детский уголок отдыха Ljudje, v katerih obstaja lastna dača, ne vedo, da je tako dober oddih. Vedno dača daleč za mesto, kjer čist zrak, pokoj, in glavno, ni mestnih suet, ki se tako nagiba v budni – odlično mesto, da se lahko slasi in uživa v tej zunaj. Za otroka na počitku – to je v prvi naslednji igri, in dobra ideja je postala otroška površina za otroke. Dača resnično odlično mesto za vzpostavitev improvizirane otroške površine, mesto oddaljeno in za te celice varno, in kaj glavno – preprosto.

Razmestitev mest pod ploskev

mesto pod otroško površino

Načrtovanje otroške površine stane najboljšega, z bolj primerno udeležbo za vas. Konec koncev, boste morali plačati z umom in v prvi naslednji uri varnosti otrok. V teh primerih stane izključitev iz možnih udeležencev, kjer so že na voljo, ali pa se preprosto imenujejo zbore, ki povzročajo provokacijo ali ostri šipami. Poleg tega mora biti na igralnih površinah za otroke dovolj sveta.

Želeno izberite takšno mesto, kjer bo več sveta ravno v notranjosti, ko boste morali porabiti pol energije in želeti poiskati, in blizu tega, da bo poldne solnce prekinil odkritje ploskev, in ne boste trpeli zaradi nadležne nosečnosti.

No, popolnoma naložite na površino, ki je na voljo, tudi na odprtih mestih pod solncem lahko razporedite majhen bazen, in tako, da ga razstavite s preostalih površin. Pod solncem vode v bassejni bo hitro napredovalo, kar je zelo udobno in učinkovito.

shema dimenzij otroške površineNa improvizirani shemi gramotno izbrano mesto, kjer so na voljo višje in v tem primeru popolnoma odprejo razgled na sami površini. To je tudi pomemben trenutek, ki ga ne smete pozabiti, če bi ga morali obdržati pod nadzorom, da bi v primeru, da bi ga povečali, preprečili potencialno nevarnost ali kakšno ali “neudobno” igro.

Vzpostavitev in dejavnik obzorja in razporeditev konstrukcij takšnih površin, ki jih bodo v tem pogledu pregledali in v tem primeru ostali na vidiku.

Izbor velikosti in načrtovanje

načrtovanje ploskev oddihaV času, ko bodo pripravljeni prostori, bo prišel takoj, kot so sami prostori. Ih podbrati in podstravati sledi natančno in z umom, vedje, da to ni pomembno samo za same otroke, ampak tudi za vas. Očitno je, da je takšna površina postavljena – delo daleč ni preprosto. Lahko si bistveno ogledate naloge, če jih boste skupaj plačali in razmerili glede na majhne udeležence vseh potrebnih objektov, hkrati hkrati ekonomični čas in kraj ter ustvarili vaš kompakten obisk za otroke. Ta vrsta variante je veliko boljša, če bi zgradili veliko površino, ki bi jo vsekakor ne smeli zaposliti.

Kot pravilo, za otroke do 7 let je optimalna stacionarna površina 8–9 metrov kvadratna, za otroke postavljena, do 12 let, kar je primerno za več prostora, če so njihove želje in predpostavke spremenjene, površina mora biti razvita približno na 15 metrih kvadratnih.

Najprej in razumneje bo vse postavljeno na površino, recite, na izhod, pustite pri razmerah v zaporedju nekaj metrov, ki bodo prispevali, ko bo, ko bo stanek postavljen.

udarna razdalja elementov za igroPo tem, ko ste mesto izbrali, sledi, ga poiščite, obdelajte, naredite vse, da boste prisotni na ploščah, in na samih »atrakcijah« je bilo za otroke preprosto varno, a prijetno in veselo. Načrtujte, da bo temelj, kot v katerem koli delu, v konstrukciji na površini, ki je na njem. Vse opore kakovostne, domače, goroške, ki bodo zapolnile površino, potrebno plotno zakrepiti. Za te podrobnosti otroške površine bi morale biti v zemlji na primer približno 50 santimetrov. Konec koncev, to se mora odpraviti iz situacij, ker se bodo pojavile različne, vendar obstajajo univerzalne spremembe in različna pravila, ki vam bodo pomagala, da delo opravljate bolj profesionalno. Poleg tega, po tem, ko so podrobnosti zasedene približno v zemlji, so vredne zaporedja hitrega betoniranja, če je treba zapustiti betonske opore, da bi lahko naredile gorke in domicike v primeru, da se ne sprožijo in niso namenjene otrokom.

pravilna ustanova otroške površineKar zadeva posamezne elemente otroške površine, za vsako razvijanje obstaja določen standard in določena naprava, ki je vredna dobave.

Pri nastavitvah kakovosti, ostanejo za in pred njimi na 2 ali več metrih. To je tako imenovana varnostna cona in ona mora biti svobodna.

Izbor mest in vzpostavitev pripravljenega kompleksa otroške površine – video

Pokritje za otroško površino

Ostalo je še eno, ni pomembno, če so vse prejšnje točke varnosti in udobja, to je pokritost površin. Materiali, ki pokrivajo igrišče, zaslužijo posebno pozornost pri razpravljanju in načrtovanju otroških območij za oddih. Delo v tem, kar pokriva vpliv na številne dejavnike, in zadrži o njem stane.

varno pokritost za otroške površineNeobvezno se učite, kar bo skorajšnje vse, kar se bo zgodilo, pozabilo na kontrolo v času vesele igre ali pa po neostrožnosti, lahko pa tudi posebej izpustili s kakovostjo, na veliko hitrost skatati z gorok, begat, ne pomislite na to, kar je mogoče izklopiti, in v итоге падать. To je iz tega, kar lahko naredite, da pokrijete, da morate izbrati bolj praktično. Padec na tako ne dostavi boli, ampak pri tem to ne bi smelo biti kaj-to megko kot batut. Podoben material lahko zlahka omenja igre in razvijanje, zaradi česar bega in pripravi na dan, neudobno. Za te izdelke posebej obstaja batut, ki je kstatičen, prav tako je mogoče namestiti na površino ločeno.

Prav tako mora biti bodisi vlagostokim, bodisi vsebovati v sebi elemente ali popolnoma sestavljen iz materiala, ki se nanaša na hitro izsihaet. To je potrebno za to, da poverilnost ne skalira sirosti in vlage, ki bi lahko pri naslednjih igrah vplivala na napredek, od tega, da bi leteli na takšni površini, kar je potrebno. Ni za koga ne sekretar, kaj deti, posebno majhne, ​​le prosto lete, ali polnite po zemlji. Zaradi tega mora biti pokritost, ki je namenjena zaščiti otroka, neprimerna za zmanjšanje števila kolenk ali strogo zmanjšanje števila oseb, ki trpijo zaradi hitrega padca.

plin v količini pokritosti za površineV celoti, v celoti ustreza vsem tem zahtevam, ki so povezane z rezervoarjem, kljub temu pa prvi minus v ceni, drugič v označbi. Pokritje tako stane dovolj drago, vendar v krogu tega, niti ne osebno, ki bo nameščeno za površine, ki bodo na voljo za dači. Vedno, če ne bo posebno, si želite ogledati sintetično mesto, hočeš kaj-to, kar bo prijetno povezano z enakim motivom-kot, na primer, gazon. Uporablja upalne sorte, tako da pokritost ne bo mogoča, vendar na področjih, kjer so na voljo gorke in kakovostne, želene podsipacije, ali pa v celoti izključujejo samo en pesmik, ki, kot je že govoril rane, lahko odpravi udarce in padce, ki niso primerni takih mest.

V tem primeru vam je treba začeti in učiti:

 1. Размер территорий. (ne odpovejte preveč velike površine).
 2. Blizležajoče sooružbe (mešajo kaj-bodisi postrojke ali ne).
 3. Varnost otrok.
 4. Pokrytie ploŝadki (grunt).

Raj za otroke na dače – video

Очистка территории

Zavrtajoči se točki razsežnosti stanet očistijo ali poiščejo najbolj aktualno območje, na katerem ne bo, ali bo tako, da bo manj nevarnih in neudobnih kamnov, kosov, korit in podobnih predmetov, ki bi lahko bili nameščeni na gradbenih površinah ali drugih otrocih.

Po tem, ko je mesto podprto, je treba začeti s samo prodajo. Za začetek v celoti izrovnjate ozemlje, izberite vse možnosti za holmike in kocke. Odstranite površino iz velikega kamna, bulyžnikov, torchaŝih iz zemlje na ostrh koreninah in pročečega mehkogo musora, ki se lahko tudi namesti ali vsakršno navzgor.

Uporabite in obrnite pozornost na:

 • veliki in srednji kamni in bulyžniki;
 • корни и коряги;
 • holmiki in kočki;
 • прочий мелкий мусор.

Обустройство

Verjetno, na vaši ploščadi bo tudi veliko elementov iz drevesa, to je zelo resen trenutek, kar pomeni, da je vse to drevo in detajli, ki bi morali biti popolnoma odloženi, v idealnem primeru pa bodo stali netoksični lakom. Tako bodo gledali sveže in prijetno, a kar je glavno, ta postopek pomaga izključiti tveganje za prenehanje zanos ali začasno prekinitev kakršnega koli drugega želenega učinka.

otroška površina iz pripravljenih elementovDaleč je potrebno sodelovati s tem dejanjem, pri ustvarjanju ploščic in namestitvenih kasetah se uporabljajo kovinske krepitve, če so brez kovine v podobni konstrukciji, ne delujejo. Kovinski material mora biti zelo kakovosten in zelo pročen. On mora obvezno skriti vse podrobnosti. Vzpostavite takšno površino, če v nobenem primeru ne bi smeli gospodariti s takšnimi melačami, tako kot v času igre, zdravje otrok bo držalo ravno na takšnih kovinskih podstavkih, in če bodo upali, tem bolj zanesljivo zaščito za njihovo zdravje.

Po namestitvi kovinskih ali kakšnih-ali še več podrobnosti, ne smete pozabiti na to, da jih preverite vse kot minimum v polgodi. Vsak mehanizem, kateri koli mehanizem ima svoj lastnost, se lahko premakne in ne upa. Če morate, če je potrebno, spremeniti, in zmožnost zmanjšati in “uhaživati” za vse te elemente, ki vsebujejo kaprizne materiale.

Po končni razsežnosti in čiščenju ozemlja, kadar so že trdno določeni in rešeni, je mogoče, na koncu, zadrževati se na tem mestu, če želite obuvati prihodnjega obiskovalca veselja. In tukaj je na voljo veliko možnosti, lahko izberete tako ugodno razvitost, in tisto, kar pride na dušo otroku, je to novo, in glavno, kar je točno, kar prinaša zadovoljstvo. Možno zgraditi celoten otroški gorodok s svojimi rokami.

Izbirate komplektujoče za površine

varni batutČe želite, da se ne odločite za izbiro plošč, je vredno tudi zadrževati se o tem, da za začetek lahko ustvarite celotno organizacijo razvitih površin iz že pripravljenih objektov. Tukaj mi preidem k konkretike in takoj pokažem o batute, batut pa je to res tako, da se zastavi in ​​odvrne v dolgem času vsakega malega. In njegovo, v celoti dostopno ceno lahko kupite na trgu ali v specializirani trgovini, v kateri koli obliki, velikosti in glavno, kakovosti.

otroško košarkoPoleg tega je mogoče namestiti na površino, otroško košarko, kar lahko tudi sproži zanimanje za otroke, in oni z veseljem bodo preprečili, da bi preprečili, da bi bili vnaprej pripravljeni, pri tem pa se nevarnosti ne pojavijo.

Batut in kolobar je to zelo zdravo, vendar v tem primeru razveljavitve in možnosti usposabljanja in izbire še niso zakoniti, če so najbolj očitni in sprejemljivi različici, se ne učim. Reč idët o bassejni, o otroškem, naduvnom, razume se. Prav tako ga lahko kupite v pripravljenem videu, prav tako pa se obrnejo na vaše otroke, ko bodo v žalostnem dnevu uživali v njem in prišli v dobro razpoloženje.

Odlična možnost, ki ne potrebuje veliko časa za vzpostavitev in pridobitev-palata, ali že domik-palata, kot ugodno, vendar ne od začetka tega, kar se ne spremeni. To bo izjemno dopolnilo vsega, kar je že navedeno na otroški površini.

Детский домик

palača za otroško površinoVse, kar mi je všeč v otroštvu, kot je detektiv, in trenutno, vzemite svoj lastni dom, ga postavite iz poduševanja in oblečite, izvabite svoje otroke od podobnih otrok in vzpostavite na površini, polno svežega zraka, palačo, v kateri so z velikimi užitki v teku čas in oddih.lepotna palačka

Tako kot v palačah, ali kjer-ali še na površini je možnost vzpostaviti kakšen majhen stolček in skamiko. Podobno bi se lahko tudi sprostili za njih, kot so vznemirljivi, kaj v tem času opazujejo za igralce. Stolik nikoli ne bo v tem mestu, skamika-tem bolj boleče, po dolgih igrah, hoče preprosto vse razstaviti v bližini in kaj-razpravljati ali prevesti duha.сборный домик

Nu in zadnji cilj, ki ga je mogoče vzpostaviti brez pomoči – gorka, običajno, plastična, kot se običajno pojavlja – gorka, varen izhod s katerim otrokom prinaša veliko užitkov in smeha, in to je glavno na otroški ploščadi.

Prednost vseh teh stvari je vključena v mobilnost, zato poiščite čas v ustanovi, počnite in vmesne melodije vam ne bodo všeč, predmet se preprosto vzpostavi in ​​delate v igri. Vsi ti elementi so kompaktni, odlično vpeti v dimenzije površin in dodajo otrokom po duši. Edinstveno, kar bo pomenilo začetek, kot bi bilo pravilno razporejeno vse te atrakcione in palače. Vedno nelogično bo, če bo gorka nameščena za mesto in deti bo, skatyvajsʹ, zadevat prijatelja-drugo. Še bolj logično izhod, bo zaranee produmiral vse objekte, ki bodo vzpostavili stroške, in kateri koli cilji niso nužni, konečno že, vse to je nujno razpravljati s samimi hozjaevami površine – detmi.

Samodelni stroenija in instalacije

V tem trenutku, ko želite, da bi to-delali ali postavili s samim začetkom svoje roke. Na primer, pesnico ali katero koli drugo iz teh objektov, kar je bilo narejeno na primer višje, izdelano po vašem okusu. Za takšne primere že dobite objave, nasvete in, seveda, črno.

Pesočnica

kompaktna samodelna pesočnicaIn spet, samo priljubljeno iz tega, kar je mogoče razporediti na otroški ploščadi – pesnica, to je, nesomnenno, vse lepo. Radosti in uporabnosti bodo veliko, pri tem pa bo material in material na njeni gradnji uvedel povsem neznatno število.

Vse, kar je v celoti izdelano, iz dosoka ali brevena, je tudi možnost uporabe pnov, ki jih je mogoče namestiti na površino in služiti z izjemno originalnim dekorom.

Dalee predstavljena primerna shema namestitve pesnic:shema ustanovitve pesočnicy

Načrtuje se ustanovitev s tem, kar je zemljišče na mestu, kjer bo na voljo pesnica, izvajajo 30 santimetrov in zapirajo dno galkoj ali šebnem – drenirujočim materialom. Pezočnik tudi ne stane načrtovati velikih dimenzij, dovolj 150-200 santimetrov.

Če želite, da se za pesnike ne namesti ali preprosto prepreči kriška, kaj v noči noči ni pronikalo živali in ni bilo uporabljeno pri kakovosti tualete, če je to mogoče, v primeru, da je pes ostal suhim.

самодельный детский домикTo že lahko kupite pri palatu, ki jo je mogoče zamenjati samo z otroškim domikom. To je odličen izbor za samostojno konstrukcijo, ker vsak rebenok želi zamenjati svojo lastno ozemlje in takšen skromni dom, ki izpolnjuje željo vsakega malega. Naredi ga, konečno je, treba iz drevesa. Karkas bo pravzaprav leseni in zavezuje, da bo stalo plosko tkanino.dimenzije otroškega doma za površine

Горка

Samo ustrezna pristrojitev v domu bo samostojna gorka. Odlično razvajanje, ki prinaša radost vsakemu otroku. No taka konstrukcija – ena iz najbolj majhnih. Pri ustanovitvi gorki je treba tudi spomniti na številne dejavnike. Glavno, konečno, bo prikazano na višini, ki ne sme presegati višine 3 metrov, če je to popolnoma majhno, do optimalne možnosti za njih – 1,5 metra. Studenti na lestvicah bi morali biti na splošno široki in želeno pokrivati ​​vse, kar ne bi smelo biti z otroki, ki jih je treba soglasiti z njimi, če bi jih morali namestiti, na primer, ob času.

samoдельная горка из дереваNe pozabite pozabiti na perilo ali pošljite sporočilo, ki ga je treba namestiti na celotni lestvici, da ga shranite in ne vklopite, na vrhu pa ne smejo biti dodana dodatna ogorodiranja peril in narediti površino pred skatom bolj preprosto.

Splošno v tej konstrukciji vzpostavite skato, ki jo je mogoče v celoti izdelati iz fanerjev, okrepiti v sloju in pokriti njeno lakom, vendar to vsekakor ne bo tako učinkovito, kot bi kupili plastični izpis in vzpostavili njegovo pripravo.

pripravljena plastična gorkaAli pa lahko naredite še zanimivejše in kupite vintovsko skato, ki vam bo prinesla še več užitkov, kot na primer izstop. No glavno vse bo gramotno izvedlo lesenko in površino, na kateri bo ostal prepričan.винтовая горка

Video navodila za izdelavo drevesne gorke

Kačeli

простая качельPoleg tega lahko izjemne in vesele razvitosti postanejo najbolj običajne kakovosti, ki nam zagotavljajo veselje v vseh starostih. Sedaj pa nam bodo namenjeni izključno na površini, ki jo gradimo v celoti sami.

Najprej morate ustvariti kakovostne nastavitve, izbrati prosto mesto, če želite, da se odkloni kakovost, če ste v obeh straneh, kot je govoril na samem začetku, na razdalji 2-h metrov za in pred kakovostjo, ki mora biti preprosto in preprosto.

dvojna stacionarna kakovostNamesto tega, kar je najboljše za vse te celice, naj bo krepka vetra na kaki-nibudji drevesa, ali pa bi se morala vgraditi na površino. V nobenem primeru ne bo mogoče zagnati visokokakovostnih izdelkov, ki bodo z lahkoto podprli detišek.

Konstruirajte kakovostno mi bomo sami. Za to potrebujemo naslednje materiale:

 • доска или доски для сидения;
 • dva krûčka ali kakih-ali karabina;
 • krepki tros (verevka).

Če lesa ni, ga lahko uporabite samostojno. Za to, da lahko združite takšen kark, nam ga dobimo:

 1. Dve stojnice iz lesa, potopljene, 3 metre v dolžino.
 2. Prenos takega diametra v dolžino 1,5 metra.

Konstrukcija po tem bo videti tako:

Natančno, mi smo opisali skoraj vse modele objektov in razvite, ki jih je mogoče uporabiti na otroški površini lastnih rok. Skupne domike, samostojne iz lesa, gorke in pesnice, kakovostne in košarke. Vse to je mogoče izdelati samo ali kupiti v posebnih trgovinah, in navajati, kaj je še mogoče objaviti in dodati v ta seznam.

Sportivna stenka

športni kompleksIzjemno odločitev, ki velja za alpinistično steno za otroke, se bo z zadovoljstvom spremenila v karabstvo, staranje in prejemanje po postopku zadovoljstva. Samo glavno je, da takšna stena skozi radost prinaša otrokom in ogromno uporabnost, jih razvija fizično, izboljšuje koordinacijo in lokost, vendar za to morate pravilno vzpostaviti takšno steno.

стенка альпинистаZa začetek morate pripraviti zavore, ki se bodo krepile na stenu s pomočjo šurupov ali gvozdej. Lahko jih izdelate iz vsega, kar je prišlo pod vašo roko, vendar morajo biti udobne, prav tako jih lahko kupite v specializiranih trgovinah, če pa jih bomo sami oblikovali, lahko uporabite gesle, ki jih je mogoče za namene mešanice s kvartnim peskom. Tako lahko preprosto dodate formulo, mi pa lahko izdelamo kateri koli recept, ki nam je všeč.

samoдельная стенка альпинистаČe bi jih morali naključno ali bolj preprosto zamenjati z našo steno, jih lahko naredite iz drevesa, vendar v tem času ne bi smeli veliko časa, in takšna možnost bo nepraktična, zato je mogoče že začeti pripravljene zaloge na tem drevesu, na podlagi tega, kar smo želeli взбираться. Ali pa jih pripitajte v stene doma, vendar ne preveč in visoko, kar je dovolj za določeno raven, deti ne bi mogli shraniti dalje in spustiti.

Pravilno izberite poverilnost, ki bo prišla na zemljo, to mora biti tako ali manj, če v kakšnem primeru ali nenadzorovano sryva, se ne popravi, kaj-ni, tudi če je majhna, ne smete pustiti, kot je treba bodite prepričani v svojih dejanjih.

Ta otroški igralni kompleks, ki ste ga dobili, nas je dobil. V tem članku boste našli zaključek, zdaj pa veste, kako lahko zamudite in naredite otroško površino na svojih rokah. Predstavljajte si predstavitev o tem, katere razvijanja lahko pripravite za otroke, in glavno, kot da to naredite še bolj in boljše. Nadeems, detiški ostanejo zadovoljivi in ​​obvezno skažut vam hvala za čudo-površino.