De pe coasta de vest până în Regatul Unit, copiii vor doar să se înscrie. Weekendul trecut, mulțimea Coachella a luat-o razna peste câteva lucruri: Drake a fost surprins încuietorându-și buzele cu o doamnă de două ori mai mare decât el, iar Brooklyn Beckham – model în vârstă de 16 ani și fiul lui David și Victoria Beckham – s-a tatuat pe gât. Dar ca o hologramă Tupac, Tatuajul gâtului lui Beckham a fost doar pentru Coachella. Linia verticală a micilor triunghiuri negre a fost doar temporară și a venit de la un stand Flash Tattoos la festival. Directorul de marketing Flash Tattoos, Kirsten Stoddard, a spus 3 dimineața că „Brooklyn-ului i-a plăcut tatuajele oferite și intenționează să le facă pe cele reale în câțiva ani, când va fi suficient de mare”.

Unii copii abia așteaptă.

Pe luni, Cody Wayne Townes, un bărbat din Michigan, în vârstă de 32 de ani, a primit o perioadă de probă și o amendă de 365 de dolari după ce a invitat două fete – cu vârste cuprinse între 18 și 16 ani – la casa sa, le-a dat alcool și l-a tatuat pe tânărul de 16 ani fără permis. Townes s-a plâns vinovat că a contribuit la delincvența copiilor și, în schimb, a primit acuzațiile de furnizare a alcoolului către un minor și de eliminare a unei facilități de artă corporală fără licență.

Tot la începutul acestei săptămâni, în Marea Britanie., Colin John Hawkins, unui tatuator aspirant, în vârstă de 22 de ani, i s-a acordat o „externare condiționată” de șase luni pentru tatuarea unei persoane sub 18 ani. Anul trecut, Hawkins a cumpărat online un kit de tatuaje și l-a folosit pe o fetiță de 15 ani care a răspuns unei postări pe Facebook despre tatuaje gratuite. Hawkins a susținut că a crezut că fata are 16 ani, chiar dacă vârsta consimțământului pentru tatuaje este de 18 ani..

Disponibil acum la INKEDSHOP.COM:

Disponibil la INKEDSHOP.COM: "Medicament" Flask by Trixie & Milo