budleya na dačnem udeležencu Kustarnik buldleya, zaposlitev in vstop v odprti grunt za kateri koli, ki ne predstavlja osebne razsežnosti, lahko objavi izuminkoy unylogo osennega pokrajine na zagorodnem podvorju. To raste cvetoče povoznim letom in jeseni, v tem času, ko je večina dekorativnih kultur že davno odcveli.

Будлея – какая она?

цветет будлея Budeleya se nanaša na družino Noričnikovih. Je rojen v Aziji, Južni Afriki in Ameriki. Naslov rastlin je dobil od imena botanika Adama Badla.

V narodnem budleju se imenuje osnen siren za podobno obliko njenega socvetija s tradicionalno sirenjo. Cvetne rastline imajo siv, srednji vonj, privlačen za različne vrste naseljenosti, v tem številu in baboček. Zato ta klaster zelo pogosto imenuje motorno drevo ali magnet za baboček.

белые цветы будлеиCvetovodam je znano več kot 100 vidnikov, kot so zelo natančno in tako v novembru. To bi lahko bile travnate rastline ali klasterji, ki dosežejo višino 3 metrov v višini. Oblika, barva in velikost so podobni vsem različnim oblikam. Cvetut rastlin se nadaljuje: s serediny- konca leta do posednejše osene.

Če kupite budele, si lahko ogledate istočasno razkrito socvetijo, ki samo oblikuje butone in že zavezavšiesja plodove.

оранжевые цветы будлеиNe glede na to, da so matične rastline države s tem klimatom, v bolj holodnih regijah, pa tudi možno delovno mesto in vstop v odprto skupino. Na zimu morate odkriti kustarnik, da nazemna del rastlin ne bo poškodovan od morozov.

Kako razmnožiti budleю

Razmnoževanje budlei lahko dvosmiselno. Vsak od njih ima svoje pravo na uporabo.

Razmnoženje semenami

всходы семян будлеиTo je zelo delovno sposoben. Semena lahko kupite v specializirani trgovini ali pa jih kupite s pozno jeseni. Samo to pomeni, da so semena, zasebno lastnoročno odvisna od tega, dovolj dobro, da so jih izzreli. Delo v tem, kaj, na primer, namestite budlei in vstopite v Sibiri v odprtem gruntu za njene možnosti. No časov na sozrevanje v semanju v hladnem videu pomanjkljivosti. Zato bolje odložite predpogoj nakupa semena.

Pri uporabi, ki uporablja za obisk, mora biti nevtralna kislost. Semena, tako kot so zelo meliki, najbolje se smejte s peskom. Izsevajo se na rihly grunt in sledijo prižimajo se. Kontejner nakryvaetsya plenkoj ali steklom. Poliv se proizvaja s pomočjo puljverizatora. Kontejner se nahaja v temnem in svetlom mestu.

Posredni material sledi redno preverjanju in uvajanju. Prvi vhodi se pojavijo na 14-21 dan. Na stadijah se prikažejo 3-4. Če želite slediti stoječemu teplu, se bo na vseh delovnih mestih začelo delovati in vstopiti v državo na odprtem zraku.

Размножение черенками

čerenček budlei za razmnoževanjaZa razmnoževanje češenj lahko uporabite mlada vesennija, zmagajte na dolžini 15-20 santimetrov ali srezanne jeseni, oblečene vevečke. Na črevesjah se odstranijo spodnji deli in izdeluje obdelana stiskalnica. Vetočne zamašitve se nahajajo v gruntu na 3-5 cm in se nakruvajo v pladenj. Ukorenjenje se dogaja v obdobju dveh mesecev. Plenka snema le po pojavu novih zmag.

Neodvisno od tega, kako izbrane sposobnosti razmnoževanja rastlin, prve stopnje napredovanja in urejanja bolje izdelujejo doma. Posredujte in vstopite v budilko na odprtem gruntu, ki bo možno le po naslednjih plačilnih načinih.

Osobennosti posadk in vhoda za budelej

sončno mesto posadke budleiIzbirajte mesta za prodajo kustosov, ki so sončni in zaščiteni pred vetrom in skvoznjakov.

Počvu raste raje vlažno in dobro udobno.

молодой куст будлеиRazmerje med kustami mora biti dovolj veliko (približno 1-1,5 metra), tako da hitro raste.

Na delovnem mestu in na začetku odprtega spletnega mesta morate redno obveščati. V prvem letu po tem, ko so mladi zmagali, so obrestovali do polovice. V naslednjem letu se proizvaja obrezka, ki je odraslih steblej. Na njih priporočajo, da ostanejo po 2 vrečki.

Obrezka ne samo pomaga oblikovati kust nužne oblike, ampak omogoča bolj dolgotrajno trajanje življenja rastlin in spodbuja aktivno cvetenje.

Zimoвка кустов будлеи

kust budlei po zimiZa pridobitev nakupovalnega cvetličnega blaga manjkajoče zagotavljajo vse naloge in prispejo na grunt. Zimovka v teple je glavni pogoj dobrega rosta in velikega sveta. V vsakem primeru pa morate izpolnjevati pogoje za zimovke, tako da v njihovem originalnem oreolnem izdelku praktično ne gre za silne morozove. V podnebnih razmerah srednja območja, na katerih je del tega južnega rastlinja (če jih ne odkrijete), popolnoma izmerite. Živimi ostanejo le korni, vkryty v zemljo, sposobni v ugodnih razmerah dati novo družino.

Če želite imeti možnost, da se jeseni obarvate v barvah, poselite in vstopite v grunt v Podmoskovju, je predvideno ustvarjanje osebnih pogojev za obdobje zimov. Približno s koncem julija sledi popolna proizvodnja vseh vrst podkormik rastlin, vključno z uničenjem uporabnih krugov. Poleg tega v tem obdobju ni treba poslati poštne številke in drugih pripomočkov. To je potrebno za to, da bo rast uspela pripraviti na steno.

будлея в горшкеSignalom k temu, da rastlina porazi ukryvat, služati, začeti črneti listike. To je običajno običajno v oktobru ali novembru. Za prikritje kustosa izberite suh sončen dan. V naslednjem vrstnem redu sledi:

  1. Pridobite kust suhe zemlje do stopnje tretje stopnje.
  2. Obrežite pogače, preostale vetrnice, približno dolžine 20 cm.
  3. Ukrojte kustik lapnikom.
  4. Nakrojte sooruženje na vrhu bolšim drevesnim jaŝikom.
  5. Sverhu jaŝika položi ruberoid ali šifer, da zaščiti vkritje od doždja.

Za dobropolučno zimovanje budlei v ukritiji mora biti dovolj zraka. Zato so plenka in opisi neprikladni za uporabo. Pod drugimi vetrnimi rastlinami se lahko tudi popravijo.

Sooruževanje z zimskimi skrivnostmi omogoča možno delo in odhod v odprti grudni budlei na Urale in celo v Sibiri. V teh regijah s holodnimi zidovi ohranijo rast gorazdo složneje, no, vse že, verjetno. Glavno doždat stojno vesennega tepla brez zarozkov, in samo takrat odpreti kust. Noro lahko preidemo na toplotno rast in pomagamo snegu. On dobro ohranja toploto v notranjosti.

Izraščajoča lupina v nesorazmernih za ne surovih razmerah, mora delovati na dikvi, izražena iz semen sorte rastlin. Semena prav tako, želeno, da so bili zbrani s kustovi, izraženi v srednji polovici, in ne v žarah. Ta dejstvo v kombinaciji s pravilnikom in nadrejeno organizacijo z možnostmi, ki vam bodo pomagale izraziti na uporabnem mestu čudovito eksotično rast.

Izraščanje budlei iz семян – video