Sex, fixativ și rock ‘n’ roll, asta înseamnă Steel Panther. Dacă nu ai auzit niciodată de ei, pregătește-te să-ți spulbere părul, dacă nu ai auzit niciodată muzica lor pregătindu-se să-și dezvolte părul cu mingea de trei ori, dacă nu ai auzit niciodată că băieții conversează, ei bine, vor fi formulare decât vorbirea cu mingea.

Înainte de petrecerea de lansare pentru noul lor album All You Can Eat (http://smarturl.it/spayceit ) băieții din Steel Panther l-au invitat pe Inked în vizuina lor sexuală (showroom-ul din NYC Gibson). Urmează o conversație pe care am avut-o cu solistul Michael Starr și basistul Lexxi Foxxx.

CURSAT: Ce'este legătura cu Gibson?

Starr: Suntem de fapt aprobați de Gibson,

Toată lumea joacă Gibson atunci?

Starr: Nu, de fapt jucăm o divizie a lor acum numită Kramer.

Și ce îți place la ei?

Foxx: Noi nu'Nu trebuie să cheltuiesc bani. Îmi fac propriile semnături aici … și știi ce am o idee, dar eu nu'Nu vreau să spun asta în acest interviu

De ce?

Foxx: Cineva o va fura. Aceasta'Este genul de bas care, odată ce îl cânți, parcă tocmai vin puii.

Hai pe tine sau vino la tine?

Foxx: Ambele.

Uda?

Foxx: Da, asta'când o știi'E foarte tânăr sau super excitat.

Există o experiență complet diferită de la ascultarea albumului în căști și vizionarea spectacolului?

Foxx: Uhm, da. Cu căștile cu adevărat nu auziți oamenii țipând și altele.

Starr: Când ne auziți în căști'Nu este la fel de sunet live. Deci, place'este o experiență complet diferită.

Foxx: Și ca și noi'e o trupă'Îmi place o experiență mult mai bună dacă ne vezi, pentru că arătăm urât. Și dacă nu suntem în Kansas, mulțimea este destul de fierbinte.

Lexxi Foxx

Lexxi Foxx

Unde'e cea mai tare mulțime?

Foxx: Rusia. Nu am transpirat niciodată atât de mult

Starr: Nu'Nu cred că au aer condiționat pentru că'Socialismul de acolo și ei'Nu ai voie să te plângi de răceală, dar așa de mult ca niște pui, deși corecte?

Foxx: Oh, m-am gândit la temperatură.

Da, am vrut să spunem ce mulțime este cea mai atractivă.

Starr: Ei bine, fiecare oraș pe care îl jucăm acolo's diferite tipuri de pui fierbinți. Dar Polonia a avut niște pui cu adevărat fierbinți.

Foxx: Polonia a făcut-o.

Starr: Și la fel a făcut nenorocita de Rusia, ca niște fete super-fierbinți și sunt deja bătute, așa că le place să știi la ce mă refer?

Foxx: Deci, stima lor de sine este ca fetele Bakersfield. Știi că au crescut fără tați, mulți dintre ei în suburbii.

Starr: Ei nu'nu vorbi nici. Și când vorbesc, este foarte direct. Vrei să-ți sug pula? Da. Doar foarte scurt și dulce.

Sună bine.

Starr: Dar știi ce suge, atunci când primești o pui fierbinte și ea începe să-ți sugă pula și ea'Nu e bun la asta.

Ah.

Starr: Devine un moment incomod, dar uh doar pentru oricine'Suntem noi și ne întrebăm ce să facem în acea situație, trebuie doar să ne ușurăm cu mâna și apoi să ne punem în gură înainte …

_MG_5887_final_crop

Te găsești'ești mai drăguț decât unii dintre fanii tăi sau majoritatea fanilor tăi?

Starr: Am fost, dar acum că noi'Sunt mai în vârstă, aș spune că Lexxi este probabil.

Foxx: Vom ține pasul cu chirurgia noastră plastică. Dar eu nu'Nu știu, niciodată nu m-am uitat cu adevărat la nimeni altcineva.

Starr: Se privește doar în oglindă.

Foxx: Asta'pentru ce sunt oglinzile.

Acesta este motivul real al noului album? Mai mulți bani pentru muncă?

Foxx: Da. Ei bine, da, știam că merge în asta.

Starr: Pentru mine, sunt total lipsit de chirurgia plastică și Botox, dar aș prefera să cheltuiesc banii pe pui și să stau ca în camere mai întunecate. Am ieșit de pe șosea și am venit la New York și am intrat în camera de hotel și era foarte luminos acolo și eram ca Oh, Doamne, arăt dracu bătut de pe drum. Dar, autobuzul turistic arăți grozav. Și puii arată și ei mai bine acolo.

Ne place noțiunea „Tour Bus Hot”.

Foxx: Tour Bus Hot. Acea'e un lucru real. Acea'este un nume bun pentru o melodie.

Starr: „Era fierbinte cu autobuzul turistic, sugându-mi pula.”

Foxx: Asta'E un cântec bun.

Michael Carr

Michael Starr

Care ar fi ceva pentru călăreț de care cineva ar fi surprins?

Starr: Oh, am unul bun pentru tine, fără canapele negre. Trebuie să mă întrebi de ce.

De ce?

Starr: Ei bine, pentru că, de fiecare dată când revenim la scenă, de obicei, există o canapea neagră sau un scaun negru și iPhone-urile pe care le primesc băieții sunt negre și cad în crăpături și tu, dracu, le pierzi acolo.

Ai văzut vreun tatuaj Panther pe drum?

Starr: Noi'am văzut mai multe. Noi'Am văzut unele foarte bune, omule, da, unele foarte bune. Nu am'Nici măcar nu mi-ai pus Steel Panther, nici tu Lexxi, corect?

Foxx: Nu, nu mi l-am pus.

Starr: Poți't. Uite ce s-a întâmplat cu Motley Crue, i-au îmbrăcat și l-au pus pe John Corabi să cânte pentru ei. Trebuie sa fii atent. Este ca chestia cu fetele, nu'Nu vreau să o tatuez pe Pamela pe tine pentru că atunci ea'Voi despărți de tine.

Unde îți faci cerneala?

Starr: Welp. Mi-am făcut toate tatuajele de la această artistă necunoscută din LA, pe numele ei's Kat Von D, ea'se ridică și vine, ea'Chiar mă lupt acum'de ce vreau să-i dau o priză. Ea tatuează ca un nenorocit. Mi-a făcut tot brațul, eu am făcut-o să-și facă toată mâneca.

De ce o singură mânecă?

Starr: Am făcut asta și a fost într-un moment în care făceam mult Vicodin. Și am fost ridicat tot timpul și nu a făcut-o'Nu m-a durut, dar acum că am încetat să fac asta, acum parcă mă tot gândesc cât de mult'O să mă doară nenorocit. Știi cât de enervant este, nu? Și plus că nu'Nu știu ce vreau să primesc încă. Și asta'E ca și cum, știam unde vreau să merg cu asta, dar mi-am epuizat toate ideile de memorie și memoria, așa că nu'nu știu …

Lexxi, se pare că ești în artă japoneză?

Foxx: Cred că'Sunt foarte, foarte drăguțe și îmi plac florile. Este doar cauza. Fetelor le plac florile. Dacă aș pune mai multe flori pe corpul meu aici și pe spate, pe spate'Nu s-a terminat, umm asta'Este calea de a obține pui. Le plac florile.

Starr: Mă gândesc să-mi iau un cățeluș pe braț …'Nu voi îmbătrâni niciodată. Știi o altă idee pe care am avut-o? Îmi place, îmi fac o poză când aveam 25 de ani și mă tatuez pe față.

_MG_5929_final_02

Ce'gândurile tale despre fetele cu tatuaje?

Starr: Hmm … eu nu'Nu te deranjează ca o piesă foarte frumoasă de artă din spate și poate o acțiune a coapsei.

Foxx: Îmi place piciorul … Cred că glezna în picior poate fi foarte tare.

Se joacă asta într-un fetiș al piciorului?

Foxx: În parte, da ….

Starr: Absolut noi're amândoi în picioare.

Foxx: Pentru că atunci știi ce fel de calitate ești'primești, nu'Nu vreau să obțin degetele de la picioare irosite. Trebuie să fii tânăr și drăguț. Nu că degetele de la picioare trebuie să fie, trebuie să meargă cu corpul. Ai putea avea degete vechi. Atâta timp cât sunt îngrijite, atunci vaginul ei este probabil ras și păstrat bine.

Starr: Este într-adevăr revelator. Vedeți un tip cu unghiile murdare și este fie un drogat, fie nu este curat. Dacă ești o fată și te apuci de el, el nu va mirosi proaspăt. Igiena este cu adevărat importantă în metalele grele. Trebuie să faci nenorocit de duș, manscape și trebuie să-l păstrezi la răceală pentru că atunci când te întorci înapoi în orașul acela, tu'reputația este tot ce ți-a rămas. Asta și duhoarea pe care ai lăsat-o în urmă.

Ce melodie din noul album ar încheia afacerea cu siguranță?

Starr: La dracu, depinde pentru că fiecare fată este diferită. Trebuie să citești fata cu care ești. Și nu vrei să petreci prea mult timp ca să le citești, pentru că asta devine ca și cum ai citi. Eu nu'Îmi place să citesc.

Foxx: Nu'Nu îmi place să citesc

Starr: De obicei, poți citi o fată destul de repede și apoi poți alege ce melodii vor funcționa. Dar cel mai bun pariu este „Lacrimile Bukkake”.

Foxx: Unelor fete le plac lucrurile mai grele, cum ar fi „Pussy Whipped”.

Starr: Și unor fete le place să râdă, așa că joci „Gangbang la The Old Folks Home”. Aceasta'e dur.

Foxx: Poate fi greu.

Starr: Totuși, cel mai bun lucru de făcut este să mergi Hei, eu'm oțel Panther. Și introduceți noul nostru CD și apăsați aleatoriu și jucați ruleta cu puiul.