stras-unghii-arta-8

Aceasta este o manichiură foarte luxoasă, putem vedea tonuri de pământ care sunt foarte populare de mai multe sezoane. Trebuie să recunosc, oarecum, îmi amintește despre India și partea sa somptuoasă. Strasurile îmbogățesc întreaga manichiură, o contribuție excelentă este inelul pe jumătate de deget. Acest tip de inele este hitul absolut în ultimele două sezoane.

Sursă

Decorarea unghiilor datează de acum aproximativ 3000 de ani. Apoi, recunosc, au folosit metode ușor diferite de colorare a unghiilor, folosind henna, de exemplu, amestecuri de ceară de albine, cauciuc, albușuri de ou și gelatină și așa mai departe. De asemenea, fiecare dintre stocuri avea propria culoare cu care vopsea unghiile, iar dacă o femeie dintr-o clasă inferioară pictează unghiile într-una din culorile regale, era pedepsită și uneori cu moartea. Dar acum vremurile s-au schimbat puțin, pentru noi toți sunt disponibile diverse preparate pentru îngrijirea unghiilor și lustruire, iar cel care este cel mai creativ va avea cele mai frumoase unghii. Fie că vă executați unghiile în salon sau în propria dvs. casă, există o mulțime de idei, trebuie doar să lăsați imaginația să se elibereze..

Dacă vă rafinați unghiile singur, iată câteva dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac mulți. Unul dintre aceștia este filarea cuiului în ambele direcții, înainte și înapoi. Rețineți că acest lucru este foarte rău și duce la crăparea. Cel mai bine este să înregistrați într-o singură direcție. De asemenea, dacă nu ați eliminat crema pentru unghii înainte de a vopsi unghia cu ojă, culoarea nu va fi aplicată așa cum doriți. Multe femei greșesc, pentru că pun prea multă ojă. Două straturi subțiri de vopsea vor fi destul de suficiente. După vopsea, culoarea devine întotdeauna lac transparent, care va ajuta la colorarea durează mai mult. Și există desigur un ulei pentru cuticule, pe care aproape întotdeauna îl saltăm cu toții, în timp ce în salon îl aplică în mod regulat.

Pentru doamnele care preferă gelificarea unghiilor cu gel UV, viața este puțin mai ușoară, deoarece este suficient să vizitați o dată pe lună manichiura. Unghiile tratate cu gel UV durează mai mult, durând până la o lună, astfel încât veți fi scutit de colorarea aproape zilnică a unghiilor naturale. Există prea multe idei pentru gelificarea unghiilor. De foarte multe ori nu puteți decide dacă doriți unghii rotunjite sau pătrate sau poate dure. Nu știți dacă doriți ca acestea să fie mate sau lucioase, într-o singură culoare sau combinație de două sau mai multe culori. Prin urmare, dragi doamne, cel mai bine ar fi ca tu, în casa ta, să decideți ce doriți să faceți și să fiți gata când ajungeți în salon. Deci, veți fi siguri că nu veți regreta după aceea, de ce pentru această variantă ați decis luna aceasta.

Este foarte important să aveți manichiura dovedită, așa cum v-ați dovedit coaforul. Este adevărat că după îndepărtarea gelului unghiile vor fi mai subțiri, dar este foarte important să îndepărtați gelul în salon, unde manichiurile le vor amenința în mod corect și le vor pregăti pentru o recuperare rapidă. Există diverse creme și geluri pentru a da putere unghiilor naturale, așa că nu vă faceți griji, se vor recupera foarte repede. Gelificarea este o alegere excelentă pentru doamnele cu unghii slabe.

Ideea pentru decor este multă. De data aceasta vă vom arăta cum să vă decorați unghiile cu strasuri și sclipici cu surse și explicații. Vei fi ca o vedetă de film. Bucurați-vă!

stras-unghii-art-30

Aceste unghii îmi amintesc de Regina Zăpezii. Culori lungi, înguste, întotdeauna moderne, neutre, cu o mulțime de strasuri.

Sursă

stras-unghii-art-23

Unghiile de covor sunt purtate pentru câteva sezoane. Aceasta este o nuanță foarte frumoasă verde închis, verde regal.

Sursă

stras-unghii-art-40

O combinație frumoasă de albastru închis și bej cu strasuri care îmbogățesc întreaga combinație. Trebuie doar să luați decizii cu privire la lungimea unghiei și forma care vi se potrivește cel mai bine.

Sursă

stras-unghii-arta-18

Aici avem o combinație de unghii mate și unghii cu gel strălucitor. Gelul cu sclipici dă o notă specială întregii combinații.

Sursă

stras-unghii-arta-27

Dacă toate unghiile în culoarea metalică sunt prea mari pentru tine, atunci acea culoare se poate face pe una, două unghii ale mâinilor ambelor mâini și asta va fi suficient pentru a străluci.

Sursă

stras-unghii-art-45

Unghiile lungi ovale sunt bune pentru doamnele cu o placă largă, deoarece le va îngusta vizual și va arăta mai frumos.

Sursă

stras-unghii-arta-46

A patra unghie ovală este una dintre cele mai frecvente alegeri ale femeilor din întreaga lume. Această formă este cea mai apropiată de forma naturală a unghiei, iar frumusețea naturală și aspectul natural sunt ceva care este întotdeauna la un preț.

Sursă

stras-unghii-art-49

Dacă te uiți atent, vei observa o manichiură franceză discretă, dar în aceeași culoare. Cu aceasta, o parte din unghia cea mai apropiată de rădăcina unghiei este strălucitoare, iar partea superioară este mată. Culoarea cărnii este foarte drăguță asociată cu strasuri negre care conferă sufletului întreaga manichiură.

stras-unghii-arta-47

Neagrul este mereu la modă ca micuța rochie neagră pe care toate doamnele o au în dulap. Chiar si unul. Această manichiură extravagantă este pentru micuța curajoasă, așa că, dacă ești așa, mergi după ea.

Sursă

stras-unghii-arta-48

Dacă aveți unghiile fragile scurte, trebuie să verificați funcționarea glandei tiroide. Pentru că dacă unghiile tale se rup la cea mai mică atingere este un semn că tiroida nu funcționează așa cum ar trebui. În aceste cazuri, unghia se separă de paturile de unghii, ceea ce este adesea vizibil cu ochiul liber.

Sursă

stras-unghii-art-50

Dacă îți place să porți unghii albastre înseamnă că pentru tine sunt lucruri importante care sunt superficiale și, de asemenea, stabilitate. Culoarea albastră nu este atât de liberă încât să poată trimite mesajul „Sunt responsabil și nu-mi pasă ce crezi despre asta”.

Sursă

stras-unghii-arta-2

Pentru o femeie mai blândă, rozul este întotdeauna cea mai comună alegere. Este mai bine dacă este combinat cu un alb care este veșnic verde. Pentru mine cea mai frumoasă este de această culoare pentru blonde, dar și pentru brunete.

Sursă

stras-unghii-arta-3

Manichiura Franch este întotdeauna în tendințe. Doar dvs. trebuie să decideți cum o veți face, va fi o manichiură franceză simplă sau un pic îmbogățită.

Sursă

stras-unghii-arta-4

Culorile neutre ale unghiilor sunt clasice și cu ea nu poți da greș.

Sursă

stras-unghii-arta-5

Iată unghiile făcute în diferite nuanțe de violet. Un sigiliu special lasă gelul cu sclipici pe o unghie a ambelor mâini.

Sursă

stras-unghii-arta-6

O mare contribuție la întregul aspect al unei mâini dă inele de bijuterii, ceea ce este interesant, deoarece acest lucru este în imagine. Mâinile tale vor arăta bogate cu ele, îngrijite și mai presus de toate – frumoase.

Sursă

stras-unghii-arta-7

Unghiile în relief și părțile de unghii cu multe pietre pot fi o alegere foarte bună. Dacă sunteți un fan al culorilor pastelate, iată o idee pentru manichiura de luna aceasta.

Sursă

stras-unghii-arta-9

Un ombre excelent, fără două culori similare. Tranziția este foarte frumoasă și blândă. Și despre acest inel eficient cuvintele sunt de prisos.

stras-unghii-art-10

O altă dovadă că gelul sclipici și strasurile în combinație cu culoarea mată pe celelalte unghii este o alegere excelentă.

stras-unghii-arta-11

Aceasta este o manichiură foarte drăguță în culori pastelate cu strălucire de diamant și culoare aurie luxoasă. Cu această manichiură în hainele potrivite veți arăta grozav. Aș dori să combin rochia cu tocuri turcoaz verde și auriu.

Sursă

stras-unghii-arta-13

Pietrele cu un deget pe ambele mâini sunt detalii discrete, dar foarte eficiente, care îmbogățesc întreaga manichiură. Uneori, strasurile de pe unghiile întregi pot părea aglomerate, dar pe unghii pot părea foarte eficiente.

Sursă

stras-unghii-art-14

Manichiură foarte drăguță și discretă, ceea ce nu este necesar pentru a vă putea simți liber să o luați în acest sezon.

Sursă

stras-unghii-art-15

Foarte populare sunt strasurile Swarovski pe unghii din cristale Swarovski. Strălucire frumoasă în diferite culori, care provine din ruperea luminii în cristalele Swarovski, astfel încât va fi un decor minunat pentru unghiile tale.

Sursă

stras-unghii-art-16

Pe un fundal alb, strălucirea strălucitoare a pietrelor va veni în mod deosebit în prim plan.

Sursă

stras-unghii-arta-17

Verde turcoaz este pentru femei, care este spirit blând, combinat cu modele albe arată foarte interesant. Perlele mici albe dau acestor unghii o linie seducătoare.

stras-unghii-arta-19

Culoarea albă arată bine atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi, este important să-i spui o cauză bună pentru că și cele mai mici greșeli sunt foarte vizibile. Populare sunt nuanțele mat, sidefate, lactate și perlate. În combinație cu alte culori sau strasuri speciale vin în prim plan.

stras-unghii-art-20

Negrul extravagant cu strasuri aurii este întotdeauna modern, dacă ești curajos și îndrăzneț, alege aceste unghii.

stras-unghii-arta-21

Kiara Sky produce produse frumoase pentru îngrijirea unghiilor. În fotografie putem vedea Kiara Sky Soak-off Gel Polish pe care îl putem pune în unghiile noastre naturale și vindeca 30 sec în lampă UV. Poate fi îndepărtat cu ușurință fără a deteriora unghiile naturale.

Sursă

stras-unghii-arta-22

Deși forma de migdale a unghiilor în sezonul trecut nu a fost atât de populară în modă, pe stradă este în special în generația tânără.

Sursă

stras-unghii-art-24

Unghiile lungi sunt foarte bogate, ale căror tonuri pastelate sunt completate de unghii verde închis pe unghia degetului mic. Dacă mergeți la petrecerea principală din oraș, această combinație va fi un mare succes.

Sursă

stras-unghii-art-25

Forma de migdale a unghiilor, nuanțele pastelate, culoarea bej combinată cu albul vă vor face mâinile să pară blânde și cultivate. Este foarte important, dacă faceți o manichiură obișnuită și uscați gelul sub lampa UV, pentru a vă îngriji mâinile. Asigurați-vă că vă bateți mâinile în fiecare zi cu cremă hrănitoare pentru mâini.

Sursă

stras-unghii-arta-26

Dacă doriți ca unghiile să fie bine făcute, este foarte important să schimbați regulat becul din lampa UV. Becurile trebuie schimbate la fiecare 4 până la 6 luni, în funcție de frecvența de utilizare sau când observați că unghiile clientului dvs. devin galbene, se despart sau cresc.

Sursă

stras-unghii-arta-28

Culori metalice lucioase, cu o putere de ascundere excelentă, unghiile vor fi strălucitoare și pline de farmec. Pentru sărbătorile viitoare, puteți alege un cui în aceste tonuri.

Sursă

stras-unghii-art-29

Aceste unghii îmi amintesc de univers cu strasurile albastre și negre de pe degetul inelar. Modelele negre pot face frumos să sublinieze culoarea deschisă a unghiilor.

Sursă

stras-unghii-art-31

Aceasta este o combinație sofisticată, strasurile conferă un aspect elegant și glamour acestei combinații. Tonurile blânde de trandafir măgulesc aproape fiecare doamnă.

Sursă

stras-unghii-art-32

Dacă urmează să vă odihniți pe o plajă departe de centrul urban, completați-vă aspectul cu aceste culori ale mării și adâncurile mării. Umbra minunată făcută la unele degete va reîmprospăta fiecare combinație de o singură culoare. O perle și strasuri în alb vă vor aminti de adâncurile mării și de valuri.

Sursă

stras-unghii-arta-12

Această combinație de culori pastelate și strasuri în aur, este o combinație bogată care îmi amintește puțin, trebuie să recunosc, amintind de partea luxoasă a Orientului Apropiat.

Sursă

stras-unghii-art-33

Cu aceste unghii mâinile tale vor părea întotdeauna îngrijite și frumoase și te vei simți seducător.

Sursă

stras-unghii-art-34

O altă idee despre cum să-ți faci unghiile, în formă de migdale. Dar trebuie să recunosc, inelele și brățările contribuie destul de mult la aspectul mâinilor tale.

Sursă

stras-unghii-arta-35

Unghiile mate sunt și o selecție a acestei doamne. Culoarea roșu închis a lui King este întotdeauna la modă, iar strasurile aurii arată foarte luxos.

Sursă

stras-unghii-arta-36

Cu excepția unghiilor cu gel se pot extinde și cu acril. Diferența este că gelul este uscat sub o lampă UV și acrilic pe aer. Gelificarea unghiilor este excelentă pentru renunțarea la mușcarea unghiilor, de care suferă mulți oameni. După un timp, unghiile sunt recuperate complet de la mușcături.

Sursă

stras-unghii-art-37

Aici vedem o combinație de culori metalice și unghii mate cu strasuri. Unghiile mate sunt perfect servite pentru a minimiza luciul mare de culoare metalică și zirconii.

Sursă

stras-unghii-arta-38

Când vorbim despre tonuri de pământ, acestea sunt populare de mult timp în întreaga industrie a modei. La fel și atunci când unghiile sunt în cauză. Acestui trandafiri maro conferă moliciune, lux zircon, iar detaliile albe de pe arătător împrospătează aceste culori toamnale.

Sursă

stras-unghii-arta-39

Această formă de unghie se potrivește aproape tuturor doamnelor, îngustă vizual și alungeste unghia. Atunci când alegeți aspectul unghiilor, aveți grijă deosebită, deoarece toată lumea nu poate purta totul.

Sursă

stras-unghii-arta-41

Dacă sunteți angajat, aveți grijă de lungimea unghiilor, evitați unghiile foarte lungi dacă vă poate interfera în activitățile de serviciu. Condiția pentru unghiile frumoase nu este să fie un lung, de asemenea, unghiile scurte pot fi frumoase.

Sursă

stras-unghii-arta-1

Culoarea albastru regal a unghiilor, lungime moderată, aceasta este o alegere excelentă. Unghia albă este acolo pentru a reîmprospăta întreaga combinație și este decorată în mod natural cu strasuri de culoare albastră.

Sursă

stras-unghii-art-42

Unghiile albe și lăptoase stau minunat pe pielea bronzată, așa că dacă te-ai întors recent de la mare, aceasta ar putea fi alegerea ta.

Sursă

stras-unghii-art-43

Uneori lucrurile mici pot contribui mult la impresia generală ca linia subțire de aur de pe degetul mic. Orice altceva ar fi de prisos deoarece unghiile de pe degetele inelare sunt foarte bogat decorate..

Sursă

stras-unghii-arta-44

Îmi place extrem de mult o culoare aurie și cred că poate ridica fiecare combinație și chiar face cea mai simplă strălucire.