikosti.

S pomočjo takega partnerja lahko znatno povečate prostor. Daže sama majhna kuhinja, ki se bo napolnila s svetom in stanet privlačne in ujutne.

Vidy stekol za fakturo

vid stekol za fakturoZa proizvodnjo steklennih portukov uporabljajo različne polotne strani. Odlikujejo jih metoda obdelave in funkcionalnost.

Stalinit (zakalenno steklo)

сталинитTo je najbolj zanesljiv material, ki je v celoti namenjen ustvarjanju partnerstva. Iz tega razloga, kar steklo gre v 10 višjih stopnjah, kot je v običajnem steklu zaklade, je zelo težko razbiti. Če pa vse to ne bo uspelo, se bo na mestu pojavilo veliko melih, tuplih oskolom, ki ne smejo prikazati vrednosti.

Tripleks

tripleksi za kuhinjoZa ustvarjanje takega polno uporabljenega dva ali tri sloja silikatnega, koledarskega stekla. Med njimi se nahaja polimerna plošča, ki jo nato sklepa.

Uporaba takšnih plošč v več različnih načinih poveča kakovost najboljšega materiala. Da, če razbijete takšno poverljivost, to ne pomeni, da se samo razkroji, in samo pokroži množicami melih treščin.

Napaka iz tripleksa je lahko tako pregledna, kot je in ima risbo v videoposnetku, na primer.

Оргстекло

оргстеклоTo je material, ki posnema naravno steklo. Izdelujejo takšno polotno ploščo iz akrilne plastike. Izdeli se zelo enostavno in se motivirajo. Ne glede na vašo privlačnost, orgsteklo ima zelo pomembne pomanjkljivosti.

Orgsteklo nelʹzya namesti vozle varočne površine. To je obremenjeno, ker ne more vzdržati temperature nad 800 ° C.

Поликарбонат

polikarbonat za fakturoDanni material je dostopen in visoko napreden. Daže, če ga udarite v nemomu stanju, ali ga dobite razbiti.

Odlikujejo se plošče iz polikarbonatne plastičnosti in neverjetne prilagodljivosti. On lahko kot pregleden, tak in ima risbo.

K pomanjkljivostim se nanaša slaba stabilnost pri visoki temperaturi. Po določitvi določenega časa poverljivost, ločena s takšnim polotom, želteet in pokrije karapinami. Številni, da bi se izognili zamenjavi napak, pokrivali njegovo posebno pladenj, ki ne vpliva na delovanje ultravijoličnih lučev in mehanskih poškodb.

Priroka za kuhinjo – to je najboljša rešitev, če želite, da se ji zdi lep zunanji videz in ekonomičen dan na stalnem remonte. Zahvaljujoč velikemu izboru možnosti, ki jih je mogoče izogniti temu videzu, ki bo kardinalno spremenil celo samo majhno namestitev.

Tematika kuhonskih partukov

кубики льда

stekljannyj virtualni list

фартук закат

фартук лайм

цветы орхидеи

зерна ореха

городской krajine

tema čaepiтия

фартук подсолнухи

japonski sad

нежная орхидея

Pâti načini oblikovanja kuhonskega partnerja – video