туя Ауреа Нана в саду Tuja vostočna Aurea Nana – to je priljubljeno karlikovo večno zeleno drevo, ki je povezano s hvojnim kustarničnim rastlinam. Ta klaster je zelo primeren glede na vsebino, primerjano z njenimi zapadlimi različnostmi. Če pa izrecno ne upoštevate vseh potrebnih pravil, lahko rastlina hitro pride na svoje mesto. Če želite pravilno posedovati in izraziti to zelo rastlinsko rast, je vredno obravnavati vsa pravila in posebnosti izražanja.

Opis

плоды туи Ауреа Нана Hvojeno rastlinstvo mnogih privlači svojo lepoto in kompaktne dimenzije, zato se staranje izrazi na svojih velikih mestih ali okoli doma. Če je bilo prej izraženo v glavnem na severu-zahodu Kitajske v Pekingu, je tokrat prišlo do široke razširjenosti po vsem miru, in to je povezano z nenavadno lepoto tega večinoma ohranjenega kustnika.

«Derevo življenja» – prav tako nenavadno se imenuje Turena Nana, opis potrjuje, kaj se razlikuje od tistega medlennega rostoma in dolgovečnosti. Velikost gondove narave ne vsebuje več kot 5 santimetrov. Dolžina življenja doseže 1000 let.

Nekaj ​​pomembnih lastnosti zunanjega vida:

 1. Kustarnik ima gustujočo krono z nadaljevanjem formoja. Premer krone 0,7 metra.
 2. Vetvi razvetljeni, zlatisti.
 3. V zimskem času hvojni zvezdnik živi še lepše – on je kupil jarko bronzovni odtenek.
 4. Mlade zmage so na voljo v dveh vrsticah. Četrtega leta so pridobili zaokroženo formulo, zato so prebivalci temni.
 5. Največja velikost višine vzročnega klasterja je polmara metra, vendar se srečujejo kustarnice z višino 2,5-3 metra.

Tuja Avrea Nana dovolj dobro ohranja nizke temperature. Prav tako hitro prikupite mestne pogoje.

Raznovidnosti

Dekorativno večnozeleno rastje tuje Nane, opis, ki si ga je vredno ogledati s posebno pozornostjo, ki vsebuje nekaj vidov. V naravi je skoraj 60 sort tega hvojnega kustarnika, vendar ne vsak od njih lahko nastane v klimatskih pogojih naše države. Vsi znani, ki se štejejo za naslednje raznolikosti:

 1. Piramidalis aureja-tuja, ki ima svojo stran s zlato-žoltnim odtenkom. Ta vrsta se pogosto uporablja za ustvarjanje gradenj za zaščito pred vetrom. V poletnem času bo izredno prenašal silično zasuhu, v zimskem obdobju pa se lahko celo poveča pri povečanih zarozah -zadrži do -25 stopinj Celzija.туя пирамидалис ауреа
 2. Туя восточная Ауреа Нана – карликова. Ta vid se lahko odraža na dveh metrih, pri tem pa ima povečano gusto grmovje. V poletnem času bo imel zlato zlato, v zimskem času – bronzovo. Izbira se priporoča na sončnih mestih s precej osvetlitvijo, na temnih mestih nepravilno nastaja krona.Ауреа Нана в ландшафте

Lastnosti izražanja tui Ауреа Нана

Da bi lahko prikazali čudovito in zdravo hišo, ki jo je izbrala Nana, bi morali biti v celoti in popolnoma izključeni. Natančno od pravilnega združevanja vseh pogojev bo treba doseči polno rast te rastline. Prav tako dobro raste na mestih z nevtralnimi, šibkostmi, kamnitimi pokvarami, pa tudi z umetnimi substrati. Poleg tega stojalo prenaša zasuhu, vendar pri tem mirno vzdržuje bližino prilegacije gruntov.

Посадка

саженцы туи Ауреа НанаIzvolite tujo v času, ki je priporočljiv v vesenčnem obdobju, blizu začetka maja. Razreša se izasaka sažencev na udeležencih do srede septembra. Kljub temu, da je veliko zadovoljnih, potrjuje, da če izstopi kustarnik vesnoj, to pomeni, da mu ne bo več možnosti, da se prilagodijo do začetka zaporozov.

V času zaposlitve tui vostočne Aureje Nana stane učitivat nekaj pomembnih priporočil:

 • na delovnem mestu priporoča, da izberete delovno mesto z dobrim osvetljevanjem brez izpadanja neposrednih sončnih lučej;
 • sledi ustreznemu sestavnemu sestavu, ki bo zagotavljal polno in zdravo rast rastlin – 2 dela listov ali dernovo grunto, 1 del torfa in 1 del peska. Étu smeš sledi zasedanje v lunki za posadko kustarnika;
 • raven glubiny lunk mora biti pod merami korner klasterja-približno 60-80 santimetrov;
 • na dno lunk priporoča namestiti sloj dreves. Če je v bližini pripravljena gruntovska voda, mora biti velikost 15 manjših;
 • Kornevno šejk ne velja močno, ampak mora biti na isti ravni s poštno pošto.

Pravila uhoda

Aurea Nana v odprtem kroguV prvem letu po tem, ko je kustarnik še posebej potreben v redni policiji. Priporočljivo je, da se upoštevajo naslednja pravila:

 • kusty priporoča polivati ​​najmanj dvakrat v 7 dneh;
 • na primer čez nekaj mesecev poliv se lahko skrajša na en dan v 7 dneh;
 • v žarkie dni polivati ​​mogoče čašče;
 • obvezno nujno natančno sledite za tem, ne močno ali prerazporedite;
 • Priporoča se redno policiranje vašega vodnega sistema s pomočjo pulverizatorja.

Za to, da skrajšate špansko vlago iz poštnih sporočil, se priporoča, da ukrepate s pomočjo šep ali osebne kode.

V aprele-maje se dela podkarmlivanie kustova nitroammofoskoj-30 gramov na 1 kvadratni meter. V oktobru priporoča uporabo pripomočkov s kalijem.

Tuja Avrea Nana običajno vzdržuje zaporke v zimskem času, vendar se mladiči priporočajo, da zaprejo skrivnostne materiale. Solnečno osveščanje v vesenčnem obdobju lahko negativno vpliva na majhno obremenitev, kar najbolje zavira agrovolok. Sanatarno obrezovanje se zgodi vsako leto ob večjem času.удаление сухих веток

Če sočasno ne izpolnjujejo vseh potrebnih pravil in priporočil za delo in uporabo, je to mogoče v njihovem sadu ali na tistih mestih, kjer je lepo lepo rastlino. Tuja Avrea Nana je prikazala lepo hišo iz svojega mesta, ki ne bo samo ukrašala mesta, ampak dobro zaščitila pred silo.

Znakomstvo s туей Ауреа Нана – video