Nežen čudovit cvet - tricvetna fialka Udivitelen cvetlični fialka tricvetna, ne zamorska, lastna, rastna na lugah in v preleskah v srednji položi in postopoma pojavljajoča se v Sibiri. Primarni kmetijski stanovanj, razgledan cvetlični cvet, dal mu je veliko laskov. Анютины глазки, иван-да-марья, мотыльки, троецветка. Sadne oblike okulturnih rastlin imenujejo fialkami Vitroka ali Violami.

Odločilne priznanje fialki trehcvetne

Nežne fialki Vitroka Če ne uspe uspeti v snežni vesolji, pa so na protajvih krtinkah prikazani listi prerazpoložene fialke, to pa najdem v srednjih delih Zauralja. V srednji evropski Rusiji fialka korenne obitatelju lugov in ložbinok, ne pa kisla bolotistova pošta.

Nevysokoe kustistoe raste ima prikornevno rozeto v različnih oblikah, vendar vedno z zobmi. Cvetonos je visoko viden nad listi, demonstracijski slojni cvetovi, ki se nanašajo na preproste socvetike. Pâtilepestkov ventil ima različno konfiguracijo barvnih plastik. Nižnja, običajno, treugolična mnogocvetna, bokovite okrašeny v enem barvu, zgornje, iztisane ali dvecvetne. V notranjosti je res viden kakršen koli ali tiskani glas, odvisno od razpoloženja sozercatelja. Daže resnične na lepestkah je mogoče razgledat.

Blagouhaet viola na klubuKlasifikacija razdeli fialko treh barv na več podvidov:

 • podvid Куртиса;
 • подвид македонская;
 • подвид утренняя;
 • подвид субальпийская;
 • подвид трёхцветная.

Z anjutnimi glasbami je povezanih nekaj legend in povezav, v katerih so čudovite dekleta, prevrativnost v cvetju in simbolizirajo ljubezen do mene. Če je na drugih mestih ta cvet bil želen v sadu in v buketi, je to v drugih obravnavanih simbolih tiskanja in večnosti, ukrašeno mogilo.

Putem izbire je bilo izvedenih veliko različnih treh svetlih fialkKakor tam tam ni bilo, v sedanjem času tiskani anjuti so se prevratili v roskošnjo lepoto, v bistvu zovuŝih v kamnitem vrtu, na balkonu, v klubih. Izbira je šla po poti od nenavadnega ohišja, od katerega izvirajo, kot od sorte, do elitnih sortov z velikanskimi samocvetami, parjaši nad ne manj lepimi listi. Fotografija treh treh svetlih potrditev možnosti izbire.

Uvod in razvajanje anjutiranih glazkov

Razmnoževanje fialoka poteka prek čerenkovanja in obiska semanV naravi fialka trehcvetna razmnoža semena in razrastanjem kustikov. V kulturi je možno in celo celo uporablja semenno razmnoževanje, vendar posebne centarne gredi prenašajo lastnosti materialnega doma samo pri čerenkovaniji. Od enega matočnega rastlin lahko dobite do 40 novih zemljevidov.

V odvisnosti od nalog lahko dobite:

 • куст раннего цветения;
 • vtoru volnu;
 • obilno nadaljevanje cvetenja v razgar leta.

To je odvisno od vhoda za fialkame in oblikovanje mlečnega rastlinja, pri katerem do pojava prvih barv ne bo trajalo manj kot 70 dni. Zato za cvetenje naključnega leta, ki je potrebno v prejšnji sezoni, se izognite, obiščite seme in izstopite z rastlinami, ki so se pojavile, da bi jih lahko prerazporedili in začeli začasno. No pozže jih pridёtsya zamenit, tak kakšno cvetje anûtiny glazki samo v letu. Sem na zamenu že gotova razprava, ki je izražena v domačih ali toplih pogojih. Prenos fialoka, izražen v stakančikah, najboljši sposobni ponudbe klubov.

Molode rastline je treba oblikovatiIzkopirani kustiki se lahko uvrstijo v nepričakovano mesto, dobijo jih z drugimi in jih ponovno obiščejo za naslednje leto. Daže, če se rožice ne obrnejo, jih dobro preusmerijo pod ukrtiem lapnikom in stružnico, da se lahko zadržijo.

Рассада трехцветной фиалкиŠe več pa je porabljen za uporabo. Neglubojno jomkosti, pripravljene s proparennim sestavom iz ogorodne zemlje in torfa v ravnih dolžinah, na površini razmeščajo semena, ki nadvišujejo sneg. Posev je izdelan v februarju, začetek marca. Taing sneg uvlekaet melkie zornnyški na nužno glubinu. Proračun fialočkov hitro, čez 10-12 dni, je treba sprostiti, da pokrijete in razstavite na svetlo. V prohladnem mestu razsada ne bo izstopal, ko bo začel delovati. Nujno poiščite takšno mesto, če želite, da je bilo toplo, zračno se je ogrelo do 15 0.

Pora vodi pikirovko violeS pojavom trenutnih listov, rastline pikirajo v stakančikih in izražajo do naslednjih časov izpadov v gruntu. Tretji svetlobni nepripravljeni, lahko rastejo na slabi pošti in v polteni. No na gumusni plodorodni poštni rožici svetlejši in večji razsežnosti, cvetenje dolžine. Na odprtem solnečnem mestu cvetje jarke, vendar hitro odcvetavajo.

Semenami s svojim sadom lahko razvrstijo sorte fialki. Gibridi razmnožujejo vegetarijansko ali vsak čas kupujejo semena v specializiranih trgovinah.

Še malo in rastline lahko izstopijo v odprtem gruntuZa to, da se lahko razširi fialku čerenkovanega, morate uporabiti dva vzlaza z zmagovalnimi zmagami na začetku leta. Pod položnim teniškim drevesom odstranjujejo mesto v otroškem vrtu, posadijo na globini v 1 cm primerljive čerenke. Če bi jih morali obdržati v atmosferi z višjo vlažnostjo, potem na nekaj delovnih mestih prikličite geotekstil, da bi bili zračni.

Uhod za tricvetnimi fialkami na klubuOpryskivat, polivati. položi se pogosto, vendar v mesecu čerenki dadut korni in jih je mogoče narediti s prerazporeditvijo fialoka na stalnem mestu z odkritjem na zimu, najbolje pa je, da se kompaktno do ves čas pustijo. Tako, lahko jih ohranite z zimoj.

Lečebne lastnosti fialki trehcvetne

Trehcvetna fialka ima lečebne lastnostiIzdana znana celovita sila fialki trikolor. Zagotavlivajo zborovanje v času cvetenja. Uporablja se vsa zelena del rastlin. Kakor koli vse travjane zbirke, fialku sošat v teni v provetrivanih namah. V doždlivo pogodu je možno ustrojiti travo tonk sloem na črka. Visokokakovostni material izmenjujejo in hranijo v stekleni posodi pod steklenno ali kovinsko krilo do 2 let. V apteke fialku je možno kupiti ločeno ali v travnikih.

Lečebne lastnosti fikalnih treh svetlečih čevljev so na voljo v sestavi éfirnih masel, polisaharidov, saponov in biološko aktivnih snovi. Sestavljeni kemični sestava omogoča uporabo zbirke v mnogih primerih:

 • pri zdravljenju predhodnih bolezni, dolžini kašle;
 • v protivospalitvenih ukrepih;
 • pri vsakih boleznih.

Več kot vedno, če se priporoča uporaba namiznih računalnikov, izvajalcev in celo pomembnih fialk velikih, brez uporabe lečebnih oblik za vsakega posameznika posebej. Brez ustreznih znanih, priporočil specialistov, brezkontrolno samolečenje lahko prinese vrednost. V tem rastlinju obstaja nasprotje za uporabo.

Izraščanje iz semen trehcvetnih fialokov – video