zabor iz gabionov svojimi rokami Nadežno omejevanje okoli zagonskega doma je pomemben element zaščite zasebnega vlaganja. Nenavadno, zakaj mnogi strogo zbirajo iz gabionov svoje roke, z uporabo naravnih materialov. Napolnite nameščene konstrukcije kamnami, ki so jih prvič predlagali znameniti Leonardo do Vinči. Ta tehnologija je bila uporabljena za gradbenike pri skladiščih fundacije San-Marko v Italiji. V zadnjem času so se začela ogradiranja, ki so se izvajala na poljih. Prav tako so bili uporabljeni za krepitev obrobnih območij in sklopov, da zaščitijo mesta in selo od navadnih, izviranih uragan.

Pljusci in raznolikosti soorganizacije

zanesljiva zaščita udeležencev Gabion predstavlja silikonsko konstrukcijo, ki dopolnjuje različne trdne materiale.

V odvisnosti od predpostavke, ki jo uporabljajo:

 • камень;
 • древесные спилы;
 • битый кирпич;
 • stekljannye bloki;
 • куски черепицы или шифера.

Pri gradbeništvu skrbi iz gabionov svojih rok, ki uporabljajo različne tehnologije. Zahvaljujoč temu dobite izvirno in stilsko okraševanje zagorodne površine. Še vedno obstajajo prednosti prednostnih konstrukcij iz kamna in kamena.zabor iz gabionov svojimi rokami

Odkriti le nekaj dejavnikov:

 • višji nivo pročnosti;
 • nizkaя стоимость;
 • hitro in preprosto vozenje;
 • dolgovečnost;
 • vzdržljivost pri prenosu temperatur in vlažnosti.dolgoвечное сооружение

Poleg tega omenjajo zvok brez zalivk temeljev. Sekcije se namestijo pod vsakim uglom, zato bodo idealno namenjene za obnovo mest. Konstrukcija je čudovito vpisana v kateri koli krajinski dizajn prostora.

V odvisnosti od konfiguracije ograždenj iz kamna v setku bodo na voljo:

 • vodoravne (matracy Рено »);
 • navpične («škatle Džembo»);
 • cilindrične.

različne konstrukcije gabionovZa gradbene zadeve, konečno, uporabljajo vertikalno korobo. Izdelali so jih iz odzivov provokatorjev, ki so povezani s pomočjo vseh držav. Cilindrična varianta gabiona služi dekorativnemu elementu celotne skrbi. Običajno ga uporabljajo za soorganiziranje spreminjajočih se opozoril. Poleg tega je vredno dostojanstva pozabiti, da ga ni mogoče odpraviti v ničemer za sanitarne mebele. Pri želji zgornji jarus konstrukcije zasypaût plodorodno zemljo. Na njem čudovito živijo cvetovi in ​​karlikatni klasterji.

Kompleti za konstrukcije delujejo iz vsake armature ali sami povzročajo provociranje šestiugolne oblike.

Stroim zabor iz gabionov svojih rukami

gradbeni zabor iz gabionov svojimi rokamiNekaj ​​razumljivih shem, ki jih izvaja, je uspešen vsak projekt. Prvotno vrednost pomeni pripravo potrebnih instrumentov in materialov.instrumenti za delo

Za gradbeništvo je treba skrbeti za pomoč:

 • рулетка;
 • podstavek za razmere;
 • lopata;
 • молоток;
 • монтировка;
 • raven;
 • ploskogubcy ali passatiži;
 • nožnice za kovino;
 • skoby iz provoloki;
 • stalni štirje za fiksacijo konstrukcij;
 • геотекстиль.

Poleg tega potrebujejo delovno obutev in perčate. Če želite, lahko pripravite vsak izdelek za povezavo sekcij. Kljub temu, da je običajna konstrukcija konstrukcije obremenjena, je potrebna potrebna stopnja plastičnosti.

Сетка

сетка для габионовKo sestavite instrumente, se vključite v izbirne sekcijske elemente. Gotovinski seti za preprečevanje nakupov svobodno prodajajo v specializiranih trgovinah. Če obstaja želja in možnost, bodo delali samostojno. Za to potrebuje vsakodnevno ali vita seta s pokritjem in brez njega. Tolšina mora biti od 2 do 8 mm, velikost jačeek, na 20% manj dopolnilnega materiala.

Vsi vsi elementi, ki jih je treba obdelati z masno korozijo, da zaščitijo konstrukcijo od korozije.

Napolnilnik

naravni napolnilnikZa ustvarjanje stilske zaščite, uporabljajo materiale različnih cvetov, dimenzij in oblik. To pomaga ustvarjalno podati k delu in dati svojo ljubezen domišljiji. Posebno pozornost namenjajo teksturi elementov za dopolnjevanje in klimatskim pogojem mesta bivanja.

Za suhih regionov podhod:

 • ракушечник;
 • гипс;
 • znanняк;
 • песчаник;
 • камень.

Na več lastniških ozemljih najbolje uporabite mumor, bazo, mejo in še več. Ti materiali so odporni na naravo. Daže spust desetletja, ki ohranjajo svoje naravne posebnosti.

Монтажные работы

vzpostavitev vsakih konstrukcijPredhodno lahko začnete gradbeništvo skrbeti iz kamna v svojih lastnih rokah, podgotavlivati ​​udeležbo. Njegovo tŝatelno razčiščevajo od musora in izravnivajo. Če na poti srečujejo hišo ali hišo, jih udarijo skupaj s kornevo sistemo. Na pridobljenem ozemlju delajo razmetku bodoče konstrukcije. Za to uporabo lesu bodisi tokujo struno.

Na naslednjem stopinjah snemajo del plodorodnega grunta in kopajo prehod, glubino približno 10 cm. Dno in del površine zastilirajo geotekstilem. Zahvaljujoč temu zavodu je zaščiteno zaradi prostrane sovražnosti.

vzpostavitev vsakih konstrukcijDalee prehajajo k ustanoviteljem krepnih stolpcev. Razmerja na razdalji 2 m od drugega. V zemlji zakapirajo približno tretjo del opore. Poravnajte betonom in pustite najmanj 2 dni. No, kot pravilno vzpostavite gabions, da bi lahko zaščitili ozemlje zagorodnega doma?

Pripravite se na osnovna navodila:

 1. Odprite in izkažite osnovne dele prihodnjega skrbi.
 2. Namestite setko na navpične opore.
 3. Fiksiranje elementov s pomočjo cinkovega krepljenja.
 4. Gotovu setko obrabljajo antikorozivne pripravke.

Ko konstrukcija prosohnet, deluje na njeno polnjenje. Izbrani material vgrajujejo ploske plošče. Če je kozarec preveč širok, to notranje del zasipava pesem ali mehkoj šebenkoj.

Da bi preprečili razprševanje konstrukcij, vsakih 25 cm namestijo notranjo ploščad “emkostej”. S konstrukcijo vašega obraza so nameščene tako, da vzdržujejo ščit.

наполненные камнями габионыNaružne stene obdelujejo velike elemente za polnjenje. Verhni šar gabiona nakryvajo setkoj. Za visoko opremo uporabljajo korobo, izvedeno iz vitke sete. Nekaj ​​več sekcij namešča jaruse, ki so na drugem. V osnovi, ki bo nastala za poznejšo “etažo”, bo služila “kriša” prejšnje sekcije.

Ventilatorji vodijo različne komunikacijske naprave za oskrbo z elektriko ali vodo.

Stil in estetska lepota

красивый заборGlavna značilnost zavarovanih kamnitih zabojev je največja zaščita prostora pred “potoki”. Lahko ga namesti tudi v naravne ali izkušene vodne organe. Gibka struktura konstrukcije omogoča ustvarjanje različnih oblikovalskih oblik.

razdelite zon na udeležence pri pomoči gabionovS pomočjo gabionov se bodo ograždenili za sadne rastline in cvetje. V večini primerov lahko odpravite fondacije, vse skupaj bodisi. Prostor s krutim uklonom, prevraščajo v ujutne terase. Po potrebi gabijoni sooružajo za fiksacije kluba. Zahvaljujoč temu priljubljenemu prostoru je vedno stilski videz. Pomismo tega, raskroiv setko na delih, masterjat vsevozmožne skulpture. Ih napolnjaût bitym steklom ali raznocvetnimi kamuškami.ограждение террас

S pomočjo prorezije in nič preprostega zbiranja se prevrača v arhitekturni «ansambl» s skamikami in stolarijami. Lahko ga uporablja tudi za območja zonacije. V eni deli dela otroško površino. Na drugi strani pa sprejmite goste in pripravite barbek.

Natančno, pomislimo, kako ustvariti lastne roke za zbiranje iz naslednjih preprostih shem. Snačala podgotavlivajo nabor instrumentov in površino. Zatem izberete setačne korobe in napolnilnike. Na naslednji stopnji namestijo pročne opore, pritrdijo setke, naložijo izbrani material. Pri želji ustvarite stilsko oblikovno obliko.

Delaem zabor iz gabionov svojimi rokami – video