ventilacija fundamenta Ustvarjanje optimalnih pogojev za shranjevanje različnih priprav v podpole – za to odgovarja temeljnim ventilatorjem. Če to storite pomanjkljivo, v notranjosti bo preveč vlažno, zrak bo zastaral. Poleg tega morate obuvaliti ventilacijske odprtine nerazpoložljivo.gibanje zraka skozi ventilacijsko odprtino

Za kaj nužni produkti

kondensat v podvalePospešeno starost vlade v vseh pogledih hitro prispeva k izobrazbi. V posteljo voda bo odšla iz zemlje in po prekinitvi. Zaradi posledic, ki jih odkrijete na pol, trubah in prekinitvah.

Ne stane nedoocenivati ​​nevarne situacije. Pri visoki vlažnosti in položni temperaturi v prostorih, ki se aktivno razvijajo, se uporabljajo mikroorganizmi.

Na koncu boste kliknili z najnovejšim drevesom. Na stenah se lahko pojavi plesen. Materiali bodo hitro izstopili iz stroja. Da in vzdušje v takem prostoru, ki ga ne bo imelo zdravo.

Če ste napačno razmišljali, če upoštevate, kaj je v zraku v podpoleh – to ni kritično. V tem času bo prišel na izobraževanje v neugodnem okolju in bo napovedal že v bivalnem prostoru. Udobno bivanje v domeni se enakomerno zmanjša. Še več znotraj se bo postopoma povečalo vsebino radosti. V sproženih primerih to vpliva na prebivalce.

отдущинаAli želite izdelke v fundamentte brez podvale? Za začetek bo dovolj obustroj dobro hidroizolacijo in zaspajte njeno peščeno poduško.

Ko bi lahko obojili brez produhov

бурение продухаV nekaterih primerih lahko zasebni dom odpravi ventilacijo v podpokrajnem prostoru. Morda se ne izogibajte o izdelkih v naslednjih primerih:

  1. Podpol predstavlja vaš zaklenjeni prostor. Na primer, on je zaspan v peščici, na površini pa je nameščena betonska plošča. Sosebno, prostor pod domom net. V skladu s tem v prezračevanju ne bo potreboval.
  2. Grunt v podpolje zaklene kakovostno hidroizolacijo. Vprašajte, da bo neotkuda pronikat. Vendar pa vse, kar se dogaja v zraku, prav tako ne bo delovalo.
  3. Uporabljajte montrirovano sistemsko ventilacijo (estetsko ali priročno), vendar njena produktivnost mora vsebovati najmanj 1 liter na sekundo na površini 10 kvadratnih metrov.
  4. Podpolno sporočilo vsebuje zračno sporočilo s preglednimi prostori.

Če ste v lesenem domu, ki je nameščen na nizki stopnji rasti, ventilacijski odprtini v temeljih tudi ni potreben. Snizu dom odlično produktira. Razumeets, morate preučiti vaš slučaj in narediti zaključek. Aktualnost obstrukcij ventilacije ali produktov v osnovi določa preprosto. Če se znotraj pojavi kondenzat – uporabite za delo.

Kakšna mora biti ventilacija fundamenta

velikost ventilacijskega odprtineOdprtje za ventilacijo lahko naredite v krogu, neposredno ali kvadratno. Pomembno je le, da bi lahko zagotovili zadostno hitrost zraka, če želite preveriti, kakšni so proizvodi v osnovi. Gabariti odprtin določajo površino vašega podpola v sorazmerju 1: 400. Minimalna površina je 500 kvadratnih santimetrov.общая площадь продухов

Odkrivanje ventilacijskih odprtin v temeljih razgradnje približno 20 cm od njegovega zgornjega dela. Če to ni mogoče zaradi vzrokov pomanjkljivega vzpostavljanja nad gruntom, je treba narediti manjši podkop, ali pa pustiti podpol brez ventilacije ne velja v vsakem primeru.

razporeditev produhov v fundamenteČe jih je več, jih ne smete namestiti, če ne želite izvesti zunanje gradnje in ne vplivati ​​na osnovno temeljnost. Proizvodi v okolju morajo biti na minimalni razdalji 2 metra. Na razpolago v podpole pregorodoku je potrebno obuvati ventilacijo in v njih.

Na voljo je nekaj produktov v temeljnih pogojih, ki bodo verjetno ustvarili sorazmerno veliko odprtin v pregorodkah.

Če želite v vašem podpolju ne obiskati časovnikov, pri samem vetru ne zaledite musorja, prigodite rešitve. Preden bi jih skoraj lahko izvedli iz kovine, da bi pogojno zmanjšali naloge, ki jih je treba izvesti v notranjosti.

zapiramo produhe od vreditelejAli želite zakleniti izdelke v fundamentte? Obstaja nestandardno rešitev – namesto rešitve uporabite trub z dvema glavama. Ona mora izgibati se na vrh, a tam – v tem že napravljeni, kaj in sam produh. Namestitev ni potrebna. zapiramo izdelke na zimu

Ali želite zakleniti izdelke v temeljni zimi? Številne na prvem mestu ohranijo shranjevanje naprav v stavbah. Logika tukaj določeno prisotna, tako kot pol na prvi stopnji – ena iz osnovnih razlogov znižanja temperature v prostoru. Poleg tega holodna poverljivost ni najboljši način za iskanje zdravja.

Če pa se je že začela, in situacija ne zahteva odložnikov, bo vse to začasno zaprlo več odprtin. V naslednjem letu bo ta težava pravilno rešena. Ko odprete izdelke? Samo temperatura se dvigne do udobne. Če odprete preveč zgodaj, bo nekaj časa prišlo do občasnih povečanih izhodov na ogrevanje.

Kako narediti produhi

Kako narediti oddušino v cokole zasebnega doma? Izdelava produktov s svojimi rokami je v celoti mogoča in ne privlači strokovnjakov. Dostatno bo in estetska ventilacija, nameščena v podvalah – redkost. Samo pomembno – naredite verzije in pravilno uporabite oddušine, ki že obstajajo.

zakladka produhov na etape gradbeništvaPoleg tega je treba na podlagi izgradnje gradbenih podjetij osvoboditi vprašanja o gradnji strojev za prezračevanje. Če ste letalsko osnovani, kar pomeni, da bo vse skupaj, lahko popravite založene podrobnosti takoj po namestitvi armatur.

Zakladni detajli, kot pravilo, izgotavlirani iz kovine, vendar ne in iz plastike. No v takem primeru, če jih je treba zapečatati in plosno zapreti, da ne bodo deformirali v procesu zalivanja betona.

Ventilacijska fundacija v zasebnem domenu lahko predstavlja neposredno neposredne oddušine iz drevesin. Pri graditelju čokolade iz kirpiča inogda se namesti polovica, preostala odprtina. To je samo eno vprašanje monolitnih blokov. Lahko uporabite tudi nekaj blokov s skvoznimi odprtinami. Tako lahko manj izgubite v pročnih osnovah.

Kako narediti izdelke, če je temelj pripravljen

delaem produkti v pripravljenem temeljuOšibki v procesu gradnje – ne redkost. Neopitni mojster v celoti lahko pozabi, da bi izboljšal produkte v osnovi ali jih naredil pomanjkljivo bolnih. V zvezi s tem, ta težava reši svoje silame, s pričetkom večkratnih načinov:

  1. Če produkti že obstajajo, jih pa ni dovolj za organizacijo dobrega zračnega prostora, zato jih je mogoče razširiti. Prav tako lahko pospešite brisanje novih. To je neprimerno, v celoti izpolnjena naloga. Lahko dobite najboljšega diametra. Odstranite veliko odprtin na vseh površinah, nato pa izdolbite odprtino. Povernostnost odšlifujte in zakrojte rešetkoj. Če želite vedeti, kako narediti izdelke v pripravljeni fundaciji v vašem primeru, lahko naročite strokovno.
  2. Če želite povečati sprostitev zmogljivosti prezračevanja, lahko s pomočjo cevi na krišu odprete več odprtin. Zahvaljujoč prenosu, ki bo v zraku, bo hitro padlo v podpol.
  3. Še ena dobra možnost – naredite vgradno ventilacijo. Vgradite notranje in varnostne temperaturne senzorje, ki bodo zagnali delovne sisteme pri različnih temperaturah na ulici in v podpoljih. Pridobite denar za elektroenergijo in sledite delovni zmogljivosti ventilatorjev.
  4. Zmanjšajte količino vlage, delujte v notranjosti prostora. Osnovna nevarnost – grunt. Zakrojte njegovo debelo (približno 160 mk) poliétilenovoj plenkoj. Objavite liste vnahlest, skrepiv jih drug z drugim dvostranskim skotčem. Zatem naredite pesčno nasypь na pol.
  5. Če v domeni enotno ogrevanje, zrak ne morete izvesti iz podpolja. Preprosto naredite podduvalo nižje pola. Pri stalni uporabi peči ventilacija bo boljša od dostave. To je dobra varianta za bane.

V vseh prostorih ventilacije je nujno potrebno, ne da bi pri tem manj služili, in v času, ko je življenje živahno, to ni najboljše. Obvezno obujte dovolj velike izdelke v podpolje, uporabite te preproste sovete!

Delaem produkti v podpolnem prostoru – video