ива Матсудана Srednjerazredno, močno svetlobno drevo in Matusudana v naravni sreči, proizvedeni v Japoniji, Koreji, Kitajski, Mančžuriji v bežini in reki. V naravnih razmerah ima premer krone približno 5 m, izrazito v višini do 8 m. Derevo je zelo učinkovito, zahvaljujoč živahnemu in skrivnostnemu vetru, ki ima sposobnosti močno izvirati. V japonskih umetnikih so pogosto prikazani na slikah teh vetrov.

edinstvena lepota vetok ivy Матсудана Glejte na fotografijo ivy Matsudana, lahko ocenite lepoto japonske lepote. Ona zavoraživa prikazovanje vetveja, utripa vzgled, izpostavi, zato podeduje za zdaj v količini relaksacije. Dizajnerji aktivno uporabljajo dekorativne lastnosti rastlin pri urejanju zemljišč, namenjenih udeležencem, parkov, sadov, prostorov za oddih.

Vnesnie posebnosti drevesa invy Matsudana

взрослое дерево ива МатсуданаIva izvilišča Matsudana- hitro naraščajoče drevo ali velik kustarnik, ki ima široko piramidalno krono s tankimi steblami. Skrčeni vetrovi s ploščami, ki oblikujejo izvirni vzor znotraj krone

Zakručene spiralne palice z oranžnimi vetrovi, ki masirajo navzdol, dodajo leseno eksotično podobo. Podobne listine imajo tudi posebnost, ki se zapira v spirale.

извилистые ветки ивыIva Matsudana je vedno edinstvena in nepoverljiva, tako kot vedno zakručivajo po-raznom. Ne potuje absolutno odinakovых деревьев. Demonstrirajoča fantastična lepota, drevo še posebej narašča v času cvetenja. Vendar, iva Matsudana nenavadno v vsakem času leta.

Derevo hitro rastet v mestih s plodorodno poštno na osvetljenih mestih.

Ива Матсудана: посадка и вход

ива Матсудана у водоемаUniverzalno rastlinstvo nerazmerno izrašča, tako da se dobro počuti, kot na vlažnih, šeločnih, nevtralnih pokvah, tako na suhih. Iva Matsudana odlično deluje v hišah, v skvere, na pridužbenem udeležencem, v parkih, tako kot ne bo zatilen ali zaganjan. Ona vzdrži k prekmernemu upravljanju, izbilčnomu vložitvi pošte.

Za potek postopkov zaposlovanja rastlin, najbolje kupiti drevesa s zaprto kornevno sistemo.

Посадка. V kontejnerju z potrebnimi pripomočki, ki se uporabljajo, ga posadite. To bo omogočilo preprečitev poškodb korenitih sistemov. V njem so predhodno naložene zmesi, ki so nastale iz dernovoj zemlje, torfa, peska, listopadne zemlje. Derevce na delovnem mestu se hitro poživi.

Obrezka. Derevo dobro prenaša oblikovno obrezko. Zelo močno izgubijo ivu za ustvarjanje privlačne zunanje podobe, ohranjanje dekorativnosti. Sputanski vetrovi ne dajejo možnosti, da bi si ogledali okrogel ornament spiralnih vetov.

Derevja rastut svobodno, vendar ne doseže višine 1 m. Po tem načinu začnete izvajati obrezku. Molode zmage ukoračivajo na 15-20 cm. Napaki, ki so narejeni na vrhu ali na strani, ostanejo. To čudovito drevo za ljubitelje bonsaev.

Iva Matsudana Éritrofleksuoza se uporablja v odinočni posodi v vodoemi, vozle gazona kot soliterno rastje.

Derevo izvirajo na prednjem planetu v skupinskih kompozicijah. Ta čudovito harmonizira s hvojnimi rastlinami: sosna, običajna eksovenna, pa tudi izvirno smotrna na ozadju barvitih barv, možnih velkovcev, šarovidnih tuj.

Удобрения. Za ugoden razvoj, rosa sledi redno podkarmiranje pridelave organskih, mineralnih udobnih snovi, vermikulture.

Iva Matsudana potrebuje v običajnem poliveru, svoji sodobni dopolnitvi, popravljalni obrezki vetra. Ves pošiljko okoli invy Matsudana tortuoza sledi občasno, nato pa izpolnijo.

Razmnoževanje in v naravnih pogojih izvaja semena.

Tako kot iva Matsudana je neprikladno drevo, pri ljubiteljih ljubiteljev ne pridejo v poštev osebne težave pri njej. V domačih razmerah so zadovoljeni vegetarijanski sposobnosti čerenkovanja.

Vrediteli. Neobrabotanno leseno zemljišče lahko poškoduje naslednje vretilnike: tlej, sovko, češuekrylymi gusenice, pautinnym kleŝom, usačami, gribkovimi boleznimi. Neobvezno je treba pravočasno obdelati rastjo fungicidam, da zaščitimo rast od bolnikov, gribkovih okužb.

Poleznye lastnosti rastlin

ivu Matsudana uporablja v narodni mediciniIva Matsudana ni preprosto lepo, ampak in koristno rastlina za zdravje ljudi:

  • ivova kora poseduje protivospalitveno, žaroponižajoče, močečnim dejstvom;
  • venik iz vetoka in listov in jih uporabljajo za zdravljenje podlog, osteohondroza;
  • nastopi iz ivovih vetokov, ki uporabljajo za pozicioniranje polosti rt, pri zdravljenju kožnih bolezni;
  • čaj, pripravljen iz svežih listov, snema razdraženost, ustalost.

Rastenie ni samo stanet čudovitega okraska, ki je udeležen, in zaščiti hozjaino od negativne energije.

Tako kot iva Matsudana je neprikladno drevo, v kateri so ljubitelji, ki niso zaposleni pri posebnih težavah v hiši za njo

Ива Матсудана в ландшафтном дизайне – video