брахикома иберисолистная Brahikoma iberisolistična poražaet svojo nepovratno lepoto. No, njene nežne butonke in napominjajo veliko romaško, vse že cvetje označuje, kuda več vzbuja. Rastenie uspešno uporablja landshaftnye oblikovalce za oblikovanje stilskih mestnih klubov. Ne hodite mimo njega in dačniki, kadar želite izraziti na udeležencih velikih cvetov. Poskrbimo za kulturo s strani in označimo njene nepovezane vrednosti.

Privlekatelni nard velike barve

rastlinstvo in iz družin astronomskih Brahikoma iberisolistična se nanaša na mnogoletnike iz družin «Astrovi». Zaradi tega, ker ne vzdržuje človekovih morov, v srednjih širinah Rusije jih izraža kot sorazmerno kulturo. Značilno na ozemlju Evrope cvetovi zavez v konce XVII. Čez nekaj desetletij, je njegovo stališče izrazilo na mestnih klubih in uporabniških udeležencih. cvetovi z nežnim aromatomV prevodu na ruski jezik z naslovom kulture «brahikoma» pomeni «kratki lasje». Vendar pa je to povezano z eksotično formo seman in pušistim ukrasom na eni strani iz njegovega storona.

Danes je še veliko različnih vrst barv, vendar so najbolj priljubljene:

 • Браво;
 • Блю Стар;
 • Манджента Делайн;
 • Саммер Скайз;
 • Маргарита;
 • Голубая малышка;
 • Вальс.

пышный кустCvet ima neposredno stacionarni stebel, ki je izrazito razvit v zgornjih delih rastlin. Na nem nanizany uzkie rassečennye na doljke listovne plastike. Oni se razlikujejo od izkaznega izumrudnim odtenkom. V vsakem primeru zmagajo oblikovane simpatične družbe v vidnem korpusu, ki spominjajo na romske.

Oni okrašeni v takšni barvi:

 • розовый;розовая брахикома
 • beli;белая брахикома
 • синий;белая брахикома
 • насыщенно-фиолетовый.фиолетовая брахикома

Premer butonov doseže 4 cm. Ko se sproščajo, se zrak napolni s prijetnim vonjem. Period cvetenija traja od prvega dne do začetka septembra. Nekotorye kusty krasijo od 30 do 50 cvetov.

Lepestki butonov brahikomi iberisolistično delujejo kot preprosto, tak in mahrovog značaja.

Brahikoma iberisolistna in sekrety izrečivanja

секреты выращиванияRodinovna velika kultura je Avstralija, kjer je nastala v divji naravi. Odprta mestnost, poljske luči sonca in suhe ne mešajo, da bi jih razgradile v jazz butonih. Točno ti trenutki igrajo, da pri izbiri ustreznih udeležencev za klube ni pomembne vloge. Rastenie čudežno občuti sebe na preprostih mestih, kjer običajno solnečnega sveta in kisline.

выращивание рассады брахикомыIzbiranje brahikomov iz semen običajno deluje iz razsady. Zahvaljujoč temu, ona čudovito živi v novih klimatskih pogojih. Pervym delom podgotavljuje kompaktne jašike, majhne gorške ali sorazmerne stakančike.

Kupite ga v specializiranih substratih ali pripravite samostojno iz komponent:

 • листичный перегной (1 č.);
 • pesek (1 č.);
 • dernovaya zemlja (3 č.);
 • grunt iz ogorode (2 č).

vprašalni sestavekNastavljivi testabilno premikajo in razgrajujejo po emkosti. Substrat orošaût svetlo margarcovoy. Zatem izsevajo seme, po katerem sledijo, da jih prižimajo ruko. Sverhu kontejnerji zakrivajo plenko ali prozorno steklo. Temperatura v zaprtih prostorih je 21-23 ° C. Kdaj že v nem ne sme biti obilie sončnega sveta.

Poseg brahikomy semenami najbolje vse v 15 številkah marca. Hvala tej kulturi zacvetet že junija.

Primerno čez nedeljo se pojavijo prve roste. Če jih želite spodbuditi, razviti ali steklo snemati. Zatem akkuratno vzrihajo grunt, stara ne ne urejajo nežnih saženc. Po potrebi zgornji sloj poštnih naslovov običajno poliva s pomočjo opryskivateljo ali poddono. Ko se oblikujejo dve tekoči listopadni plasti, vodita pikiranje. всходы брахикомыRastenija proživljajo po principu «izživa silnij». Zato v emkostjah ostanejo krepki ekzemplarji. Čez 2 meseca kustiki prestopijo v klub. No, kot pravilno sažati brahikomu iberisolistično v odprtem gruntu.

Sažency, dosegchie 5 cm, željno priŝypyvat. Zahvaljujoč temu nastaja vetrna in krošna krona.

Shema posadke razsady

брахикома иберисолистная на клумбеIzbrani udeležnik horošenko prekapyvajo. Zadevajte grablami, da bi dobili rovno površino. Na površini grunta delajo majhne lune na razdalji približno 20 cm drug od drugega. V každuju iz njih je kladut sloj drevesa in na voljo po 2 stakani vodi. Sažency akkuratno izvlečejo iz emkosteja in prenašajo v jamku skupaj z majhnim komom zemlje, stara pa ne spremenijo kornevišča in nežne zmage. Obrazovšee prostranstvo zaseduje zemljo in sledi utrambovyvaet. Sverhu cvetovi običajno uvlažijo. Prilagojen način kulturo izražajo in v gorškah.

брахикома в горшкеEmoti napolnjujejo substratom, ki uporablja za razmere. V središču delajo voronku, omeščajo jo v samem saženec in zasipajo zemljo korneviŝe. Zgornji sloj poliva odporno vodo. Leto gorki razstavljajo na ustreznem območju. Pozdnem jeseni cvetovi zanosijo v prostor, kjer bodo nadaljevali do konca decembra. Uhod izvaja klasičen način: poliv, rihlenje, obrezovanje, oprskanje.

Od ljubezni in težav je odvisen končni rezultat

пышное цветениеTako kot drugi cvetovi, brahikoma iberisolistična potreba je pozorna na strani osebe. Sicer pa izgublja svojo dekorativnost in se vrača v gustje zarosli. Zato obstaja vrsta preprostih agronomskih pravil, ki so pomembna za uporabo. Zaradi rasti raje bogatijo mineralne snovi, ki so slabo oslabljene na pošti, redno vnašajo podkorme. Za uporabo uporabljajo pripravljena udobja iz trgovine. Vnaprej jih v skladu s vnaprej pripravljenimi navodili za uporabo.

Da bi zagotovili kornevno sistemsko brahikomijo kisline, zgornji sloj pošljejo akkuratno vzrihajoč. Po hodu izpalyvajo in sornáki. Postopek izpolnjuje zelo beznačalen način, starejši pa ne uravnavajo kornevne sistema in mlade zmage. Za pošiljko pošljite opisalke ali osebnost.

нежное цветениеPolivajo brahikomu inberisolistično ne pogosto, vendar je njihova rodina daleč v Avstraliji. In ona slaviтся zatâžnimi zasuhami. Nato morate vodo za polivo začeti podgrevati, ostanejo emkosti na soncu. V dolžinski sezoni poverljivost klubov, kjer rastejo cvetovi, posipajo drevesno zlato. Zahvaljujoč temu ulici – najbolj nevarni časovniki v barvah – “projdum mimo” klubi na danem udeležencu.

Iz-za prekmerno vlago, korneva sistem kulture podvrgava se gnjenju. Svoj sodobni prehod cvetja na novo mesto jih je spustil od neminuemoje smrti.

Dekorativna lepota rastlin podpira zahvaljujoč ocenam. Ob podaljšanju celotne sezone cvetov, iz kustov, ki so na udaru suhih butonov. Da bi lahko oblikovali stilično krono, prišpivajo zmage. Odnoletne kulture jeseni prerežejo v gorščini. Zahvaljujoč temu bodo sporočali do konca leta. Ta način pristopa uporablja v bolj zahodnih regijah Rusije.

Naruševanje pravil uhoda vodi k uveljavitvi kulture, večplastnih listov in predhodno razloženih butonov.

Oblikovanje stilskega landšaftnega dizajna

cvetlične kompozicijeBrahikoma iberisolistična čudežno smotrti v skupinskih posadkah. Mnogo raznolikih «romov« v klubih izkazujejo izjemno veselje in uživanje.

Poleg tega, kulturo uporabite skupaj s takšnimi barvami:

 • рудбекия;
 • урсиния;
 • koreoпсис.

navdih sanjsko vožnjoUporabljajte tudi za okrasne borde in sadne plošče. Če vzamete cvetje poleg sosednje, lahko v celotni sezoni uživate v pijači z aromo. Neploho gledamo kulturo v velikih gozdovih, ki so nameščeni v vhodnih kalikih ali verandi. V vsakem primeru, če rastejo ukrasi priusedbeno ozemlje dačnega udeleženca.

Kot vidno, zalog uspeha je gramotna naloga in vhod za barvno brahikomi iberisolistično. Začelo se bo z njim v posodah. Zatem se obrnite na druge strani, ki se prenesejo v odprti grunt. Klumbu razmeščajo na sončnih površinah s plodorodnim gruntom. Polivajte ne pogosto, spomnite se, da so rodne rastline upoštevane v Avstraliji. Za oblikovanje kustikov, vetvi prišipivajo in obrezujejo. Poskusite izraziti na svojem udeležencu ta mili zaokeanski cvet.

Ta nežna brahikoma iberisolistna – video