Cvetok vodnega giacinta Na rekah in ozerah Južnoameriškega kontinenta, držav Azije in Afrike vodni gigant Ejhornija inogda predstavlja resno težavo za prebivalce okoliških sedanjih, bioloških, celotnih mestnih rastlin in faun. Brez merno razrastajoč v toplih sredah, kultura v celoti zajema vodno gladino vseh vodnih organizmov, zaradi česar je vodni igralec v celoti zasluženo prejel “vodno čumo”.

V okrožju z umerennim klimatnim izhodom s prikomi Amazoniki v divji naravi se srečajte z nevestjo. Tako vodni giants, kot na fotografiji z izrazitimi golobicami, lilovimi in belimi barvami na ozadju sočne zelene, željene na umetnih izdelkih, v zimskih sadah in velikih akvarijih.

Vodni giacint Éjhornija – posebnosti vida

Okrugloe utolstitev na koreške Й хо лишь лишь внеш лишь внеш внеш лишь внеш й й й й й й й Э Э й Э Э й й Э Э Э й Э To je popolnoma izključno vodno rast, ki dobro čuti sebe v mirnih vodah, bogatih organizmih. Na roditeljski vodni giacint – to je skoraj besprevno cvetoči travanistyj mnogoletnik. Na površini vode razpršilci sočnih ploskih listov držijo zahvaljujoč okroglemu dokončanju na češnjah. Pri razredu takega izobraževanja v spodnjih delih stebla se odkrije popolna zračna tkanina s sotovno strukturo.

Пышная розетка водного гіацинтаSvojeobrazne plačilne enote odlično ohranjajo zeleno piškotno rozeto z enakimi sredstvi iz središča cvetja. Seznam v vodnem giacini Éjhornije v okrožju, ki se nahaja z dolgotrajno razporejenimi žilicami. Sok cvetenja učinkovalnih socvetij ne presega enega dneva in po uvedbi cvetja se skrije v debele vode. Močkovane močne korenine lahko izrazijo do polmetrovnih dolžin.

Posebnosti izražanja vodnega giacinta v prudu

Tako izgleda rast vodnega giacintaKakšen z eksotičnim gostom ni bil vodni giants, posel in vhod za to kulturo ni ustavljen, kot se zdi. Glavno, to je ustvarjanje bližnjih naravnih pogojev za njihovo delovanje. Voda za obitanijsko vodno giacinto mora biti sestavljena iz organskih sestavin. V količini, ki jo lahko uporabite:

  • pregnoj;
  • kompost ali настой коровяка;
  • očišennyj donyn il;
  • kompleksno udobje za akvarijske rastline.

Rast rokotokov je neposredno odvisen od vsebine vprašalnih stvari.

Vodni giacient Ejhornija se dobro počuti v vodi s tako nizko hitrostjo reakcije in ne bo celo vredna za drugo vodno floro. Močne, močno razvite koreninske rastline v vodi razpršujejo in ohranijo ogromen obseg, kot so usmerjevalniki, ne uporabljajo samo organizma, ampak tudi fosfati, sledi masel in fenoli, insekticidi in okisli metalov. Zato se ta kultura danes uporablja za čiščenje stojnih vod in ostankov.

Poleg biohimičnega sestavka, krajine, ki pomembno vzdržujejo temperaturo zraka in vode, podobne pogojem subtropikov.

Ko cvetet vodni giacint v naravi?

Vodni giacint ЭйхорнияV Azijah in Južni Ameriki gitacijski rast pri temperaturi zraka ne doseže +26 ° C. V srednji dolžini stopala ne obstajajo obdobja. Cvetenje se začne pri +28 ° C in čudovito že pri +22 ° C. Zaradi tega na severu Črne gore se lahko dobi vsakoletno svetovanje vodne kulture. No če se približate jugu, tem aktivnejšemu cvetočemu vodnemu giacintu v Prudah in drugih vodoemah.

Vodni giacint ЭйхорнияČe je le leto izdano holodnim, nad vodo, ki je zelo razraščena, je nasičen zeleni list list. Za izražanje v vodnih vodnih skupinah, ki bodo preživele v maju ali juniju, ko je voda že dovolj progreta in ni nevarnosti, podobne.

Razmnoževanje vodnega giacinta Эйхорнии

Malenki prud z giacintami v saduObičajno vodni giacint v Prudu je mogoče vegetativno razmnoževati, ločevati mlade rastline iz materialnih rastlin. Narastanje mase v éjhorniji se dogaja z zmanjšanjem velikosti svetovnega dne, če je mogoče uporabiti za zbiranje delovnega materiala.

Удивительная красота

Če so v vodi, na vodni ravni, kot na fotografiji, obstaja druga rastlinska sposobnost, riba, zemeljsko -vodne ali mešanice, lahko prekomerna razpršitev Ejhornijev povzroči spremembo stopnje osvetlitve in kisline v vodi, pa tudi rastlinske flore in faune. Гиацинт размножается и семена. Toda za njihovo sozrejanje je potrebna temperatura zraka pod +35 ° C, kar je skoraj nemogoče v večini oblakov Rusije.

Zimovka vodnega giacinta

Razmnoževanje vodnega giacintaS tem, ko se pojavi in ​​zmanjša temperatura ogrevanja vode, je potrebno prevesti v osvetljeno toplotno okolje. Emocionalnost za zimske prebyvanja rastlin lahko služi akvariju, tazu ali drugi ustrezni tari. Za polnjenje sosuda berut tu že vodo, v kateri giacint ros letom. Možno dobaviti il, v katerem je Estonija sposobna ukoreniti se.

  • Medtem ko zimovki za uporabo ne potrebujejo takšne visoke temperature, kot je letom. Dostatno, če želite v prostor, kjer je shranjeno rast, je bilo približno +20 ° C.
  • To mora biti takšna temperatura.
  • Rozetke vodnega giacinta na fotografiji krajše občutljivosti na pomanjkljivosti sveta, zato nad emkostnostjo z rastlinami, ki organizirajo osvetlitev do 14 ur na dan.
  • Rastenje ne sme biti v nasprotju s pomanjkanjem kisline, vendar ni nevarno za vodno giacino zelo nevarno.
  • Ne preveč dobro vpliva na stanje, ki traja stalno in pošiljanje vlage, za raven, ki bo sledila do ves čas.

Če želite, da v času holodnega obdobja ne pride do “golodalovanja”, boste v vodi dodali malo udobja za akvarijske vidove.

Vodni giacint – fotografije, uporabljene v landshaftnem dizajnu

Krasivi domači prudPri vsej neprimernosti in sposobnosti za razmnoževanje vodnega giganta Éjhornija ne marajo skvoznjakov. Poleg tega bo zaščiteno delovno mesto rogoz, bolotne irice in druge navpično rastoče podobe vodne linije. A to kuvinje lahko poškodujejo od razrastajoče se sosede.

Rozeti po merilih roze ne zajemajo samo površinske vode iz sončnih lučev, vendar so znižali vsebnost v vodni kislini. Zato za druge ljudi, ki uporabljajo pralni stroj, je treba zagotoviti dodatno zračno vodo, da se lahko uporabijo, rakuški in druga živahna živila, ki ne čutijo diskomforte. Populacija vodnega giacinta v času, ki zahteva stalni nadzor, in pri prvih priznanjih običajnega razraščanja rastlin jih prime prorežiranje.

Kako zimuet vodni giacint – video