купольная теплица Kupolna ploščica se razlikuje po obliki polsfer, ki se zbira iz elementov v obliki tregovnika. Karkase izvajajo iz drevesin, plastičnih ali kovinskih elementov. Model odlikuje visoke dekorativne lastnosti, funkcionalne prednosti. Lahko ga izvedete samostojno, če pravilno podate proces.

Kupolna naprava: prednosti vgradne konstrukcije

odlična izbira konstrukcij Prilagojena konstrukcija dobro gleda na vsakega udeleženca, še posebej, če ima velik prostor. To je izjemno visoko in nenavadno arhitekturno rešitev.

Sredstva prednosti takšnih testov so na voljo na naslednji način:

 1. Idealna aerodinamika. Model je na voljo za vse klimatske pogoje, v tem primeru pa je nameščen s sijalnimi uragannimi vetrami. Potoki zraka plavno obtekujejo toplino.
 2. Visoka pročnost. Konstrukcija lahko pokrije pomembne razmere, ne potrebuje v resnih opozorilih. To je povezano s tem, kar je enakomerno porazdeljeno.
 3. Prevoshodni zunanji vid. Taka naprava se razlikuje od vseh drugih videov s svojimi nenavadnimi izvedbami. Ona nikogar ne ostane ravnodušnim.
 4. Upravlja toploto. Če je potrebno, lahko uporabite v zimskem času, če se odločite za načrtovano konstrukcijo v količini kapitalske strukture.
 5. Če po centru postavite emkost z vodo, potem odložite dodatno toplotno noč. Poleg tega se lahko uporabijo za rastlinsko rastlino.

Kuponske konstrukcije najbolje izkoriščajo toploto, če so standardni modeli. To je povezano s posebno obliko in mikroklimatom, ki je ustvarjeno v notranjih delih. To je značilno za majhne velikosti kupona, ki lahko ustvarijo hermetično notranje prostore.

Konstruktivne posebnosti tepilov

konstruktivne posebnosti tepliciTekalna naprava za visoko stopnjo vzdržuje visoko temperaturo pri podaljšanju dolgega kroga. Pri tem ne veljajo dodatne dodatki za ogrevanje. To se bo zgodilo zaradi tega, da se konstrukcija nagreva v teku dneva, noč pa odda toploto.

Za kupovne lastnosti so značilne naslednje značilnosti:

 • stroški gradnje in ogrevanja se zmanjšajo zaradi majhnih površin;
 • masa enakomerno porazdeljena po perimetru, tudi če se obustrira na velikih površinah;
 • ona prihaja za vožnjo v sesimoopasnih regijah, tako kot vzdržuje ostružne podzemne debele.

Konstrukcija nima samo prednosti pri izražanju zelenjave in zelenjave. Ona se močno vpisuje v okoliški kraj, zlasti če se na ozemlju imenujejo stolpi ali kolodec z ločenim drevesom.

Modeli se razlikujejo od zunanjih, zunanjih, pročljivih in majhnih. Vse to omogoča dolgotrajno uporabo teplice. Parametri omogočajo namestitev v zunanji količini materiala ali stekla. Možno izbrati elemente iz polikarbonata.

Ko organizira kupolno ploščo s svojimi rokami, ki zagotavljajo natančnost konstrukcij. V tem primeru, če je mogoče odložiti potrebno količino materialov, določiti zahtevano površino, izdelati načrt dela.

Kupol pokriva površino do tisoč kvadratnih metrov. Zato se konstrukcija ne sme uporabljati samo na prvem ali zagonskem mestu, ampak tudi za povečanje sadja za komercialne izdelke.

Odlična značilnost – kupona se združuje v učinkovitih kompleksih.

Izpolnite predhodne razgovore

predhodne razpravePredhodno, če začnete delovati, izvajate začetne kuponske tepile s svojimi rokami. Razvojna formula, ki omogoča natančno določitev površine področja kupole.

Uporablja formulo za izračun površine območij: S = π*r2, kjer r – radius, а число π = 3,14. Uporabite lahko tudi formulo za določitev površine področja kupole po radiu. Če je višina kupole ½ Diameter, to bo optimalna možnost. Naslednja formula je naslednja: S = 2 π*r2.

Tako, če ima kupol premer 4 metre, mora imeti višina 2 metra, kupol je sestavljen iz 35 tregovnikov z rebrami dolžine 1,23 metra in 30 tregovnikov z rebrami 1,09 metra.

Kako organizirati teplico samostojno

samostojnoe gradbeništvoSferična ploščica se ne razlikuje zelo visoko pri neodvisnih delih. Storitev izvaja podgotovitveno delo. Proizvaja se po načelu, po katerem je sestavljen črtež. Na voljo je mesto za izvajanje gradbenih del. To mora biti rovnim in očiščenim od gradbenega in hitrega mesa, lista dreves.

Za kapitalsko konstrukcijo se bo izvajal temelj. Lahko je svarnim ali lentomnim. Če načrtujete vožnjo z lentočno osnovo, predhodno namestite kotel. Če temelj ni nužen, mesto zastira geotekstilem, na katerem je izdan pesnik ali mehki gravij.

kupolna teplika osnova in karkasKuponska plošča iz polikarbonata zahteva namestitev. Obyčno to majhna stenka v videu velikougoljnika. Če ste predložili veliko število uporabnikov, ustvarite trezorje velikih velikosti. Optimalna konstrukcija z 12 glavami. Veliko vrednost ima višino kupole. Nevysoki potok zagotavlja neudobnost v času uporabe. Optimalna višina-2-2,5 metra.

Обустрается каркас. Za to je potrebno izvesti naslednje ukrepe:

 • podgotavlivajo bruski odinakovoj dlin;
 • razpisuje brus pod dveri v skladu s črtežem in zaranee določenih velikosti;
 • virezavajo treugoljniki iz materiala za kritje (pri pokritju plenkoj to počnejo neobvezno);
 • izvaja nastavitev treugoljnikov;
 • podrobnosti se zbirajo in zakrepljajo s pomočjo samorezov;
 • se namesti dverь.

Na zaključno stopnji se namesti pokrov. Stekla se skrepljajo rejki, polikarbonat – samorezami. Plenku lahko prižgete ali preprosto pripnete na karkasu.

optična konstrukcija toplotnePri izbiri kupolne naprave lahko dobite optimalno konstrukcijo, ki podpira optimalno temperaturo in raven moči. Možno predprodajo prezračevanja, uporabo krožnika praktično v krogu. Ona ustreza dobrim pogojem za izražanje urože.

Čem kupovna toplina se razlikuje od aronične – video