skoliko živet krolik Dolžina življenja krokolov v naravi in ​​v domačih razmerah se razlikuje in je odvisna od različnih dejavnikov. Skoraj živet krolik, če mu ponudite kakovosten vhod in skok prožirate pito pri nenadležnem uhodu? Ta vprašanja so moja mnenja v članku. Polovna vam informacija pomaga pri izbiri živalskega sveta za raziskovanje ali v količini ljubljenega pilota.

Preberite tudi članek: če kupite krolikove?

Od česa je odvisen rok trajanja vaših domačih krolikov

skoliko živet krolik v domačih razmerah Za en krožni krožnik lahko doseže največ 14 krožnikov. Prvo vprašanje malyše – materinsko mleko. S 21 dnem, ko začnete poizvedovati o nakupu košare in že v 2 mesecih prebivate v celoti samostojno. Pri starosti 4 mesecev samcov kastrirajo, ostanejo najbolj priljubljeni za nadaljnje razmnoževanje. Vse to čas vlagatelji krožijo redno osmatrivajo živali, izvajajo vhod, izvajajo vakcinacijo in podpirajo živalske polno vitaminiziran korm. Brez pomembne pozornosti vladalec bo izrazil zdravo potomstvo, ki je povzročilo, da se je zgodilo.

Življenjska doba krolikov ni odvisna samo od zdravja proizvajalcev in njihovih potomcev. Na podaljšanje življenja vplivajo in drugi dejavniki:

 1. Порода. Čistoporodni kroliki živijo manj kot metisi. Sledi učenje, kaj kastrirani samci in sterilizirani samočki živijo več. Kroliki velikih področij živijo manj kot okrasne ali živalske srednje velikosti.породы кроликов
 2. Вакцинация. Za izboljšanje zdravja in povečanje števila življenjskih potrebščin je potrebno pravočasno izvajati vakcinacijo. To pomaga zmanjšati tveganje za razvoj bolezni in prehrano živali.вакцинация кроликов
 3. Питание. Piškotni sistem krilnikov ima strogo stroje, kar je nujno potrebno pri sestavi racionalne prehrane živali. Osnovne težave povzročajo nerazpoložljivost izdelkov s skromnim strojenjem piškotnega trakta. Životni razgibavanje dolgo, če je v klečkah ali v bližini vedno stalno sveža voda, sadje in sadje, zrno, seno ali trava.polnocenno vprašanje
 4. Gigiena živalskih in namestitev. Neobvezno redno dezinficirajte celice, da preprečite pojavljanje bolnikov, razvoj gripe in okužbe. V kletkah mora vedno biti čisto in suho. Udobno preživljanje krožnikov je možno v pravilno zgrajenih kletkah in voliščih. Neobvezno zagotovite stok, da bi bili suhi. Za živalske dejavnosti z dolgim ​​časom potrebujete osebni vhod. Če želite, da je bila zdrava, jo redno raziskujejo.živalskih živali in namestitev
 5. Физическое здоровье. V divji naravi krožniki nenehno begajejo in pripravijo, grizutijo drevja in kusty. Če želite čimbolj ustrezati pogojem bivanja v naravnem okolju, morate nujno vzeti živalsko obutev.fizično zdravstvo krolikov
 6. Среда обитания. V najboljših nadežljivih blagoslovljenih živahnih živalskih vrstah bo žival bolj živahna. Pri svobodnem izginotju krolik podverženimi bakterijskimi infekcijami, ki povzročijo njihovo predhodno smrt.sreda obitanija krolikov

Pričetki predčasne smrti krolikov

predčasna gibel krokolovDaže pri dobrem vhodu v domačem okolju sredi krogov je lahko zunajpadež.

Pričinska predhodna živalska živalska živila lahko:

 • rezultat pridobljene poškodbe od težjega življenja ali nepravilnih ugotovitev otrok;
 • rezalna mešanica temperature vsebuje krokolov;
 • prervanna bremennost v samoček;
 • srdečni udar po izpugi;
 • vnezapno uhudšenje zdravja;
 • миоз.

Če ste ga kupili v zoomagazini, ga morate vsebovati v zaprtem prostoru do naslednjih obstojnih plačil. Privilegirane vsebine v posebnih pogojih, ki vplivajo na občutljive občutljivosti pri previsokih temperaturah in bi jih lahko celo označile.

Miozom živalskega trpi zaradi odpovedi svojega ličinoka, ki izvira iz odloženih jaic. Jajca v živalskem svetu odlagajo zaraščene mikrobe muhi. Prvi priznanje bolezni – neprijeten zapah. Če je naenkrat odkrita težava in je treba zdraviti, je življenje mogoče rešiti, vendar pa se njegova življenjska doba znatno skrajša.

Predhodno začetek razvoja mioza lahko vsebuje le kroke v čisto in redno kontrolo.

Resnično umeren krok lahko odstrani, kar lahko sproži gromke zvoke. V živalskem razvoju se šokira in nastopi neprimerna smrt.

Ne vedno okrol krolčihi gre neposredno. Če je prišlo v času okrola, potem pa ni nič, je treba nujno oskrbeti samočko. Možno plod na zadnjem času in obstaja nevarnost gibolov mamočki.

Ni vredno kupiti vzgojenih strokovnjakov, da ne bi objavili lastnika starega kroga, ki je poskušal dobiti stres od smenih mest obitanije in umreti prej.

Skoraj živet krolik za raziskovanje v domačih razmerah

skoliko živet krolik pri razvedenijiZa začetek je treba razkriti kroge pri udeležencev, ki potrebujejo pomoč, vedeti, kakšna je srednja življenjska doba približno 7 let. Vendar pa izrazito krožijo popolnoma ne za to, da bi preprosto umirili svojo estetsko smrt. Običajno za raziskovanje izberejo velike družine živali, če jih potrebujejo ali družine s krasno šertostjo, če v načrtu realizacije škurok.

V 3-4 mesecih mladostnika razdelijo, izberejo najboljše izvlečke za izdelavo zdravega potomstva. Ostali ojačani, karkarlirajo in pustijo, da takoj pozabijo, kot le dosegli želeni ves živali.

Dolžina življenja živalskih proizvajalcev je odvisna od različnih dejavnikov:

 1. Samo, če je redno redno, lahko pride do 4 do 7 let. Če potomstvo prejme slabe, jih preskočijo na odkorm in zabivajo.
 2. S pravilnikom in vsebino samega lahko traja do 8 let.
 3. Plohoe vsebine proizvajalcev skrajšuje rok trajanja skoraj 2-3 leta.
 4. Nekakova eda je dobesedno za nekaj mesecev pripeljala žival do prejšnje smrti.

Srok življenja krolikov je odvisen tudi od družin:

 • kroliki porok reks in poljski žit v srednjem 5-6 letih;porosa reks in poljski krolik
 • od 5 do 7 let živijo v kroliki družin flamandski velikan;фламандский гигант
 • rok trajanja ameriškega sobolja, klečatega velikanskega in britanskega petita od 5 do 8 let;porody ameriški sobol, klečatni gigantski in britanski petit
 • kroliki družine kalifornijski živi 5-10 let;калифорнийский кролик
 • львиноголовый кролик живет 7-10 let;львиноголовый кролик
 • od 7 do 12 let živijo v kroliki družin golandski baran, angora-gigant in prosta angora;kroliki porode golandski baran, angora-gigant in prosta angora
 • krolik porode minilop prožira od 7 do 14 let;порода минилоп
 • od 10 do 12 let prižira karlikov niderlandski krolik.karlikov niderlandski krolik

Preberite tudi članek: družine krokolov s fotografijami in imeni!

Skoliko živet krolik dekorativni

skoliko živet krolik dekorativniDekorativne družine krokujejo za vsebino v domačih pogojih. Životni prebivalci ljubijo vse člane svojih družin, še posebej pa so povezani z njim. Zato je pomembno, da kupite pištolo v svojem zavodu, da boste lahko prepričani v njegovo zdravje. Pri nakupu v prodajalni lahko zaprosite za dokumente, ki potrjujejo zdravje in najmanjšo količino zdravja.

Če so najboljši pogoji za življenje, bi to lahko pomenilo prožiranje živalskega izvora. Neobhodimo, da zagotovimo kronično polno vprašanje, pravočasno vakcinacijo, varno bivanje v domačih razmerah.

Zanimivo! Pri dobro ohranjenih dekorativnih krogih lahko pride do 17-24 let. V Štlandiji domači pitomec v dekorativni družini je bil star 24 let.

Kako razpoznati starost živalskega

kako razpoznati starost živalskegaČe ne začnete svojega živalskega podjetja s skupino mladih, to ne bo jasno z določitvijo starosti. Polovo sozrevanje samočeka nastopi pri starosti 3-4 mesecev. Samci živijo v starosti 5-6 mesecev. Natančno s tega obdobja živalski razdeljeni po posameznih klerikah, da se samci ne dralijo. Otobranny na otkorm živalskih kastrirajo in držijo v enem zagonu ali prostrnoj kletki. Samcev proizvajalcev je že mogoče podpisati v samočkam.

Aktivna faza traja do treh let – to je najboljši čas za shranjevanje in pridobitev zdravih potomcev.

Čim bolj živahno, tem manj njegova aktivnost. Več krogov in stanovanj so bolj mirni. V tem času je najbolje kupiti vse večjo količino hrane za domače pogoje.

V petih letih starosti pri živalih se že pojavljajo težave, povezane z zdravjem. Če je potrebno, spremenite racionalno prehrano, dodatno dajte medicinske pripravke.

Razmislite o tem, kakšen je najboljši vzorec, ki ga lahko pogledate na zunanji pogled:

 • na področju življenja se pojavlja provizna škura;
 • gre za bleščanje v glazah in odsotnost zainteresirane za okolje;
 • začne se izpadanje šersti in ona postane redkoj;
 • pojavljajo se mozoli na skakalkah;
 • živalsko posebno tesno čustvovanje temperatur;
 • Osebje začnejo trpeti ves ali ostanejo preveč tučnim.

Če nimate izkušenj v točno določenih starostnih krogih, to pomeni, da se morate obrniti na veterinarja.

Kako podaljšati življenje kroliku

kot prodltati življenje krolikuDolžina življenja krolikov v mnogih odvisna od pozabljene vlade. Če so živalske vsebine v velikih bolnišnicah ali jamah, jih nadzirajte razmnoževanje in trajanje življenja zelo složno. Pri odsotnosti nadzora pri straneh vladalcev je število okolij v eni samočki lahko za leto – 8 raz.

Razdeljeno vsebino samočekov in samcev, nadzor nad nadzorom, zagotavljanje pravilne prehrane in kakovostne vhode lahko podaljšajo življenje skoraj do 9 let.

V starosti 3-4 let je potrebno še posebej pozorno nastopiti na živalih. Upoštevajte dodatne vitamine, uravnavajte racionalno prehrano, da ne preprečite zdravja.

Dekorativne in karlične družine zahtevajo večjo stopnjo uhoda.

V tem živalskem prostoru je potrebno zagotoviti prostoren prostor, da jih lahko begajo in pripravijo. Pri malopodvižnem obrazu življenja v krogih se pojavijo težave z zdravjem: začne se oživljanje, ploho deluje ŽKT. Vedno je bila čista voda.

Priporočila za podaljšanje življenja krolikov:

 1. Pokupite krolikove, ki so potrebni v pitomnikah z dobro reputacijo. Če želite, da bo prihodnji pitomec imel dobro dediščino.
 2. Sčasoma izvajajte profilaktično zaslužitev različnih parazitomov. Vakcinirajte krolikove s prvimi dnevi življenja, združite grafiko vakcinacije.opazovanje za zdravje
 3. Vzdrževanje živalskih vrst v suhih in suhih prostorih brez skvoznjakov. V poletnem času prikritite celice, da se izognete pregrevanju krolikov.ki vsebuje kronike v udobnih razmerah
 4. Živalskim nujno zagotovite prostor za motorne dejavnosti. Domačih pitomcev je treba nujno uglasiti pod ličnim prismotrom v domeni ali na ulici.
 5. Berečjo živalskih od stresa. Ne bližajte se malemu, da se pogosto držite v rokah in prenašate na druga mesta. Krožnik mora biti nameščen na skromnih območjih.
 6. Regulirajte kozarec in ga zalijte s krompirjem. Periodično mijte posodo, postavite celice, da podsujejo suhujo podstilku.кормление кроликов
 7. Vzdržujte živalske živali v prostorih.

Kaj morate vedeti pri nakupu dekorativne kroglice – video

Skoraj živet krolik pri horošem uhodu – video