cvetovi navdih dohodki Kompozicijsko sestavljene skupine rastejo, pripravljene ne bodo razgradile lepote, ki je na prvem mestu in do razpada. Od vaših fantazij in zelo podobnih sort, skladno s posledicami intervalnega sveta, odvisno od oblikovanja udeležencev. Oblikovanje cvetličnih klubov, ki se nanašajo na mnogoletnike, obravnava najbolj praktično rešitev. Dostatočno en razposlati razpravo, da bi se nato vklopili v začetne sezone, dodali jarke letnim ansemblu skupinskim miksam iz sorazmernih.

Dekorativnost rastnega asortimana je odvisna od dejavnikov:

  1. Konkretne sheme zaposlovanja, usposobljene pikomske dejavnosti. Estafeta lepote, ki se pojavljajo pri rastlinah (velikoletniki hitro merkrutirajo), preidejo na vidam z odprtimi rastlinami.
  2. Цветовой гаммы. Različni kolektorji in odtenki seznamov kažejo vpliv na estetsko vzpodbujanje oblikovalskih udeležencev v celom.
  • rozovne socvetije na zelenem ozadju ustvarjajo romantično atmosfero – pijoni, timjan, margaritki, бадан, розы;
  • krasni stimulirajo aktivnost, podnimujejo tonu – maki, flocksy metelchatye, kamnelomka, gvozdika kitajska;
  • belye – smotrja toržestveno in naрядно – iберис, дицетра, аллиссум;
  • želtye in oranževye – dodajajo optimizem in sposobnosti navdihujejo – kanny, mylânka, margaritki, astilʹby, primuly;
  • golub ton ton socvetij na voljo brez težav – delfinium, irisy, lugova geran.

V majhnih klubih je bolje predvideti dolgoročne aktivnosti s četrtletnimi časovnimi dejavnostmi: lavateru, velikokolesniku ali lepovicu – ehinaceju. Raznoobrazen jarki ansambl lukovični: mukari ali krokusi. Boljšinstvo njih ni delalo pestrym kovrom več mesecev, kot klasičen juž iz harmonije belih narcisssov in jakih tuljpanov. Če želite večji učinek, jih boste našli na otokih.

Цветы для оформления клубов

оформление клубов Landšaftni dizajn predvideva več formatov organizacij, ki so odvisne od izbranega stila.

V rednem času dovolite vse verzije rabatoka. Pri oblikovanju klubov mnogoletnikov prednost za vostočne giacintami, hotele, rozami, liliami, gayherami z različnimi okrasom listov, lukovičmi. V večini lastnih krajev se izogibajo ne zamerljivemu gruntu, npr..

Landšaftni slog ne podpira točnih konfiguracij geometrij in aktualnosti pri dekoriranju alpijskih gorok, prav tako ustvarja miksborderov in kontejnerskih delov.

Kratko oblikovanje kluba z dovoljenjem vertikalnih konstrukcij. Rastenije so nameščene na špalerih in drugih oporah (pergolah ali arkah). Taka sooruženja prizvana dekorirajo neprizadete stene, ustvarijo tenevne zanavese ali služijo živi izgorodju. Iz mnogoletnih lian izisavajo limonnik, vinograd, akinidiю, klematis in glicinidiju.

Kako oblikovati klubu mnogoletnikom?

kluba pred domomShema gramotne zaposlitve je vključena v njihove stopnje velikosti. Na podlagi visokih kustov so na voljo nizkorazlične slike. Takoj “kavarna” sprejme popravek sebe v vsakem pogledu. Poseben aktualni princip razmejitve miksov pri ustvarjanju klubov, ki so nastali ob okrajih. Podjetje na liniji ubiranja travynisty kustov podpira masovnost kart.

Tako je oblika obustravanja cvetnika z nastopajočim na visokem središču, dodana konusoobrazna oblika dekorativnega nasičenja.

Če cvetovi za oblikovanje klubov izberejo skupine z različnimi stopnjami v višini, za kombinacijo kombinacij travanistynih klasterjev in odinočnih nasadov (soliterjev), v vzročnem stanju nastanejo položno, podobno s plavno voljno..

Krasivo oblikovanje klubov, na podlagi katerih je zagotovljena moč in dafnija, zacvetajoče paralelno z nabiralnimi počkami. Najprej obračunavajo krokuse, nato pa odprejo butone lesne zemljeniki, rudbeki rassečenno, proleško karpatsko, kolokoljčikov, hohlatke.

Izdelujejo prebarvajoče barbarise in poštnopokrovne: zatejlovski blokovi, očiščitve in koloritni barvinok. Mnogočvetna kalejdoskopska roskoška letnih krasov podpira iris, astilbyby, nežne armerii.

K seredine leta povečajo pyšnye gibikus, delovanje. Po osebi pyšnimi šarami uvajajo gortenzijo.

Umelana organizacija landšafta in gramotna kompleksacija sort na rabatke podarijo veselje od soustvarjanja in prijetne ostrine od edinstva z naravo.

Video: podbor mnogoletnikov za klube na dan