februar na gostovanje Za mnoge dačnikove zime – v času, ko se bodo začeli ukvarjati s sadnimi in ogorodnimi delavci, kar ne išče o teh, ki izraža domače živali. Ti smešni ljudje se neprestano trudijo obiskati krog leta, februarja za njih poseben mesec. V tem trenutku je zelo pomembno, da kakovostno shranite kurolke, poiščete nove kozočke in jagnjate. Prav tako ne pozabite o tem, kar pričakuje podkorme. Tako veliko število delavcev je povezanih z ogromnimi napori, vendar rezultat nenehno prinaša veselje in zadovoljstvo.

Sekrety кормления курочек

кормление кур V vseh časih kurirano jajce je bilo upoštevano na jedilniku. V njih ni uporabnih stvari, potrebnih za zdravje. Ko je to bila taka šutka: «Ali bi začeli samo v jajčni tečaj, ne pa v utok, gusej ali v notranjost? Potoma kaj turistična kričica, ostane jajce v gnezde. Reklama ». Udivalno, no to je tako in obstaja. Zato v februarju vladeljcy kur starajo, da jim dajo kakovosten korm.

vitaminski sestavPredsreditvena hozjaeva še vedno razmišlja o tem, če bi skormirali turistični obrok. Zagotovili so krapivo, pripravili muko iz repa, izrazili različne zelenjave. яйцо хорошего качестваZahvaljujoč takšni prehodi ptica dobi vse potrebne komponente za zdravo bitje in prinaša kakovostno jajce.

Če je temperatura na ulici –20 ° C, je treba kozarec hraniti dvakrat na dan. Pri večji krepi moroza, ki uporablja trehrazovo vprašanje.

Ko na dan februarja, vsako utro kuram, ki bi želelo dati takšno komoro:

 • mešanka;
 • varena kaša z dodajanjem blagovne znamke;
 • travnaja muka iz suhega krapivy;
 • izmenljiv rep s suhim naborom vitamina in mineralov;
 • odvarne korneplody;
 • mehko narublennye listje kapusty.

выгул курVečer ptic na polzu pride do suhega koruza, ki je sestavljen iz različnih vrst zrn. Ne strašno, če smeš ostati v kormuški noči, ker ona ne trpi piškotne cene pri nizki temperaturi.

polnocenno vprašanje za pticeČe želite, da je jajce kakovostno, lahko v košarico dodate črne izdelke. Ne beda, kaj na ulici zima. Na primer, nevarni izdelki se prodajajo v trgovinah za ribe. Čega niste naredili radi doragih src ptic? Če je to mogoče, lahko rečete, da je dnevna racionalna prehrana domačih ptic dovolj preprosta. Če želite uporabiti polno ceno, ki jo potrebujete.

Sbor jaic za inkubatora

jajca na inkubacijoČe želite, da so vedno bili turistični, v tem času samo pripravite jajce za inkubatorje. Po tem, ko v februarju morozi niso čudoviti, sledijo takšna pravila:

 1. Zberite jajce 2 raza na dan (ko so še teplje). Tako ohranijo inkubacijske lastnosti.zbira jaic 2 raza na dan
 2. Hranite sir v suhem prostorskem prostoru (temperatura okoli 12 ° C, vlažnost zraka v mejah 80%).shranjevanje jaic na inkubacijo
 3. Jajca bi morala ležati samo v vodoravnem položaju. Optimalni rok trajanja hrane ni več nedeli.

Ohranjanje jajc ni v primeru, da se mi ne zdi. Lučše izbirajte čiste možnosti. Vse mora biti v estestnem pogledu. Če jih bodo napadli v inkubatorju, bo verjetnost pojava na svet ptencov velika.

zakladka jaic в inkubatorOsnovne zahteve za materiale za inkubacije:

 1. Pravila brez vidnih poškodb.
 2. Železniško središče se nahaja v osrednjih delih jajc.pravilna razporeditev želtka
 3. Zračna kamera se nahaja s tupoj strani.
 4. Pri posvetitvi vsebine, ki mora biti svetla.

Ni pomembno, da zbirate jajca srednjih dimenzij. Praktično prikazuje, kaj v velikih ekzemerih odpravljajo skrite napake, in pripeljejo k pojavu slabih strokovnjakov. Izpolnite takšno delo v februarju, na dan, ko se napolnijo молоды курамі. In takrat na stolu redno bodo kakovostna jajca.

Trepetni uhod za novorojenčke in jagnjatom

коза с козленкомSami odgovorni problemi na poti – to je način za novorojene živali. Priporočljive malice potrebujejo osebno pozornost in pomoč, kadar so na ulici morozno in snežno. Zato dačniki starejših pripravijo vse staranje, da bi predstavili zdrave domače živali. V eni drevni knjigi govori, kaj se bo z ljubeznijo nanašalo na njeno škoto, še posebej na novorojenčen detektiv.okot козы

Najprej, v kolikor se bodo pojavile na svetu – osvoboditev od pupoviny. Ere obrezujejo čistimi ostrimi nožnicami, ostanejo 2 cm od telesa. Po tem z njo ne izžimajo kri in obmokavajo na mgnovenie v jod. V nekaj urah je treba slediti njenemu stanju, pri čemer je treba zamenjati možnost krvnega obtoka. Če se tako zgodi, je treba hitro prenesti pupovino prostoj nitko in obdelati rano jodom. Snimite njeno neobvezno, čez 14 dni se ona odpove z ostatkami pupoviny.

Če se je rodilo več kozlovcev, bodo morali po vsaki osebnosti dezinficirati, da ne bi preprečili okužbe.

kormljenje kozlenka z butyločkiZaradi tega, ker je rozlet zelo sladek, je najboljši kormom, ki ni mozivo. Njegovo dajejo živemu čez 2 uri po rojstvih. V prvem tednu se to vprašanje popolnoma izključi iz materiala, ki procesira in podgreva. Režim kormljenja – do peti raz v sutki. Čez 2 tedna malyša prikučata, da kupijo trdno pištolo, podloženo v kormuško seno. Daže v februarju priporočamo, da izpustite mleko na progulko, če na ulici ni preveč hladno.

овца с ягнятамиPojavljanje na svet jagnjata potrebuje v polnem obsegu svojih lastnikov, zlasti v obdobju februarja. Da ne bi napredovali, v prostoru, ki je nameščen z vročo vodo ali reflektorjem. Tako bodo hitro obsihali in v 40 minutah pripravili povezavo z materjo.

zdravy kozlenokV prvih nekaj dneh se sprašujejo samo o mladiču. Oddajte jih v matriki vsake 2 ali 3 ure. Mudrye dačniki so sledili za čas, da se malyši ne ostanejo glasovni. Jagnjat, ki slabee drugih, podkarmlivajo vydoennym molom. Trepetna pozaba o novorojenih jagnjatih v februarju – zalog zdravih oseb na gostovanju.

V prvih dneh tega koruza v glavnem senom, kar je odličen vzorec pribijanja mleka. Na 5 dni lahko dobite polno racionalno hrano.

Iznuđena podkormka pčel

podkornka pčel v februarjuV holodnih februarskih dneh ne bo treba pozabiti na pčelinjih semen. No, če so v stanju pokoja, je pomembno nadaljevati, da bi jih lahko vedno imeli. Če v vaši pomanjkljivosti ni dovolj medalje, morate pripraviti podkorku:

 • сахарный сироп;сахарный сироп для пчел
 • saharno testo;saharno testo za pčel
 • сахарный леденец.pripravljen saharni ledenec za pčel

Gotovat sirup iz sahara v émalirovani kastrjuli. V njej ni 1 litra vode in dovedeno do kipanja stanja. Zagotovite 2 kg sahare in, pomešivo, varaj približno 20 minut. Ko izdelek izpade, naredite šarike, pomeni, je pripravljen. V taki količini dodamo med (600 g) in še 2 ali 3 minute. Ostyvši sirup silenno premakne drevesno ložko, vendar ne dobi maso bele barve. Iz nje delajo majhne lepeže, ki zavirajo v tkanino in kladut v ulej vozle pčel.pripravljeno podkormu za pčel

Saharno testo pripravljeno, mešano saharno pudro (2 kg) z medom (1 kg). Ko se tvori enakovredna masa, je njen mesec kot običajno testo. V pripravljenem videu morate ohraniti formulo za podaljšanje 3 ure. Razdajte ga tako, kot je, ali kot saharni sirup.

Saharni ledenec je pripravljen iz 1 dela vode in 5 kosov saharnega peska. Žižu kipjat na slabom ogne približno polčasa. Ne morete dodati limonine kisline (2 g), da dobite prozoren ledenec. Če je sahar težka kot ni, je pripravljen. Gornji izdelek izhaja v posebnih okvirih, ki pozdravljajo stališča v bližini v klubu pčelinjih družin.

Ljubavna podkorka je v obdobju zimskega pokoja lahko vzbudila porabo naseljenih. Uporabljajo se le v skrajnih primerih, da bi obdržali verne truženike od smrtne smrti.

Preverjanje družinskih članov in podkorka – video