дерево вяз в парке Na podaljšanju vekovnega drevesa je bil okutan tainstven oreolom. V mnogih narodnostnih vetricah (številni njegovi tako imenovani) so služili simbolnim težavam in resničnostim, materialnostim in udarcem, pa tudi svetim atributom cerkva. Zdaj ga lahko srečate na ozemlju sodobnih parkov in lestvic. Nekotorye zadovoljne osebe so se odločile, da bodo ukradle svoj privzeti del, kar pomeni, da je njegova lastnost izjemno uspešna. Taka hiša bo služila svojemu rodu “živim ščitom” za lastno bivališče. V tem primeru je treba učiti, kaj se lahko zgodi iz družine in se lahko prilagodi drugim pogojem. Zato je pomembno poznati nekaj tonkosti delovnih mest in vhod za njih.

Osnovne značilnosti

drevo z gibko strukturo vlaken Zahvaljujoč prilagodljivi strukturi drevesnih vlaken, pridobljenih iz starega dela, v starih časih množica predmetov. To je bilo kot izvirni sani, tak in domača utrujenost. Utončenje dugi in obodja ukrašali so prebivalci drevesne Rusije. V tem času so se vetrnice in široko uporabljale za izdelavo kožnih izdelkov.

Naslov tega drevesa je začelo iz keltskega jezika, v katerem je takšna beseda, kot je “Elm”. Nemško in latinsko ime rastlin je prav tako podobno – «Ulmus». Dosedanji prevod vseh teh slovov pomeni “fleksibilnost ploda”.

Vneše vez predstavlja sebe, lahko predstavlja drevo, opis in fotografijo, ki je predstavljena spodaj. Tvornik tega predstavnika predstavnikov nemških podjetij v mlajših letih je pokrival glavno barvo svetlo-bujne barve. Po merilih rastlin rastlina postaja debela, prav tako pa je dovolj velika in sčasoma se odstranijo tanki plastiki. Gluboki trešine na njegovi površini opozarjajo na šrame od najbolj ranjenih. Na nekaterih vetkah se lahko obrazujejo in razvijajo ljudje.

кора дерева вязMožna krmilna naprava bo omogočila zelo gluboko, zato lahko mirno doseže raven grundovitih vod. Zahvaljujoč tej posebnosti korena in film izraste do 25-30 m v višino, z okrožjem stvora-1,5 m. Kljub temu, da nekatere raznolikosti niso vidne, več v zgornjih slojih zemlje, zanimajo ogromno površino. korni dreves vezVečina predstavnikov te družine lahko vsebuje 200 do 300 let.

Rekordsmen-dolgožilec je lahko preložil 1812 let, ki je nastal v Moskvi. Vendar pa je v zadnjem letu 2010 vse skupaj ne preneseno in v celoti višje.

Первое свидание с вязом

molodoj vez v parkovoj zoniČe si želite ogledati fotografije s seznama in semena drevesa, jih lahko zamenjate z nekaterimi posebnostmi. S pomočjo tega raziskovanja ga ne prenesejo z drugimi sortami. Te velike velikosti imajo:

 1. Malenkie nevzračne cvetlične fioletovog odtenka. Pыšna socvetija ukrašeny množstvom purpurnih tičinok. V kombinaciji z nežno zelenimi nožicami so gledali po-posebnem. Period cvetenja rastlin – 10 dni. V bistvu on izpade na marec ali aprila.цветение вяза разных видов
 2. Крупные листья. Na steble so na voljo poočeredno. Dlina vsakega se giblje v mejah od 12 do 15 cm. Zadnja konična oblika listov harmonizira z obstojno površino. Jasno izražene bokovne prožilke ustvarjajo odporno strukturo na temno-zelenem polotu. Verhnjan del listovčkov gladenj, in to spodnja usypana pušistim sloem vorsinak. Točno na njih in se nakapljuje vsaka pyl. V osrednjem obdobju so pridobili izumiteljsko okrasko v zeleno-krasni cvetlični gammi.листья вяза
 3. Молодые отростки. Oni rastejo v spodnjih delih stola, obrazujejo obsežne klube. Svetlo-uporabne mlade rastline imajo glavno strukturo.молодые отростки вяза
 4. Плоды. Vsak iz njih napoveduje tonko plastiko – krylatku, – v središču katere je preprečeno zrnato. V zgornjih delih krila se nahaja utončenna izbira. Oni so se zaposlili na koronskih čerenih in zbrali v gustih pučkih. Vendar plodonosno drevo začne s pol ali osemletnega leta. Konec maja ali začetek junija semena popolnoma sozrevajo.плоды вяза

Vâz gladkij – najbolj priljubljena sorta iльмовых. On se sreča v mnogih mestnih parkih. Ta vrsta čudovito prenaša surove zime in vzdržuje temperaturo do –28 ° C. No vse, kar lahko zmagajo rastline, se lahko nekoliko podcenijo. Iz 16 priljubljenih raznovrstnih polovic se lahko srečate na Skandinavskem poluostrovu in tudi v Evropi. Če boste analizirali, kjer je rastoče drevo v Rusiji, je to mogoče zamenjati, kar je v osnovnih vladnih regijah, na primer:

 • Западная Сибирь;
 • Поволжье;
 • Южный Урал (Челябинская и Свердловская область);
 • Kazahstan;
 • Кавказ.

parkTa čudovito uživa samo v vlažni sreči, ampak tudi v suhem videu, zaradi pronikanja korenin do podzemnega izvora. Berega rek in ozer, pa tudi široko razširjene lese – izljubljena mesta za njih obitanija. Vse so zelo uporabne in zasoljene, ki negativno vplivajo na življensko rastlino, čeprav so nepomembne in neprimerne za izbiro pošte.

Berest rastet neimoverno hitro. Godovoj naravi kot mlada saženca, takšno in vzročno drevo je 0,5 metra v višino in 0,3 m v širini.

Posebnosti raziskav in vhod

Mnogi vedo o lečebnih lastnostih, listih in plodovih vezah, zato želijo imeti takšno roko in v svojem sadu. Zahvaljujoč močegovnemu in podobnemu učinku teh naravnih sestavin, ki se uporabljajo pri določanju:

 • želudočno-kišečnega trakta;
 • kožnih bolezni;
 • отечностей;
 • revmatizma.

Polučen iz izvlečkov kosov uporablja v količini protivospalitelnih ali protibakterijskih sredstev. Še več, ta drevesa ustvarjajo vzdušje v vzdušju udeležencev. Oni “ljubljajo” strik, zato iz njih lahko ustvarijo živahno izgorodʹ.

красивая стрижка вязаPri tem je pomembno, da se uporabijo osnovna pravila, ki jih je treba namestiti. Kakor le oni sozrejo, jih je treba takoj izsaživati ​​v grunt. Prve dve nedeli – optimalno obdobje za to. Če malo poškodujete, to vpliva na vaše lastnosti. Vendar semena in ne zahtevajo predhodne priprave, vendar jih je treba pravilno izvajati. Za to potrebno:

 • horošenko vскопать грядку;
 • vložki mineralnye udobreniâ;
 • narediti stanje med vrsticami od enega do dveh metrov;
 • высевать зерна с шагом 30-50 см;
 • zasedat majhno lunko tonkim sloem grunta;
 • обильно полить.

алея вязаPosredujte ga lahko in v teni. Vse to bo dobro napredovalo v sončnih lužah, zato bo v nekaj različnih časih rastlo. Krona se zelo hitro razširi, kar lahko negativno vpliva na sosednje svetlobne rastline. Poleg tega, še vedno z davnimi časi v njih s vinogradom obojudna neprenosljivost.молодой парк

Ne pozabite, da lahko v juniju svojo žalostno nesrečo uredite. Zato je treba delovni prostor nujno zakleniti, zato se ne prikažejo. Okolo meseca mladosti rostočki sledi običajno polivati.

Odvečna težava drevesa je gorska bolezen. Če na njem ni zelo zasoljenih/neraspuščenih vetrov, obveznih korakov in pri tem kronu je skudny vid, kar pomeni, da je poražen ta bolezen. болезнь вязаOsnovna vzroka za njeno pojavljanje – prekmerno uvladna počva. V takem primeru lahko od nekaj tednov do 5-7 let. Zato je treba slediti za stopnjo vlažnosti, da bi vedno bolj ukrasili sad.

Zgodovina lesa – video