ogurečna maska ​​za obraz v domačih razmerah Ogrec je na splošno znan kot koristen in okusen sadje, lahko pa ga uporabite tudi v kakovostnih učinkovitih kozmetičnih sredstvih. Ogurečna maska ​​za obraz v domačih razmerah sposobna razviti mladost in lepoto. Sredstvo podpira pomemben pozitiven rezultat. Vsi recepti so preprosti in dostopni, pri redni uporabi pa pomagajo rešiti številne kozmetične težave, izboljšati zunanji vid in stanje kože.

Polezne lastnosti ogurca za kožo

uporabne lastnosti ogurca Svež ogurec je učinkovit naravni inženiring za domače mase. V tem primeru je sosrektočeno veliko uporabnikov za uporabo. On dobro očisti in snema pospešitev, uporablja pigmentne petke, zmanjšuje oteklino, ima podtlagivajoč in uvlažljiv učinek.

Ogljik na 95% je sestavljen iz vode, zato je idealno namenjen za suho in občutljivo kožo obraza. On v celoti uravnava, izloča od šelušenj, obnavlja normalne hidrogene.

Polezna akcija ogurca na koži obraza:

 1. Лечение. Zahvaljujoč retinolu ogurec prihaja za živahno kožo. On snema vospalenje in razdraževanje, zmanjšuje izsipanijo.
 2. Регенерация. Biotin pospešuje obnovitvene procese in aktivira kleroto, ki aktivira estetsko izrazito kollageno in elastiko v njenem slogu.
 3. Защита. Organizirane kisline v sestavi ogrukov povečujejo zaščitne funkcije in krepijo imunski sistem.
 4. Восстановление. V pogojih rednega in pravilnega izvajanja postopoma obnavlja strukturo, ki poveča njeno moč in elastičnost.
 5. Pomoč. Skupine vitaminov V zmožnostih procesov estetske namestitve tkanine, razgradnje morskih snovi in ​​toniziranja, nasičevanja celic kisline.
 6. Увлажнение. Za izračun stanja ogurečni sok pomaga uravnavati izrazitost vašega sekreta in vzdržuje vlago v notranjosti kota.

V domači kozmetologiji se ogrci pogosto uporabljajo za osvetlitev kože obraza. Ogurečni maski se pogosto uporabljajo za zmanjševanje obremenitev, pigmentnih petenov, izrazitev in izboljšanih barv kož.

Za kakšno vrsto kožice ogurečne maske podhajajo več

univerzalno sredstvo za kožoOgrevna maska ​​za obraz, ki se prodaja v domačih pogojih, upošteva univerzalno sredstvo, ki je namenjena različnim tipom kože. Visoka učinkovitost in številne koristne lastne objave so absolutna naravnost in kemična sestava ogljika.

Ogrelne maske, ki se redno uporabljajo na ustnicah, lahko pomagajo pri obnavljanju in ocenjevanju.

Kako pravilno uporabiti ogrice pri različnih vrstah kož:

 1. Za žrtno kožo mekot ali sok ogurca se smešiva ​​z jaičnim belom, sokom limone, zdravilnimi travami. Tako združevanje omogoča doseganje podsušujočega in protivospalitelnega delovanja maske.
 2. Pri suhih in oživljenih živilih za obraz dobro povežite živila z živimi proizvodi hrane – mešanicami, slivkami, rastlinskimi masli. Največja uporabna površina, ki vsebuje oljčno, letno, kukuruzno, mindalno, kokosovo, oblepihovo in kozmetična olja.
 3. Za zdravljenje izsipanega pri kombiniranem oguretu se idealno ujema z aloe, kozmetično glino, cenimi éfirnimi masli. Vendar pa se taka sredstva uporabljajo glede na prikazane in strogo odmerjene oblike.
 4. Pri objavi prvih priznanj staranja z namenom predlagane največje učinkovitosti prikažejo maske iz ogrsa in vašega izdelka, z dodajanjem svežih ali narejenih jagod in sadja, nasičenih organskih kislin.

Na podlagi ogurečne kašice in vseh fantov je enostavno učinkovit očistilni škrab. To domače sredstvo ima naravno sestavo in deluje delikatno, zato je popolnoma varno za nego obraza.

Ogurečna maska ​​za obraz v domačih razmerah – 4 recepti

ogurečna maska ​​za obraz v domačih razmerahOgrec ne povzroča alergijskih reakcij in varnosti pri pogosto uporabi. Za pripravo maske se lahko kombinira z različnimi komponentami, primernimi za različne tipe kož.

Осветляющая маска

osvetleča ogurečna maska ​​za obraz v domačih razmerahZa hitro osvežitev kože in vračanje zdrave barve pod masko za obraz iz ogrca in limone. Dostatno se preprosto povežite s stolovno ložko, ki vsebuje limonino in protertojo mekoti ogurca. Za okrepitev osvežujočega učinka v smese priporočamo dodajanje 2-3 kapljic olja timijana. Sredstvo se nanaša na 10-15 minut. Potom se smyva, koža se uvlaži kremom.

Periodičnost uporabe limonno-ogurečne maske je 1-2 krat v nedelji.

Питательная маска

огурец и мед для маскиPoleznimi lastnostmi nudijo zaščito in med za obraz.

To je sredstvo, ki je kompleksno in učinkovito za uporabo:

 • očisti;
 • pitaet;
 • увлажняет ,;
 • осветляет;
 • omolaživa.

Osebno uporabna medovito-ogurečna maska ​​se odzove pri vozrastni in utjadajoči koži.

Sdelajte njeno zelo preprosto. Za to povezovanje je na voljo v 1 čajni loški žitne medalje in kašicah iz mekoti ogurca. Sestavite ga tako, da ga vstavite v 15 minutah. Postopek se ponavlja 2-3 dni.

Увлажняющая маска

uvlažnjujoča maska ​​za obrazIntenzivno uvlečenje zahteva suha in občutljiva koža, nagnjeno k obarvanosti, šeluševanju, predhodnemu stanju. Odpravite težave in izboljšajte stanje, ki bo pomagalo pri uvlažitveni maski za obraz iz ogrca. V tem primeru se lahko uporabi kot edinstven sestavni del maske ali v kombinaciji s smetano, tvojo ali sličicami na izbiro. Medsebojna povezava je v ravnih delih, ki se premikajo in se nanesejo na 15-20 minut. Po tem, ko sredstvo smyva, koža se uvlaži kremom.

Priporočeni postopki za periodičnost so 2 ali 3 krat v nedelji.

Ogurečna maska ​​od priŝej

маска от прыщейOgrelne maske za obraz v domačih razmerah pomagajo pri problematični koži, izsipaniji, povečani izraziti med seboj. Za pripravo sredstev, ki jih bo dobil en sam dvignjen beli blok in stojna loža ogurečne kašice brez liščne tekočine. Za povečanje antiseptičnih lastnosti lahko hitro dodate 2 kapi masla čajevca. Vse premiši se do sorazmernosti, masa se distribuira po kože. V 15 minutah se zdravilo uporabi na licu, nato pa se sproži prohladno vodo. Krem nanese samo po polčasu po postopkih. Maska se ponavlja vsake 2-3 dni.

Omejitve glede uporabe in priporočila

delaem masku iz ogurcaOgrec nima kontraindikacij za uporabo. Ta izdelek razlikuje mehko, a ne učinkovito delovanje. Ogrelni maski dovoljujejo nalaganje tudi na območje okoli stekla. Vendar pa mora slediti tudi okulaciji z uporabo drugih sestavin domačih masov, zlasti pri povečani občutljivosti kože obraza.

Če morate hitro odpraviti naslednje ustalosti in pridobiti podtlake, lahko preprosto naročite ogurec kruške in jih položite na 10 minut.

Kako narediti masko iz ogurcova – koristna priporočila:

 1. Uporabljajo se samo sveže mlečne zelenjave, zelene barve in brez gore.
 2. Pri pripravi maske je idealna mešanica, kožura in semena se obrezujejo.
 3. Samousy bystryj sposobna uporaba – kašica ali kružni ogurca na lico.
 4. Maske z ogurečnim sokom morajo biti svežepripravljene, ne smejo biti.
 5. Pred neposredno uporabo orodja, ki očistijo skram
 6. Sestavlja se, ne vtira se v kožo, ampak se umakne-ne traja 10-15 minut.
 7. Po zaključku postopkov postopki pomagajo odstraniti vodo, ki je večkrat uporabljena krema.
 8. Pri sprožitvi neprijetnih ugodnosti pri izdelkih se zavrne.

Odločba o osebah ni vedno rezultat dolgoročnih sredstev in postopka. Obilni ogurec z grdarki lahko postane trenutno pomemben sekretom privlačnosti v dolgih letih. Glavno, to je pravilno in s tem, da uporabite naravni izdelek za pripravo kozmetičnih sredstev v domačih pogojih.

Učinkovite maske za obraz iz ogurca – video