уличные обогревателиDačniki pogosto izberejo mirno, počitek v ulici v bližini svoje hiše. Po večerih se ne vrača v prohladno celo letom. Zato, krome pledov in toplotne obleke, v sosednjih ali okoli njih ne nameščajo zunanjih gaznih ali električnih grelnikov.

Ljudje, ki niso razumno zastareli na takšen način, da združujejo ulične prostore, zanimajo vprašanja o lastnostih in lastnostih naprav.

Vsaka naprava za ogrevanje za ulice ima svoje značilnosti in konstrukcijo, vendar v celoti ne obravnava njihovih značilnosti z uporabo plina ali električne energije v kakovosti električne energije.

Poglej jih na primer, kot navadni fonnarni stolčki, ki se srečujejo na ulicah gorodov.

Glavni značilnosti konstruktivnih elementov uličnih razvrščevalcev so:

  • Ножка. V plinskih obogrevalcih v nožnici montirate ballon z gazom. V električnih pogonskih grelnikih nožica služi samo v količini, ki jo uporabljate;
  • Oblast nagreva. Gazovalni nagrevatelji sposobni razgreti prostor okrog sebe. Električne – nagrevajo samo tu področje, v katerem so izdelane luči tepla.
  • Козырек. Za oskrbo z gorivom bo obvezno, tako da bo izpolnjeval funkcijo distribucije računalnikov, namenjenih ljudem. Električni agregati za ogrevanje lahko nimajo in nimajo kozerja, in razvita luč podpira poseben ognjevarnik.

Prosta konstrukcija in učinkovita uporaba obogrevateljev za ulice ustvarjajo udobje in večer v večernih urah, služijo izvirnemu elementu landšaftskega oblikovanja, ne samo v dvorani, ampak tudi v notranjosti samega sebe.

Električne infrardeče ulične naprave za ogrevanje Enders

Ulični agregat za ogrevanje električnega toka izhaja iz lastnih povezanih toplotnih luči (ki lahko dosežejo temperaturo do 9000 ° C), ki nam vsebujejo meglene gazo. Mehkost in enakomernost porazdelitve luče podpirajo reflektor, ki je na zadnji steni postavljen po vseh dolžinah nagreva. Ta lastnost omogoča bolj varno previjanje v objave o obogrevatelju in tudi ohranitev večjih področij za obogrevanje.

Najbolj zanesljiv električni infrardeči ulični obrabljevalec, ki se nanaša na proizvodno podjetje Enders (Nemčija). Podjetje predstavnika tri modele:

  • električni infrardeči ulični ogrevalniki Malaga. Stilni, kompaktni in zanesljivi ulični ogrevalni stroj. Lahko ga postavite na steno in na potok, postavite na nožnico na ulici in v domeni. Taka univerzalnost, ki omogoča boljše sprožitev obogatitve. Osnažen je z lampami z močjo 1800 Vt. V kompletu je nameščen povorotni krontejn (1800), distančni pult, galogenska svetilka za podsvetke.
  • obogrevatel za uliceBarcelona. Ta mobilna naprava za ogrevanje je bila prodana na plaži zontike. Posebna škatla v teleskopu, ki omogoča uravnavanje višine štange od 1600 cm. do 2100 cm Možno je regulirati s pomočjo treh sekcijskih regulatorjev (0,9/1,2/2,1 kVt). On sposoben obogrevati površino od 2 do 16 m2.
  • praznoValencia. To je edinstven obogrevatelj-stolica, ki ga je mogoče namestiti za vsakodnevno uporabo, terase. Ogrevalnik ne gre samo za okolje, ki ga vsebuje, ampak tudi za vprašanja o namestitvi, čaju, kavi in ​​drugih napitkih. Stolešnica narejena iz kalenega stekla. Obogrevatelj upravlja s pomočjo pulta. Možnost – 800/1600 Vt.

Na različne take obogrevatele lahko pokličete vse, kar je potrebno, da zagotovite svoj ulični, večerni in večerni oddih na udobnem in teplom.

Gazovne infrardeče ulične naprave za ogrevanje Enders

Osnovna prednost plinskih infrardečih uličnih obogrevateljev za dači – to je mobilnost in ni povezava z enakimi napajalniki. Lahko jih uporabite tudi v naravi.

Za zagotavljanje dela ogrevanje se uporablja propan ali butan. On je nameščen na posebnih ballonih in nameščen na osnovi nožev za ogrevanje.

Vse skupaj lahko kupite plinske ogrevalne naprave, ki lahko delujejo na dveh vrstah gaze. To omogoča razširitev možnosti obogrevacijskega pribora.

Nemška firma Enders predstavlja modelarno serijo univerzalnih, prenosnih, prenosnih plinskih obogrevateljev za ulice

ulični grelnik za ogrevanje ENDERS EleganceENDERS Eleganca. Pri izdelavi korpusa je bila uporabljena visokopročna nezdružljiva naprava. Močnostnost – 8 кВт. Diameter obogreva – 9m. Poraba plina – 582 g/1 ura. Zadnji polnilni balkon za 20 ur neprekinjenega dela. V času gorenja se bo goreča temperatura začela uporabljati z infrardečimi lučmi, ki se koncentrirajo v središču reflektorjev, nato pa se obdelujejo iz zrcalnega kozarca in razhajajo po strani. Modeli Commercial, Event, Profi, Rattan, imajo odinokovalno konstrukcijo, ne pa tudi razpršenih izhodov gaze in moči.

ulični grelnik za ogrevanje ENDERS Polo 2.0ENDERS Polo 2.0. Absolutno nova izdelava proizvajalcev. Diameter obogreva doseže 5 m. Osnovana ta model nove intelektualne sisteme Endur (infrardeče luči se distribuirajo natančno v celoti, ne pa v tem primeru). Prav tako močno zaščiteno vetrovno steklo, ki preprečuje vpliv vetra na funkcionalno razgretje. Ergonomično nameščene kolesa, ki omogočajo brezskrbno delovanje in enostavno premikanje obstoječe priprave.

Podjetje ponuja tudi vrsto izvirnih oblikovalskih modelov: Pyramide, Rondo Black, Rondo Stainless, Wood.

Video pregled bencinskega motorja Enders – Pyramide

Pravila izbire uličnih obogrevatelej

praznoOsnovni kriterij izbiranja infrardečega ogrevalnika – moč. Računalniške zmogljivosti za namestitev morajo ročati 100 Vt/m2, za ulice – 150 Vt/m2.

Še eno pravilo je, da izbira uličnih obogrevateljev temelji na njihovi količinski številki – dve manjši moči sta učinkovitejša in varnejša, ne pa tudi ena močnejša (zlasti če je prostor okrog širše).

Skladno z odzivom, ulični plinski agregat na osnovi karbonskih spiral – najbolj zanesljiv in dolgotrajen, vendar pomanjkljivosti niso vključene v njegovo veliko ceno. Če gre za uporabo v skupni rabi, se ne uporablja pogosto, takrat pa obstajajo preprosti ceneni modeli na osnovi kvadrata, kovinske niti znotraj steklene vakuumske cevi.

Srednji in najbolj optimalen varianta – galogenski obogrevatorji (cevi, nakačeni inertni gasi). V takem uličnem obogrevatelju visokega KPD. So dovolj ekonomični in nadevni.

Če nameravate obogrevalnik uporabiti za podaljšanje določenega obdobja in brez prismotre, morate kupiti razgradnjo s tajmerom in zaščititi pred pregrevanjem.

Ali lahko kakšen ulični obogrevatelj izberete bolje? Vsak človek mora določiti mesto, pogoje in obdobje uporabe, kot tudi celote, ki jih je potrebno obogatiti.

Če pogosto potujete, je najbolje, da kupite gazogenerator, če pa v glavnem oddihnete, da ste lahko izbrali električno model.

Video pregled uličnega plinskega ogrevalnika Enders Trendstyle