sodobna navpična klumba Slovosočenje «navpična kluba» zveni nekaj nenavadnega. Če pa se v posebnih značilnostih tega besedila ne porabi priljubljenost, to pomeni, da se v vsakem primeru ne bo zgodilo, da bodo nova ohišja ozelenila lastne države, pod navpičnimi skupinami razumejo različne oblike, ki se pojavljajo na vrhu, kot so: arki, koloni in naslikane slike iz rastlin, slik in piramid.

Родом из Вавилона

Danes vertikalni klubi – to je najnovejši trend v zadovoljnem dizajnu, ocenjenem in lastniških majhnih udeležencih, kjer na začetku vsakega metra, prostornih in celo domov. Nenavaden pogled na ozelenjenje omogoča ustrojitev pravega tamkajšnjega mesta, kjer je mesto, razvejano, na cvetlični gredici.

Vendar pa ne velja za vertikalno ozelenjenje, ki bo nov. Vavilonâne so slavile svoje lastne visičame sadeže še dve tisoč let nazaj. V vtorm roždenij neobičajnih načinov okraševanja prostorov so obvezni trenutno prisotni podvižniki vertikalnih sadov Patrik Blanku. Francoski strokovnjak pri oblikovalcu, ki je slavil takšno hišo, kot je ta muzej v Parizu.

Foto vertikalnih klubov od tega mojstra preprosto poraža voobraževanje in lahko pokaže, da ustvari podobno običajno na sodelujočih udeležencih, malo komu po pleču. Vendar je to mnenje glupo napačno. Obustroit pust ne takega grandioznega, vendar ne bo čudovita klub pod silo vsakega, tem bolj, kar je preprosto in ne zahteva osebnih zahtev.

Kako narediti navpično klubu na dan?

Poleg tega navpične dimenzije navpičnih klubov vsebujejo številne različice njihovih naprav in na pošti. Taki cvetniki zavzemajo malo mest in zmožnosti predstavljajo odličen element okrasja vsakega sadja, prikritjo nevidno mesto, zamašijo gluhu steno ali zabor.

варианты вертикальных клубов

Prednosti navpičnih klubov:

 • Veliko oblik in njihova kompaktnost omogočajo ozelenitev celo balkona.
 • Preprosta naprava in vhoda.
 • Otorvannost na ravni pošte preprečuje dostop do rastlin, ki so številna.

Nedostatki:

 • Zaradi majhnih količin pošt, rastline potrebujejo redne podkorme.
 • Taki delovni položaji pogosto razpršujejo, zato konstrukcije sledijo uporabi, uporabijo na zidu v toploti ali izklopijo na navpičnih mestih morozostojne enakovrednosti.
 • Vertikalne delovne površine potrebujejo v pogosto polive.

Predhodno odpraviti pomanjkljivosti vlade lahko na dva načina:

 1. gidrogel, ki vstopa v grunt, kudo in izsaživa rastline.
 2. naprava kapelnega poliva. To je najbolj učinkovita zmogljivost, vendar izredno velika, on se obnavlja samo na večjih objektih.

Vertikalni klubi iz butyloka

navpična kluba iz plastičnih butylokovEden izmed najbolj priljubljenih in demokratičnih načinov uporabe naprav predvideva uporabo preprostih gumbov iz plastike. Če želite, da se pripravi k ustvarjanju klubov, se bo moralo izklopiti in zapreti z vsemi temi etiketami, vendar se neplotno dokonča, da se lahko pojavi ob izstopanju vlag, ki se lahko pojavi zaradi improviziranega drevesa.

 • Pripravljena butilka razredči popolam.
 • Na zgornji deli butilki delajo verevočno ali provočno krepljenje.
 • V zgornji del s križno zalogo pripravljajo pripravljeni grunt in raziskujejo razsado.
 • Plastični kontejner, ki raste v spodnji del butilk in konstrukcija krepi na dekorirujemo površino.

navpična klub iz butylokaIzhodno iz kakršnega koli kasa, banoka, drugih samostojnih kontejnerjev in, konečno, iz butiloka brez posebnih zahtev za ustvarjanje navpičnih klubov s svojimi rokami in ozelenitve v navpični ploskvi.

Prav tako, v takšnih konstrukcijah lahko naredite odprtino iz stojnih vod. Če želite takšne nenavadne kontejnerje, lahko okrasite akrilovne ali aerozolične kraske.

Izdelava vertikalnih klubov iz PVH cevi

Taki klubi dobro pridejo pri izraščanju močno razraščajočih se cvetnih rastlin, na primer petunije ali nasturcije. Pri želji v takih kolonah izražujejo klub in številne zelene kulture:

 • Konstrukcija je sestavljena iz dveh plastičnih cevi s proverlernimi odprtinami, v zunanji cevi, ki uporabljajo razpršilnik, in skozi notranjo podporno vlago in udobje.
 • Polivno stran truba najbolje izkoristi meškovinsko ali netkano gradivo, njen spodnji del pa plosko zapre zavoj ali skotčem.
 • Konstrukcija je pomembna, če želite v navpičnem položaju postaviti.
 • V notranjosti zunanjih trupov se nahaja polivonska, v notranjem prostoru pa se zaskoči medena keramika, potem pa ne.
 • V odprtini na zunanji strani trupa izvirajo rastline.

Izvirno cvetlično kolono je mogoče sestaviti in okrepiti v kašasti armirujoči seti, plastični ploščici ali ploski meški za zbiranje musor.

Vertikalna klumba iz PVH truby

Originalna navpična klub iz kašpo

kluba iz кашпоZa izražanje enoletnih cvetov idealno stoji navpična kluba iz kaše ali kakršnih koli drugih, ki se nahajajo pod roko kontejnerji.

Emkosti se ne obiskujejo na okrepljeni podlagi med starejšimi odprtinami v šahmatnem vrstnem redu.

Vertikalna klumba iz meške

Ta varianta zahteva minimalno vključitev in čas v klubih za gradnjo:

 • K plotnomu mešku prišivajo pročne ručke ali druga krepljenja in nabijajo emkost vprašalnega gruntom.
 • Na eni strani, ki delajo razrede za izredne razmere, na razdalji približno 20 cm.
 • Mešok se povezuje na stalnem mestu in proizvaja posadko rastlin.

Za zanesljivost konstrukcije v notranjosti mešanice lahko naredite vložke iz ploščic, potem ko napolnite meško zemljo, jo prestavite, da grunt ne bo padel na dno.

Delano navpično klubu s svojimi rokami, namesto da bi lahko vzeli, na primer, starije, višje iz modnih vrečk.

Živo steno je mogoče združiti, z uporabo majhnega polotoka z našimi napravami na neredu karmanih.

Delaem navpično klubu iz meškeFotografija pripravljenega navpičnega kluba iz meške

Cvetočna širma iz cevi

Prekrasne zelene širine dobivajo iz vodoravno ojačanih vodotočnih cevi ali toplotnih cevi. Prve opreme so opremljene s škodljivimi onesnaževalci in s posebnim karkasom, v obratovalnih sredstvih pa so odprtine pod rastlinami.

Vertikalni klubi iz fotografije foto

Vertikalna klumba iz truby

Vertikalna kluba iz avtomobilskih pokrovčkov

из шинNamestite navpično klubu na varno in iz stare pokritosti. Pri tem konstrukcija ne potrebuje dodatnega karkasa in različne možnosti razstavljanja šina, ki omogočajo ustvarjanje barv vsestranskih oblik in dimenzij. Če želite skriti neprimerno črno rezino, pokrito krasno brez nepravilnega akrilom.

Kluba za balkon iz starih poddonov

из поддонов

To je izvirno stilsko rešitev za dekoriranje balkona, kopalnic ali patio.

 • V skladu z osnovnimi podobami, ki niso podpod, lesene ali plastične plošče.
 • Z obratno stranjo jačika krepi seta, ki se uporablja samostojno ali netkano.
 • Kontejner zapolni se z gruntom, v katerem se porazi rasada ali semena.

Sovety po izdelavi vertikalnih klubov

Podbiralne rastline za navpične klube je pomembno spomniti, da je vsako od njih malo poslano na pošti.

Vse določbe morajo vsebovati bližnje pogoje. Pričetek, ki ga je bolje odložiti, je nepričakovano nehotirano rastlinje z dobro sposobnostjo urejanja. To so lahko alpijski cvetovi, plûŝi in vʹûnki, mhi in očički.

Video – navpični klubi