Închide ochii, căderea este aici. Echinocțiul de toamnă, singurul moment din tot anul când ziua și noaptea au o lungime egală, tocmai te-a atins cu degetele sale magice. Întunericul a intrat în ziua respectivă și te găsești în fața frumosului dans de lumini și umbre care modelează acest sezon incredibil. Nu vă mai temeți de întuneric, îl lăsați să intre, încet, încet. Stai la o masă, în fața unui foc cald și acolo îți confrunți întunericul, îl asculți, îl observi cu atenție, deoarece întunericul are secrete, este puternic și, deși te poate împinge cu ușurință spre tărâmul pierdut fără speranță, poate introduce și frumusețea nopții.

Dansează cu liniștea, descoperă creaturile în direct în umbra toamnei, fantomele unei veri care a dispărut. Este timpul să lăsăm frunzele trecutului să cadă la pământ: este timpul să ne lăsăm. Toamna este un moment pentru a te apropia de ceilalți, dar este și sezonul perfect pentru a cultiva o singură dulce, unde poți explora cele mai întunecate colțuri ale propriei tale frumuseți interioare..

Vântul, ploaia, soarele care slăbește … veți găsi căldura în altă parte. Poate în multitudinea de culori pe care ți le aduce toamna sau în legumele și fructele gustoase și primitoare pe care le poți aprecia doar în toamnă. Bucurați-vă de plăcinte și supe de dovleac, plimbări lungi și eșarfe. Pierde-te în mirosurile fermecătoare ale unui sezon mereu surprinzător, în continuă schimbare.

Și nu uitați: pregătiți-vă de Halloween!