куры в поилки Mokraja kurica – neprijetno zrelišče, mokrij ciplënok – nevarno, lahko pogibnut. Poilka za tečaje s svojimi rokami – edinstven način, da ohranite suhu podstilku v kuartike. Poiščite dovoljenje, vedno in z užitkom zagotovite pticam sveže čiste vodstvene.

Kakor mora biti iskalnik za tečaj

поилка из ведра Vsak ciplenok izloči vode v 2 -krat več, če pride na vrsto. Kurire potrebujete po 0,5 l vode na dan. Pri tem ptica stara se dominira. Ona je vzela nogami v čaško s kormom, v ta vodovod. V končni rezultat se prigrize, v vodi pa plavajo grjazja in podstavek. Ali ste na pticefabrikah predvajali nipelične poizvedbe, če pa želite daljne kurore? Preizkusite jih, če jih želite priklicati, zamenjajte običajne taške na iskalnikih za kur.

Glavni pogoji, v iskalniku za tečaj, pripravljeni lastni rokami, lahko samo obmaknite ali položite kape. Tako mu ustrezajo:

 • сифонные;
 • ниппельные;
 • вакуумные;
 • чашечные поилки.

Pripomoček ne dovoljuje, da se gumijasto gumijasto vodo raztopi in samo nosi. Kaj s to kuricej narediti! Pridётся мыть чаще емкость. Ali obstajajo opredeljene zahteve za iskanje kursa:

 1. Neobvezno predložite avtomatsko vodo, da bo v iskalnem dnevu napolnjena. No, če je naprava pritrjena na steno ali podstavljena na podstavku.
 2. Ustrojitev mora biti lahka in natančna, če v primeru, da ne poškodujete ptice. Nadežnoe krepljenje preprečuje prevračanje in rožnate vode.
 3. Material za izdelavo – piškotna plastika, notranja barva. Ostrich kraёv ne sme biti.
 4. Emkostnost mora dobro delovati od dneva.

Kako samostojno narediti vakuumsko poiščite

поилка из банки1-banka; 2- tekočina; 3 – čaška; 4 – ustvarjanje zazora.

Pripomočen na osnovi steklenih banov različnih energij. Uporablja prehodno gorloto gorlo navzdol, iz katere voda vleče po merilih opozorila miskov, v kateri se nabira Voda se uporablja za raztapljanje različic daval na površini posode in v notranjosti, v zgornjih delih. Ko se raven v čaški stopnji zniža, bo v primeru, da bo zračna napetost delovala, omogočila izločitev določenega količine vode. Taka poizvedba s svojimi rokami lahko naredi celo rebёnok. Polica za tečaje s svojimi rokami, fotografija, ki je pred vami, ne zahteva objave, kot je izdelana.

Kljub temu kurica, ptica ljubezenska, brezskrbna, ljubljena zanima visoka mesta. Zato na banku vzgromozdi ni ena sama hohlatka, ustrojena na njej ne bo brez pravil, in kmalu bo banka legla na stran, dobro, če je to v redu. Če želite najti stabilnejšo konstrukcijo iskalnikov za svoje lastne roke.

Pri uporabi plastičnih iskalnikov je pomembno, da jih je bilo mogoče popraviti ali ne upati, da bodo zaščiteni. Kuricy lahko pocarapatʹsâ ob ostryj kraj, potem načnëtsa raskëv.

Posebej v gospodinjstvu se uporabljajo butili iz vode. Najti jih netrudno, v vsakem podvorju nekaj takih izdelkov stojijo v skromnem uglu kladovki. Posuda lahka, prozorna in zlahka poddaja delovna mesta.пластиковые бутылки

Izdelajte iskalnik za kurej iz plastičnih butilok. Berëts navaden plastični taz z visokimi bortikami. Oni bodo razvrščeni na ravni kurirne šei. V butilu na ravni 15 cm od dneva, ko so bile izvedene odprtine, in v napolnenem vidnem izpustu v tem primeru. Voda, ki je namenjena zapolnitvi mešalnika med steklenimi posodami in posodami, se bo držala nad najvišjo stopnjo odprtine.

Vodili ste, znižali raven v tem primeru, razkrili odprtino v stenski butili. Sposobom bul-bul v butil se začne zrak, da se zračno puhanje spremeni in voda napolni ta. Pjatilitrovoy butyli hvatit na dan 10 kuram.

Lučšim izposojevalnim avtopoilkom za kurej iz dveh butylok stanet podpori, z izdelavo znamke katerega je mogoče označiti na videoposnetku:

Če nimate možnosti ogleda, opišite napravo. Berëm 2 butili iz-pod vode različnih dimenzij. Lahko 8 in 5 litrov, lahko 5 in 3. Morajo imeti probki. Večjo količino pripravite kot posodo za vodo, višjo kot 15 cm, da bi ptice lahko udobno pile. Po drugi strani pa lahko prevedemo in na kakršen koli način sestavimo eno drugo možnost povezave. Na tele maloj butili se obrnejo na spodnjo stran.

Vendar pa je na voljo vodni sistem, ki se skupaj sestavi s čašo, ki se nabere. Odkritje se uporablja s palcem in se namesti v držala na steni. Odkritje se odpre, če se napolni voda, vverhu se ustvari vakuum. Polica za kurej iz plastičnih butylokov. Če želite narediti vnizu, popravite ali namestite želeno vrhovo.

kanalizacijska trubaKako narediti iskalnik za kurej iz kanalizacijskega truba, vidno na risbici. To iskanje odprtega tipa, da ne boste kupovali, mora biti na voljo na ravni spina. V trube izrezavajo se odprtine, kot korytca, s premyčkami. Material lahko reže vroče nožem. Če želite vzpostaviti trojnike z zamaški – dobite elemente, kupite skupaj s trubom. K trube je mogoče podvesti z vodovodom in zalivati ​​skozi kran. Drenaž z založbo služi za čiščenje korit.

Ниппельная поилка

ниппельная поилкаObrazcem avtomatskih podatkov, ekonomičnih in gigantskih ni nižje možnosti iskanja za kur. Voda se lahko nahaja v različnih emkostjih, vključno s hitrostjo, glavna je kapelica, ki deluje po kurirnih ukazih. Zato sama prostata nipperna sistem predstavlja podvešen vedro s predstavitvenimi iz dni nippeljamov. Ustvarjalnost lahko deluje od prenosnega računalnika ali od protočnega.

Potrebna je nekoliko večja uporaba v naslednjih delih in terpenijah. Zato iskanje ne bo huh teh, ki jih uporabljajo na pticefabrikah. Iz materialov in instrumentov je potrebno pripraviti:

 1. Nippeli, za mladostnike in cipljane je bilo 3600, za vzroslih kur -1800, ta pokazatelj prikazuje sektor oskrbe.
 2. Truba iz plastične ali kvadratne plošče, z notranjimi ploščami in debelimi stenami 22 mm.
 3. Zagluški na torcah, s prehodnikom za priključitev na registracijo.
 4. Gibki šlang za podvodke.
 5. Homuty za naveza truby.
 6. Sverlo sečenjem 9 mm in merilnik za narezano rezanje 1/8 duljine.

elementi iskanja za kurNe glede na to, katere trube namestijo na iskalnik, namestitev vodi v naslednjih primerih:

 • razmejka truby;
 • s strani strani pazov je odprtina;
 • narezaется резьба;
 • вкручиваются ниппеля;
 • zaprejo se торцы;
 • nameščajo se kapleuloviteli;
 • konstrukcija krepita k stenke;
 • se poda voda.

Če želite graditi avtomatsko iskanje za svoje lastne roke po črtežu:avtomatska iskalnik

Nujno obzavesti se z ničelniki, bolje pa je, da takoj vzamejo evropske, oni nadžežni. Nakup plastične cevi in ​​montažne opreme nesložno. Truba zagluša se s torcovom, razmešča se pod soski. Morajo biti na voljo za 30 cm. Ostalo preusmeriti odprtino, naročiti rezanje in vpeti niplja z uplotnitelno leno ali pakirano. Preverite hermetičnost povezave in podajte vodo iz emkosti po vrezannem šlangu.установка ниппеля

Kapleulavlivatel lahko služijo jedi, pripravljene iz donišek plastičnih butilokov. Te lahke čačke v primeru prepovedi niplja dovoljujejo, da pustite suho podlago. Kot je prikazano v shemah, se mora nahajati pod zrcalom vode.

Sistem zahteva dodatno avtomatizacijo, če ni nameščena protokolarna programska oprema. Namestitev mora vključevati regulacijski ventil. Zato voda ne bo zastojna, sveža.

Brez možnosti so opisane vse konstrukcije avtopoiloka za kurejce, poiščene ljudske sposobnosti. Točno vam omogoča, da uporabite, primerno za obutev kuratorja, kaka iskalnik bolje.

Polica z doziranjem – video