novogodnje elke v gorškah Podhodite do zaključka novega dneva praznikov in žal izbrali svoj glavni simbol – aromatično živalsko eločko. Ljubiteljski flore na mnogih straneh so se izognile alternativni alternativi – elka v gorščini. Ee je mogoče ohraniti v naslednjih prostorih za naslednja plačila s posledujočo presadko na ustreznem zemeljskem trgu.

Za to, da raste, se razvija, normalno razvija, sledi proučevanju in uporabi osnovnih pravil njegovega nakupa,.

Выбор растений

пихта Нордмана Pri nakupu sorte, ki se nahaja v leseni hiši, je treba učiti njeno zmogljivost za življenje v holodnih razmerah naše klimatizirane cone. Optično podobno:

 • обычная ель или сосна;
 • карликовая ель коника в горшке;
 • ели колючая, сербская;
 • dekorativne golube eli gollandskih, datskih, severoameriških ali ruskih sort;
 • пихта, произрастающая в Сибири, Корее або на кавказских горах;
 • kolonovidna zapadna tuja.

саженцы елкиIzbirajte saženec, morate se prepričati, da ga ne bi začeli prestavljati v goršok ali kado. Za to dovolj, da natančno povečate steblo, razgradite zgornji sloj pošte. Pri pojavljanju somnenih poprodajnih prodajalcev, ki proizvajajo rastline, osmotrite kornevoj kom, stanje koreninskega sistema. Ona ne sme biti poškodovana in razveljavljena.

пихта горная компактаTo je vsebovano v podkislennih gruntovskih mešanicah na osnovi torfja. Če je drevo izraženo z samega začetka na eni strani, bodo korenske rastline enakomerno razporejene po vsej gorovju. Njegova velikost bi morala biti proporcionalna krona živih jelk v gorščini. Miniaturni kadi, gorki celo vse prikazujejo o uporabi različnih stimulatorjev roste in malo verjetnosti, da bodo nadaljnje nadaljnje preusmeritve takšnih hvojnih rastlin na enakih mestih.

Plotna, okrašena v enem cvetu, obrnjena korneva sistem priča o zdravju saženca, dobrih perspektivah njegovega nadaljnjega rosta.

Nadežna mesta nakupovanja – pitomniki in specializirane sanitarne trgovine. Kadar koli v večjih mestih se bo začel pojavljati najbolj učinkovit način uporabe elektronike. Po tem, ko so v posebnih pitomnikah predlagali, da kupci vzamejo v najem novoletne torževine, ki so na voljo 17 dni. Po tem najemodajalec vrača rastlinstvo na pitomniku, kjer za njiju iščejo izkušene strokovnjake, in z naslednjimi plačilnimi sredstvi, ki rastejo v lesoparkih, na vseh drugih namenskih mestih.

Če ne smete obdelovati vetokov, zidovcev, ne pretovoriti njegovih igrač, okraskov in žival.

Елка в горшке: kakšno stanovanje

полив елки в горшкеDekorativne hvojne rastline kaprizne in občutljive za osvežitev, vlago, vsebnost pri optimalni temperaturi.

Po nakupu ni vredno takoj namestiti drevesa na začetno toplo novo leto. Nekaj ​​dni v ohlajenem prostoru s precej natančnim pogonom zraka mu omogoča, da ga bolje prilagodi novim pogojem. Na praznik postavite nadaljevanje od baterija in drugih izolacijskih priborov.

Po Novem letu in Roždestvu lahko takoj premaknete eločko na zastekljen balkon.

V primeru, da v domačih razmerah zahteva tŝatelnega uhoda. Grunt za njegovo vsebino je treba redno podpirati v vladnem stanju, ne dopuščati preusmeritev ali preusmeritev. Hvo, vetočki stalno (ne manj kot 5 raz v sutkih) obratirajo raspitelitelem vode. Ponižena vlažnost lahko povzroči zasihacijo in okrasne rastline. Če želite, da je enakomerno osvetljeno, se priporoča, da se občasno obrača okoli njega. To zagotavlja enakomerno barvo las, zmanjša tveganje za nastanek bolezni. Če se izognete nevarnosti, potem rastlina raste iz popadanja prvih sončnih lučej.

To je še posebej primerno za temperaturni režim. Neobhodimo, da jih zagotovimo pri stalnem shranjevanju pri temperaturi od 0 do 10 stopinj toplote, pri stalnem vnosu svežega zraka. Če je na balkonu stanet zelo hladno, lahko dodatno kupite les, ki je odeto, samostojno, senom.

Zimske palice v zgornjem delu so v dobrem stanju, zato jih ni treba udobno ali podkarmlivati.

Posebnosti zasebnih sort

ель Фат АльбертSrbska (balkanska) je priljubljena med najljubšimi rastlinami, ki se šteje za samo strojno.

Ee dekorativna sorta Gnom (višina v vzročnem stanju do 1,5 metra) in Nana (višina do 3 metra) odlično smotrimo na novoletne praznike.

Sredi golubov (koljučih) elej v zgornjih bolnikih, ki uporabljajo dekorativne sorte:

 • polkarlikovana Édit s harmoničnimi oblikami in sero-golobim repom;
 • Фат Альберт с яркой окраской и правильной кроной;
 • zelëna s golubiznogo Glauka Globoza s šarovidno krono.

елка Коника в горшкеKot uhaživat za priljubljeno kanadsko elkoj Konika v gorki pozna veliko ruskih floristik. Ona je zelo lepa, vsakoletno naravo je do 5 centimetrov. Da bi v vzročnem stanju višina rastlin dosegla eno metra. Pitatelna poštna rastlina služi zemljiški dern z uporabo listov, majhnih količin torfe in peska. Konika je manj kaprizna, če so druge sorte hvojnih rastlin. Lahko rast v kadke (gorške) po nekaj letih.

пихта Сандерс БлюAnalogna sorta je dekorativna kanadska konusovidna elka v gorah Sanders Блю. V eli mehki, sivo-modri rep, godovoj rasti do 7 santimetrov. Pri pravilnem uhodu rastet 50 let, doseže največjo višino 3 metre. Ljubite svet, vlažno plodorodno pošto. V odprtem grupnem sistemu lahko pride do 40 stopinj.

Horošo se vpišujo v notranjost miniatjurnih sort pihty korejske:

 1. Briljantno z gusto tëmno-zelënogo repa. K 10 let izraža do pol metra, zimostojnega, ljubljenega vlaga, umerenega popadanja sončnih lučej.temno-zelena repa
 2. Cis v obliki majhnega mehkega ploskega šara. Имеет яркие фиолетовые шишечки. Ljubite vlagu, podkislenno supesčavno poštno pošto.
 3. Morozostojna pihta Frazera.пихта Фразера
 4. Oberon s poduškovidno krono.

Kavkaški in datski različno vidni pihti izstopajo v strogi konični obliki, mehko pušisto zeleni rep. V novem letu namestijo tudi zlato plast, neposredno stanje, zelo podobno piho.

пихта НордманаProdajalne iz Danije so močno osvobodile izražanje v kadrah čudovitih pih Nordmana, ki jih bodo v novem dnevu bolj sprožile v glavnih mestih.

Pihty neprihotlivy v uhode in dolgovečni. Domači vhod je v redni polici (brez preusmeritev), dovolj starih pošiljk. Ob izidu na odprtem gruntu so podpisani za 30 santimetrov vsako leto in lahko živijo do 100 let.

Boljši sprosom uporablja gornjo pikto kompaktno s ploščatimi iglami, zrcalno srebrnim prelivom. Nazadnje s proporcionalno konusovidno formo, nenavadne cvetlične odtenke so naredile njeno liderom prodajo živalskega vrha v mnogih regijah.

елка ХупсиSama svetla barva iz modrih koljučih jelenov, Hupsi, lider novih torgov v Evropi. Eё glavne vrednote-strogi konus krone, srebrno-siva rep. Ljubezen svetlobe, morozoustojnosti, neprimernosti v pogojih povečane mestne zaganjannosti in zamašitve zraka.

елка КупрессинаV serijah sorodnih navadnih jelk v zgornji četrti je nemška ali običajna kupresija. V nee izvirni zauženna jajcevidna krona, izumrudno-zelenkasta barva igolčatoga repa. Sorta je pokazala dobro vzdržljivost pri mešalnikih in snežnih padavinah.

Весенняя пересадка

пересадка елки веснойS slednjim templa in dokaj odložnim pošiljanjem lahko preusmerite svojo zimnjo krasoto iz gorške v odprti grunt. To bi morali narediti do začetka sokodvižanja v rastlinah. Za delo na najboljšem mestu je svobodno, osvetljeno mesto. Prenosku izvajamo posledično:

 1. To preprosto, preprosto, če želite koreninske rastline svobodno, enakomerno razgraditi v pripravljenem prostoru.подготовка ямы
 2. Na dno uklapljamo peskani drenaž glubinoj 20 santimetrov.
 3. Podgotavlivaem zemeljsko mešanico za zapiranje, ki je sestavljena iz dveh kosov dneva, po posameznih delih torfe in peski.
 4. Pri ustanovitvi v njegovem kornejnem rastlinjaku se morajo nahajati na vodoravnem nivoju zemlje.выравниваем саженец
 5. Zasypaem mu, položen uplottnyj grunt.

poliv presažennoj elkiUdobje na delovnem mestu se uporablja individualno, s posebnimi posebnostmi in stanji zdravja vaše jelke.

Počasi po vsakem novem letu, ki se bo udeležil novih udeležencev, se bo pojavil nov hvojni saženec. Ëločna aleja še dolgotrajno obdobje bo razširilo glazolo in poslalo vašo dušo.

Kako uhaživati ​​za elkoj v stanovanju – video