Kormljenje kur na podvorje Nekoordinirajoči načini ptičjih prodaj cene v skupni rabi za nesmiselnost se zdijo zelo visoki, če želite uporabiti podoben izdelek na stalni osnovi. No vredno jih je samo poskusiti prenesti na sbalansirani korm, kot so mnenja, ki odpadajo.

Sodobne kombinacije ne iščejo le udobja v hrani in razkroju, ampak:

  • pomagajo gospodariti dragocenno vreme pticevoda;
  • aktivirajo rast ptic;
  • ukrepljajo imunost in vynoslovivost;
  • povešujejo jajcenoskost,
  • pozitivno vplivajo na kakovost jaic.

Za uspešen razvoj mladostnika je potreben vitaminiziran korm Pri sistematičnem izvajanju kombinacije za cipljanje in neškodljivost se ekonomsko učinkoviteje izogibajo tradicionalnim travnikom in zrnatim mešanicam. To je preprosto objava tem, kar ni iskanje proksimanije komar ali zaraščanje plesenih gribov. Zaradi tega ptica manj in reže bolezen, najbolje rast, nabira ves in se hitro vzpostavi po izdaji ptencov.

Zahvaljujoč temu, da je v sestavi kombinacije za kurjenje nesiše skoraj skoraj vse potrebno za vzdrževanje življenjskih potrebščin, lastništvo podpore ne potrebuje prerazporeditve, ker ptice izpadajo zaradi pomanjkanja beljakovin, žirov, vitaminov ali mineralnih soli. Glavno, vključno z racionalnimi podobnimi informacijami, natančno določite odmerke in jih lahko popravite glede na starost in obdobje življenja.

Sestavite kombikormo za tečaj nessušek

Pri tradicionalni sistemski embalaži kupec v gospodinjstvih sprašuje zrn, dobiva travne dodatke, sadje in vse možne plodove. Pri svobodnem izgule nesuški lahko sklepajo nasekome, ne brezguю jaŝericami in lâguškami. Odstranite količino potrebnih piščančkov v tem primeru, če je to problematično. Če ptica ploho vpraša, se ne odzove na njeno dobro jajcenoskost in zdravje ne pride. A pri nesbalansiranem vprašanju ali porabi nesvesnega komarja ne izključujejo nevarnih kišečih okužb.Sestavite kombinacijo za tečaj različnih starosti

V predlaganih današnjih kombinacijah za nesučene učence vse okusne in pogoste predpostavke ptic, pa tudi sama smeša deluje na podlagi teh že ingredientov, ki jih ptice vidijo in so v naravi. Iz zrnovnih se uporablja soja, kukuruza in pšenica, jačmen goroh. Nezamenljivi sestavni deli – to so žimi iz zelen podsolnečnika, vsevozmožni šroti, rastlinska olja, mineralni dodatki.

Komponente in njihova koncentracija v receptih za kombiniranje zdravil za kurjenje neselektivnega sredstva se nanašajo na to, da pokrijejo vse potrebe organizma v belih, žirah, uglevodah, klečatih, makro- in mikroelementah ter v večjih delih vitaminov.

Običajno poraba kombinacije za cipljanje in sušenje

Običajna poraba kombinirke ni primerna za starostV večini primerov so zrnate mešanice, druge suhe in vlažne kofe ptice naloge «na glas» z razmakom, kar bo 30–40 minut s porcijem pokončano. Ali v kakšni situaciji preverite, ali so vse kuri? Ali so vse dobile zeleno komoro, polnilne vitamine v organizmih, potrebne za piškotne kleče in mineralne soli? Udalo se je ali se je zgodilo, da se bo to zgodilo, ali pa se je zamenjalo, in v kormuški so ostali samo odrubi in rakuška?

V primeru, da s kombiniranim nadzorom nadzirate in popravljate potrebo, ki bi lahko znatno povečala, v enem polnopravnem izdelku vsebujejo vse snovi, potrebne za domače ptice.

Ali skombinira kombikorma sededaet kurica nesuška? Količina je odvisna od starosti in starosti ptic, pa tudi obdobja let. V srednjem vzroku kurika je približno 120 gramov polnopravnega kosa. Če v meniju vstopite v zeleno komoro, seno ali zrno, porcijo zmanjšajo, sledi za stanje ptice in njeno jajcenoskost.

Zelo pomembno je, da ne dovolite, da bi bili kupili. No, ni manj nevarno in preusmerjeno kombinacijo za kurjenje, cena tega – zmanjšanje količine jaic in uhuditev samočuvstvi pernatih pitomcev.

Moč organizma se s starostjo neizogibno spreminja, zato se za cipljanje in neuporabo kombinacije razlikujejo po sestavi. Mladenec je večkrat razložil vsoto, vendar z začetkom obdobja, ko bodo kuponci morali prejeti pištolo in zvečer.Cipljata, ki porabi kombinacijo mehkoj frakcij, in naraščajoči kuri se nahajajo v granuliranem koru

Kakoj združite bolje za tečaj?

Kombikorma bivajo razsypčatymi in granulirannymi. Zadnje stimulirajo piškotanje in predhodno označujejo aktivno motorno kura. Cipljatam in mladostnik, ki vsebujeta brez izgule, najbolje dajejo bolj rdeče zmesi.

Če so le nepotrebni korpusi samo suhi kormi, ki so zelo pomembni za ohranjanje ptic, so stalno dostopni do čiste pitne vode, sicer pa celo najbolj kakovostna in uravnotežena sestava, ki izzove le kršitev piškotkov in ne bo vplivala na njihovo uporabo.

Ali je bolje, da kombinirate za kurseve? Enoznačno odpoved net, glede na izbiro, ki je odvisna od okusa ptic, in od subjektivnih predpostavk pticevodov, in od cen kombikorma za kur nesesek.Sestavljena je kombinacija različnih znamk

Med priljubljenimi pticami različnih vrst lahko srečate kombikorm PC-1. To je polnopravni sestavek za nesosek, ki vključuje vse za vzdrževanje dobrega samooskrbljenega pitomika, kar je mogoče nadomestiti samo za razvrščanje na predhodno postavljeno komoro tabele in ga primerjati z drugim koncentriranim izdelkom.

Kačestvo kombikorma za nesušekZagotavljanje podrejenih življenj v pticah je pomembno, da se upošteva število rastlinskih in živalskih beljakovin, žirov, vitaminov in mineralov. Zato, v kromu zrnih in trav, v kombinaciji za nesosek vključujejo droge, odrubi, mel, mezokostno ali ribno muku, kar je posebej pomembno za jajcenskih kur.

Za kompenzacijo vitaminsko-mineralnih pomanjkljivosti pri uporabi kombinacij za neškodljivo uporabo premikov, blagodejno vpliva na imunitete kurirjev, njihovo stanje in jajcevstvo.

Kombikorm za kur nesesek svojimi rokami

Če cena kombiniranega vozila za kurjenje nesorazmernih ptic pomeni, da je zelo visoka, ali na kmetijskih območjih ni možnosti, da bi redno dopolnjevali varnostne kotičke, je mogoče kakovostno korumo pripraviti v domačih pogojih. Tukaj ne pridejo v poštev o sestavinah in naravnosti vseh sestavin, kar pomeni, da ne zadoščajo za popolno vprašanje in ne vplivajo na ekološko čisto koristno jajce.Recepti za samostojno pripravo kombinacij za neprimerne izdelke

Skladno z naslednjo spodaj navedeno tabelo kombinacij za kurjenje nesoseka z lastnimi rokami lahko naredite v vsakem gospodinjstvu, opremljeno s prostejimi napravami za izmenjavo zrn in travov, suškov in zmesi, dobljenih.

Travy, listvu ali botvu pred proizvodnjo blagovne znamke, ki se je namenila, potem pa je treba zamenjati. Prav tako delujejo z zrnom, ki ga je treba preusmeriti, izklopijo postopovalne vključitve. Suhe komponente po menjavi se mešajo. K njim je dodan med, sol in drugi prisotni v receptih. Rihly kombikorm po tem, ko je mogoče dati ptice, je pripravljen za pripravo velikih količin s pomočjo majhnih količin toplotne vode, ki nadomešča gusto testo, ki se spušča skozi ekstruder in suši.

Kakor koli po receptu kombinacije za kurjenje nesosek pticevod ni izbral, je treba nujno slediti za stanje ptic pri prehodu na novo tekmovanje, prav tako pa uporabiti priporočene normne potrebe.

Samo v tem primeru lahko pričakujete, da bodo združevalci dali največ koristi in pokazali vse svoje prednosti.Куры едят комбикорм

V poletnem času se lahko kombinirate z razdajami zelene trave, bolj priljubljenimi kulturnimi, bahčevimi ali drugimi sočnimi kormi, ki so na voljo v gospodinjstvu. Ne velja pozabiti o stalni razpoložljivosti v pticah čiste vode in gravije. Ih na voljo obvezno pri vsakem načinu uporabe kormljenja.

Gotovim kombikorm za samostojno uporabo – video