avtomatska kormuška za ribe Daže v akvariumistov v velikih situacijah, ko pozabijo ali v sili teh ali v drugih okoliščinah, ne morejo pravočasno pokoriti svojih molčalih domačih pitomcev. V takih primerih, ki so v izjemni odločitvi, se lahko nanaša na avtomatizirano krmilno enoto. To edinstveno napravo, ki omogoča popolnoma avtomatiziranje postopkov za shranjevanje obitateljev akvariuma.

Pripomočki za dobavo zagotavljajo zmanjšano količino poškodovane komore, tako da se prepreči izpadanje skopljenega korpusa v vodi. Tako je zagotovljeno normalno in zdravo vprašanje za odsotnost hoje.

Funkcionalne posebnosti avtokormušek

avtomatska krmilna naprava barabnega tipa Praktično vsi sodobni modeli vsebujejo enakovreden princip dela, ki temelji na delni komi podatkov v določenem časovnem obdobju. Odstranite jih lahko med seboj z dodatnimi funkcijami, na primer z digitalnim zaslonom ali ventilatorjem.

Povyšennym sprosom uporablja avtomatske krmilnike za barabnega tipa. V primeru, da se v tem primeru izvaja s pomočjo posebnega barabnega razrešnika, po odprtju katerega se proizvajajo enake porcije komore v vodi. Po tem, ko se baraba preoblikuje, se vrne v izhodiščni položaj in se spet napolni iz splošnih kamer. Regulirajte emkost odseka, ki ga lahko podprete s pomočjo posebnih zavor, ki se lahko premikajo v tu ali na strani, do izobrazbe značilne ščetke.

avtomatska kormuška s šnekovoj roždačejPoleg tega so na trgu predstavljene avtokomunikacije s škodljivimi kormorazdačeji, ki v količini, ki zmanjšuje uporabo mehanizma, delujejo spiralno, kot tudi diskovne naprave, kjer je za uporabo na voljo posledično iz diskov na disku.

Vse brez izključenih modelov avtokomunikacije vključuje elektronsko upravljanje blokov, ki podpira neprekinjeno in popravljeno delo pribora. Delajte s podobnimi ročnimi napravami kot z omrežjem, z uporabo energije palčnih baterij.

Samoстоятельное изготовление автокормушки

samodelna avtomatska kormuška iz urNa voljo je alternativna različica nakupovalnih naprav, ki so samostojna avtomatska krmilna košara za akvarij. Izdelava tega pribora ne opravlja veliko časa in ne potrebuje razpoložljivosti posebnih veščin.

Za to, da lahko samostojno naredite avtokomuško potrebne druge instrumente:

  • namizne ure z budilnikom;
  • lahki plastični vsebnik;
  • trubka iz plastike diametrom 7-8 mm.

plastični kontejner in trubkaAvtomatična koruza za uporabo v lastnih rokah je naslednja:

  1. V plastičnem kontejnerju se odpira odprtina, premer katerega mora biti nekoliko manjši. Zahvaljujoč temu ne bo treba uporabiti kolesa. Po tem, ko je bilo dobljeno odprtino, je vstavljena trupka.
  2. V barabani nasipa se suh koren. Če želite, da se vse to ne zgodi takoj pod lastnim vezom, bo dovolj, da na dve posodi napolnite posodo.
  3. Samodelni baraban se nagiba na časovno os osrednjega dela, po tem, ko se prikriva s pomočjo skotča k časovni streli. Vložek kontejnerja mora biti na tak način, da se odprejo cevi, ki so bile vložene dvakrat v sutki v določenem času.
  4. Podatki o komarjih bodo izvajani do teh dni, čas strelnega časa ne bo nastavljen na določeno pot po ciferblatu.

samodelna kormuška v deluZa lastnike izkušenih vodnih sistemov, izjemen pomočnik lahko vsebuje članek o krmi za uporabo v svojih lastnih rokah. Danes obstaja množica raznolikih in edinstvenih samoizdelanih podobnih naprav, prav tako je mogoče objaviti v tej fantaziji in podati kaj podobnega, bolj popolno.

Podvodno isto, lahko rečemo, kaj avtokomunikacija – to je neomejeno naprava, ki pomaga organizirati polnopravno vprašanje v odsotnosti vlade.

Video posnetki za avtomatsko krmiljenje