Plečni infrardeči agregati – to so naprave, namenjene za lokalno ali splošno ogrevanje bivalnih prostorov in sestavljene iz ogrevalnih elementov, ploščic in folik, ki izločajo infrardeče izločanje.

Obogrev proizvaja zahvaljujoč vrhunski infrardeči izključitvi, ki je uporabna za osebe. Tako lahko z uporabo naprave pri začetni temperaturi zraka ni nižji od -40 stopinj, kar pomeni, da deluje praktično brez omejitev pri temperaturi.

obogrevateljsko plenočno nastensko v videu kart Še ena posebna značilnost takšnih naprav v tem, kar so pogosto vgrajene v vidne slike in zato, so dobile nasilen infrardeči plemeniti obrazec za ogled na slikah, ki je ubil dva zajca, prav tako pa dobite kakovostno opremo in dodatni element oblikovanja vaših sob.

Preberite tudi članek na temo: kvarcni obogrevači za dač!

Videoposnetki: naloženi plenični obrazec za ogled v slikah

Ustrojstvo pleničnega obogrevalca

Plemeniti obrazec za ogrevanje ima prosto napravo, ki spominja na dvojno baterijo. Kovinska folija, ki je rezidivnega sloja, zapakirana z dvema storonima lavsanovo termostojno ploščo. Na vrhu pladnja je še en sloj aluminijaste folije s platiščem. V notranjosti takega sandviča so vstavljeni nagrevalni elementi. V takih pogojih za ogrevanje se uporabljajo senzorji temperature, ki dosegajo mejne vrednosti ogrevanja, ki izključujejo sistem, in pri padcih do minimalne temperature, vključno z vnosom. Ta senzor omogoča znatno ekonomičnost elektroenergije.

stroenie пленочного обогревателя

S tako obogrevalno sistemo lahko dodate še lokalne termoregulatorje, s pomočjo katerih lahko programirate temperaturo na sutkih. Togda, na primer, v vaši odsotnosti, pristen obogrevateljski infrardeči plemeniti ne stane delovati, ampak pred tem, ko je vključen, in začne vesti obogrev.

Načeloma so takšni programirani termoregulatorji bolj običajni, vendar bistveno povečajo raven udobja. Dolžina celotne konstrukcije ne presega 0,5 mm.

Princpi dela plenočnega obogrevalca

Vse generično preprosto, to frazo z uspehom je mogoče spremeniti in do plemenito infrafrastnim obogrevalcem, načelom dela, ki je dovolj prost. Električni tok od nagrevativnih elementov se razprostira po rezistični sloju, nagreva ga do določene temperature.

prazno

To toplo prenaša aluminijasto folijo, ki proizvaja proizvod. Zadnja infrardeča izločitev, obogrevatel prenos energije z vsemi predmeti, nameščenimi v sobah. Predmeti, ki oddajajo toploto, so že v prostoru.

Ta načelo sekundarnega razširjanja je zelo podobno naravnemu ogrodju sonca.

Teplo zelo enakomerno porazdeljeno po pomeščanju in delovanju po takih shemah, plemenite infrardeče agregate imajo zelo visok KPD. Občasno, infrakrasno izločanje je zelo polezno za človeka, pomaga pri borovanju, na primer pri napredujočih boleznih in boleznih želodca.

Монтаж пленочного нагревателя

Če želite vzpostaviti obogatitev plennega nastennega, napojnega ali potočnega, ne potrebujete uporabe posebnih osebnih sposobnosti, vendar osnovna pravila ne potrebujejo:

 • Nagrevatelj mora biti vložen na suho rovno površino.
 • Razredka proizvaja samo linijsko označene proizvajalce.
 • Ne vklopite elektropitacije za obogrevanje, v složennem v rulon.
 • Največja dolžina ploščic ne sme biti večja od 8 m, razdalja med palicami pa ne sme biti manjša od 5 mm.
 • Plenični obrazec za ogrevanje ne sme delovati pod več kot 90 stopinj.
 • Krepitev k steni izvaja strojni steplerom ali posebnimi krepežami. Naročite v količini, ki jo uporabljate samo za prodajo ali prevoz.
 • Želeno ne izvajajte namestitve pri minus temperaturi in povečani vlažnosti.

prazno

Montaža pleničnega obogrevalca poteka v naslednjih primerih. Namestitveni program namešča ognjevarni zaslon iz folije za pripravo poverilnosti. Položaji se namestijo do 3 cm. и заклеиваются специальным фольгированным скотчем.

Zatem raziščite nagrevalne elemente v pladnju in vključite vprašanje. Provoda želeteljno spritat. Po tem, montiruem termoregulator in testni sistem. Pred montažo je treba skrbno označiti z navodili, ker lahko vsaka proizvajalka pomeni svoje napake pri ustanoviteljih in zelo pomembno je njihovo učenje.

Shema montaže plenoznih obogrevateljev na potok

Виды

Plemeniti obračni grelniki ponujajo tri vidove:

 1. napolnye;
 2. настенные;
 3. potoločne.

Večji obogrevator na stenu obravnava sam neefektivni iz-za posebnosti razširjanja tepla. Vedno težji zračni podnim se dvigne in to znatno omejuje območje obogrevanja.

Zato kot osnovna vrsta ogrevanja prostora ne pridejo, ampak kot dodatna oprema, se uporabljajo povsod.

Potočne pljučne infrardeče agregate bolj učinkovite. Infrakrasno izlučevanje je bilo narejeno navzdol in obogaćuje predmete, ki se toplotno enakomerno distribuirajo po pomenju. Lahko se vklopijo skoraj na vsakem vidnem toku in ne vzpostavijo dodatnih tokov, kot je to mogoče prikazati. Poleg tega, nesorazmerna prednost takega ogrevanja, je odsotnost nevarnosti naključnega poškodovanja.

Plečni obogrevači na potokih

Če niste odgovorili na vprašanje, ali izberite plemeniti obrazec za ogrevanje, če želite to celoto, je najbolj verjetno, da namestite samo potovalno različico.

 1. Najverjetneje, pomanjkanje več stanovanja izključuje verjetnost zastojev in porcij takih naprav.
 2. V večini primerov, večja površina ogrevanja ne potrebuje uporabe dodatnih sistemov za ogrevanje.

Z očitnim minusom takšnega pokrova lahko odložite požarno uporabo tehnik in nezdružljivost pri višjem potoku nad 3,5 m. V tem primeru bodo stroški na podlagi stopnje upokojitve v starosti in manj pomembni.

Napolno pokritost se montira pod vsako povezano pokritost. Osnovno prednost – pomanjkanje delovanja na hitri tehniki. Nedovoljen je nezaželen izid pri težki mebelji, v povezavi z možnostjo poškodb.

montaža na pol

Osnovne prednosti in pomanjkljivosti pleničnih infrastrukturnih obogrevatelov

Prednosti naslednjega:

 • Položilni ozdorovivalni učinek. Osebno on je nadomestil zmožnost, ob odsotnosti sonca, ko infrardeče izločanje kompresira odsotnost estetske osvetlitve in izpostavi vse poterilne organizme, povezane s to težavo.
 • Простая установка. Na primer, plenski obrabljevalec nastenno pano, montira dovolj preprosto in hitro. To lahko storite samostojno, brez udeležencev specialistov ali natančno označite z navodili. To lahko samo rečete o potočnih in napojnih napravah.
 • Dolgotrajni rok uporabe. Sostavljuje od 25 let in več. Ne zahtevajo vzdrževanja za posebne značilnosti konstrukcij in prostorskih naprav.
 • Nevysokie finančni stroški. Samo oprema ima nepremišljeno ceno, krog tega, montažo in kasnejšo uporabo lahko ne pomeni nobene finančne obremenitve.
 • Пожаробезопасность. Običajno površinska ogrevalna naprava ima temperaturo ne več kot 80 stopinj, kar je varno pred.
 • Odsotnost šume in visoka ekologija. Delo takega ogrevalnika ne povzroča šum, kromov tega, v procesu uporabe infrardečih plošč, ne poteka izsušivanja in izgorevanja kisline.

Osnovni minusi plenočnih obogrevatelej:

 • Bystroe ostyvanje po izklopu. Če preberete mnenja o pleničnih obogatevalcih, je to eden od osnovnih pomanjkljivosti, zvočnih uporabnikov.
 • Slabyj obogrev. Nekateri kupci zaznamujejo visoko kvaliteto obogreve. To pa se lahko nanaša na majhne površine, ki so na steni. Če je pokrov popolnoma pokrit ali pol, se takšne težave ne opazujejo.
 • Nagrevanje bytovoj tehniki. Takoj pomanjkljiv značaj za pretočno ploskovno infrardečo agregacijo.
 • Nevarnost obdelave površin. Če uporabljate take obogrevatele, obstajajo nekatere omejitve pri oblikovanju oblikovalskih sob po svojem željah.

Video PLÉN ogrevanje