tuja Вудварди в саду Tui z okrožnega krono tradicionalno stanovanjsko središče prilagajanja vzgladov, kjer se niso našli Tuja Vudvardi – eden iz starih, dobro preverjenih sort s plosko krono, živahnimi značilnostmi in zaprtimi oblikami, prevračajoči klaster v jaki skupini “zvezd” skupinskih in solitarnih delov.

Tuja navadna – lider po priljubljenosti med hvojnimi rastlinami, prigodnimi za izražanje v zasebnih sadah, v mestnih skverah in kontejnerjih. Россиянами культура цени:

 • za višjo dekorativnost;
 • za majhno gostoljubno naravo, ki omogoča čas gospodarstva na strižkih;
 • hvala netrudoemkomu uhodu;
 • za odmenno zimostojnost;
 • za ohranjanje privlačnosti in letom ter zimoj.

mesto posadke tui vuvadrdi Tuja zahodna Vuvardi se zanima za teh, ki hočejo dan za dnem videti na udeležencih lepo krepko rastlinje s kompaktno, napominjajočo krono, temno, plosko usypavajočo vetrico in pokladiščem nravom.

V pogojih srednje dolžnosti, ki jih je prijavil lastnik, se je odločil za dolgotrajen posel, preživel moroze, žaroe leto in celo nevarnost zračnih megapolisov.

Opis tui Vuvadrdi

плоды туи вудвардиDanes v razporeditvi vladelcev zagonskih udeležencev je deset vrst sorte hvojnih rastlin. Tuja Vudvardi ali Thuja occidentalis Woodwardii se nanašata na raznolikost, ki je že nenadoma skrajno podprla njeno vrednost v landskaftnem dizajnu. Prva opozorila o vrsti kanadskega izvora se nanašajo na 20-letno obdobje preteklega veka.

Popav v Starem svetu, ki je hitro zavojeval priznanja evropskih evropskih. Pred tem je bilo nekaj, osnovno pa je mogoče prevesti v nekaj točkah:

 • nasyŝennyj, ne spreminjajoč se odtenek barve češujčatega repai;
 • plotna krona, ki v rastlinjaku za rastline ima sferično formulo, in v vzrokih, zahvaljujoč majhnemu navpičnemu naravnemu okolju, prebivalci bolj prizemistojni;
 • odlična primerna možnost za neustrezne pogoje;
 • netrebovanost po delovnih mestih, kar je pomembno in v velikih parkih, in na majhnih zasebnih vladah.

Posreduje se v gruntu, starih od 2 do 3 let, samo za 10 let, ki izraža do polmaratotrovske višine. Sledenje se bo nadaljevalo, vendar se bodo njegove stopnje še nižje.

Maksimalna višina, ki doseže tujo Vuvardi, ravna 2–2,5 metra pri diametru krone okoli treh metrov.

Veterinarski klaster je vgrajen, z večjim številom zelenih zmagovitih pokrival pa češujčato. Ta barva se lahko spreminja od svetlega do temno zelenega in je odvisna od pogojev izražanja, starosti in starosti. Na vzroslih izhodiščih, ki se pojavljajo-ploskovito-burye nadaljujejo šiške, zbrane v neplotnih metelkah.

саженец туи вудвардиV skladu z opisom tuja Vuvardi, kakšni in njeni bližnji rodstvenniki, je to svetoljubna večnozelenska kultura, ki ima raje okulturne lahke pošte. Za dobro rosto in pod državno dekorativnost hvojnik ne potrebuje samo svetlobe, ampak vode. Kljub temu, da so vlage pod koreninami veliko bolj povečale verjetnost pojavljanja gnilov in gribkov na podlagi tvorbe in v glubi kroni.

Praktično na celotnem ozemlju Rusije ta sorta vzdržuje zimske možnosti. Za vzgojene klasterje dovolj snežne skrivnosti, in mlade rastline v prvih 2-3 letih dodatno odkrivajo meškovinsko, da ne bodo poškodovane od suhega hladnega in solnečnih vesennih ožegov.

Osebnosti posadk in vhoda za tueja Vuvardija

Na izbranem delovnem mestu, kjer se nahajajo delovne jame ali prehajajo na 60–80 cm. Če je nameščen na velikem ogrodju ali na vzvodu, se premer in globina povečajo, orientirajo na dimenzije njegovega korenitega sistema.

priprava mesta posadka tuiZa tui nužen rihly okulturenny grunt z dobrim dresom. Zato v pesniku dodajo sadno zemljo, peregno in torf. Težave in plotne pošte pošiljajo s peskom in torfomom. Na udeležencih s podtoplenjem ali z uporabo vode v gruntu tuja bo neizbežno bolezen in pogibnet. V takih primerih zaranee delajo vožnjo in upanje na drevo za odvajanje lišne vlage. Na vsakem delovnem mestu lahko uporabite sloj peska, veliko kirpičo ali keramiko debeline približno 15 cm. V poštni mešanici za posipanje dodajam 50–60 gramov kompleksnega udobja za hrvaške kulture.

V količini podkormov ni vredno uporabljati svežih organizmov, ki bi lahko obremenili korenine in sprožili razvoj gribkovih bolezni.

Če želite uvesti zadnjega vhoda za tuj Vuvardi, posadka klasterja vodi ranne vesolje ali obisk, če ni ogroženih ranljivih holodov. Zaloga rastlin vključuje:

 • v polivah, ki so za mlade, ki bi se morali držati akkuratnih in rednih;
 • v rihleniji pošta ne glubže 10 cm;
 • v propolke prištnega kruga;
 • v vesennih podkormkah.

V tem času se dobro odzivajo na dožitje. Udeleženci, ki sodelujejo pod kronami, ne pomagajo samo ohraniti centralne vlage, ampak tudi zaščitijo rast od posgateljtev сорняков.

Tuja Vudvardi v landšaftnem dizajnu: fotografije in načini uporabe

туя вудварди в ландшафтеТуя Вудвард універсальна. Odlično je dobro izgledala in na parkirišču, v mestnem skverju pa v bližini avtotrasca. Kompaktnost kulture omogoča, da jo v podobnih prostorih za vsebnike shranite.

tuja Вудварди на клубах

Tuja Vuvadrdi v landshaftnom dizajnu, kot na fotografiji, uporabljeni in v odinočnih, ter masovnih posadkah. Klaster s ploskovno krono lahko vsebuje osnovo za življenje, medlensko rast in ne zahteva čajno steno. Tenevynoslovnost kulture omogoča, da izberejo hvojnik in na odprtih udeležencih, in pod kronami večje velike množice rastlin.

tuja vuvadrdi sredi drugih hvojnihČe kustralniki ostanejo del zelenega bordura, jih porabijo tako, da se povežejo med seboj. Od drugih rastlin, ki jih porabijo, ne pridejo v poštev niti manjše polovice njene največjega premera.

Tuja Vudvardi v landšafte – video