чем кормить кроликов Če želite uspešno razdeliti kroge, morate podrobneje razmisliti o proučitvi pravil o vsebini živali. Posebej pomembno je vedeti, če skomplicirate kroge, samo izključno uravnoteženo in raznoliko dirko jih bo sposobno hitro uresničiti. Pomembno je, da jim zagotovite polne snovi in ​​vitamine. Poleg tega obstaja veliko število rastlin, ki so nasprotne krolikam in lahko prispevajo k njihovim živalim. Zato je pomembno, da se naučite pravilno hraniti živalskih živali.

Preberite tudi članek: kako pravilno pripraviti kroglico?

Osnovni vidi kormov

zelena korma Opytni zavodniki smo lahko brez truda odgovorili na vprašanje – kaj bi morali zamenjati? Vendar pa za začetek fermerov ni vse enako. V meniju živali morajo biti prisotni raznoliki zelenjava, zelenjava, zrno in kombinacija. чем кормить кроликов

Vse, kar lahko razdelite na več vidov:

 • zelene;
 • grubyе;
 • сочные;
 • koncentrirani.

Vsaka vidna korma ima svoje značilnosti in zahteva pravilne podatke. Če so nekateri produkti mogoči, jih lahko vstavite v sirom, druge samo v varenom.

Zelena korma za krokovice

dikorastušči travi za krolikoveKakor le vesno pojavljajo prve zmage rastnega krompirja, lahko dajo zeleno koromo.

Oni morajo obvezno prisostvovati v racionalnih živalih in vključevati sebe:

 1. Дикорастущие травы. Sledi učiti, kaj vse iz njih ne bo prišlo za prehrano krolikov. Vsekakor jih je vse zagotovilo na estetskih lugah. Če obstaja možnost, lahko na svojem mestu izrazite številne travne dogodke. Za to pojdut: lûpin, klever, lûcerna, oves, ячмень, kukuruza.
 2. Овощную ботву і капусту. V količini takšnega zelenega korita je treba podati botvo brûkvy, topinambura, kartofelja, svež kormovoj ali saharno, turnepsa. Če ne boste več izbirali na svežih svečah, to ne bo več v skladu z vsemi količinami zelenih kormov. Ona ima slabilom dejanjem. Vsem, ki ne bodo sledili, je treba dodati v korst listov in vetrov, ki imajo zakrepljujoče lastnosti. Podobite tudi olha, okopnik ali tisoč tisoč.
 3. Сеянные бобовые и зерновые травы. Ti koristni kroliki vsebujejo veliko količino beljakovin in vitaminov. Kljub temu, da je odstranjevanje določenih posnetkov povzročeno z vzdušjem življenja, jih je zato treba združiti z drugimi vrstami kormov.

Ne glede na to, da je kartofelatna bota razredčila krompir, je treba to narediti z ostrožnostjo. Če želite to narediti, morate skokirati 4 – 5 dni do načrtovanja urnih urnikov. Postopoma vnesite svoje podatke v košarico, dobavite jih pošteno.

Grubye korma za krolikove

grubye korma za krolikoveIzbirajte, če kupite kromove, ni vredno pozabiti na grubo komar. K nim se nanaša: seno, soloma, vetki nekaterih деревьев. Oni pomagajo izboljšati piškotek krokolov in dodatno stabilizirajo zube, kar prav tako potrebuje pušistim zver. Oni z užitkom bodo z igrišči stopili v vek koru in ne bodo stali na mestu.

Vse, kar potrebujete, so mladiči, ki imajo maline, akacije, lipe, ivy, jabloni in osi. To ljubimo lakomstvo krolikov.

To še posebej izstopajte, kot glavni element iz številk grupnih kormov. Zagotovite njegovo potrebo po teh zelenih rastlinah, ki zahtevajo krompir letom. Skašivajte ga sledi do začetka cvetenja travy. Po tem, ko je potrebno, nekaj dni ostanejo na soncu, da bi jih dosegli. Če želite suho, je treba še dodatno posvetiti pod navosom, da se to ne bi zgodilo v zadnji fazi. Hraniti ga je treba v zaprtem prostoru na drevesnih nastilah.

Če bo v času priprave sena dolgo časa stala do dolga vremenska napoved, jo je treba poslati majhnim udeležencem. Po tem je treba razložiti tanke sloje na polkah iz kovinskih plošč ali na drevesnih rekah. Ni vredno zatirati s pokosom sena v kormu. Če trava postane preveč groba ali dolgo časa bo na voljo pod doždejem, krogi bodo ploto samo še. Če je prišlo samo do nakupa samo v grubu videa, potem ga bolje preusmerite v muku. Polučajte jo skupaj z drugim korom, živali z užitkom jih posvojite.

Na enem vzročnem krogu morate pripraviti približno 45 kg kilograma sene. Toliko količin, ki jih je treba namestiti. Če je načrtovan, je vredno zapastiti senom in na malyšej. Dostatno bo 10–15 kg na krožniku. Če na zimu sena ne hvati, potem v prvem koraku sledi, da pokvari samkam.

Vetke tudi, kot in se lahko zagotovo premaknejo na zimo. V hladnem času leta so v dobrem izvornem vitaminu. Za njihovo pripravo vetrov z ustreznimi drevesi je treba dobro izsušiti. Udobno vse, kar se dogaja, je to pod krinko, kjer bo zagotovljeno dobro pospeševanje takšnega grobega mesa. Poleg tega lahko z drugimi možnostmi shranite pitomcev svežih vetrnic ali sosnih. Oni bodo sposobni vplivati ​​na povečanje apetita in ugodno voziti na šerstku. Edino v bistvu, da jih potrebujete v majhnih količinah in delate preryvy.

Kakimi sočnimi kormami je mogoče kormirati krokolov

sočna korma v vprašanjih krolikovČe bodo na začetku leta velika del racionalnih krolikov vključevali zeleno komoro, bo to v večji meri trajalo, ko se bo začelo želeti in njeno ne bo v nujnem številu. V tem času je mogoče dati različna korneploda. Horošo podhajajo bahčeve kulture. Im ponraвяts tykvy, kabački in arbuzy. Taki korma bogati vitamini. Edino v teh malo proteinov in klečat, zato jih je treba združiti z drugo piškotki.

Kormastna kroglica potrebuje večjo količino vitaminov, kar je običajno, zato je nujno, da vnesete korneplode. Poleg tega sočna komora pomaga povečati količino mleka.

svežaя чистая морковьVedeti morate, da lahko na najboljši način preskusite nekatere izdelke. Morkov je bolje, da dajo krolikam v zelo dobro stanje, dobro iz zemlje. Možno vstavite njeno celico v celico ali poglejte na kusočke. Kroliki z užitkom s svojo igro. Kapustu je mogoče dati kot v svežem, takšnem in varenom ali kvašenem videu. Vendar, da bi preprečili kršitve piškotkov, jih postopoma in počasi uvedli v racio. Kabačke kormove je mogoče dati v sirom videu. Oni omogočajo boljše uporabo vseh drugih korov. Tikvu dajte, kot v syrom, tak in varenom videl. Malenkim krožnikom iz nje ni mogoče storiti. Ona bo pomagala povečati naravo in sposobna povečati količino mleka v korumskih kroničnih.

Velik pomen v vprašanjih o posebnih komarjih ima silose. Njegovo zagotavlivajo iz trave, botovine, zelenjave in bahčevih kultur. Če bo več v sestavi, bodo na voljo, tem vprašanjem in koristno pa bo prišlo v koš. Horosho se uporablja za krolikove silosa, v sestavi katerega se prilegajo sveže, botvy, kormovoj kapusty in morkovi.

Za pripravo silose je treba nujno spremeniti vse sestavne dele na mehkih kusokih, po tem, ko jih je treba vstaviti. Želelo bi to narediti v velikih jamah s drevesnim karkasom na vseh straneh. Uporabite ga lahko za uporabo v leseni embalaži. Posredujte ga v izmenjevalnih sredstvih, nujno omejite postopke kisline. Za to sledi, da se skrije vse plenko, nato pa se uporabi sloem zemlje s solomojo. Taka eda bo gotova samo čez 1,5–2 meseca.

Koncentrirana korma za krolikove

koncentrirana korma

Ne glede na koristne lastnosti in vprašanje zelene in sočne piščalke, skozi vse, kar je potrebno, in koncentrirano komoro. К ним относятся:

 • zlaki;
 • отруби, жмых, шрот;
 • зерна бобовых;
 • комбикорм;
 • korma živalskega izvora.

Zahvaljujoč velikemu vsebnosti beljakovin in majhnim vodam koncentrirane sestavine imajo visoko energijsko moč. Oni pomagajo kroliki hitro in intenzivno rastejo. V korpusnih krogih so sposobni povečati mladost.

V količini zlatov in zeren dobro podojite oves, kukuruza, rožь, ячмень, пшеница, горох, бобы, чечевица. Želeno, da bi 30-40 % dnevne racije sestavljali predvsem koncentrirano komoro. Prav tako morate vedeti, kako pravilno navesti krolikam takšne izdaje. Tako, torej je mogoče skrbeti za živali v celovitem zrnu, drobnem ali splûŝennem. V njem je veliko vprašalnih stvari, pri tem pa se upošteva dietični kormom. Zernom je mogoče pogosto kopičiti kroge, ne boj se jih oživeti. On bo dobro vozil na perifernem računalniku.

Kukuruzu bolje dajte krolikam v zaklenjenem videu ali drobni. Poleg tega, iz nje ni mogoče spreminjati kašu, ki je tudi ponravita zver. Ta izdelek je posebej priljubljen pri odkrivanju krokolov. Lahko ga združite z bobovimi kulturami, v katerih je veliko beljakovin in aminokislotov.

Pšenico, jamen, sorgo in rož je treba prikazati v drobnem videzu in bolje podmešivati ​​z drugimi vidnimi kormi. Ne morate jih davati v veliko količino. To lahko povzroči vzrok življenja.

granulirani kombikormNe stane prenebregatja in kombikormom. On vsebuje uravnoteženo sestavo, ki omogoča izpolnitev vseh potreb v vprašanjih. Obstaja še poseben koncentrat za krolikove, ki je bil izveden v melih in velikih delih. Z njegovo pomočjo je mogoče zamenjati vse ostale vire koncentriranih kormov. Vendar pa bo to bolj strogo vprašljivo, kar bo povzročilo karma. Ono že pomaga izraziti zverkov bistree.

Pri izbiri kombinacije je treba učiti voznika krogov. Obstajajo mešanice, namenjene za počitek Specialisti od 1 do 3 mesecev, in obstajajo do 6 mesecev. Boljšim krolikam je mogoče dati katero koli varianto komar.

Če želite shraniti krolikove, da boste dobili vitamine in minerale

Če želite napolniti krompir za polnopravno hranoVeč informacij o uporabi vitaminov in mineralov v košarici. Obvezno morajo obstajati v racionih. Če v času toplote kroki dobijo potrebne vitamine iz zelenih in sočnih izdelkov, to pomeni, da bodo njihovi prebivalci manjši. V tem primeru jih lahko pomagate s posebnimi dodatki.

Potrebni vitamini

vir Novice po temah:Da bi lahko prejeli vitamine A in D, jih je treba dodati v piščančje živilo ali vitamine za živali v koncentriranem pogledu.

Ne glede na starost krolikov se razlikujejo glede na starost krolikov in tudi njihove dejavnosti:

 • majhnim krompirjem potrebuje 0,3–0,5 g vsakega;
 • vzroslim osebjam, ki se nahaja v fiziološkem okolju, lahko damo za 1 g;
 • krompirji, ki pripravljajo članke iz mame in hranijo več vitaminov – približno 3 g na kašo.

Glavni pomembni vitamini za krolikove se nanašajo:

 1. Skupine vitaminov V zmožnostih dobrega piščevarenja in kroženja. Oni vplivajo na živčni sistem. Važni za majhne krožnike.
 2. Vitamini dobro vplivajo na piškotek in izboljšajo imunost.
 3. Izboljša živčni sistem in naredi krog bolj mirnih vitaminov A. Prav tako vpliva na reprodukcijo.
 4. Vitamin E nužen za srce in krepitev mišic. Osobenno visoka stopnja nujnosti v njenem voznikaet zimoj. Vsebina je v dobrem senu, travu in pekarskih drogah;
 5. Vitamin K – potrebno za oblikovanje reprodukcijskega sistema;
 6. Za kostne sisteme živali je potreben vitamin D.

Potrebni mineralni dodatki

mineralna dobava soli slanecMineralni dodatki so prav tako potrebni krokali. V njihovih rolah lahko nastopajo: kostna muka, kostna zola in mel. Nekontrolisane krokodilnice pripravljajo kostno muko samostojno.

Neodporni element napajanja vsebuje sol. V njej so potrebni minerali. Ona ugodno deluje na vse življenjsko pomembne procesne procese, prav tako pa izboljšuje procesne stvari. K tem je že samo ukrepiti imunski sistem. Za mladostno potrebo je potrebno 0,5–1 g soli v sutkih, za vzroslih krolikov pa 1–1,5 g. Lučše davati sol-lizunec.

Пищевые добавки

piškotni dodatki v vprašanjih krolikov

Priporočljivo je, da vitamine ne zaužijete s pomočjo piškotkov. K najbolj priljubljenih iz njih se nanaša:

 1. Čiktonik – to je dodatek za hitro rosto in pravilni razvoj krolikov. Ona je izdana v židkom videu. Potrebno je dodati v vodo v sorazmerju 2 ml raztopine na 1 liter vode.
 2. Gammatonik – to je dodatek z veliko količino amino kislin in mikroelementov. Ona je prav tako v živo prikazana in dodana v vode.
 3. Prodevit – vsebuje potrebne vitamine A, D in E. Dodajte v pripravljeno raztopino za vnos, lahko pa jo dodate tudi v košarico. V tem primeru, če bo dovolj dvakrat na dan.
 4. E-Selen-to je tudi raztopina za vnos. Vključuje v sebi vitamin E in selen. Dobro prihaja pri piščevih razmerah in besploditvah.

Pri dobavi v kormu piškotnih dodatkov glavno ne uvlekajte se. Ni vredno povečati vloženih norm, preskusov, ki prejemajo vitamine in drugih živil.

Če želite shraniti kroke v odvisnosti od sezone

če kupite kroke v odvisnosti od sezoneObičajno krmljenje kroj je odvisno od naslednjega začetka sezone. Pri izražanju živali je pomembno, da so dobro in hitro rastli. Kormititi odinakovo stalno krolikov se ne bo zgodilo, lem letom gorazdo več zelenih kormov, pa tudi vetok, zrna. Zmanjšane krožnice potrebujejo v preteklih obdobjih velike energije, da bi lahko podprle ustrezno temperaturo telesa.

V letošnjem času na enem vzročnem krogu je potrebno 40–50 g koncentrirane piščanke v kombinaciji s skupnimi komarji. Poleg tega morate vsak dan dati živalim pol kilograma zelenih kormov. V vsakem primeru, ko bodo pripravljeni na službe, bodo potrebovali več racionalne hrane. Tako je treba koncentracijo koncentracije povečati s 50 g na 70–80, zeleno maso na 600 gramov. Primerno v teh mejah je potrebno shraniti in ohraniti sam. Korporativnim želatino potrebuje manj kot 1 kilogram zelene in 150 gramov koruze.seno v vprašanja krolikov

V zimskem času, ko boste izbrali komoro za kroge, je treba odpreti bolj natančno:

 1. Sledi vklopiti v racionalni košarici in seno. Na vzroslih ljudeh je potrebno izvesti 150–200 g sočnih in 150 g sene.
 2. Za pripravo na slučke je treba dodati oceno okoli 100 g koncentracije in skupne komore.зерно в питании
 3. Če krožčiha ždet potomstvo sočnega korma, morate povečati na 250 g, na skupino pa do 130 g.сочный корм
 4. Pri kormleniji malyše samke je treba dati 350 g sočnega in 150 g koncentriranega olja. Ne stane pozabiti in se samo porabi približno 250 g.

Ko so narasle mesne družine, je treba povečati število koncentriranih kormov, pa tudi odrube in korneplodov. To je posebno pomembno v jesenskem in zimskem času. Mladi krompirom potrebuje nekoliko manj hrane, vendar mora biti enako raznolik.

Režim kormljenja krolikov

racionalna prehrana krolikovIzbirajte, če želite shraniti krolikove, morate učiti, kaj ne sme biti le racionalno, ampak in režim kormljenja. Pušistye zverki sedijo ponemnogu, no pogosto. Lahko odidejo v svoj kormuškam več kot 30 raz na dan. Želeno, da jih shranite v istem času. V tem primeru, če jih nihče ne bo izrazil, bo želel, da začnejo korumentacijo. Zahvaljujoč temu se dogaja vse hitreje in hitreje.polnocennyj racion

Vzroslih krokovihcih je potrebno 2-3 krat v sutkicah. Kormiranih krolovcev in njihovih malčkov je treba 4 -krat vzeti v sutkice. Morda se uporabi naslednji način delovanja:

 1. Pri trehrazovom kormleniji v zimskem času leta:
 • 8 ur ure – davati polovico norm koncentriranega korma in sena;
 • 12 ur – davati сочные корма;
 • 17 ur – dajte polovico norm koncentriranih korov in stojte že v skupni rabi.
 1. Pri trehrazovom kormleniji v poletnem času leta:
 • 6 ur – polovica norm koncentriranih korov skupaj s 1/3 trava;
 • 15 ur je mogoče dati krolikam 1/3 od norm zelenih kormov;
 • 19 ur je mogoče izdati polovico norm koncentriranih in 1/3 zelenih kormov v dopolnitvi s grubo piškoti.
 1. V štirih časovnih obdobjih v zimskem času:
 • 6 ur – izdajte krolikam 1/3 dela koncentriranega komarnika in ¼ sena;
 • 11 ur – lahko dodate 1/3 koncentracije še polovico od norm sočnih korov;
 • 16 ur – oddati ½ del sena in drugo polovico norm sočnih kormov;
 • 19 ur – odložite 1/3 dela koncentratov in ¼ sena. Pred snom je mogoče skormirati vetrove.
 1. Pri štirihhrazovom vprašanju letom:
 • 6 ur – morate izdati tretji del koncentratov in ¼ травы;
 • 11 ur – lahko odložite tako, da je del koncentriranega komarja in le zeleno;
 • 16 ur – mogoče je samo polovico norm travy;
 • 19 ur – sledi skormiranje preostale dele koncentratov in ¼ zelenih kormov in tudi vetokov.

sobludevanje režima hraneTo je le primer grafične kartice. Prav tako morate sestaviti svoj režim po času z učenci, ki se imenujejo kormov. Glavno, neobhodimo naučiti se, da pridemo v stik z enim časom in damo raznoliko pišu.

Opazne in jadovitne korma za krolikove

Ne glede na to, da bi lahko krokali z različnimi piškotki, obstajajo takšni izdelki, ki so nasprotni. Zverjiki zelo občutljivi niso samo za kakovostno komoro, ampak in za ločeno njegovo sestavo.

Опасные травы

nevarne za krolikove travy

Krolikam nelʹzja davat:

 1. Dikorastuŝi travi, kot so: čistotel, boligolov, moločaj, čemerica, naperstânka, veh jadovityj, durman, зверобой, лютики, горчица, белладонна, белокрильник, мак, борец, ветреница, ландыш, редька. Z majhno količino takšnih poškodb se lahko sprožijo bolezni, sudovi in ​​gibalni napadi.
 2. Гнилую і заплесневелую траву.трава с плесенью
 3. Столовую свеклу.stolova svekla
 4. Promerzšie ali gryaznye korneplody.грязные гнилые корнеплоды
 5. Заплесневелый силос.заплесневелый силос
 6. Jadoviti vetki z rakitniki, baguljniki, volčji jagod in buzine.vetki rakitnika

Neobhodimo, da postanete najti za svoje kroge optimalno soočanje korov, ki bodo odpravili po ceni in pri tem pozitivno vplivali na zdravje in razvoj živali.

Овощи и фрукты

kartofeljNe vse to sadje in sadje, ki so namenjeni želodcu krolikov. Ne stane dati vaš kartofelj v sirom videu. Lahko sproži gazoobrazovanje in prenos. Ostorožno morate biti in s kartofelno botvoj. Ona ne vedno usvaiva kroliki. Ne morate dajati krolikam pomidorji, ogurci, baklažani, sladki prerezi in podobni ovoji. Prav tako opravljajo kršitve pri delu s piscem.овощи

Ne dajte krolikam zelenih ostrih izdelkov. K nim se nanaša na česen, luk in gorji prerez. Protipokazana kot zelena del, tak in lukovice.

Razpravljali bodo notranje organe, prav tako pa bodo razčlenjevali ovojnico. Neželeni v piškotkih in eksotičnih sadežih, kot so: apelji, mango, mandarine, avokado in dr..

Hlebobuločni izdelki

хлебобулочные изделяZ ostrožnostjo sledi davanje krompirja hlebnih izdelkov. Morda izredka izdajte im nesladki kruh. Želeno podsušiti ga malo na solnce. Kroliki z užitkom pri igrah koroški in suhari.

Sladne bučke, pečenice, krekerji in drugi drožni izdelki, ki pripeljejo do oživitve, zato jih ne bi smeli dati. Posebna nevarnost predstavljajo krožnike, ki so pripravljeni okoli.

Lahko samostojno pripravite suharike za krolikove. Ih nujno vpeč iz smesi jačmenj in židkoga drožževoga testa, sklenjenega na pšenični muke. Testo sledi zapekati plastami, nato pa opustiti in rezatirati na majhne kuske. Po tem jih je treba podstaviti v zraku v dveh sutokih in dati krokal. Taki suhari imajo vprašalne komponente in uporabne lastnosti. Kmalu potem bodo prišli do točk zob. Davati jih je mogoče samo z dvema mesečnima starostma.

Voda v racione krolikov

potrebna vodaV vprašanjih krokov obvezno mora biti prisotna voda. Pri njenih pomanjkljivostih v živalih se bo zmanjšal apetit, ploho se bodo preusmerile in se uhudjale stanje v celom. Posebno pomembno je zagotoviti stalno prisotnost vode v beljakovini in s koreninskim krompirjem. Pri kormleniji v njih prihaja velika količina tekočine z mlekom. Neobhodnost v vodi je in v rastnem krogu.

dovolj vodeKoličina vode za krolikove bo odvisna od časa leta in škodljivih korov. Letovi kroliki dobijo veliko zelenih in sočnih korov, zato je potrebna v vodi ne tako visoka. Kljub temu, da jih je zelo težko piti vodo, je zelo težko. V zimskem času kroki dobivajo v osnovnem suhem koruzi, zato jih je treba več piti. Če bo voda hitro zaprta na hladnem, potem jo morate poiskati v iskalnikih takoj po koncu koncentracije koncentracije. Lahko nalijte toplo vodo.

Neobvezno obvezno obvezno poiščite kroge, ki zagotavljajo stalno njihovo vodovodnost. Pri odsotnosti vode krožniki lahko prispevajo svoje potomstvo.

Lastnosti kormljenja krožnika

če želite skormirati krolikove in krolatiPri kormleniji krollčat morajo biti bolj ostorožnimi. V prvih 10-15 dneh se sprašujejo le o mladostnikih. Za ta rok velja kritična in značilna velika mešanica živalskih vrst. Pričinsko to lahko pomeni razgradnjo piškotkov, stres.

Prav tako, da boste dobro vprašali mamo, ki bo z mlekom v krompirju delovala vse potrebno za vitamine in minerale.

V tem trenutku, ko se začne, se sprašujete o škodljivostih pri njih, ki so še slabo razvite piškotne sistema. Zato je nujno treba dati legitimne in visokozmogljive izdelke.

Ne korenite krompir mlado zeleno travo. Ona mora biti proвяlena.

Možno je dati v majhnih količinah bobovo in bobovo-zlatno seno, pa tudi oves in pšenični odrubi. Pojdite in koncentrirajte korito, samo predhodno ga je treba razpršiti ali razgraditi. V količini živalskih korov lahko podate malyšam kostno ali ribjo muko.

Vnesite novo koromo v piščalko, ki bo potrebna postopoma. Neobvezno dajte jim majhne majhne doze in si oglejte njihovo samočuvstvo.

Posamezno krojenje iz materialov je možno v 1,5 mesecih starosti. Pri odpadkih v majhnih krogih je lahko stres. Če želite to narediti z vodo v vodi, lahko dodate vitamin V. Dostatno bo 50 mg na 1 liter tekočine. Dopolnilno je možno dati romašku, cikorij, repejnik in vetočni korm. V dveh mesecih lahko kroliki porabijo 80–110 g kombinacije in samo. Sledi dodajanje vprašanj o korneplodah in drugih sočnih izdelkih. Po merilih podrastanja v racionu lahko uvedete več raznolikosti kormov.

Osebnost kormljenja samcev krolikov

корм для самцовOddajno stane, da si ogledate in popravite samcev krolikov. Posebnost tega je, da se nanaša na proizvajalca, ki se uporablja za izdelavo samostojnega izdelka. Vsekakor morate vsebovati ločeno od drugih živali. Oni ne bi smeli vzpostaviti in osvoboditi. Samo v tem primeru, če lahko dobite majhne posledice.

V običajnem času, ko se pojavi sam-proizvajalec, ga je mogoče tako popraviti, kot tudi drugih vzrokov. Vendar pa je pri pripravi na pomoč in v svojem obdobju potrebno dati:

 • izključno v redu hočeš vletno travo ali seno iz raznotravja;
 • za raznoliko uporabo in pridobivanje vitaminov, podobnih bobovim in koncentriranim korom;
 • ne stane pozabiti v tem času, da bi dal kostnu muku, vse, pa tudi vetočni korm.

Važna pravila za shranjevanje krogov

polnocenno in raznoliko vprašanjeZa popolno in raznoliko prehrano je potrebno zagotoviti pravilen sprejemnik in varnost za kroge.

Obstaja nekaj pravil za shranjevanje, ki sledijo:

 1. Ne glede na tri ali štirihrazovno krmiljenje kroglic lahko pridejo do tega, da se podaljšajo ves dan. Obvezno morate zagotoviti njihovo stalno dostopnost. Za to je mogoče vzpostaviti udobne bančne kartice, ki ne preusmerjajo košare. K tem že v kormuškah kroliki ne smogut zatoptat svojo edu;
 2. Za dobro piškotanje ni vredno kopirati krogov med seboj. Neobvezno dajte kormo z velikimi vsebinami klečat;
 3. Obvezno je treba vzpostaviti iskalnike, v katerih mora biti stalno čista voda;
 4. Predloženo takoj nekaj vidov kormov v enem kormleniji, ki sledi, je treba presoditi v kormuških koncentracijah, nato pa odložiti sočno komoro in travo. V zimskem času v koncertu se izda seno. Pri naslednjih posledicah v krogih se izboljša piškotek;
 5. Ne gre za dajanje krolik sladkih izdelkov. To so lahko razlogi za oživitev živali, zaradi česar ne smejo razmnožavati;
 6. Nova komora mora postopoma uvajati, začeti z majhnimi porcijami in postopoma povečevati njihove norme;
 7. Za napajanje krolikov podojdut samo kakovostne komarte. Iz-za slabo piščevarenijo ne morejo uporabiti plohuju pišu.

zdrave krolikiSledi s tem pravilom, lahko izboljšate vsebino krogov. Oni bodo hitreje rastli in se razvijali. Pri nepravilnem nakupu in uporabi nekakovostnih živil za živali se lahko oglašujejo. Osebno je to primerno za preživljanje prostega časa, v katerem se zelo pogosto prevajajo številni viri kormov.

Kormljenje krolej – to je zapleten postopek, ki zahteva tŝatelnega podhoda. Ne vse izdelke, ki jim prihajajo v piščo. Nekateri načini delovanja zavodčiki mislim, da jih dovolj dajejo samo svežo travo. Vendar pa se išče, kar je daleč ne. Če bodo raznolike in vprašljive, bodo piščile, tem hitreje bodo nabirale ves. Eden od zadnjih tekmovanj mora biti raznolik, ne glede na čas leta.

Čem kormiti krolikov – video