Gazon na priusebnem udeležencu potrebuje v krogovodičnem uhodu Akkuratne zelene lužice – to je velikolepno okraševanje udeležencev, svetel fon za dekorativne kulture, cvetlično sadje in domače hišice. Ne prevračajte zarošujočega travovskega ozemlja v predmet gordosti vladelca, ki je sposoben samo redno vzdrževati gramozni vhod za gazonom.

Številni nenadzorovani dačniki, ki se nanašajo na to, da so obiskovalci vključeni v omrežje, lahko ekonomizirajo prizadevanja, hitro preoblikujejo okoliški prostor in nekaj let ne predstavljajo samostojno rastočih zlatov. No na dele gasa, ki zahteva stalno spremljanje. Prvi izhod na lužajku je treba storiti, kot je le sneg, in končati vhod za gazonsko osen, za nekaj tednov do vzpostavitve snežne pokrove. In vse to, boj se težavnosti ne stane.

Če za trajno vzpostavitev rednega vhoda in vse načrtovane postopke, ki izpolnjujejo pogoje, je to res veliko let, ko pride do vzpona, in pozabite, da bo nemško podjetje prineslo samo zadovoljstvo.

Kako uhaživati ​​za gasom na dan? V kolikor so vključene posebnosti delavcev v različnih sezonah leta in kako pravilno razdelijo moči?

Posebnosti vhoda za gazonom po zimi

Gazon pod snežnim pokrovom Prvič, ko začne aktivna taja sneg, noč pa se odprejo mesta na udeležencih, ki pokrivajo plosko korito, v tem času, ko mora vlagatelj gasovoda prvič za leto izbrati trajno pokritost. Kot uhaživat za gazonom po zimi, če je del travy še skrit pod zimkim krovom?

Delo v tem, kar je pripeljalo do snežnega snega in mešalo proniknovanje zraka v prosipajočo se travo. Pod hranilno korito se lahko skalirajo. V tem primeru bo rastlina izgubila koreninsko funkcijo, ki bi jo lahko ogrozila. Zadača savooda – akkuratno razbiti led, odstraniti skopljanje naslednjega snega.

Izčesavanje in uborka gazona

Zbirka nevarnih listov z gazoKadar sneg sojde, zemlja malo podsohne, travnato pokritje sledi čiščenju od preostalih preteklih travov. Odmerjene za jesen in zimo travinke pod snegom, ki se sesujejo na grunt in sledijo, oblikujejo podobo serokorične vojne. Če takšen rastlinski musor ne odstrani, je to:

 • za sodelovanje прорастание молодой травы;
 • spodbuja razvoj gnilostnih procesov in razširjanje vreditelej;
 • padla plotnost travnatega pokrova, gazon pa s časom izgubi rovno zeleno barvo.

Zagotovljeno je, da lahko bencini uporabljajo veverne mešanice, ki zaradi konstrukcij ne delujejo tako gluko v gruntu, kot so navadne. Takoj vhod za gazirano vesolje pomaga očistiti pokritost in od rastlinskih ostankov ter po naključju, skopivi se za hladen čas leta.

Postopek se izvaja v prodolžnem, nato pa v poprečnem načinu izdelave, tako da prvič vstopi v sistem za gaziranje po postavitvi vseh njegovih udeležencev.

AERACIJA pri vhodu za gasno vesolje in osi

Provedba zračnih plinovKorni mnogoletnih zlatov, ki se uporabljajo za obiske gazonov, hitro oblikujejo namizno plosko dernivo, kar je mogoče primerjati s grubo in zelo pročno meškovinom.

Zaradi tega se ves čas, ko se začne napojna voda, aktivira rast trava, rastline pomembno pomagajo in jih zagotovijo v zraku. S tem namenom vodite zračno lucijo. Postopek po uvajanju za gazonom je v prokalyvanii pokritosti. Točne prokoly glubinoj od 8 do 10 cm delajo na majhnih razmerah drug od drugega po celotni površini.

Takie odprtine:

 • pomagajo kislodu pronikati vglubь почвы;
 • stimulirajo aktivnost koristnih poštnih mikroorganizmov;
 • preprečuje razvoj gnilostnih gribkov in bakterij;
 • prepreždajut preuvlažnjenje substrata;
 • zagotavljajo dihanje korneja;
 • pospešijo vozobljenje travnatega pokrova po zimi.

Gazon po zrakuČe sodelujete pri trajnostnem pokritju z majhnimi površinami, jih rešite z uporabo zraka z običajnimi vilami.

Pri obširnem plinskem zračenju pri uporabi po zimi zahteva mehanizacijo. Tukaj bodo koristni bencinski ali električni klimatski aparati, ki pospešujejo delo in veliko bolj pogosto.

Avtomatska operacija vodi bližje k oseni. V letošnjem letu, zlasti v žarek dni, tak postopek po uvajanju za gazonoskop ne vodi.

Striž: glavna naloga vhoda za gasno vesolje in letom

Strojnica dodaja gazonsko privlačno podoboČe plin ni stroč, zlatovarstvene kulture se razraščajo, poverljivost pa trdi rovnost. Zato rezilo – to je osnovna mera pri vhodu za gazonom. Ee izvajati, začeti s vesny in vstaviti do seredyn osen, ko bo začelo porabo pripraviti, da pokrije “spanje”.

Osnovno označevanje strogov, kot je stopnja vhoda za gazonsko vesolje in letom, je predanje lužajk akkuratnega, privlačnega vida. Na vseh površinah plinske gaze ne smete delovati brez kakovostne gazokosilke ali čeprav s trimerom, drugače pa dobite rovno travnato pokrovino odinokovo višino skoraj nerealno.

Strojni trakovi predvajajo vgradno gazo. Ta mera ni nujno samo za odstranitev senzorja, zmogljivega nadzornega mehanizma za gazokosilke in za razprševanje travov. Gazon skašivajo v sončne nežarke dni. Trava mora biti suha, sicer pa se ne izogibajte prilipaciji travinoka k nožem in delovanjem sredstev mehanizacije.

V okviru rednega vhoda za gazirano letno verigo vodijo po merilih razpršenosti listopadne plošče. Častota je odvisna od ugodnih pogojev in izbranih za obisk rastlin.

Stroj za gaziranje vsake dve nedeliCeloten interval med pokosami je od 2 do 4 nedelje, vendar se želi odpovedati po nadaljnji proceduri, nekateri pa se bodo stabilizirali, da bodo prekinili. To je nevarna napaka. Taka droga močno oslabi gasovite rastline, pomembne rastline, ki pomagajo s pomočjo fotosinteze. Če bo trava pokrova ohranila višino 7–9 cm od ravni grunta.

Stroj za gazovod vodi v dveh etapah. Prvotna površina pokriva tragično udeležence, ki se premikajo v eni napravi. Strojna obdelava se izvaja perpendikularno prvotno.

Podkombinirana plinska vezica in osrednji del v okviru vhoda za gazonom

Vnesenje udobnega na gasVhod za gasno vesolje, ki ne omejuje stroge, zračne in ustrezne razvodne naprave. Častne strige, ki povzročajo intenzivno rast rastlin, neizogibno vodijo in oslabivajo rastline, in ob zadnjem času pošiljajo pomembne stvari in mikroelemente.

Zato podkorka – to je pomembna sestavna del vhoda za gasno vesolje, leto in jesen. Vzpostavitev udobnega izvajanja po rezanju in obvezno sprožitev običajnega polivom raste. Periodičnost zunaj uporabe udobnega je odvisna od stanja rastlin. Interval med podkormkami se spreminja od 4. do 6. nedelje, začetni postopek se izvede takoj po polnem izpadu sneženja, nazadnje – za dve nedelji do naslednjih hladilnikov.

Борьба с сорняками на газонеVhod za plinsko osnovo se razlikuje od vesennega. Če je v času aktivne vegetacije trava bolj potrebna v azoti, to pomeni, da jo omejijo v tem elementu, nadomestijo njegovo kalijem in fosforom. Če želite začeti vnos za gazo na dan, strokovnjaki priporočajo uporabo kompleksnih sestavin, ki v celoti izpolnjujejo zahteve zlatnih kultur v različnih časih.

Udobjeni vnos v primeru, da so bili zelo hitri ali s pomočjo posebnih naprav ali rastlin podkarmlivali živih sredstev, vključno z njimi v shemi polive.

Poleg tega, da je udoben, svež in v poletnem času voden boj s sornimi rastlinami in gribami, pogosto zasedajo zelene luže. Če s vhodnimi sredstvi ne pride v poštev, se izredno izbrišejo, da se izločijo udeleženci v grbnici, pomagajo samo z gerbicidi in sistemskimi sredstvi, ki so posebej izdelani za uporabo v okviru vhoda za določen gazonom.

Poliv dačnega gazona: uhod v časovnem obdobju leta

Avtomatični poliv gazonskiČe vlagate gazo, bo to potrebno za podaljšanje celotnega časovnega obdobja, zato poiščite rasto in dobite vprašanje iz skupine. V srednji polovici polivnega gazona je mogoče 2–3 raze v nedeljo, hkrati pa pogoda vnesejo svoje popravke v grafiko:

 • v dolžnem obdobju polivi skrajšajo ali popolnoma ohranijo.
 • v času, ko se količina polivne vode poveča, nikoli ne vodi postopka v poldnevnih urah, kadar je solnce najbolj aktivno.

Iz nevarnosti za preprečitev poškodb povernosne kornevojne sisteme za poškodbe ni v primeru, da gazoni ne polivajo iz šlange.

Zagotovite učinkovitejše vsevozmožne sistemske sisteme, upoštevajte razpršitev vodnega toka ali uporabite kapitalsko metodo. Za zagotavljanje potrebnih prometov gazirane glukoze mora doseči 15–20 cm, drugače pa del kornevojnega sistema zavira v suhem tonu in ne dobiva dolžne hrane.

Mulčiranje: del vhoda za gazonsko osen

Mulčiranje počvy gazonaNajvečji vhod za gazo določa njegovo prihodnjo rast in lepoto. Medi, podjetniki, ki bodo pomagali ohraniti zdravje do naslednjega obdobja.

S septembrom in do srede oktobra oktobra bodo lastniki gazonov začeli pripravljati lužice do zimovke. Važni element vhoda za gasolog v tem času je pomembna pošta. Postopek vključuje enakomerno porazdelitev na udeležencih, ki jih mešajo, pesek in napoved, kar pomaga:

 • povečati debelino vprašalnega sloja grunta;
 • odstraniti razraščanje in vzpostavitev kornevojnih sistemov;
 • stimulirati razrastanija travy;
 • izhodite gazon v prihodnjem letu.

Uhaživati ​​za gazonom potrebno krog leta. Takšen sistemski pristop zagotavlja stabilno dolgoročno porabo, njegovo lepoto in enakomerno plodnost.

Video o vesennem uhodu za gazonom