Joey Fatone primește un tatuaj special „Masked Singer”

Fostul membru al grupului NSYNC, Joey Fatone, a ocupat locul doi la „Dancing with the Stars” în 2007. Acum își sărbătorește timpul cu „The Masked Singer”, cu un tatuaj.

Fatone a distribuit o fotografie a ultimei sale piese pe Instagram, arătând iepurele mare tatuat pe gambă. Cerneala de realism color are ochii roșii și garderoba măștilor, pe un fundal roz și albastru.

Zoey Taylor, tatuator și proprietar al The Warren Tattoo on the Sunset Strip, a creat piesa lui Fatone, scriind pe Instagram: „Trebuie să fac un tatuaj distractiv pentru @realjoeyfatone al personajului său Rabbit din spectacolul său @maskedsingerfox”.

Inquisitr raportase anterior că Joey Fatone a fost iepurele de pe „The Masked Singer” în timpul semifinalelor emisiunii.

Joey a spus că fostul său membru al grupului „NSYNC, Lance Bass, și prietenul său Nick Lachey, amândoi au știut imediat că se află în spatele costumului, dar că nu a ieșit niciodată și a confirmat că este el sub mască.

Judecătorii: Nicole Scherzinger, Ken Jeong, Jenny McCarthy și Robin Thicke, au fost cu toții fericiți să-l vadă pe Fatone în spatele măștii.

După ce a fost eliminat din spectacol el spus, „Nu i-am spus lui Nick în mod specific că mă implic. El m-a cam întrebat și l-am periat până acum. Lance [Bass] a vorbit despre asta și l-am cam liniștit puțin. Dar, în clipa în care a fost difuzat al doilea episod, el a spus: „Omule, știu că ești tu.” Ei cunosc exact vocea mea, tonul meu și totul ”.

Fatone a continuat: „Așadar, noaptea trecută, Lance mi-a scris:„ Da! În sfârșit pot să le spun oamenilor acum. Nu trebuie să mai închid gura. ’”