skladne dveri mežkomnatne knjige Obujte pomenitev z okusom in pri tem ohranite svobodno območje, ki bo pomagalo sestaviti dve dve mežkomnatni knjigi. Imenovana konstrukcija je nastala zaradi posebnih značilnosti mehanizma-pri odprtju dveh delovnih kosov so shranjene popolam. Obratite pozornost na dve vrsti tega tipa dejansko, če so stanovanja majhna, in težave z njimi. V procesu izdelave izdelkov se uporabljajo različni materiali, oprema in mehanizmi. Ponudite, da bodo skladiščne dve dve mežkomnatni knjigi in kako jih je treba namestiti, bodo še dodatno obuvali interier (sm..

Osnovne prednosti

udobna konstrukcija Namestite udobno v kateri koli sobi, v krogu tualeta. Dver bo izpolnjeval tudi funkcijo širine v garderobnih prostorih ali platju. Če v kuhinji dobro deluje vtičnica in se ne nahaja v stanovanju, se bo dejansko ustanovilo in v tej sobi.

двери складныеVečina pripravljenih stanovanj daje vnaprej predvideno skladišče dvema mežkomnatnimi knjigami iz teh posebnih značilnosti:

 1. Pri odprtju konstrukcije ne gre za predhodne projekte. Ta posebnost omogoča ekonomično shranjevanje prostora v prostorih in ne zavaruje svobodnega prostora v majhnem uporabniku.mehanizem odpiranja
 2. Varno za majhne otroke. Konstrukcija se odpre plavno, zato ne bo uspelo.
 3. Odkriva se izdelki v obeh straneh.
 4. Ustvarjanje poroga tukaj ni obvezno (v posebnih značilnostih, če ste v celoti izdvojili).
 5. V notranjosti modela je zelo nenavadno, pomaga pri poudarjanju dostojanstva mnogih stilskih rešitev.
 6. Izgotavljuje se dverj mezkomnatne zbirke knjig iz različnih materialov, kot je standardna model. V procesu proizvodnje se uporablja masiv, špon in laminirano pokrov.
 7. Konstrukcija se šteje za visoko kakovostno, ne pa za boljšo harmonijo. Tukaj je uporabljeno manjše število položajev in stikov, iz katerih se položno dobi gorazdo pročneje.

Минусы модели

дверь книжкаPri namestitvi skladiščnih dveh mežkomnatnih knjig se stol stolpi s takšnimi pomanjkljivostmi modelov:

 1. Plohaja zvoko- in toplotna izolacija. Naličje sgibov, nameščenih v zgornjih delih, prav tako izdelanih rolik ostaja majhno stanje, med katerim je prikazana šum in holod.
 2. Pri ustanovitvi izdelkov ne uporabljajte brez specializirane opreme.
 3. Skladni mehanizem ni nameščen tako, kot je pripravljen, pripravljen iz cele polovice.
 4. Če ste preveč napeti, je treba dodatno namestiti samo krepitev zgornje meje, no in posnetke zmanjšati, in to je izguba energije.
 5. Kadar dvernye polotno okrašeni stekljannymi vstavki, za odpiranje dele potrebujete akkuratno ali opremiti mehanizem dovodčikom, da se ne razbije ukras.

Tako lahko samostojno vzpostavite skladiščne dveri mežkomnatnih knjig

mehanizem knjigePred tem, kako začeti montažo, je potrebno izdelati gradbene instrumente. Vozmite ruletku, studio, karandaš in pilu. Ne zamudite, pripravite za izvajanje delovnih sistemov, naprav in elektrofilterjev.

Potrebujete predhodno nakup polnilnih materialov, brušenih iz lesa, pa tudi montažno penico za namestitev škatel. V času, ko bo delavec pripravil krepno kuhinjo za domače in dobore. Še ena pomembna podrobnost-plošča MDF debeline 2-2,5 cm.

Vzpostavite vse potrebne instrumente in materiale za to, da vzpostavite knjigo, ki bo preusmerila montažo. Predhodno vse, načite z dvernega projekta, odstranite staro korobko. Izberete lahko odkose in skrbite za dobavo (načrti, ki izvajajo funkcijo dverne škatle). Uporabite elektronski jezik, da iz plošče pripravite ustrezne načrte. Pri pomoči dubela jih skrepite v vidno polje «P». Ne pozabite učiti razmerij projektov pri pripravi doborov.

Vzpostavite izobraževalno konstrukcijo (bukvo «P») v dverni proem in posvetite njene ankere. Montirajte krepežno opremo za shranjevanje dveh knjig, poskušajte jo odpraviti na enak način, tako da na ta način preprečite, da bi preprečili prenose. Dodatno uporabite raven, da pravilno opravite zamenjavo. Dobave bodo bolje držale, če je okno med steno in ploščami zaprto.

skrepljaem dva dela polotnaPridružite se dvernemu polotočnemu izdelku. Pri namestitvi dveh vrat je predhodno izbrana konstrukcija. Z dvema knjigama uporabite pet kosov, za kar potrebujete 3 komplete, ki bodo odlično obdržali velike obremenitve.

Ne pozabite, da pri montažnih konstrukcijah ni treba naložiti peti v polotoku, tako da je stanje med polotom in priborami odinakovano. Če ne uporabljate teh pogojev, je to predloženo za preusmeritev dveh vrat.

Osebne značilnosti namestitve raztegljivega mehanizma za dve knjigi

razvodni mehanizemPred tem, kot izvedete montažo razvitega mehanizma, pripravite karet s filmi, reli in roko. Če uporabite zadnjo zalogo, boste dodatno pridružili karetko z rolikami na dveri. shema krepljenjaNe pozabite o samozahtevah in omejevalcih. Zelo omejen z omejevalniki pri ustanoviteljih dveh knjižnih knjig ne bodo obstajali na steni.

Postopek montaže mehanizma razume naslednje stopnje:

 1. Pri uporabi ravni vodoravno prikrepite aluminijaste plošče z zgornjimi področji korobe. V paze se mora nahajati karetka z rolikami.алюминиевый рельс и каретка
 2. Sledite tem, da karate platno skolzila vseredne paze.
 3. V krajih rokah pridružite omejiteljem.
 4. Prikrepite rokovalni vodnik z ene strani na hrbtni strani. Zahvaljujoč temu postopku morate biti povezani in povezani z rokami.

Sistem skladiščnih vrat bo deloval maksimalno kakovostno, če po končanem zbiranju predvajate njihovo litolom. Zahvaljujoč temu, zaradi manjših mehanizmov, ne bodo podvrženi koroziji in na sprednji strani se bo maksimalno plačalo.

etapy postavitev

Dopolnilne mere

oblikovanje mežkomnatne dveri knjigiceOpremite dverno napravo, ki je na voljo s sistemskim mehanizmom, če je naprava velika. Ta mera dovoljuje, da se izognemo prepovedi dveh in različnih deformacij mehanizma. Naredite, da izvedete namestitev dveh knjig po navodilih in po potrebi dodatno izboljšate zaščito na zadnji strani aluminijaste plošče. Vzpostavite v kaseto z rolikami, po tem četudi skozi rokopis pa jo pritrdite na spodnja področja dveri. Taka sistem dodatno opremlja protivirusne ščetke, ki omogočajo preprečitev napolnjevanja.

Strokovnjaki svetujejo, da uporabijo pri inštruktorjih dvernega polnega dovodnika, ko je model gabaritna ali če se mehanizmi pogosto odprejo. Podobna naprava dovoljuje, da se zaklene dverno položno in nikogar ne zadene.

V času krepitve furnirstva se posvečajte pozornosti uporabljenim v dverno polotičnih ručkah. V postopku zaklepanja in odpiranja taka ročka ne upravlja stena in koroberja. Ne pozabite, kaj v tem primeru ne sme delovati, tako da lahko upravlja steno ali zadrži bližnjo osebo.

дверь книжка в интерьереMontaža skladne dveri, to je neprostopen proces, vendar rezultat stane zahtevanih sil. Maksimalno preprosto izvedite namestitev dveh knjig po videoposnetkih, kjer so vse možnosti prikazane.

Étapy ustanovkov dveri knjižica – video