Michael Herrman, chef för franska studion Ateliers Michael Herrman renoverade nyligen en duplexlägenhet i en byggnad från slutet av 1700 -talet i Paris, Frankrike.

Den 1 500 kvadratmeter stora lägenheten med tre sovrum har ett klart glasgolv ovanför matplatsen för att få dagsljus till båda nivåerna.

Lägenheten får en surrealistisk känsla genom denna suddiga kant mellan interiören och utsidan, liksom de flera lagren av transparenta och reflekterande glasytor. Alla element i lägenheten är funktionella, oavsett om de är inne eller ute, inklusive den öppna spisen.

Användningen av glas går igenom designen och inkluderar glasskåpen i köket och glasplattor, diskar och armaturer i hela lägenheten. De tre sovrummen ligger på båda våningarna i motsatt ände av lägenheten, betjänade av privata badrum och organiserade runt en separat innergård.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se webbplatsen